- 3 Eylül 2012
- 676
- 47
- 68
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.301
Canim bence yarin sabah yine olsun adamin sposlarda kuvvetlensin biraz.. Ama ben ovu zamani gunde iki kere yaptigimda olmustu sen bilirsin ..
canımcım bence agrın falanda ıı ye ısaret ee sabah oldu aksam nıe olsun olursa yarın sabah olmazsa artık aksam yaparsın 36 saatte bır olur kı gayet ıı yanı
canım bana 13 haftada erkege benzetıorum dedı
17 haftaydı sanırım erkek dedı
ben bıde 19 haftada baska doktordan duydum
yanı erkek ıken bıle net konusmadı kı kızları ayırt etmek daha da zormus
alem kadınsın vallahi senle elastik kocişininde bebişi sıra dışı olur eminim:)adam demesin sen olacaksın diye bu annen benin 7/24 canımı çıkarttı diye...
heyyy maşallah tüm topik burdaymış.
bi ben eksikmiş,insan haber verir
yaw ne sex düşkünü karısınbişşşicik sorcam ben çarşambadan beri ovu testi yapıyorum ve demin yaptım 10dan beri bişey yiyip içmedim ve test çift çizgi çıktı ama dün yapamadım dün ne alemdeydi bilmiyorum belki dünde o büyük yumurtam çatlamıştır ee ben şimdi napcam bu sabah oldu ya akşamda mik mik olsamıki
bugün bebeğimin kalp atışlarını gördük çok güzel bir duyguymuş... Allah isteyenlere başta hsst olmak üzere adı aklıma gelmeyen herkes en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşatır inşallah
ee hemen oracıkta adamın üstüne atlayıverseydin.benim bildiğim hülyayı kimse tutamaz.ozaman ben yarın sabaha nöbetçi koyuyum kocamı bu sefer beni uyutmak için yatmasın yanımda en iyiside garanti olsun zaten dün akşam annesindeyken yumurtam çatlıyo sanırım dedim ee napalım gidelimmi hemen eve dedi deminde aradım test yaptım pozitif çıktı ben yumurtluyorum napcaz dedim ee o dündü hani dün olmamışmı napıyım kargoyamı veriyim diyo:))
Slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli
yaw ne sex düşkünü karısın
gece 5 te kalkarsın mik mik yaparsın.
üstüne para verseler gece kalkıp bişicik yapamam.
leen benim o kadar çişim geliyo gece,wc ye gitmeye üşeniyorum.
ayrıca hülyacım günde 2 mikmik senin yapmadığın bişi mi Allah aşkına
geçen ay tablondaki X ları unutmadım.
deşifre ettirme bana kendini.
zaten hep yapıyorsun,bu akşam da yap,aklında kalacağına içinde kalsın
Benimde doktor 14 haftada bis goruyorum emin degilim soyliyim mi dedi bosverin emin degilseniz dedim. 18 haftada da %70 erkek dedi bakalim yarin Allah`in izniyle detayli ultrason var bakalim ne dicek bu seferki dogum yapicam hastanedeki doktor.. Umarim kesin birsey soyler, bende cok merak ediyorum :))
Anladımmm kız jeton daha yeni düştü :):):) işte bende diyom kız annesini neden otelde agırlıyor :)
hala tık yok :18::18::18:
Slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli
ozaman ben yarın sabaha nöbetçi koyuyum kocamı bu sefer beni uyutmak için yatmasın yanımda en iyiside garanti olsun zaten dün akşam annesindeyken yumurtam çatlıyo sanırım dedim ee napalım gidelimmi hemen eve dedi deminde aradım test yaptım pozitif çıktı ben yumurtluyorum napcaz dedim ee o dündü hani dün olmamışmı napıyım kargoyamı veriyim diyo:))
Iiyiyz cok sukur canim, sen nasilsin bebis nasil.. Hulya ya gelin ariyoruz yoksa bizimkiler gicek elden:)) Seninki kiz mi erkek mi hayirlisiyla?
Hulyacim olmadi sezgininde kizi olcak valla bizim oglanlara kiz cok goruyon
Iiyiyz cok sukur canim, sen nasilsin bebis nasil.. Hulya ya gelin ariyoruz yoksa bizimkiler gicek elden:)) Seninki kiz mi erkek mi hayirlisiyla?
Hulyacim olmadi sezgininde kizi olcak valla bizim oglanlara kiz cok goruyon
ee hemen oracıkta adamın üstüne atlayıverseydin.benim bildiğim hülyayı kimse tutamaz.
hele de kayınvalide.yumurtluyorum,hemen odaya geç soyun,deseydin
bu kutsal bir görev nasılsa,kimse yadırgamaz zaar.
valla siz ailecek bu işe adadınız kendinizi,kargoya bile verse şaşırmıycam artık
sabrın sonu selamet hülyacımmmm,ha gayret
vallaha sasırmam sızdekı bu azımle
ben bilmeem şekerim ben babannemdende kaynanamdanda eğitim almış bi kaynana adayıyım oğlum kimi isterse onu alırız yok o senin gelin bu öbürünün gelini dinlemem ben:)))
iyiyiz bizde :) erkek benmkisii :)
maşallah canım allah bağışlasın inş tacyaprak kız gördünmü bi oğlan daha çıktı sizin gelinler gidecek elden bence şimdiden nikahı kıyıverin siz:))))))
keser döner sap döner,gün gelir hesap dönerebdaaaaa len utandırmasana hem bak tabloma bu ay çok yapmadım valla geçen ay arı gibi çalışıp havası sönmüş balon gibi inince bu ay günde çift mift yok zaten kozalakla sürekli tartışma modundayız adama bi haller oldu ne desem sert cevap veriyo sonra bende dayanamıyorum kavga çıkıyo ama cidden haklısın yaa alışkanlık oldu kendimi sex manyağı gibi hissediyorum artık adam hadi deyince hazır ve nazırım hiç itiraz yok ahh ahhh ben bu hallere düşecek adammıydım zorla kozalağı kaldırcamda mik mik yapalım dicem uyanmayıncada ısrar etcem pehhh ısrar etmeyi bırak söylemezdim bile öperdimde beni öpmezse küser gider yanaşmazdım daha bi ton yalakalık yapması gerekirdi
iyiyiz bizde :) erkek benmkisii :)
hülyadan inciler devam ediyor .yazdıklarını okurken suratıma yerleşen gülme ifadesini müdürde gördü cins cins bakıyor vallahi.
Ekim annelerinin cogu erkek bu sene masallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?