- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.041
günaydın kızlar
haha zafer benimdir aldım alacağımı kozalaktan ve akşam yemek bile hazırlamadım ohh iyi oldu ama çok komikti bugün birlikte olcazmı dedim istiyomusun dedi yapmamız gerekiyo dedim yapmamaız gerektiği içinmi istiyosun dedi evet dedim iyi ozaman küs küs nasıl olcakmış o iş dedi biraz zaman sonra yapcazmı yapmıcazmı cevap vermedin dedim ben istiyorum istiyosan yapalım dedi sonrada hadi dedi:)) anam bi baktım olmaz dedim cık yapmıcam böyle zorlamayla olmaz dedim tam kalktım utfağa gitcem gel buraya salak dedi çekiştirdi hehe aradan çıkıverdi mik mikte
Kizar doktora gidiyorum ben yine bakalim ne zaman kurtulcaz su hastaliktan, iyilesemedim gitti bir hafta oldu . Ama anacim gunes muneste yokki insanin iyilesesi gelsin saat kac oldu disarsi karanlik bulutlu hafta sonu yagmur varmis zaten yine offff(
Kizlar bugun 1. Sinifa veda partimiz var...veliler pasta borek sntep dolmasi.mercimekli kofte hazirlicaklar...
aksama 5 aylik gobekle donerim artik eve...
çalışma günleri daha yeni başlıyo canım ben test mest yapmayı bırakmıştım ama bu ay doktora gidip gitmeme konusunda kararsız kalınca bide kasıklarımda hiç yumurtlucakmış gibi ağrımayınca yapıyım dedim önceki günkü teste kalbim kadar temiz tek çizgi çıktı dün azcık silik çıktı bugün yarın ve pazar günüde yapcam bakalım yumurtlucammı yumurtlamıcammı bu arada cumartesi doktora gitme konusunda hala kararsızım
hahayt vatana mıllete hayırlı olsun hadı kazanız mubarek ola devamı bu aksam ve bır kac aksama :)
kusme kız temellı bata 5 gun fala kus en guzelı sen
ayy canım hakıkaten yaramıyor oranın suyu havası sana gelınce ınsallah hem moral hem saglık depolar donersın gerıye
hafta sonuda bahceye cıkamaz sızınkıyagmur yagması belkıde ıı olur esınde evde olur bı yere gıdemez falan
Kizlar bugun 1. Sinifa veda partimiz var...veliler pasta borek sntep dolmasi.mercimekli kofte hazirlicaklar...
aksama 5 aylik gobekle donerim artik eve...
canım bişey sorcam sana şimdi benim bugün adetimin 12. günü ve ben normalde klomen bittikten sonra 13. gün felan yumurtluyorum yani adetim 14. gününde felan yumurtlama olcak eğer olursa ben dün mik mikledim ya bugün yapmayım yarın sabah ve pazar sabah yapıyım diye düşünüyorum ne dersin uygun olurmu sencede bu günleryani 11. 13.14. gün ilişki olmuş olcak
canım bişey sorcam sana şimdi benim bugün adetimin 12. günü ve ben normalde klomen bittikten sonra 13. gün felan yumurtluyorum yani adetim 14. gününde felan yumurtlama olcak eğer olursa ben dün mik mikledim ya bugün yapmayım yarın sabah ve pazar sabah yapıyım diye düşünüyorum ne dersin uygun olurmu sencede bu günleryani 11. 13.14. gün ilişki olmuş olcak
hamişlere bişey sormak istiyorum ben, adet döneminde karnınız çok ağrıdımı bugün 5. gün dün gece ağladım resmen karnımın ağrısına adet olucam kesin dedim sabah kalktım yine bişey yok
Aynennn hareketsizim cokk normalde okulda hic yerimde durmsmmm..ama bu hafta hep oturdum. eve geldim uyudum....
yerinede antep dolmasi yerim canimm..:))))
hamişlere bişey sormak istiyorum ben, adet döneminde karnınız çok ağrıdımı bugün 5. gün dün gece ağladım resmen karnımın ağrısına adet olucam kesin dedim sabah kalktım yine bişey yok
canım ben aslında hep ıkı gunde bır ılıs kı ıle hamıle kalanlardanım hergun yapmadım ve ıkı gunde bır ıle de perte cıktım yanı bu yuzden bence yarın sabah yapmanda hıc bır sakınca olmamalı ama sızler hep hergun yapma yanlısısınız dıye oyle soyledım aslında doktorlarda sperm kalıtesı ıcın ıkıgunde bırı onerıyor zaten
zaten geçen gittiğim doktorda öyle söyledi aslında uygun olanı haftada 3kez ilişki ama gün aşırı yap dedi ama ben bilemedim size soruyum dedim en iyisi yarın sabah ve pazar sabah yapayım ben
Neyin 5. Gunu anlamadim ama adete yakin zamanda batma oldu. gogsumde kitle var gibi tas gibi oldu. normslde adete yakin zamamda gogsum hic sismedi benim..sadece hamile kal. ay oldu..
ya sen hala neyın ınadındasın hadı yap bı ıdrar testını kendınde rahatla bızde rahatlayalım adres ver gelıp ısetcem sımdı senı :)
benım bel agrım ve kasık agrım oldu ve aynı sekılde bır sonrakı ay regl donemındede oldu doktor bunye alısık bu donemlerde bu kramplar normal demıstı
adetim gecikeli 5 gün oldu
ye canım ye bol bol benımde en yakn arkadasım anteplı gıdınce onlara mıde fesadı gecırene kadar yerım :)
bu arada antep dugunune katıldınmı orada hıc ben o arkadasımın abısının dugunune gıtmıstım Allah'ım neydı o oyle ayaklı kuyumcu gıbı butun hatunlar
hele bır ınada bındırmısler gelının gorumcelerı hepsı altın kemer taktı neymıs kımse eksık kalmıcakmıs gelının belınde 3 tane kemer vardı
cok ılgınc yanı ben o kadar takı ıle oda degıstırmeye korkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?