- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.961
saol canım,inşş en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize.
kozalak öle bi adapte olmuş farkında değil.
doktora gidiyorum : yımırtan çatlamış mı diyor.eskiden hiç anlamazdı yumurtadan falan.
hıı çatlamış iki taneymiş diyorum.
iyi öyleyse akşama mikmik var diyor,iki yumurta ikiz olur,çok çalışmamız lazım diyor.
geçen de test negatif çıktı dedim ya,bu sefer 2 bira içip mikmik yapıcam, spoşlar ayıkken yolu bulamıyorlar,belki kafayı bulurlarsa rotayı da tuttururlar diyorve spoş dediğinin farkında bile değil.
içine işlemişim adamın diye diyeonu da kendime benzettim sonunda
amin canım inş sanada kolay gelsin işi başkasına öğretmekte ne zordur çok iyi bilirim helede karşındaki anlamayan bişeyi 50kez soran biriyse
Allah kolaylı versin canım.Kizlar ben geldim, cok sukur evdeyim..
Sanirim herkes kotu bir gun gecirmis, Allah sifa versin ins hepimize saglikla bebislerimize kavusmak nasip etsin..
Bende koca gun deli gibi calistim bgn cook is birikmis, Turkiyedeki olaylardan dolayi cok iptal var ortalama temmuz ayi icn yapilan rezervasyonlarin %70i iptal, ugrastik durduk ..
neyse dönmüşsün artık.bebeğim önce sınavlarım vardı ders çalışırken giremedim sonra kuzenim evlendi onun düğün telaşından 1 hafta gelemedim düğün bitti ablam evini taşıdı ev bitti doktor kontrolü derkene bir baktım öyle bir geçer zamanki
artık burdayım.
çalışmalarada başladım
daha ne olsun
kalp kalbe karşı bitanem iki kişinin aynı anda düşündüğü gerçek olur derler
az evvel kozalakla yürüyüşe çıktık.ay bi alemsiniz siz :) eşine de helal valla hemencik kapmış kelimeleri herşeyi :)
sorma hülüüm sorma hemde ne zorbi ton soru sordu yani hayır sanki soruyoda hepsini aklında tutacak. zamanla yaşayarak öğrenirsin. bide aklı bi karış havada başkası bi iş veriyo ee bana şu vermişti diyo halbusi alakası yok işi veren başkası. telefon çalıyo açıyo kim diyorum ee sormadım diyo. bana fihristi göstermiş bu ne diyo fihrist dedim görmüyomusun numaralar yazıyo hee tamam diyo. bide muhasebeci yanından çıkmışta gelmiş. valla bi ton günaha girdim onun yüzünden Allahım affetsin
neyse dönmüşsün artık.
iyi oldu,annem eve gelmiş gibin,rahatım
az evvel kozalakla yürüyüşe çıktık.
hızlı hızlı yürüyoruz.ne dese : spoşlara çip takmaya karar verdim,yörüngelerini artık ben belirliycem
bu adama diyorum bu kadar bilimkurgu filmi seyretme diye
dün de bilimkurgu manyaklığı yüzünden bi pokuma benzemeyen supermene gittik,dünyayı kurtardık geldik
hızlı hızlı yürüyoruz.ne dese : spoşlara çip takmaya karar verdim,yörüngelerini artık ben belirliycem
dün de bilimkurgu manyaklığı yüzünden bi pokuma benzemeyen supermene gittik,dünyayı kurtardık geldik
şu yeni stajyer meselesine gelince...
tatlım sen iyikine ööörtmen neyin olmamışsın.
biz ne öğrencilerle uğraşıyoruz.
yüz kere söyledim,tahtaya yazdım,defterlerine not ettirdim : Türkçenin bilinen iki lehçesi vardır : Çuvaşça ve Yakutça.
sınav sorusu : Türkçenin lehçelerini yazınız.
öğrencinin cevabı :ÇUVALCA VE YAKUPÇA...
çuvalcaymış yok poşetçeee.töbe yarebbimmm.
neresiyle dinlediyse işte yarım yamalak.
ama bazen diyorum,en azından dinlemiş...
Kadın, dört yaşındaki kızını yürüyüşe çıkarmıştı.
Küçük kız yerden bir şey aldı ve ağzına götürdü. Anne zamanında davrandı, onu elinden aldı ve bunu bir daha yapmamasını söyledi.
"Niye?" diye sordu küçük kız. Anne açıkladı:
"Çünkü o yerdeydi. Nereden geldiğini bilmiyorsun. Kirli ve muhtemelen mikroplu da..."
Küçük kız hayranlıkla annesine baktı. "Bu kadar çok şeyi nasıl biliyorsun anne? çok akıllısın."
Anne bunu da kızına bir ders fırsatı bildi ve devam etti:
"Bütün anneler bunları bilir. Bunlar annelik sınavında vardır. Bilemezsen anne olmana izin vermezler."
Birkaç dakika öyle sessizce yürüdüler. Belli ki küçük kız annesinin söylediklerini düşünüyordu.
"Anladııım!" diye gülümsedi birden, "sınavı geçemezsen baba olursun."
Anne bu ilginç yoruma şaşkın ama mutlu, "kesinlikle" dedi, genişçe bir gülümsemeyle...
- Where are you from?
+ Antep.
- Uzun cevap ver.
+ Gaziantep.
- Öyle değil yavrum.
+ Akçagöze köyü, Yavuzeli ilçesi, Gaziantep hocam ..
