HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ben diyorum ya işte spermler gerizekalı bi halt beceremiyolar ay beynimizi deldiler çocuk çocuk diye amma velakin gel gör bi yumurtayı delip geçemediler

hadi inş bi sorun daha çıkarmazlarda alırsınız izni busefer eşinin patronundanda allah razı olsun valla bu devirde kimse kolay kolay güvenipte okadar parayı aktarmaz bi çırpıda

Sorma canim 3 ortak bunlar Allah razi olsun hepsi iyiler.. Araba alirkende kredi vermislerdi 1 senede odedik hemen..
Kredi icinde bankadan alicamizin 4 birini veriyor yine adam ustelik bankadaki gibi faiz maizde odemiyoz ama yetmiyor iste banyo yerler pencereler mutfak derken isler cok..

allah razı olsun canım sizede allah kolaylık versin bol kazanç versinde heemn ödeyin bitirin inş

şekerler en büyük tavsiye kafadan tamamen atmak.bu ay ne yumurtlamaya dikkat ettim nede başka bişeye 2-3kez anca mik mik olmuştur.ama nasip işte tutttuuu beklenmedik bi anda bence cıkarın kafanızdan ve kendinizi hiç dinlemeyin

Iiyiyz cok sukur canim, sen nasilsin bebis nasil.. Hulya ya gelin ariyoruz yoksa bizimkiler gicek elden:)) Seninki kiz mi erkek mi hayirlisiyla?

Hulyacim olmadi sezgininde kizi olcak valla bizim oglanlara kiz cok goruyon

ayy burcu kız mı diyosun benimkinide :) aslında herkes erkek diyo benimkine ama bakalım hayırlısı

Hülüüülüüü :)) tablona göre bence senin bugünü çatlama gösterebilir. tabi yarın ki değerinde önemli ama sen genede bu akşamı da değerlendir

anaa ben yarın sabah şey ediyim dediydim şimdi akşamdamı çalış diyosun ama hızlı sperm yokki

anaa ben yarın sabah şey ediyim dediydim şimdi akşamdamı çalış diyosun ama hızlı sperm yokki

o zaman sabah olsun tabi kalitesi önemli. bide ateş topiğin de yeliz var. denk getirirsen ona göster sen seni yönlendirsin.. beni o yönlendirmişti şu gün çalış bu gün çalış diye.

o zaman sabah olsun tabi kalitesi önemli. bide ateş topiğin de yeliz var. denk getirirsen ona göster sen seni yönlendirsin.. beni o yönlendirmişti şu gün çalış bu gün çalış diye.

yelizi denk getirmek mucize canım amaan ben sabah yapıyım hem belki kozalak akşam atlar benim sabahtı akşamdı diye planlarım boşa gider neyse doğaçlama olsun

yoğurt-süt-peynir 3lüsünü baş tacın yap canımmm tek diceğim bu azalır hafta ilerledkçe canımm ama mutlaka bol tüket bunları ayran çok iç meselaaa

selam kızlar nasılsınız? yeni hamişimiz varmış gözü aydın inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip eyler..

kızım geliyooooooooooooooooooooooooooooooo

gizoş seni merak ediyordum cadalosss demek kız dediler banada kız dedi dr.um kuzum ama hazırlık filan yapma bu haftalar yanıltıcı olabiliyormuş öyle dedi dr. 1-1,5 ay geçsin öyle netleşir oda zaten 16-17. haftalara denk geliyo hayırlısı olsun minnaklar sağlıklı olsunda

kızlar doktordan geldim tekrar bthcğ ye bakıldı değerim 4,56 ya düşmüş yani o kadar kanamaya hala sıfırlanmamış kan pıhtılaşmasında da baktı onda da sorun çıkmadı kşmyasal gebelik geçirdiğim için ilaç tedavisine de başlamıyor 3 ay dinlen bu arada olursa olur yoksa gel görüşelim dedi ona göre 3 ay ne kadar az bir zaman. bizde zaten tatile gireceğiz dedik görüşemyiz yani hiç bir sorun yok byyy dedi

ya bende acaba incir kürüne mi başlasam aktara gittik o da bize macunu müberek diye bir kür önerdi onu aldık ikimizde kullanacağız 18 lik ergenlerden olacağızz :)

hadi gene iyisiniz ohh gelinleride buldunuz bide okuyacağı üniversiteyi belirledinizmi tamamdııırrr :))
esranınkkide bi kesinleşeydi kız olduğu:)))

kiz bugun ogretmenler odasinda deney yaptik. Altin kolyetle arkadas bilgimixe surterek ilk ve ikinci cocuk cindiyetinre bakti..once 3 tane ikiser cocuklulara baktirdik hepsini ilk ve ikinci olmak uzere bildi sira bana geldi birinco erkek ikinco kiz cikti.

Umitlendim hemennnn..

bugün bebeğimin kalp atışlarını gördük çok güzel bir duyguymuş... Allah isteyenlere başta hsst olmak üzere adı aklıma gelmeyen herkes en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşatır inşallah

Hayirli oldun canimmm

Aksam olmasina gerek yok yarin sabah yap sonraki sabah olsun...

ohh bugun hic ogrenci yoktu 6 saat ogrt. odasinda geyik yaptik yemek yedik.siyaset yaptiiik oooooo..son hafta en guzel hafta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…