- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.061
ayy hadı bakalım aksam ızınlısın yırtın yıne mesaıden :)
ınsallah bu ay gelıcek bebısın canım dualarımız hep senınle ve tum dıger ısteyen arkadaslarımızdan rabbım kımseyı evlat hasretı ıle sınamasın
adet olucam gibi geliyo olayım diye bekliyorum ama olmuyorum pazartesiye kadar bekleyeyim diyorum
Kiz bilmezmiyimmm..anammmm ne altin ne altinlarr.. sdanadabenim duhgunume antepli ahpaplar gelmisti..aman allahim gelini bi takmis bi takmis...millet benden ziyade ona bskmisti
...alpgulsun afetin mi 5 gun gectiii kiz yapsana testini
çok şükür zabtedebilirsem kozalağı yırttım bugün en iyisi ben birazdan arayımda kavga çıkarıyım sonrada akşama küseyim:)))
duana canı gönülden aaaamiiin canım
yapmadım, burda hangi eczaneye girsem hocam hoşgeldiniz diyolar bayan da yok çalışan utanıyorum almaya yarın balıkesire gidicem ordan alıcam
ayy kız sen zorla kendını adet ettırecen ha belkıde bebek var oyle adet olcam dıyıp durma
bak bıde ahbap gelmıs hele akraba olsaydı o dugune nasıl gelırdı sen dusun :) antepten kız alınmaz ama gelın gıden yasadı valla
hahayt kavga cıkarım dıyon ya ne guluyom sana
kız sen ara dun dıyemedım kasında hıc guzel yerde durmuyor o ne oyle de kavga edın barı
canım sen en guzelı bı pastıl bı yarabandı bı oksuruk surubu bıde hamılelık testı de arada kaynasın
Eki Görüntüle 729923 Eki Görüntüle 729924 Eki Görüntüle 729925
kızlar bu konsepte bayıldım ben ya sızce nasıl
maşallah sabrına inş sabrının mükafatını alırsın yarın insan sürekli negatif görmeye alışınca bidaha hastaneye eczaneye gitmeyede utanıyo ben o yüzden her seferinde başka eczaneye mümkünse evime en uzak bidaha oralara hiç gitmiceğim eczanelere gidiyorum test almaya
canım cahilliğimi mazur gör bunlar bebek şekeri niyetine yaptırılabılacek alternatiflermi anlayamadım ama çok şirin duruyolar
canım sen en guzelı bı pastıl bı yarabandı bı oksuruk surubu bıde hamılelık testı de arada kaynasın
canım bunlar bebek mevlutu yada baby shower partılerınde sunum seklı ornegın konseptı papyon gıbı dusunup renklerı beyaz sıyah uygulamıs hep tabaklara bardaklara kolonyaya kadar suslemıs benımde cok hosuma gıttı guzel olur dıye dusundum
maşallah sabrına inş sabrının mükafatını alırsın yarın insan sürekli negatif görmeye alışınca bidaha hastaneye eczaneye gitmeyede utanıyo ben o yüzden her seferinde başka eczaneye mümkünse evime en uzak bidaha oralara hiç gitmiceğim eczanelere gidiyorum test almaya
hımm şimdi anladım evet asıl maksadını anlayınca gerçekten güzelmiş
beni bu hale getiren kürtajı yapan doktorun allah belasını versin!!!
dakikasını şaşmayan adetim geçen ay 1 gün sonra bu ay 2 gün önce geldi.
sancıdan kıvranıyorum bu ne biçim ağrıdır ya rabbim
kürtaj sonrası bikaç gün geri gider yada erkene gelir demişti bide ukala dümbeleği
ölüyorum resmen ölüyoruuuummmmmmm
selam kızlar. çok üzgünüm yaaaa keşke akşam mik mik yapmasaydım
akşam mikmikten sonra hiçbişey olmadı
sabah çok az bi kanama geldi akıntıyla birlikte
sonra yine bu saate kadar bişey yoktu
şimdi wc ye gittim düşük yapıyorum sandım
o kadar çok kanama olduki
bide pıhtı gibi küçük koyu kırmızı bişey düştü
afedersiniz ama elimle ayırdım diğerlerinden
bastırdım içine bile çökmüyo tuhaf bişii.
şimdide sol tarafımda aşırı derece ağrı var.
hayır adet oldum desem c.tesi adet olmam lazım
yani adet olmamış olmalıyım.
tüh yaaa keşke biraz daha sabretseydim
adetten sonra başlardım
şimdi yaraya bişeymi oldu acaba
çok korkuyorum yaaaa
Kizlar ben geldim, yemegimi yedim..
Kan sonucum yine fazla persembe 8 di Sali 11 olmustu bgn 13 cikti( Antibiyotige baslamamiz lazim dedi doktor, otobusu kacirmamak icin direk eve geldim, kozalak gelince aldiricam receteyi 12 saate bir kullancam ilaci (
Bebis cok sukur kipir kipir, Sali gunu detayli ultrasonumuz var ins sagliklidir minigim ..
tüh yaa napcan ozaman mecbur kullancan antibiyotiği geçmiş olsun tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?