- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #23.441
ben geldim doktor biraz maceralı oldu işten çıktım tam yolu yarıladım annem aradı demezmi ee geri dön ben o doktoru sordum ii değilmiş şu hastanede şu doktor varmış dedi iyi arayın sorun randevusuz bakarsa ona gidiyim dedim tabiki becerememişler neyse yol üzerindeydi o hastane o kadına gittim sordum alamam ameliyatım var dedi başka bi kadına sordum tamam alıyım bikaç hastam var ama dedi neyse sonra arkadaşı aradım şu doktoru biliyomusun dedim yok bilmiyorum hiç duymadım dedi peki normalde gitceğimi biliyomusun dedim ismini söyler söylemez daha geçende o doktoru konuştuk kadın hastalıkları konusunda çok iyi bi doktormuş doğumda iyi değilmiş ama dedi neyse niyetimi bozmayım dedim gittim bisürü para bayıldım kadın baktı sinir oldum o muayene ediyo yanındaki asistan kılıklı karıda bakıyo ne görcekse gel anam gel dışardakileride çağırdicektim zaten sinirim tepemdeydi gerilmişim neyse yumurtalıkların temiz dedi kistim vardı deidm yok kist felan dedi
durumu şimdiye kadarki süreci anlattım ben salak daha önceki raporları götürmemişim polikistik dediler dedim polikistik öyle yumurtaya bakarak karar verilmez dedi tahlil yaptı dedim onunlada tam polikistik denilemez dedi rahim filmi çekilir eğer rahim duvarında kalınlaşma varsa zaman polikistikten bahsedilir dedi klomende 4. ayım dedim sana ilaç kullanmadan normal siklusunda bakıldımı kedni başına yumurtlayabiliyomusun diye kontrol edildimi dedi yoo dedim allala niye böyle direk başlamışlar ilaca dedi
vee herkesin dediğini dedi sen çok stresli görünüyosun kafanda kendine çok baskı yapmışın dedi aynen öyle dedim gebelik olmamasının %15 sebebi stres dedi beynimizden salgılanan hormanları etkiliyosun dedi bu ay başlamışşın klomene devam et iç bakalım hatta 21.gün testine 14. gün muayenesine felanda gitme kendi haline bi bırak dedi
yani içim rahatladı buda diğer doktorların söylediğinin aynısını söyledi genel olarak
ayy amma uzun olmuuuuşşş ösürdilerimmmm
canlarım adet oluyorum galibakafamda kilo vermek var ve beynim vucüduma hükmediyor bebek istediğim kadar kilo vermekte istiyorum ve beynimin bi yerinde bu düşünce olduğu sürece bebiş yok işte.. ben bir kaç ay erteleyeceğim (((
olsun canim skma kendini, kilo vermen gerekliyse ver tabi kendi sagligina mutluluguna odaklan, zaten bebis bir bakmissin gelmiste annesine supriz olmus :)
doktor ne desin canım tanıştı benim küçük hülyayla bu doktorda sonra selamlaşıp ayrıldılar:)))
diğer doktorların dediğini dedi canım çok şükür kötü bişey çıkmadı bide bu doktor rahim ağzınıda kontrol etti bişey varmı diye oda temiz çıktı
Kis paskalya coregimi cekti canin, gecen aydi paskalya gecti valla. Bende bir tarif var ama hic denemedim. Benim kozalak firina siparis verir her sene kocaman bir oglak yaptirir paskalya coreginden, sonra dilimleyip tereyagi ie azcik yeriz mis gibi ..Gelirken ins yaptiriyim sanada bir tane ..
Kuzlarrr cagan beni aglatti yaaa...
anne sen nezamsn öleceksin dedi ...baktim dudak buzulmus. noldu niye ahliupsun sen dedim. aglsmiyorum sadece goz yasim dusuyor dedi..bende basladim aglamayaa.. olecem diye korkuyor yaaa..cok duygulsndimmmm...
Canim patron gordu zaten iyi misin fln dedi dedim iyim ama biraz atesim var, dikkat et kendine derken koluma bir dokundu kadin ay sen yaniyorsun bir doktora git fln derken 1 saat erken ciktim doktora gittim, Saliya kadar izinliyim sali tekrar muayeneye gitcem. Doktor sagolsun hemen kan testi yapti degerler dusuk endiselenicek birsey yok ama evde dinlenmen lazim dedi. Zaten ruh gibiyim, ates cikti 37.6 iac aldin i dedi dedim yok almadim. Bir parelen verdi hemen yarim, eger atesin 38 bulura bebek icin aldigin ilactan daha tehlikeli senin kaninla besleniyor 37.5 gecerse atesin ilac al ama min 10 gecmis olsun arasi fln derken anlicaniz evdeyim yine saliya kadar. Sagolsun patronada soyledim olurmu oyle sey sen dinlenmene saglina bak dedi, evinde de dinlen tatilinede git dinlen biz seni tanimiyormuyuz senelerdir hic hasta olmamistin acisinicikartiyorun simdi fln diye sakalastik. Ayyy bir bilseniz su an en yogun pazar turk pazari caseler havada ucusuyor birde hepsi turkce kimse anlayipta ise el atamiyor, valla cok sukur sanliyim en azindan is yonunden..
