HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

günaydın kıslar dün gee test yaptım negatif.
Adet belirtisi olarak sadece kasıklarımda batmalar var ara ara.
bide sanki bişey kopuyomuş gibi oluyor başka bişey yok.

OZge senin en son adetin birlikte test yapmistik halaaa o muu..

Hadi yaaa. hayirlisi olsun canim..madem iki kere kimyasal oldun. dr a danos neden oluyor diye...

kızım geliyooooooooooooooooooooooooooooooo

Gizooooo cok iyi yaaaa...tam tahmin ettigimiz gibi...
darisi basimaaaaaaa...

Kızlar benim bat 6hazirandı.6haziranda beta hcg 106 çıktı.sizce nezaman dr gitmeliyim..

Gelecek pazartesi git hem kese hem kalp duy cankm...yoksa kese gorundu kalp duyulmadi stresi yasarsin .bak bana ben 19 nisan da kanda ogrendim.ilk randevum.5 mayis ti galiba toptan hepsini gordum geldim..

Son düzenleme:

tüşkürleer esroşuuummmm seninkide kız görürsünnn :)
burcuyla özoya gelin doğurcaz

Kizlar valla bu ulkeden de insanlarindan da nefret ediyorum. Sabah kozalakla surati bir karis yabancilar polisine gitik anneme davetiye cikarmaya ben yabanci oldugum icin 30 gunden fazla davet edemiyorum o yuzden onun davet etmesi lazim neyse sabahin 6.30 ordaydik siraya girmek icin 8 de ofis acildi onumuzde 1 kisi vardi girdik iceri, alt tarafi 2 -3 ay dogum yapicam annem yanimda olsun istiyorum ne deseler begenirsiniz evraklar iyi hos tamam banka hesap dokumune geldi sira 60 000 euro istiyorlar 90 gun icin ki 90 gun kisa doneme giriyor ustu uzun donem oluyor fiyat dahada artiyor. Zaten bende para basiyorum evde, seyahat masrafi bebek masrafi kimsenin umrunda degil sanki doguma cagirmiyoruz. Resmen hayvan muamelesi..

Nefret ediyorum nefret burdan disarsi 10 drece kapali yagmurlu kasvetli bir hava ev desen Alah`lik temizlik yapmak bile icimden gelmiyor..
offffff offffffffffffff

oha tl'de ne kadara geliyo ya çok değilmiiiiiiiiiiiiiii:44:
bence en hayırlı ve mantıklı senin burda doğum yapman ilk 3 ayıda burda geçirmen canım yine sen bilirsin ama zorlanmassın umarımmmm ne değişik bi ülke ya keyfinden çağırıyosun sankii

Ohhhh cok sevindim canim, gule gule buyut prensesimizi ins saglikla kucaklarimizada aliriz :)))
Yuzumu guldururp beni ayakta tuta tek sey suan melegim Allah`im bu mutluluklari sevincleri herkese nasip etsin ins..

amin canım inşş :)

gerçekten yaşam için bi sebepler yani.sen sakın üzme kendini ya hemen kötü düşünmesene sen gitceksin zaten oturur konuşursunuz napcağınızı.annen seyahat gibi gezmeye gibi gelemiyomu insanlar burdan nasıl gidiyo gezmeye biri davet etmedennn:44:

canım yaa benimde gecen ay aynı olmuştu testte pozitif kanda negatifti.şimdi testte hala negatif hayırlısı artık. üzme kendini en azından adet oldun.

inş hayırlı güzel haberlerin ağrılarıdır o ağrılar

inşallah canımda benim pek umudum yok.

maşallah canım darısı başımızıa.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

OZge senin en son adetin birlikte test yapmistik halaaa o muu....

evet canım son adet 30 nisan.bugün 43.gün hala tık yok bide soğan suyu içmiştim.
cok fazla akıntım ve arar ara kasıl batmaları mevcut.
nolcak bilmiyom:97::97::97::97:

Evet annecigimi Prague Castle manzarali Hilton`da agirlicam o yzden banka hesabinda en az o kadar para gormek istiyorlar..
Kozalak aradi simdi patro sormus noldu halledebildiniz mi diye da anlatmis , adam hesabina parayi yatiiriz basvurudan sonra geri cekeriz istersen demis, adamcagiz kendi hesabindan bizim hesaba aktaricak sonra geri vercez tabi mumkun olursa yine ayni seyi vize basvurusunda konsoloslukta istemezlerse, sonucta bu sadece davetiye cikarmak icin..

TR dogum evet rahat olur ama esim 2 hata kalabilicek en fazla yanimda , ilk gunlerimiz babasiz mi gecsin, burasi onun evi yurdu olmicakmi.. Yukari tukursen biyik asagi tukursen sakal hesabi nereye elimi atsam bos cikiyor

çok enteresan ya o kadar parayı napcaklar acaba gerizekalılar.Allah kolaylık ve sabır versin canıım valla aynen dedğin gibi iki ucu b*klu değnek bu olsa gerekk:26:

ne amacla geldigine bagli mesela turist olarak geliyorsa kac gun kalicaksan ulkede o tarihleri kapsayan ucak bileti ve otel rezervasyonlarini ve yine bu seyahat sureni kapsicak miktarda bankada cash gostermen lazim, ben annemi davet ettigim icin bu nakiti benim gostermem gerekiyor + konaklamasi saglik sigortasi fln bunlari garanti etmem lazim.. Bunun yaninda bazen ek garanti olarak ustunde ne varsa tapu fln gostermeni istiyorlar, offff offf evlenirken neler cektim bir bilsen..

