- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #23.861
aynen canım
ben güvenmedim ama sebeplerim vardı
sen doktoruna güveniyorsan devam et
hem o arkadas dediğin kadın sana demediğini bırakmamış resmen psikolojik olarak çökertmeye uğraşıyo
onun ağzından hayırlı bir laf çıkmaz doktor iyi olsa bile kötüler biz bile anladık burdan
soğuk su iç mesela
hayırlı işler canım yıltıldıysa çaresi yok diye biliyorum :26:
sen de pkolu musun canım?
ayyy sen alma ben alayım ikizzz.Amin amin aminnnnnn
maşallah!çok şekersiniz canım.bi de biz alaydık hamile tshirt ü:
leeennn sen insansan ben neyim?
ben günaşırıy zor yapıyorum.
nasıl oluyor da gece 5 te 3 te kalkıp şey yapıp uyuyabiliyorsun?
hacı yatmaz gibisin maşallah!yat kalk yat kalk.
kızlar yaa pazar gününden beri 1 kuş dadandı eve.
önce giriş kapısının oraya yuva yapmaya çalıştı
orası tutmadı şimdi 2 gündür mutfak pencereme yuva yapmaya çalışıyo.
camda sineklik var ben hep o camı kullanıyorum
ama kuş yüzünden camı açamıyorum
garibim sinekliğe yuva yapmaya çalışıyo şuan.
bütün cam çamur oldu toplayıp getiriyo
sabah daha azdı şuan yuvanın yarısını yapmış durumda.
ağladım onu görünce yaaa çok hislendiiimmmmm
ooofff doktor bana geçen hafta 10 gün ara ver demişti
yarın doluyo 10 gün
ama ben 1 aydır yapmaya yapmaya unuttum galiba
hiç oralı değilim
adam düz duvara tırmanacak yakında
zaten yarın için açılış yaptığımıza değmez cuma adet olcam
en iyisi yeni aya sıfırdan başlamak
Maasallah kuzuumm cok tatli olmusun...bide kilodan bahsediyodun ne 4-6 kilosu ben goremedim..ozellikle kirmuzi tslisortde hic kili
ebdacım valla ben nasıl insanım bende anlamadım benim kozalak beni evlendiğimizen beri geceleri olur olmaz saatte uyandıra uyandır alıştırmış baya zamanında gözü kapalı yapmanın meyvelerini yiyorum şimdi:)))) kız sorma öyle yorgun argın gece gece şey yapıp uykusuz kalınca ev işlerini boşluyorum şimdi geldim eve güya temizlik yapcam hiç canım istemiyo elim kolum kalkmıyo
cimcime sen hele bi strat ver artık allah ne verdiyse öğrenir gidersin takma kafanı zaten eşin şu durumdayken senin bilmen bilmemen farketmez adamın senin unuttuğundan bile haberi olmaz:))
napıyonuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzz
canım çok sıkılıyo ya valla uuuff
anlayamadığına göre pko lu değilsin canım.polikistik over sendromu.canım kusura bakma pkolu ne demek anlayamadım ya
sen gece 3 te 5 te kalkıp arı gibi çalışıp dokursun yırttığın yeriaferin bana yüs bin bi milyon puan koltuğumun kolunun derisini yırttım napcam kozalak görmeden yapabileceğim bişey varmı,
hayırlı olsun yeni topiğimiiiiz :)
Kizlar doktordan geldim aksam yemegi hazirla ye fln derken bu saat oldu. Doktor yine kan testi yapti sonuc persembeden daha kotu, antibiyotik sart dedi ben kullanmak istemiyorum diyince evde bulunsun atesin cok artar iyice halsizlesirsen beni ara o anki durumuna gore karar verirz dedi. Neyse market alis verisi fln kozalak sagolsun bisiklet turundan vazgecip almaya geldi. Sonra yemek hazirladim yedik fln derken dedim ben biletimi aliyorum haberin olsun gelmek istersen sende alirsin musait olunca dedim, oyle deyince almisken 2 yazmak zor gelmiyorsa al benimkinide dedi. Oylelikle lmis olduk. Allah kismet ederse 25 Haziranda geliyoruz istanbula donus 9 temmuz iki hafta yani.. Sevinsem mi uzulsem mi sasirdim, her gidisin birde dnusu oluyor ve ben buraya donmek hic istemiyorum. Kendimi bugun cok kotu depresyonda hissediyorum. Sonra annemi aradim biraz skypetan pasaport numarasini fln aldim davetiye cikarmak icin 2 haftada anca cikiyor ve polis sadece pazartesi carsamba acik basvuru icin. Kozalagin davet etmesi lazim ben yabanci oldugum icin 30 gunden fazla davet edemiyorum, oysa annem 3 ay kalsin istiyorum. Bakalim kozalak yarin gidicekmi polise soyledim ama ne hayir ne tamam demedi.
