- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #23.481
gel sendie götürüyüm kız beraber gezeriz ne güzel olur :))
o doktor olayı için başka şehre gitmeyi bende düşündüm inan ama dünkü gittiğim dğktğrdn sonra anladımki ben doktorumdan memnunum yani kötünün iyisi en azından kimse kimsenin mahremini görmez asistanında hastasında hepsinde bi mahremiyet duygusu bi saygı var ay dünkü hastane neydi ya öyle asistanmıdır nedir her ne haltsa muayene sırasında zaten bir güzel gözünü ayırmadan izledi sapıkmıdır nedir giyinirken soyunurkende dibimden ayrılmadı gerizekalı
oyyyyyyyy yerimmmm ben onunnnn totişiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :):):)
bizde şimdi ikili teste gidicez teyzesiiii
Ozgeee bak tac yapraginda benimde hamile oldugumuz ay ovl. hep silik cikti..benimde o yuzden hic umudum yoktu. sma lldu..
Burcuuu benim ikili twstimde sadece kan aldilar sonuc cikti dr a gosterdik o kadar oyle karindan bakilmadi yaniii..
bende bu koca olduktan sonra zaten ne mümkün aksatmak pazartesiden beri dibimde hayır işin kötüsü benide alıştırdı iyice kendine benzetcek biz sonra evden dışarı çıkaamıcaz diye korkuyorum
ben bu ay hepsini bıraktım yum yum haftası full çalışma dedim :) şimdide enfeksiyon çıktı başımıza :)ama bu akşam ve gün aşırı çalışma var bakalım zamanı geldiyse gelir bebiş
Evet o onemli, benim bu 3. doktorum omrumde birgun kendi doktorumdan randevu aliyim dedim kadin benim gittigim klinikten ayrilmis baska doktora gorunmek istermisiniz dedim aman dedim zaten recete almaya gidiyorum dogum kontrol icin farketmez, bir gittim adam cikti ama saglsun cok iyi simdi bile ultrasona gidice beni alir iceri yanliz ben soyunur otururm masaya kontrolunu yapar hemen sonra kozalagi cagirir ben toparlaninca karindan bebise bakmak icin. ama asadan bir bakar eliyle her sefernde sivi ornegi alir akintimda bisi varmi diye.. Zaten yaninda da giyip soyunmuyorsun paravanin arkasinda,gerci kadin doktorda oyleydi ama kadin dklarca oynar durrudu adam bir bakiyor tamam, hemsire asistan fln yan odada hep. Ama birkeresinde stajyer doktor adayi vardi seneler once yine klasik kontrol ve recete icin gittigimde sormustu doktor bir sakincasi olurmu senin icin diye, yok ded nolcak isterse o muayene etsin doktor basinda stajyer bakmisti..
Kis nerelerdesin, napiyorsun ?
allah her konuda heryerde herkesi işini seven hakkını vere vere yapan anlayışlı insanlarla karşılaştırsın hele bu kadın doğum için doktor işleri çok gıcık yaa
Demekki rutin muayenede bakmis sorun olmayinca soylememus bile..sadece ikili test icin kan ver demusti. .orda kagitta risk orani falan cikti...
Demekki rutin muayenede bakmis sorun olmayinca soylememus bile..sadece ikili test icin kan ver demusti. .orda kagitta risk orani falan cikti...
bızımde rısk oranıc ıkmıstı doktor yuzde yuz sonuclar degıl ama dogrulugu yuksek testler demıstı
bızım rıskımızde 18880 de 1 di doktor ıı dedı 3 lu 4lu ıstemedı ıns guzel sonuclar alırsın sende kzıın ıcın
kızın dedım bak
Kiz kiz benim oglana alcaz ins hayirlisiyla onu , annesiyle anlastik bile :))
geldikk:)
herşey normal ense-burun 1.3 mm çıktı kızlar 4 boyutluda baktı nasıl oynuyo zıplıyo allaahımmm gülmekten bakamadım.doktor hareket etsin diye ultrasonu daha fazla bastırıp hopp diyo buda eliyle yüzünü kapatıyo iyice bişeyler yapıyo mucize bu olmalı heralde.kanda verdim çarşamba alıcam sonucu.dvd verdi akşam izlicez eşim gelincee
cinsiyet söylemediler daha belli değil dedi tahmindemi yok dedim futbol maçımı bu dedi ya2 hafta sonra gel bakalım cinsiyete dedi.
bende gittim bu gazla bi alışveriş yaptım 3 tane kumaş pantlon aldım hamiş için waikikiden.hamile taytı falan aldım nasıl rahatmışşşbaşka mağazadan staj için klasik bluzler aldım bu işte bitti.geriye mezun olmak kaldı finallerim başlıyo 6 haziranda mezun olamassam seneye bebe sırtımda derslere girerim artık
:) eyı madem bızde dugunde ıkı halay cekerız
dunden berı benım afacanda ıcsel sıddete basladı
dun aksam mısafır vardı gıdınce uzandım bıde solemesı ayıp fındık fıstık badem yemıstım baktım bısıler ıcerden carpıyo gobusume
sankı donerken poposu sıgmıyor benım kucuk adamında saga sola carpıyor :)
gece 3 4 kere oldu sabahta 1 2 hıssettım sevdı fındık fıstıgı erkek cocugu sımdıden duskun :)
Kiss cok sevindim, benimde 1.3 mm cikmisti :)) ayy guzel ya burda iki esmi zor veriyorlar kirk kere soylicen.. Hangi hastanede yaprtirdin ne kadardi muayene ucreti, TR gelince bende istiyorum :))
Canim cicilerinide iyi gunlerde kullan bebisinle ohh rahat rahat ..
Ayy benim bebisteni mi bahsediyorsunuzz...kiz. deyince heyecablaniyorum....belki ogreniriz 2 hafta sonra ikili testte.
senin kizdan tabikide, aaa dunur ne cabuk unuttun
Kiz Ozlem gelicen tabi bas teyzelerinden olarak bak istersen senin oglusada gizosun kizi alalim cifte dugun yapariz :))
tişkürleer kuşumm benimmmmm :)
medipole gidiyorum acıbademde canım. 9a yakın resim verdi 4 tanesi 4 boyutlu hatta.muayene 55 canımcımmm.ikili teste 220 verdimm.ayrıntılı ultrason için soruyosan arayıp şimdi sorabilirm ücretini .randevu almak için aricam zaten soruların varsa öğrenip sorarımm :)
ahah içinemi doğdu kızmı geliyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?