- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #23.801
Eki Görüntüle 728068 Eki Görüntüle 728069 Eki Görüntüle 728072 Eki Görüntüle 728073
son hallerımız :)
Kırmızı tshırt bugunden dun eltım almıs
sıyah elbısemıde bekarken cok sevıyordum hep hamıle kalırsam ben bunu gıymek ıstıorum dıyordum sakladım ve sonunde gydım :)
Ayyy masallah size ..
maşallah canım çok tatlısınızz.
Rabbim bana da yaşat bu mucizeyi
canım maşallah zaten bugün bahane arıyodum seni görünce bide oyuncaklarınızı görünce nasıl güzel bi duygu nasıl güzel bi mutluluk ne tarifsiz bi heyecan diye oturdum ağladım ohhh kozalaklada kavga ettim tüm hırsımı stresimi çıkardım iyi oldu
kız nıye aglıyorsun aglamak yok rabbım sanada ınsallah yasatıcak bu duyguları ınsallah bızde senın bebısıne hazırlanıslarını seyredıcez takıp edıcez
lutfen deme oyle ben kotu hıssedılmek ıcın atmadım ne bılım ıcımden geldı aslında cogunuz kardesım gıbı oldunuz paylasmak ıstedım ama uzduysem senı helal et hakkını ozur dılerım
ayrıca kozalagından ne ıstıyorsun yumurtlama donemlerı gelıyor yok oyle kavga dogusler
savasma sevıs
hayır yaa öyle değil işte burda ciddi anlamda kardeş gibiyiz benim kız kardeşim yok ee üniversite arkadaşlarım hep başka şehirlerde lise arkadaşlarım sağolsun iyiler seviyorum ama işte sabah anlattım olayı neyi nekadar anatabilirimki siz hem kardeş hem arkadaş hem sırdaş herbişey oldunuz benim için iyiki varsınız ben çok mutlu oldum senin adına o yüzden duygulandım üzülmedim yanlış anlama beni
amaan kozalağada iyi oldu aradığımda açmadı telefonu kaç saat geçti üzerinden aramış ee arkadaşlarla çıktım müsait değildim bende kızdım karını aramaktanmı utanıyosun ayıpmı günahmı açıp dışardayım müsait değilim diyemedinmi dedim ki ben onu evde biliyorum haberde vermedi çıkıyorum diye büyük suç:)) ay bide demezmi ee noldu niye aramıştın yok bişey üzerinden kaç saat geçmiş geçti bitti sana ihtiyacım yok dedim kızdım ohhh canıma değsin akşamda trip atıyımda görsün hem mik miktende yırtmış olurum bu sayede yumurtlama gününe kadar oooo bisürü zaman var cicim
ay bi sus Allah'ın işine karışma
ben öyle hissettim bilmiyorummmm
canımsınnn :) aynı hıslerı hıssedıyor olmak cok guzel
haha cok guldum kozalagına neyse aksam fazla mesaıden yırttın bu sayede :):)
tamam tamam şaka yaptım zaten Rabbi'm ne nasip ederse başımızın üzerinde yeri var gizoosssss bu arada cimcimeee nerelerde yahuuu
kızlar yardım lütfen az önce test yaptım 6 aydır bebek istiyorduk şaşkınım ne yazacağımı bilemiyorum nolur tecrübeniz varsa söyleyin çift çizgi çıktı ama biri diğerinde biraz açık renkte hamilemiyim sizce
hamilesinnn hemen git kan verrr benceee
kızlar yardım lütfen az önce test yaptım 6 aydır bebek istiyorduk şaşkınım ne yazacağımı bilemiyorum nolur tecrübeniz varsa söyleyin çift çizgi çıktı ama biri diğerinde biraz açık renkte hamilemiyim sizce
arkadaşım sağol inşallah öyleyimdir ve rabbim isteyen herkeze nasip etsin
anaaa hamilesiiinn ne güzeeel hemen kan testiyle tescille bu haberi
amin arkadaşım ya hemen koştum sağlık ocağına evime çok yakın test yaptirim die ama bu saatte ne testi kızım dediler yolladılar artık yarına kaldı
ALLAH ım isteyen herkeze sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin beklemek zor her ay onun stresini yaşamayı az çok biliyorum inanın 6 ay denedik hep hesaplayarak ilişki oldu günü gününe ama olmadı bu ay dinlenelim diye ne ilişkimiz pek oldu nede gün hesapladım ama geçen ay hormon testi yapmışlardı prolaktinim yüksekti ilaç kullandım belki onun etkisini gördüm bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?