HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hahayt vatana mıllete hayırlı olsun hadı kazanız mubarek ola devamı bu aksam ve bır kac aksama :)
kusme kız temellı bata 5 gun fala kus en guzelı sen

Kizar doktora gidiyorum ben yine bakalim ne zaman kurtulcaz su hastaliktan, iyilesemedim gitti bir hafta oldu . Ama anacim gunes muneste yokki insanin iyilesesi gelsin saat kac oldu disarsi karanlik bulutlu hafta sonu yagmur varmis zaten yine offff (

ayy canım hakıkaten yaramıyor oranın suyu havası sana gelınce ınsallah hem moral hem saglık depolar donersın gerıye
hafta sonuda bahceye cıkamaz sızınkı yagmur yagması belkıde ıı olur esınde evde olur bı yere gıdemez falan

Kizlar bugun 1. Sinifa veda partimiz var...veliler pasta borek sntep dolmasi.mercimekli kofte hazirlicaklar...

aksama 5 aylik gobekle donerim artik eve...

oo daha yeni başlamış şimdi kapris,naz yapma zamanı değilmiş.vallahi dr konusunda bir şey diyemem çünkü bizzat ben bıraktım 2 ay ara veriyorum doktora gitme işine.bu sürede Allahım nasip ederse ne alaaaaaa başımla beraber olmazsa artık tüpe doğru.

canım bişey sorcam sana şimdi benim bugün adetimin 12. günü ve ben normalde klomen bittikten sonra 13. gün felan yumurtluyorum yani adetim 14. gününde felan yumurtlama olcak eğer olursa ben dün mik mikledim ya bugün yapmayım yarın sabah ve pazar sabah yapıyım diye düşünüyorum ne dersin uygun olurmu sencede bu günleryani 11. 13.14. gün ilişki olmuş olcak

Kizlar bugun 1. Sinifa veda partimiz var...veliler pasta borek sntep dolmasi.mercimekli kofte hazirlicaklar...

aksama 5 aylik gobekle donerim artik eve...

ayyy çok canım istedi yaa kaç gündür zaten pasta börek istiyo canım evde yenilmediği içinde yapamıyorum en iyisi bugün eve gidiyimde kek yapıyım yarın anneme gitcem nasılsa oraya götürürüm

Aynennn hareketsizim cokk normalde okulda hic yerimde durmsmmm..ama bu hafta hep oturdum. eve geldim uyudum....

yerinede antep dolmasi yerim canimm..:))))

Dun aksam oldu.yarin aksama kadarvaktin var. ama yarin sabah yapki...aksama bakarsin bisey cikar kacirmamis olursun...

hamişlere bişey sormak istiyorum ben, adet döneminde karnınız çok ağrıdımı bugün 5. gün dün gece ağladım resmen karnımın ağrısına adet olucam kesin dedim sabah kalktım yine bişey yok

canım ben aslında hep ıkı gunde bır ılıs kı ıle hamıle kalanlardanım hergun yapmadım ve ıkı gunde bır ıle de perte cıktım yanı bu yuzden bence yarın sabah yapmanda hıc bır sakınca olmamalı ama sızler hep hergun yapma yanlısısınız dıye oyle soyledım aslında doktorlarda sperm kalıtesı ıcın ıkıgunde bırı onerıyor zaten

hamişlere bişey sormak istiyorum ben, adet döneminde karnınız çok ağrıdımı bugün 5. gün dün gece ağladım resmen karnımın ağrısına adet olucam kesin dedim sabah kalktım yine bişey yok

Neyin 5. Gunu anlamadim ama adete yakin zamanda batma oldu. gogsumde kitle var gibi tas gibi oldu. normslde adete yakin zamamda gogsum hic sismedi benim..sadece hamile kal. ay oldu..

Aynennn hareketsizim cokk normalde okulda hic yerimde durmsmmm..ama bu hafta hep oturdum. eve geldim uyudum....

yerinede antep dolmasi yerim canimm..:))))

ye canım ye bol bol benımde en yakn arkadasım anteplı gıdınce onlara mıde fesadı gecırene kadar yerım :)
bu arada antep dugunune katıldınmı orada hıc ben o arkadasımın abısının dugunune gıtmıstım Allah'ım neydı o oyle ayaklı kuyumcu gıbı butun hatunlar
hele bır ınada bındırmısler gelının gorumcelerı hepsı altın kemer taktı neymıs kımse eksık kalmıcakmıs gelının belınde 3 tane kemer vardı
cok ılgınc yanı ben o kadar takı ıle oda degıstırmeye korkarım

ya sen hala neyın ınadındasın hadı yap bı ıdrar testını kendınde rahatla bızde rahatlayalım adres ver gelıp ısetcem sımdı senı :)
benım bel agrım ve kasık agrım oldu ve aynı sekılde bır sonrakı ay regl donemındede oldu doktor bunye alısık bu donemlerde bu kramplar normal demıstı

zaten geçen gittiğim doktorda öyle söyledi aslında uygun olanı haftada 3kez ilişki ama gün aşırı yap dedi ama ben bilemedim size soruyum dedim en iyisi yarın sabah ve pazar sabah yapayım ben

zaten geçen gittiğim doktorda öyle söyledi aslında uygun olanı haftada 3kez ilişki ama gün aşırı yap dedi ama ben bilemedim size soruyum dedim en iyisi yarın sabah ve pazar sabah yapayım ben

ayy hadı bakalım aksam ızınlısın yırtın yıne mesaıden :)
ınsallah bu ay gelıcek bebısın canım dualarımız hep senınle ve tum dıger ısteyen arkadaslarımızdan rabbım kımseyı evlat hasretı ıle sınamasın

adet olucam gibi geliyo olayım diye bekliyorum ama olmuyorum pazartesiye kadar bekleyeyim diyorum

Kiz bilmezmiyimmm..anammmm ne altin ne altinlarr.. sdanadabenim duhgunume antepli ahpaplar gelmisti..aman allahim gelini bi takmis bi takmis...millet benden ziyade ona bskmisti
...alpgulsun afetin mi 5 gun gectiii kiz yapsana testini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…