HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Canim bence yarin sabah yine olsun adamin sposlarda kuvvetlensin biraz.. Ama ben ovu zamani gunde iki kere yaptigimda olmustu sen bilirsin ..

ozaman ben yarın sabaha nöbetçi koyuyum kocamı bu sefer beni uyutmak için yatmasın yanımda en iyiside garanti olsun zaten dün akşam annesindeyken yumurtam çatlıyo sanırım dedim ee napalım gidelimmi hemen eve dedi deminde aradım test yaptım pozitif çıktı ben yumurtluyorum napcaz dedim ee o dündü hani dün olmamışmı napıyım kargoyamı veriyim diyo:))

alem kadınsın vallahi senle elastik kocişininde bebişi sıra dışı olur eminim:)adam demesin sen olacaksın diye bu annen benin 7/24 canımı çıkarttı diye...

çocuğa onu dermi bilmiyorum ama ben hamile kalınca bak ben olcak demedimmi boşuna sıktın canını okadar rahat olsanda olcaktı olmasanda diye ukalalık yapcağı kesin

heyyy maşallah tüm topik burdaymış.
bi ben eksikmiş,insan haber verir

bugün pazartesi ben yoğunum ya herkes burda hem biz sana bağırdık bağırdk gelmedin napalım

yaw ne sex düşkünü karısın
gece 5 te kalkarsın mik mik yaparsın.
üstüne para verseler gece kalkıp bişicik yapamam.
leen benim o kadar çişim geliyo gece,wc ye gitmeye üşeniyorum.
ayrıca hülyacım günde 2 mikmik senin yapmadığın bişi mi Allah aşkına
geçen ay tablondaki X ları unutmadım.
deşifre ettirme bana kendini.
zaten hep yapıyorsun,bu akşam da yap,aklında kalacağına içinde kalsın

Son düzenleme:
bugün bebeğimin kalp atışlarını gördük çok güzel bir duyguymuş... Allah isteyenlere başta hsst olmak üzere adı aklıma gelmeyen herkes en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşatır inşallah

hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş. ben de 2 hafta önce öğrenmiştim hamile olduğumu ama kaç haftalık olduğunu tam bilemiyorum geçen hafta doktora gittiğimizde dr. son adete göre 5 haftalık ama adet döngüm 32 gün sürdüğü için yumurtlama dön. göre 3 haftalık dedi çünkü ultrosonda nokta şeklindeydi, dr bu hafta yine çağırdı kalp atışlarını dinlemek için çarşamba günü gidicem ama bana kalp atışı için daha erken gibi geliyor, senin son adet tarihinin üzerinden ne kadar geçti peki, ve adet döngün kaç gün sürüyor?

ee hemen oracıkta adamın üstüne atlayıverseydin.benim bildiğim hülyayı kimse tutamaz.
hele de kayınvalide.yumurtluyorum,hemen odaya geç soyun,deseydin
bu kutsal bir görev nasılsa,kimse yadırgamaz zaar.
valla siz ailecek bu işe adadınız kendinizi,kargoya bile verse şaşırmıycam artık
sabrın sonu selamet hülyacımmmm,ha gayret

ebdaaaaa len utandırmasana hem bak tabloma bu ay çok yapmadım valla geçen ay arı gibi çalışıp havası sönmüş balon gibi inince bu ay günde çift mift yok zaten kozalakla sürekli tartışma modundayız adama bi haller oldu ne desem sert cevap veriyo sonra bende dayanamıyorum kavga çıkıyo ama cidden haklısın yaa alışkanlık oldu kendimi sex manyağı gibi hissediyorum artık adam hadi deyince hazır ve nazırım hiç itiraz yok ahh ahhh ben bu hallere düşecek adammıydım zorla kozalağı kaldırcamda mik mik yapalım dicem uyanmayıncada ısrar etcem pehhh ısrar etmeyi bırak söylemezdim bile öperdimde beni öpmezse küser gider yanaşmazdım daha bi ton yalakalık yapması gerekirdi

artık kesın gorur yanı bıde goremezse oksur falan bebıs bıraz sekıl degıstırsın acsın bacacıklarını

Anladımmm kız jeton daha yeni düştü :):):) işte bende diyom kız annesini neden otelde agırlıyor :)

haha ılahı merve koptum yaa :) annesı alısmıs ole hıltonlarda falan kalmaya o yuzden burcu da yadırgamasın annesı dıe otelde konaklatıcak D:

hala tık yok :18::18::18:

ayy valla eyı sabırlı hatunsun he

Slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli

bız sımdı ıyıyız sen nasılsın dıcez ama sen hop kacıcan

vallaha sasırmam sızdekı bu azımle

Iiyiyz cok sukur canim, sen nasilsin bebis nasil.. Hulya ya gelin ariyoruz yoksa bizimkiler gicek elden:)) Seninki kiz mi erkek mi hayirlisiyla?

Hulyacim olmadi sezgininde kizi olcak valla bizim oglanlara kiz cok goruyon

ben bilmeem şekerim ben babannemdende kaynanamdanda eğitim almış bi kaynana adayıyım oğlum kimi isterse onu alırız yok o senin gelin bu öbürünün gelini dinlemem ben:)))

vallaha sasırmam sızdekı bu azımle

442474 Ovulation charts on FertilityFriend.com
çok kötüsünüz alın tablom size çok yapmadım bu ay yani sanırım çok yapmadım geçen ayla kıyaslayınca napıyım gelmiyo velet ebda dün oracıkta yapıvercektimde doktor tavsiyesiyle yapıyoruz ya artık o yüzden yapmadım yoksa hiç affetmem bilirsin:))))

ben bilmeem şekerim ben babannemdende kaynanamdanda eğitim almış bi kaynana adayıyım oğlum kimi isterse onu alırız yok o senin gelin bu öbürünün gelini dinlemem ben:)))

hülyadan inciler devam ediyor .yazdıklarını okurken suratıma yerleşen gülme ifadesini müdürde gördü cins cins bakıyor vallahi.

keser döner sap döner,gün gelir hesap döner diyoruz biz ona anacım.

ya canım sana bişi sorucam.
senin eşinde sperm azlığı yok muydu?yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?

hülyadan inciler devam ediyor .yazdıklarını okurken suratıma yerleşen gülme ifadesini müdürde gördü cins cins bakıyor vallahi.

şekerim sizi güldürebildiysem ne mutlu bana canım ayın bu dönemlerinde ben hepten her anlamda maymuna bağlıyorum kafa gidiyo iyice deliliğe vuruyorum napıyım başka türlü zaman geçmiyo bu ay daha rahatım ama allaha şükür sanırım beklentim olmadığından :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…