HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

çok şükür zabtedebilirsem kozalağı yırttım bugün en iyisi ben birazdan arayımda kavga çıkarıyım sonrada akşama küseyim:)))
duana canı gönülden aaaamiiin canım

adet olucam gibi geliyo olayım diye bekliyorum ama olmuyorum pazartesiye kadar bekleyeyim diyorum

ayy kız sen zorla kendını adet ettırecen ha belkıde bebek var oyle adet olcam dıyıp durma

Kiz bilmezmiyimmm..anammmm ne altin ne altinlarr.. sdanadabenim duhgunume antepli ahpaplar gelmisti..aman allahim gelini bi takmis bi takmis...millet benden ziyade ona bskmisti
...alpgulsun afetin mi 5 gun gectiii kiz yapsana testini

bak bıde ahbap gelmıs hele akraba olsaydı o dugune nasıl gelırdı sen dusun :) antepten kız alınmaz ama gelın gıden yasadı valla

çok şükür zabtedebilirsem kozalağı yırttım bugün en iyisi ben birazdan arayımda kavga çıkarıyım sonrada akşama küseyim:)))
duana canı gönülden aaaamiiin canım

hahayt kavga cıkarım dıyon ya ne guluyom sana
kız sen ara dun dıyemedım kasında hıc guzel yerde durmuyor o ne oyle de kavga edın barı

yapmadım, burda hangi eczaneye girsem hocam hoşgeldiniz diyolar bayan da yok çalışan utanıyorum almaya yarın balıkesire gidicem ordan alıcam

canım sen en guzelı bı pastıl bı yarabandı bı oksuruk surubu bıde hamılelık testı de arada kaynasın

eveeet bak güzel bi bahane tartışmak için:)))
alpglsne verdiğin alıncak listesine bayıldım :)))

maşallah sabrına inş sabrının mükafatını alırsın yarın insan sürekli negatif görmeye alışınca bidaha hastaneye eczaneye gitmeyede utanıyo ben o yüzden her seferinde başka eczaneye mümkünse evime en uzak bidaha oralara hiç gitmiceğim eczanelere gidiyorum test almaya

esımde eczaneye gırınce soyle dıyor bıze on tane farklı farklı hamılelık testı
adamda suratıma baktı
ben yok ya ne munasebet 5 yeter adam bıdaha baktı
herhalde ıcınden bunlar karı koca alem demıstır

canım cahilliğimi mazur gör bunlar bebek şekeri niyetine yaptırılabılacek alternatiflermi anlayamadım ama çok şirin duruyolar

canım bunlar bebek mevlutu yada baby shower partılerınde sunum seklı ornegın konseptı papyon gıbı dusunup renklerı beyaz sıyah uygulamıs hep tabaklara bardaklara kolonyaya kadar suslemıs benımde cok hosuma gıttı guzel olur dıye dusundum

canım sen en guzelı bı pastıl bı yarabandı bı oksuruk surubu bıde hamılelık testı de arada kaynasın [/QUOTE]

çok güldüm :) ya allah ta seni güldürsün

hımm şimdi anladım evet asıl maksadını anlayınca gerçekten güzelmiş

ya benim öyle bi şansım yok avuç içi kadar yerde yaşıyorum inşallah alırım 'inşallah alırız' hepimiz bekliyoruz sabırla allahım en kısa zamanda sevindirsin hepimizi

allah ona layığını verir sen merak etme o öyle birsey yaptıysa resmen katildir allah katında zaten

canım selam gecmis olsun endiselenme çünkü daha beteri bana oldu benim bacaklarımdan kanlar süzüldü acile gittim
damarın iliski sırasında zedelenmistir korkmla olur kadınsın artık genç kızlığa benzemez dedi
büyük parçalar geldi bendende
kanama testi aldı bisey çıkmadı iliski sırasında zorlanmıssındır oan anlamayabilirsin kaslar çok gevsediğinden

arkadaşlar ben fayda gördüm diye burayada yazıyorum başka hiç bir niyetim yok. Şeyh Kasım hocayı tanımadan önce çocuk hasretiyle yanıp tutuşuyordum. Denemediğim tedavi yöntemi kalmamıştı, artık çocuktan vazgeçmiştim, derken bir arkadaşım Şeyh Kasım hocayı önerdi, Allah razı olsun hiç bir şey talep etmeden duaları yazıp verdi, ister inanın ister inanmayın 2 ay sonra hamile kaldım, şimdi oğlum 2 yaşında, aranızda faydalanmak isteyen olur 0507 753 67 74 numarayı benden aldığınızı söylemeyin, genç bir hoca sakın görüntüsüne aldanmayın ilmi büyüktür Allah yardımcınız olsun

Kizlar ben geldim, yemegimi yedim..
Kan sonucum yine fazla persembe 8 di Sali 11 olmustu bgn 13 cikti ( Antibiyotige baslamamiz lazim dedi doktor, otobusu kacirmamak icin direk eve geldim, kozalak gelince aldiricam receteyi 12 saate bir kullancam ilaci (

Bebis cok sukur kipir kipir, Sali gunu detayli ultrasonumuz var ins sagliklidir minigim ..

tüh yaa napcan ozaman mecbur kullancan antibiyotiği geçmiş olsun tekrardan

tüh yaa napcan ozaman mecbur kullancan antibiyotiği geçmiş olsun tekrardan

Evet mecbur , doktor 3 cesit antibiyotik var fln dedi anlatti hamilelikte kullanilmasi normal dedi gerektiginde cunku sinuzitlerim iltahaplanmis ilerlemeden durdurmamiz gerek zaten kanindaki bakteri orani surekli artis bud bebek icin daha sagliksiz dedi..

Napicam bilmiyorum bir yanim kullan bir yanim kullanma ilaci diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…