- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.341
:)hahaa ay ne bileyim ben diğer topiği.orasıda öyle yapmadıgımız halt,yemediğiniz nane kalmadı.biz geleni içeri alıyoruzda bizim yumoşalar içerdekini kendi içine 1 tanesini bile yeterde yokkkkkkk işte yok çelikten duvar örüyorlar mübarek sıpoşların içerde matkapla dolaşması gerek.
he yaw şimdi ben de bizim spermlerin zekasından şüphe ettimben diyorum ya işte spermler gerizekalı bi halt beceremiyolar ay beynimizi deldiler çocuk çocuk diye amma velakin gel gör bi yumurtayı delip geçemediler
hadi inş bi sorun daha çıkarmazlarda alırsınız izni busefer eşinin patronundanda allah razı olsun valla bu devirde kimse kolay kolay güvenipte okadar parayı aktarmaz bi çırpıda
ayy ne ıyı patron Allah razı olsun valla
ınsallah hemencecık cıkar davetıyenızde annecıgın yanında olur
he yaw şimdi ben de bizim spermlerin zekasından şüphe ettim
Sorma canim 3 ortak bunlar Allah razi olsun hepsi iyiler.. Araba alirkende kredi vermislerdi 1 senede odedik hemen..
Kredi icinde bankadan alicamizin 4 birini veriyor yine adam ustelik bankadaki gibi faiz maizde odemiyoz ama yetmiyor iste banyo yerler pencereler mutfak derken isler cok..
şüphe etme ben direk teşhisi koydum hepimizin adına yaw bide düşün iki tane eşşek kaadr yumurta var önünde git birini beceremiyosan öbürünü becer ama nerde o zekaaa
şekerler en büyük tavsiye kafadan tamamen atmak.bu ay ne yumurtlamaya dikkat ettim nede başka bişeye 2-3kez anca mik mik olmuştur.ama nasip işte tutttuuu beklenmedik bi anda bence cıkarın kafanızdan ve kendinizi hiç dinlemeyin
Iiyiyz cok sukur canim, sen nasilsin bebis nasil.. Hulya ya gelin ariyoruz yoksa bizimkiler gicek elden:)) Seninki kiz mi erkek mi hayirlisiyla?
Hulyacim olmadi sezgininde kizi olcak valla bizim oglanlara kiz cok goruyon
Hülüüülüüü :)) tablona göre bence senin bugünü çatlama gösterebilir. tabi yarın ki değerinde önemli ama sen genede bu akşamı da değerlendir442474 Ovulation charts on FertilityFriend.com
çok kötüsünüz alın tablom size çok yapmadım bu ay yani sanırım çok yapmadım geçen ayla kıyaslayınca napıyım gelmiyo velet ebda dün oracıkta yapıvercektimde doktor tavsiyesiyle yapıyoruz ya artık o yüzden yapmadım yoksa hiç affetmem bilirsin:))))
ayy burcu kız mı diyosun benimkinide :) aslında herkes erkek diyo benimkine ama bakalım hayırlısı
Hülüüülüüü :)) tablona göre bence senin bugünü çatlama gösterebilir. tabi yarın ki değerinde önemli ama sen genede bu akşamı da değerlendir
anaa ben yarın sabah şey ediyim dediydim şimdi akşamdamı çalış diyosun ama hızlı sperm yokki
o zaman sabah olsun tabi kalitesi önemli. bide ateş topiğin de yeliz var. denk getirirsen ona göster sen seni yönlendirsin.. beni o yönlendirmişti şu gün çalış bu gün çalış diye.
ne güzellRabbim bizlere de sağlıkla sıhhatle nasip etsin herşeyi
bende 1 ay daha beklerim. sağlıklı olsun da geç öğrensekte olur napalım :) bebeğim arada benimde kalça kısmımdan ağrı vuruyo özellikle yürürken. kalsiyum eksikliğinden mi oluyo yani. başka sıkıntılı bir durum yoktur demi.
kızım geliyooooooooooooooooooooooooooooooo
hadi gene iyisiniz ohh gelinleride buldunuz bide okuyacağı üniversiteyi belirledinizmi tamamdııırrr :))
esranınkkide bi kesinleşeydi kız olduğu:)))
bugün bebeğimin kalp atışlarını gördük çok güzel bir duyguymuş... Allah isteyenlere başta hsst olmak üzere adı aklıma gelmeyen herkes en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşatır inşallah
bişşşicik sorcam ben çarşambadan beri ovu testi yapıyorum ve demin yaptım 10dan beri bişey yiyip içmedim ve test çift çizgi çıktı ama dün yapamadım dün ne alemdeydi bilmiyorum belki dünde o büyük yumurtam çatlamıştır ee ben şimdi napcam bu sabah oldu ya akşamda mik mik olsamıki
selam kızlar nasılsınız? yeni hamişimiz varmış gözü aydın inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip eyler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?