HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hülyaaaa gel bizde doğmamışlara don biçelim:)ne dersin.benimki erkek seninki kız olsun beşik kertmesi yapalım.kıskandım vallahi.hayalde olsa güzel be.

dimi yaa ne güzel bişey ben normalde çok kız isterdim hep sırf öyle cicili bicili giydirip süslemek içim ama eşim hep benim oğlum olcak dedikçe baktım bi süre sonra erkek istemeye başlamışım bide bizim sülalede hep ilk çocuklar erkektir kuzenlerimin hep abileri vardı bi benim yoktu o yüzden hep bi abim olmasına heves ederdim birazda o yüzden içim çok istemeye başladım erkeği ama şimdi ortadayım hangisi olursa rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlısını versin

gel hayal kuralım doğunca bisürü kurslara gönderelim yüzmeye gönderelim bebekkenden dil öğretelim sonra okula giderken peşnden takip edelim sevgililerini tanıyalım amaaan bu benim çocuğuma layıkmı diye laf edelim ayyy umutta olmasa...

asıl bana hahayytt valla oğluşum isterse alırım gelinlerinizi elinizden:))))

bugün bebeğimin kalp atışlarını gördük çok güzel bir duyguymuş... Allah isteyenlere başta hsst olmak üzere adı aklıma gelmeyen herkes en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşatır inşallah

aamiiiin canım amin hepimize inş sende hep böyle mutlu mesut sorunsuz güzel haerlerle gel inş doktordan ve tabi diğer hamişleirmiz ve hamiş olacak olan bizlerde ama bak senin bahanenle hepimize söylüyorum sakın doktor kontrolüne gidipte kendimizi o anın heyecanına kaptırıp bebek sahibi olamayanları unutupta sevinç çığlıkları yok ne biliyim amanda aman kilosu amanda aman kafası gözü moduna girmeyelim valla ben cumartesi günü cidden çok kötü oldum ve çok ağladım hem beklerken hem doktorun yanındayken hemde sonrasında

kız dur hemen doğunca kurslara falan göndermeyelim:)biraz büyüsünler.ben gitar çalmasını çok isterim ama önce kendinin istemesi gerek.benim içinde farketmez kız erkek rabbim sağlıkla versinde inşallah.çocugumun hakkını savunabilen düşünen bir birey olmasını okumasını isterim kimsenin hakkını yemesin,nazik olsun anneye babaya etrafına.kıymetimizi bilen evlatlar olsunlar şu çektiklerimizin hatırına.Sanki bir boşluk var uzay boşluğu gibi başka bir alem orda bu yazdıklarımı gören bir can varmış gibi geldi bir an bekle geleceğim der gibi

bişşşicik sorcam ben çarşambadan beri ovu testi yapıyorum ve demin yaptım 10dan beri bişey yiyip içmedim ve test çift çizgi çıktı ama dün yapamadım dün ne alemdeydi bilmiyorum belki dünde o büyük yumurtam çatlamıştır ee ben şimdi napcam bu sabah oldu ya akşamda mik mik olsamıki

inş yavrucağın sana bekle annecim geliyorum geldim yoldayım diyodur
kursa gitcek tabi kız yüzme kursuna aerobike felan zaten en geç 3 yaşında başlaması laızm vücudunun eğilmesi için ben acaip hantal bi vucüda sahibim annesi gibi olmasın baabsı gibi elastik bişey olsun

sorayım bakayım bende bide kuyruk sokumunda çıkıklık var onuda sorucam unutmazsam :) ayy evet erken ama 12 haftalıkken belli olmaz mı hiç azıcık ucundan da olsa. zar zor geçiyo zaten zamanlar..

Ohhh iyi yapmissin canim super taktik :))) Sen bata 5 gun fln kalana kadar yaz hepsini gec yumurtlamaya ihtimalen sakin kacirma gunlerini.. Zaten Allah`in izniyle bebis haberi verince de senin adamda kalmaz kavga havasi mutlu mutlu buyutursunuz bebisi ins..

Şekerimmmm sen anneni otelde neden ağırlıyorsun anlamadım ben :)

Canim bence yarin sabah yine olsun adamin sposlarda kuvvetlensin biraz.. Ama ben ovu zamani gunde iki kere yaptigimda olmustu sen bilirsin ..

canımcım bence agrın falanda ıı ye ısaret ee sabah oldu aksam nıe olsun olursa yarın sabah olmazsa artık aksam yaparsın 36 saatte bır olur kı gayet ıı yanı

sorayım bakayım bende bide kuyruk sokumunda çıkıklık var onuda sorucam unutmazsam :) ayy evet erken ama 12 haftalıkken belli olmaz mı hiç azıcık ucundan da olsa. zar zor geçiyo zaten zamanlar..

canım bana 13 haftada erkege benzetıorum dedı
17 haftaydı sanırım erkek dedı
ben bıde 19 haftada baska doktordan duydum

yanı erkek ıken bıle net konusmadı kı kızları ayırt etmek daha da zormus

alem kadınsın vallahi senle elastik kocişininde bebişi sıra dışı olur eminim:)adam demesin sen olacaksın diye bu annen benin 7/24 canımı çıkarttı diye...

Benimde doktor 14 haftada bis goruyorum emin degilim soyliyim mi dedi bosverin emin degilseniz dedim. 18 haftada da %70 erkek dedi bakalim yarin Allah`in izniyle detayli ultrason var bakalim ne dicek bu seferki dogum yapicam hastanedeki doktor.. Umarim kesin birsey soyler, bende cok merak ediyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…