HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ahh canim yaa kist mist kalmamis bak cok sukur, sen bir rahatlat kafani dinlen, evde yigin icin parti fln yapin basbasa Boyle kucuk oyunlar oyuncaklar fln valla zevkine ohh rahat rahat birbirinizin kiymetini bilin, siz rahat huurlu ounca bebis supriz yapar bak gor, sagliklisin hic biseycigin yok cok sukur ..

canlarım adet oluyorum galiba kafamda kilo vermek var ve beynim vucüduma hükmediyor bebek istediğim kadar kilo vermekte istiyorum ve beynimin bi yerinde bu düşünce olduğu sürece bebiş yok işte.. ben bir kaç ay erteleyeceğim (((

Kis paskalya coregimi cekti canin, gecen aydi paskalya gecti valla. Bende bir tarif var ama hic denemedim. Benim kozalak firina siparis verir her sene kocaman bir oglak yaptirir paskalya coreginden, sonra dilimleyip tereyagi ie azcik yeriz mis gibi ..Gelirken ins yaptiriyim sanada bir tane ..

olsun canim skma kendini, kilo vermen gerekliyse ver tabi kendi sagligina mutluluguna odaklan, zaten bebis bir bakmissin gelmiste annesine supriz olmus :)

olsun canim skma kendini, kilo vermen gerekliyse ver tabi kendi sagligina mutluluguna odaklan, zaten bebis bir bakmissin gelmiste annesine supriz olmus :)

evet kilo verip kalırsam şuan olmasından 5-6 kat daha mutlu edecek beni canım aaah ah Allahım çok büyüksün sana sığınıyorum.. adette sapıttı ben haziranda beklerken kaç gün önce oldum bu ayda 9 da beklerken 7 de gelmişti şimdi de böyle oldu.. eşim bile diyor ki belki kesilir o belli olmaz diyor zavallım kıyamam yaa..
kürtajdan sonra benm döngü daha yeni düzene giriyor galiba canm..

ayy bi alemsin sen. :) tanışıp kaynaşsınlar madem
aman iyi maşallah. temiz çıkması güzel hayırlısı olur inşallah hakkında..

canımın çekmesinden ziyade pazar günü misafirlerim gelicek hazır onlarada yaparım diye istemiştim. domates salata peynir zeytinle pek güzel gidiyo. bakalım netten bi tarif buldum ona göre bi daha yapıp deneyim inşallah ilk yaptığım gibi güzel olur :)

Kuzlarrr cagan beni aglatti yaaa...

anne sen nezamsn öleceksin dedi ...baktim dudak buzulmus. noldu niye ahliupsun sen dedim. aglsmiyorum sadece goz yasim dusuyor dedi..bende basladim aglamayaa.. olecem diye korkuyor yaaa..cok duygulsndimmmm...

anne sen nezamsn öleceksin dedi ...baktim dudak buzulmus. noldu niye ahliupsun sen dedim. aglsmiyorum sadece goz yasim dusuyor dedi..bende basladim aglamayaa.. olecem diye korkuyor yaaa..cok duygulsndimmmm...

Ayy Allah'ım yaa canım benim.. Kurban olurum ben onun düşünen aklına, hisseden yüreğine, yaradanına.. ÇAbuk büyüyo sıpalar büyüdükçe de kavramlar iyice oturuyo. Canımcanıım

Ay sorma millet bizi daha çok önemsiyo hamikesin dur yapma hamikesin bundanda ye ana ewde koca sagolsun kıçını deviriyor hep koştur babam koştur be hasta ne yorgun olmak farkediyor

Demekki neymiş No stres No panik yes baby :)

Belki izlemiştir yada arkadaslarından falan annesi ölen varsa etkilenmiştir yawrum ya kıyamam ona

buralardayım kuşuuumm benn arada okula uğruyorum geçip gidiyo günler finaller başlicak 6 haziranda 3.5 atmaktayımmmmmmm
mezun olamassam seneye bebe sırtımda giderim artık

ayy ne güzel yaaa nasıl heves ettim bak şimdi benim yerimede tadını çıkar evin ohh is gibi güzelce yat dinlen

kis biraz daha uyuyim dedim adami ise gonderdikten sonra ama yok bizim minik acikti saga donuyorum kipirdiyor sola donuyorum kipirdiyor en iyi kalkip kahvaltimi hazirliyim.. :)) Rabbim en zor aninda bir mucize veriyor boyle gulduruyor insanin yuzunu ..

oyyyyyyyy yerimmmm ben onunnnn totişiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :):):)
bizde şimdi ikili teste gidicez teyzesiiii

canım çok sevindim başka birşey olmamasına.
stres yok dicem bende stres yapıyorum.
inşallah huzura ericez.
ikiz üçüz olucak

saba kuşu esra sanada günaydın:))) yinemi uayndın erkenden

Aynennn kalktin 6 30 da .aksam 11 de uyumustum...kalktim simdi cagan uykucu halaaa uyuyor..

ohh massallah burcuu bebisine..

hadi giz guzel haberle gel jnsallah..

ozgee senin ne zaman batt..hayiedirr noooldu kus

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…