HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Yaaa kizlar valla giremiyorum nete, burda kriz ilan edildi her yer su altinda, sel baskinlarindan evler bosaltiliyor. Allahtan bizim kasaba yuksekte ama yan kasabada bir suru ev bosaltildi ve sular altinda .. Is yerleri okullar yarin tatil..
Ve ben ha hastayim ufff islesemiyorum birde oksuruk krizleri basladi(43:

tövbe yarabbim ya neler oluyooooo
kendine çok dikkat et canım ya

offf çok sıkılıyorummmmmmmmmmmmm
hep aynı terane.
doktora git,yum yuma bak.büyümüş mü,çatlayacak mı?
yarın gidip bakıcam.

Son düzenleme:
Ya kizlar ben doktora gittim gideli adet gunler im şaştı önceden günü günune olurdum ama su uc aydır kafayi yedi 28 gunde olurdum bugun 34 gun ve ben hala olmadim testtw negatif yarin doktara mi gitsem acaba

Kaç tane polis tanıyorsunuz ne şartlar altında kimlerle.uğraşıyorlar biliyor musunuz acaba?? 30 saat aralıksız çalıştılar. Ne için?? Tamam baskıya direnelim ama böyle mi direnelim? Üç beş tane provokatör yüzünden bu hale geldi olaylar. Üstten bastırdılar polise ne yapın edin dağıtın diye simdiyse polise kaldı bütün suç.. Görevini kötüye kullanan yok mu elbette var ama bu polis düşmanlığı nedir anlam veremiyorum.. Başımız sıkışınca aman polis, ama polis işini yaparken tü kaka!!
Pek çok polis açıköğretim sınavından kaldı, ekmek arasi kumanyalarla doydular günlerce.. 30 saat izin verilmeden çalıştırıldı ve yüzlerce polis yaralandı.. Aralarına alıp linç edenlere gül mü uzatsalardi?? Bunlardan bahseden yok nedense içlerinde olduğumuz için biliyoruz.. yazık ya valla yazık.. Ben hiçbir bayramda yılbaşında eşimle olamadım.. Sebebi içip içip kuduranlarla sabahlara kadar uğraşmalari, millet sakin bayram gecirsin diye asayisi sağlamaya çalışmalari..
Ama millet oturmuş günah keçisi polisi ilan ediyor.. Sapla samanı ayırt edin lütfen!!!

heryerde işini kötü yapanlar yokmu ve o işini kötü yapan kendini bilmezlerin yüzünden tüm herkesin adı kötü olmuyomu en basiti burda hemen hepimiz doktorlardan dem vuruyoruz ve ben şahsen doktorlardan nefret ediyorum hepsi aynı diyorum ama işini iyi yapan severek yapan gerçekten insana insan muamelesi yapan doktorlar mutlaka var ama diğerleri yüzünden hepsi taşın altına gidiyolar polisliktede aynı birisi olur olmaz işler yapar sürekli tüm camianın adına bi leke vurur sonra birisi işini yapmak için uğraşır sonuna kadar en son mecbur kalınca olumsuz bişey yapar hemen sağolsun medyamız abartır aaa şunu yaptı aa bunu yaptı halbuki bi bak daha öncesine olaylardan ciddi anlamda haberim yok netteki olayım sadece burdan ibaret ve tv izlemiyorum olaylara bişey diyemicem o yüzden ama ben genel olarak söylüyorum bunu

canım sanaaaa aynen katılıyorum bu ülkede eylem yapmayı bile bilmiyoruzzzzz yazıklar olsunnnn

Yaa elbette var. Burada bile polis olup millete artistlik yapan, kendini arka sokaklar karakteri sanan karaktersizler var ama niye bunlar yüzünden bütün polisler tü kaka ben bunu anlamıyorum.. Medya gösterdi mi linç edilen polisleri?? Ağaç için çıktılar sonra caddedeki küçük ağaçları soktuler..
Birçok çevik polis var tanıdığım ve hepsinin dediği, birkaç belli grup var. Onlar bütün eylemlerde provakatörlük yapıyor.. Tıpkı bunda da ortalığı karistirdikları gibi çorba ediyorlar işleri..

dün eşimle az kalsın papaz oluyodum ciddi bi şekilde dün topiğe bakıyım diye girdim çıkarkende geçmişi siliyodum eşim görmesin diye vee şimşekler çaktı benim araştırmacı dedektif ruhum devreye girdi dedim bu sabaha kadar nette ne yapıyo bi bakıyım geçmişe hazır açmışken deyiverdim vee ne görüyüm olur olmaz bi site ilk defa çok sakin davrandım akşam eve dönene kadar bişey söylemedim akşam açtım bilgisayarı gelsene bişey sorcam sana dedim çağırdım bu ne dedim neymiş o dedi ben girmedim dedi benmi girdim sabahın 4ünde dedim geçen program indirdim ya olur olmaz bisürü site açılmıştı onlardan biridir inanmıyosan o siteye girirldiği saatlarde hang sitelere girilmiş bak dedi ciddi ciddi oyun indirdiği gece açılmış sayfa bişey demedim uzatmadım bozulduğumu görünce sen bana inanmıyomusun hala güvenmiyomusun halada karıştırıyosun biyerleri arkamı arıyosun dedi bende aramıyodum başka bişeye bakıyodum tesadüfen gördüm ve demekki bakmam gerekiyomuş dedim sonrada uzatmadım hatalı olduğumu anladım tükürdüğümüde yalayamadım ben yatıyorum dedim tableti aldım yattım tam topicte geziyodum küt geldi hemen nasıl kapatcağımı bilemedim tablete baktı en son ne yaptığıma hıı şimdide tabletimi kurcalıyosun dedi yoo ben başka şeye bakıyodum sen gelince kapttım dedim az daha yakalanıyodum papaz olmaktanda yakalanmaktanda kılpayı yırttım:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…