- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #23.461
Aynennn kalktin 6 30 da .aksam 11 de uyumustum...kalktim simdi cagan uykucu halaaa uyuyor..
ohh massallah burcuu bebisine..
hadi giz guzel haberle gel jnsallah..
ozgee senin ne zaman batt..hayiedirr noooldu kus
oyyyyyyyy yerimmmm ben onunnnn totişiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :):):)
bizde şimdi ikili teste gidicez teyzesiiii
Ozgeee bak tac yapraginda benimde hamile oldugumuz ay ovl. hep silik cikti..benimde o yuzden hic umudum yoktu. sma lldu..
Burcuuu benim ikili twstimde sadece kan aldilar sonuc cikti dr a gosterdik o kadar oyle karindan bakilmadi yaniii..
Ozgeee bak tac yapraginda benimde hamile oldugumuz ay ovl. hep silik cikti..benimde o yuzden hic umudum yoktu. sma lldu..
Burcuuu benim ikili twstimde sadece kan aldilar sonuc cikti dr a gosterdik o kadar oyle karindan bakilmadi yaniii..
canım inşallah vardır.
biliyorum hatırlıyorum seninkini.
beklicez bakalım.
dün ovulasyon testini yaptım yine silik cıkınca sinirlerim bozuldu ağladım.
önümüzdeki ay yapmıcam test falan artık. yıprandım valla her ay stresle bekle.
Allah ım şu mübarek günde görsün bizleride.
ayy dün akşam gusül aldım kesin damla gelir ama alıyım hadi dedim ve akşamdan bu zamana kadar bişey yok allahım çok şükür soğanın faydasımı oldu acaba normalde benim 3gün kanama olur sonraki 3gün felanda akıntıyla birlikte tek damla gelirdir bu sefer 4.gün damla geldi bugün yok ohh çok şükür kocama kavuşcam adamcağızda heder oldu kaç gündür bana siftinip siftinip bişey alamamaktan:))))
canım yapma test felan valla onları yapınca daha çok stres oluyoruz herşeyi bırakalım bi kenara bak seninde benimde doktorumuz ayn şeyi söyledi no stres yes bebek:)))
ben elimden geldiğince kafamdan çıkarmaya çalışıyorum beceremesemde bu ay bisürü işim var onları düşünüyorum ankaraya arkadaşımın düğününe gitcem istanbuldan arkadaşım gelcek sonra italyaya gitcem oo bisürü işim var ne güzel sonraki ayda ramazan zaten doktora moktora gidemem ramazan sonu başlarız kaldığımız yerden stres yapmaya:))))
Kis senin ikili test haftan geldimi ki 12-14 hafta arasi yapiyorlar, kandaki free hgc ve pprap degerlenirini ultrasondaki ense kalinligi burun kemigi fln sonuclari ile karsilastirip ona gore sonuc veriyolar yuzde kc bebegin down sendromu olma riski olabilir diye.. Bence sen baska birsey icin kan vermissindir. Bende de 9 haftada fln kan almislardi genel kontrol icin iste Adis hiv seker kansizlik fln varmmi bende diye kontrol amacli.. Sor sen yine doktoruna..
canım yapma test felan valla onları yapınca daha çok stres oluyoruz herşeyi bırakalım bi kenara bak seninde benimde doktorumuz ayn şeyi söyledi no stres yes bebek:)))
ben elimden geldiğince kafamdan çıkarmaya çalışıyorum beceremesemde bu ay bisürü işim var onları düşünüyorum ankaraya arkadaşımın düğününe gitcem istanbuldan arkadaşım gelcek sonra italyaya gitcem oo bisürü işim var ne güzel sonraki ayda ramazan zaten doktora moktora gidemem ramazan sonu başlarız kaldığımız yerden stres yapmaya:))))
Yok bunda degil caganda..sadece kanda bakildi. ense kslinligi down ihtimali hep cikti..10.000de bir ihtimsldi hatta...duzrltilmis mom falan vardi...
kis biraz daha uyuyim dedim adami ise gonderdikten sonra ama yok bizim minik acikti saga donuyorum kipirdiyor sola donuyorum kipirdiyor en iyi kalkip kahvaltimi hazirliyim..:)) Rabbim en zor aninda bir mucize veriyor boyle gulduruyor insanin yuzunu ..
Kis sonra stres fln yapiyim deme bak yigen uzulur :)) Ohh gez bol bol bu ay at stesini eglenmene bak ama aksatma calismalarinida :)))
ohhh ne güzel kıs benide al götür italya ya
walla zaten burda adam gibi dr kalmadığı için İzmirde iyi bir dr bulup ona gidicem artık çünkü yoruldum.
yaz sonuna kadar beklicem belki kg da veririm o zamana kadar.
senin için cok sevindim ohh gez bol bol
ben bu ay hepsini bıraktım yum yum haftası full çalışma dedim :) şimdide enfeksiyon çıktı başımıza :)ama bu akşam ve gün aşırı çalışma var bakalım zamanı geldiyse gelir bebiş
bende bu koca olduktan sonra zaten ne mümkün aksatmak pazartesiden beri dibimde hayır işin kötüsü benide alıştırdı iyice kendine benzetcek biz sonra evden dışarı çıkaamıcaz diye korkuyorum
ben bu ay hepsini bıraktım yum yum haftası full çalışma dedim :) şimdide enfeksiyon çıktı başımıza :)ama bu akşam ve gün aşırı çalışma var bakalım zamanı geldiyse gelir bebiş
gel sendie götürüyüm kız beraber gezeriz ne güzel olur :))
o doktor olayı için başka şehre gitmeyi bende düşündüm inan ama dünkü gittiğim dğktğrdn sonra anladımki ben doktorumdan memnunum yani kötünün iyisi en azından kimse kimsenin mahremini görmez asistanında hastasında hepsinde bi mahremiyet duygusu bi saygı var ay dünkü hastane neydi ya öyle asistanmıdır nedir her ne haltsa muayene sırasında zaten bir güzel gözünü ayırmadan izledi sapıkmıdır nedir giyinirken soyunurkende dibimden ayrılmadı gerizekalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?