Neyse benim kozalak geldi aldi is yerinden markete ugradik meyve yemeklik fln eve geldik, diyorki hayatim tavugu pisirmek zorunda degilsin yarin yaparsin bu aksam ole kahvaltilik fln yeriz. Tamam dedim yumurta fln kircam ona dedimki sen ya cidden cok rahat genis bir adamsin yada beni onemsemiyorsun artik, noldu dedi, dedim belki ben hashaslastim abartiyorum ama senin bana hayatim bak hastasin doktor dinlen demis butu gun calistin sen yat uzan ben oe atistirmalik bisiler hazirlarim, sanki iki yumurta kiramican dedim. Ne dese begenirsiniz ama sen guzel yapiyorsun, 5 dk sonra geliyor gonulszce ama haklisin birak ben yapiyim diyor. Yok dedim ben yaparim sen zaten yapcam desende yaparim ama onemli olan iki dusunmek gonul almak dedim .. Sustu!
Cidden kozalak benimki en sertinden vur kir bisicik olmaz valla..
:2::2::2::2::2:
ben geldim doktor biraz maceralı oldu işten çıktım tam yolu yarıladım annem aradı demezmi ee geri dön ben o doktoru sordum ii değilmiş şu hastanede şu doktor varmış dedi iyi arayın sorun randevusuz bakarsa ona gidiyim dedim tabiki becerememişler neyse yol üzerindeydi o hastane o kadına gittim sordum alamam ameliyatım var dedi başka bi kadına sordum tamam alıyım bikaç hastam var ama dedi neyse sonra arkadaşı aradım şu doktoru biliyomusun dedim yok bilmiyorum hiç duymadım dedi peki normalde gitceğimi biliyomusun dedim ismini söyler söylemez daha geçende o doktoru konuştuk kadın hastalıkları konusunda çok iyi bi doktormuş doğumda iyi değilmiş ama dedi neyse niyetimi bozmayım dedim gittim bisürü para bayıldım kadın baktı sinir oldum o muayene ediyo yanındaki asistan kılıklı karıda bakıyo ne görcekse gel anam gel dışardakileride çağırdicektim zaten sinirim tepemdeydi gerilmişim neyse yumurtalıkların temiz dedi kistim vardı deidm yok kist felan dedi
durumu şimdiye kadarki süreci anlattım ben salak daha önceki raporları götürmemişim polikistik dediler dedim polikistik öyle yumurtaya bakarak karar verilmez dedi tahlil yaptı dedim onunlada tam polikistik denilemez dedi rahim filmi çekilir eğer rahim duvarında kalınlaşma varsa zaman polikistikten bahsedilir dedi klomende 4. ayım dedim sana ilaç kullanmadan normal siklusunda bakıldımı kedni başına yumurtlayabiliyomusun diye kontrol edildimi dedi yoo dedim allala niye böyle direk başlamışlar ilaca dedi
vee herkesin dediğini dedi sen çok stresli görünüyosun kafanda kendine çok baskı yapmışın dedi aynen öyle dedim gebelik olmamasının %15 sebebi stres dedi beynimizden salgılanan hormanları etkiliyosun dedi bu ay başlamışşın klomene devam et iç bakalım hatta 21.gün testine 14. gün muayenesine felanda gitme kendi haline bi bırak dedi
yani içim rahatladı buda diğer doktorların söylediğinin aynısını söyledi genel olarak
Kuzlarrr cagan beni aglatti yaaa...
anne sen nezamsn öleceksin dedi ...baktim dudak buzulmus. noldu niye ahliupsun sen dedim. aglsmiyorum sadece goz yasim dusuyor dedi..bende basladim aglamayaa.. olecem diye korkuyor yaaa..cok duygulsndimmmm...
Selammm
yeni hamilelereee hayirli olsun der haber bekleyenlereden yakin zamandaa bu haberi almayi nasip etsin allah .
Sabahh onca is yaparsammm istee.. yatiyorim ayaklari uzattim...cagan da bakicita hepp annem hasta hrp snnemin basi agriyor hergun diyomus..surekli yatiyo diyomus. yaaa kuzuyuda bosladim coktsndir...
kuss hulyaa nerdesin bacjm dr ne dedi merak etyik..
ebda ve gizossss topike kayip araniyor ilsni verdik ansm sizin icin..
Gunaydin kizlar , ohhh valla evimde sicacik yatakta koca bir gun beni bekliyor.. Disarisini yine yagmur ve soguk ..
ayy ne güzel yaaa nasıl heves ettim bak şimdi benim yerimede tadını çıkar evin ohh is gibi güzelce yat dinlen
kis biraz daha uyuyim dedim adami ise gonderdikten sonra ama yok bizim minik acikti saga donuyorum kipirdiyor sola donuyorum kipirdiyor en iyi kalkip kahvaltimi hazirliyim..:)) Rabbim en zor aninda bir mucize veriyor boyle gulduruyor insanin yuzunu ..
saba kuşu esra sanada günaydın:))) yinemi uayndın erkenden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?