Bakalim kismet artik, bu arada sizlerde ne guzel muabbeter etmissinz cok sevindim topik cok bostu gunlerdir ..:)
aynen canım
ben güvenmedim ama sebeplerim vardı
sen doktoruna güveniyorsan devam et
hem o arkadas dediğin kadın sana demediğini bırakmamış resmen psikolojik olarak çökertmeye uğraşıyo
onun ağzından hayırlı bir laf çıkmaz doktor iyi olsa bile kötüler biz bile anladık burdan
soğuk su iç mesela
hayırlı işler canım yıltıldıysa çaresi yok diye biliyorum :26:
geçmişş olsun hülyacımmm bencede su iyi gider :):)
onlara noluyo hem ya kızcak değil ya sana allaahh allaah
İns bebeğim ikizin olurda hemen giyersin bu tahirtlerden :)
Bende hülyaya aynısını dedim insan diyenin gözü çıksın diye :) mübarek tapılası kadın haha
Kı sen gece 3 de kalkar siler süpürürsün ütü falan yaparsın şimdi zahmet etme :)
Oyy oyy survıour da mı kesmiyor :)
sen gece 3 te 5 te kalkıp arı gibi çalışıp dokursun yırttığın yeri
sen de o yeteneği görüyorum
çalışkan arkadaşım benim,ha gayret
Kizlar doktordan geldim aksam yemegi hazirla ye fln derken bu saat oldu. Doktor yine kan testi yapti sonuc persembeden daha kotu, antibiyotik sart dedi ben kullanmak istemiyorum diyince evde bulunsun atesin cok artar iyice halsizlesirsen beni ara o anki durumuna gore karar verirz dedi. Neyse market alis verisi fln kozalak sagolsun bisiklet turundan vazgecip almaya geldi. Sonra yemek hazirladim yedik fln derken dedim ben biletimi aliyorum haberin olsun gelmek istersen sende alirsin musait olunca dedim, oyle deyince almisken 2 yazmak zor gelmiyorsa al benimkinide dedi. Oylelikle lmis olduk. Allah kismet ederse 25 Haziranda geliyoruz istanbula donus 9 temmuz iki hafta yani.. Sevinsem mi uzulsem mi sasirdim, her gidisin birde dnusu oluyor ve ben buraya donmek hic istemiyorum. Kendimi bugun cok kotu depresyonda hissediyorum. Sonra annemi aradim biraz skypetan pasaport numarasini fln aldim davetiye cikarmak icin 2 haftada anca cikiyor ve polis sadece pazartesi carsamba acik basvuru icin. Kozalagin davet etmesi lazim ben yabanci oldugum icin 30 gunden fazla davet edemiyorum, oysa annem 3 ay kalsin istiyorum. Bakalim kozalak yarin gidicekmi polise soyledim ama ne hayir ne tamam demedi.
Bakalim kismet artik, bu arada sizlerde ne guzel muabbeter etmissinz cok sevindim topik cok bostu gunlerdir ..:)
günaydın kıslarr
hayırlı kandiller
kıslar bugün hülya ve bana da dua edin bizimde biran önce bebişlerimiz olsun.tabi diğer bekleyen arkadaşlara da.
rabbim inş hepimizin duasını kabul etsin canım inş bizimde önce göbüşümüz sonra kucağımız dolsun tez zamanda
kız kızmazda sen ekndi başına niye o koltuğu taşımaya çalışıyosun bide kapıdan geçircem diye uğraşıyosun diye kızardı öğlenden kızmıştım ya sinirli gibi yaptım trip attım zaten ben kaldır demeden koltuğu kaldırmış yırttığımı söyledim olsun bişey olmaz dedi
kızım ne dalga geçiyonuzda siz bakıyım allaaallla napıyım çocuk olacakmış diye arıda oldum maymunda
Gunaydin kizlar,
Herkesin kandili mubarek olsun , Allah dualarimizi kabul etsin ins..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?