ne kadar uğraştırıyolar insanı ya sanki memleketlerine terörist sokcaksın saçmalığa bak.bi yolu vardır canım umarım halledersiniz sıkma canınııı

canım neden boyle oldu anlamadım ya bence doktora danıs neden kımyasal yasıyorum sureklı dıye en azından bır arastırsınlar uzme kendını sende en azından esınde sorun yok spermler ıı sende hamıle kalabılıyorsun yumurtluyorsun demekkı yanı emınım bunlar tesellı bıle degıl sana ama yınede uzme kendını

ohh kahvaltılar uykular valla hayat sana guzel sekerım :)
bu arada sagolasın evet ozenıyorum valla sende caganın esyaları duruyormu hala ya baya buyumus cagan ama ıı saklamıssın neyse ıns kız olur bıdaha bıdaha alırsın :)

canım bende gecen sene basladım su ıcmeye gunde 1 bucuk lt en az ıcıyorum ılk hamıs olunca cok tahlıl ıstıorlar ya yaptırdıgımda doktor cok su ıctıgınde bellı super demıstı demekkı bana yetıor o su ama yaz geldı daha da ıcmek lazım artık

Tesekkurler iyiyizzz. hosgeldin topige...

gizos cimcimee merveee sonbahar hayattt nerdelerrrrr yaaa. Merve dugundeydi.gizosda geziyodur. digerleri nerde...ozlemmmmm

bende hafta sonu tatılıne gırdım resmen hıc elımı surmedım bı ıse cumartesı full alısverıs modu ıdı gece ortokoye gıttık 2 3 gıbı donduk pazarda yıne ev alısverısı pazar market oldu bıde kocama babalar gunu hedıyesı aldım aksam da komsuya gıttık caya bıttı hafta sonu sabah alarm calıyo dıyorum pazar pazar alarm kurmusum sonra bu hafta sonu kac kere gec uyandım ya sanırım bugun pazartesı dıyıp uyandım :)

günaydın kızlar nasılsınız

benim belim 2-3 gündür adet ağrısı gibi fena ağrıyo bide karnıma kramplar giriyo aynı adet olcakmışım gibi acaba bu ayki yumurtlama belirtilerimde bunlarmıki

ohh mıs yumurtam sıcak dıyorsun yapıs kocaya yapıs

canım belkıde test bozuktur tek tıp test mıydı?

ablam gelın oluyor bıttı mı kız hıc bekar kalmadımı hadı artık dugun dernekte bıttı gobus cıkarma zamanı gelıor ınsallah

Kızlar benim bat 6hazirandı.6haziranda beta hcg 106 çıktı.sizce nezaman dr gitmeliyim..

canım bende 23 ocaktı son reglım 23 subatta gıttım 91 cıktı bır hafta sonrada kesemızı gormustuk sende en erken bır hafta sonra gıt derım ben

ayy gelınımız gelıyor yuppı :) ogluma bıyık burkturcam

tüşkürleer esroşuuummmm seninkide kız görürsünnn :)
burcuyla özoya gelin doğurcaz

esrosda sıra guzel havadıslerle gelsın ınsallah

cussss yanı o ne be ole ulkenın yarısını mı ustunuze yapacaklar
ayy ıyıce zıvanadan cıkmıslar he
yavrum ne yapacaksın ıste kısa gelecek annen mecbur doktorunla sıkı takıpte ol erken dogum rıskın varmı falan dıye annen de tam dogum sıralarında gelsın artık
uzulme bebıs saglıklı olsunda sonra bebıs az buyusun sende mevlut ıcın turkıyeye gelırsın burada kalırsın bıraz da

yok yok canım babası ıle evınde dogsun bebıs sonra kendı evını yadırgamasın bencede
ınsallah esının patronunun yolu ısınıze yarar da uzun kalabılır annecıgın

yok kız daha bıtmedı birde kardesimmm var evde o çok üzüldü aynı odada kalıyorlardı da :)
bakalım annem zaten kardesıme dıyor sana bi 5-6 sene evlenmek yok :)

Amin canim, ins sanki hic derdimiz yok gibi birde boyle sacma sapan brokrasiyle ugras..

ama oranın da bebişine eminim .ok faydadsı olur ebe hemşire falan geliyo demi ewe dogumdan sonra ızının cok dewlet tesvıklerı vardır kesın bızım gıbı bı ton borca ve saglıksız sartlara bırakmazlar emınım

yok kız daha bıtmedı birde kardesimmm var evde o çok üzüldü aynı odada kalıyorlardı da :)
bakalım annem zaten kardesıme dıyor sana bi 5-6 sene evlenmek yok :)

ona da ewlılık kotu ekk falan dıyınde heveslenmesın :)

selam kızlar

hülya bel ağrıların yumurtlama belirtisidir inşallah.Gizem kızın hayırlısı ile şansıyla beraber gelsin inşallah.Burcu bütün sorunlar bir bir hızlı şekilde çözülür ve annen yanına gelebilir inşallah.

Ekinci okuduğumda aaaaaa demişim tebrikler Allah tamamına erdirsin.Neler yaptın değişik taktikler tavsiyeler var mı nasıl hamile kaldıgınla ilgili.Tekrar tebrikler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…