Allah kolaylı versin canım.
demokratik hakları savunmak elbette çok önemli.
birilerinin yapması gerekiyordu;ancak olayların bu boyuta gelmesi beni çok üzdü.
ülkem boşu boşuna turizm darbesi yedi.
hiç kıyamadığım şeyler : orman yangınları ve turizmin baltalanması
neyse dönmüşsün artık.
yüz kere söyledim,tahtaya yazdım,defterlerine not ettirdim : Türkçenin bilinen iki lehçesi vardır : Çuvaşça ve Yakutça.
evet anne kaz geldi yavrularını toplayacak artık kanadının altına
seninki kendine takacak iyi.
benimki nişanlıyken hep sana çip taktırcam evlenince nerede olduğunu bilcem eve 8 tane kamera koydurcam her odadan seyretcem ben kıskancım ben yokken neler yaptığını görmem lazım diyodu şimdi gece horultusundan başka sesini duyduğum yok yazın 5 ay sadece yatakta karşılaşıyoruz işin kötü yanı çalışmalar sezon finaline denk geldi tek atışta tutarsa tutacak artık
Geercekten tam anteplileein yapacagi bi isss..:)))
Nihayyet caganim hastaneden cikti dun...skmdi gayet iyii.tum merak edip soran arkadaslarim tesekkur ediyorumm:))
ÖZLEEEEMMM Canım benim sakın üzme kendini olumlu güzel şeyler düşün doktor takibine git gel. inşallah hayırlısıyla sağlıkla alıcaksın özser beyi kucağına. sakın kötü şeyler düşünüp kendini harap edip onuda bunaltma içerde. güzel düşün güzel olsun
ÖZGECİM sende kendini üzme canım. Rabbim OL dediğinde olur herşey. Ümidini yitirme tedavisiz hamile kalanlar dolu memlekette. bakma sen doktorlara onlar düşünmeden herşeyi söyler. sen gene iltihap için ilacını kullan, kilo vermeye çalış bi bakmışsın kilo derdine düştüğün ay bebeğin gelivermiş :) Allah'tan ümit kesilmez. Sakın ümidini yitirme bolbol dua et
Kızlaarr sizler nasılsınız acebaa :) Güzel haberler gelicek mi yakın zamandaaa :)))
Ayy bana sanki güzel haberler gelecek gibi geliyyy hadi inşallah..
ben artık gün içinde giremiyorum buraya. Patronum yerime yeni bir eleman aldı. artık o bakıcak muhasebeye bende ona işleri öğretiyorum. beni bugün canımdan bezdirdi ama. Sababh beri başım çatlıyo ağrıdan Nasıl olacak böle bilmiyorum.
Ebda-Hülyaa kozalaklar bizden de çok hevesli ve istekli oluyolar aslında bebek konusunda. bizlere pek göstermeseler de bu ortada.. Rabbim onların yüzüne baksın tez vakitte evlatlarınızı göndersin sizlere.
canım çoookk geçmiş olsun bitanem.
ama kendini fazla üzme,yoksa paşamda etkileniyor biliyorsun.
Aslında rahim içi damar gelişememesini azlık,kısıtlılık gibi kelimelerle tanımlasak daha iyi olur.bebişin kilo ve fizik olarak noormalden daha az büyümesi ve gelişmesi,zeka olarak geri olması ise kesinlikle söz konusu değil.
bol su ve sıvı tüketmeyi ihmal etmeyesin.
dengeli beslenmen lazım tatlım.
sigara kesinlikle yok.
stres yaratacak olaylardan uzak duruyoruz.senin yaptığın gibi saatlerce ağlayıp helak olmuyoruz
düzenli olarak hafif egzersiz yapmak yararlı olabilir.
düzenli uyku uyaman ve dinlenmen çok önemli bu süreçte canım.
bu arada seninki gibi doğan bebişler genelde doğduktan birkaç ay sonra akranlarını yakalıyorlar.
kıtlıktan çıkmış gibi yemek yeme hali görülüyor bu bebişlerde
bu sebeple her şeyin iyi olacağını düşün.
en fazla erken gelir paşamız,erkenden kavuşursun annesi,öper koklarsın işte
evet canım yaa.
hiç çaktırmıyordu ama nasıl da istiyormuş meğer.
Allah Allah nası negatif çıkar ya,ben çok inanmıştım,o kadar mikmik yaptık diyor.
bu arada o da alıştı ,mikmik diyor.
geçen de spoş dedi.içimden kıs kıs güldüm,iyice bizden oldu kozalak.
topiğe girse yabancılık çekmeyecek
Kizlar ben geldim, cok sukur evdeyim..
Sanirim herkes kotu bir gun gecirmis, Allah sifa versin ins hepimize saglikla bebislerimize kavusmak nasip etsin..
Bende koca gun deli gibi calistim bgn cook is birikmis, Turkiyedeki olaylardan dolayi cok iptal var ortalama temmuz ayi icn yapilan rezervasyonlarin %70i iptal, ugrastik durduk ..
Nihayyet caganim hastaneden cikti dun...skmdi gayet iyii.tum merak edip soran arkadaslarim tesekkur ediyorumm:))
Allah kolaylı versin canım.
demokratik hakları savunmak elbette çok önemli.
birilerinin yapması gerekiyordu;ancak olayların bu boyuta gelmesi beni çok üzdü.
ülkem boşu boşuna turizm darbesi yedi.
hiç kıyamadığım şeyler : orman yangınları ve turizmin baltalanması
neyse dönmüşsün artık.
kimsecikler yok ama ben dayanamıyorum anlatacağım geçen cumartesi kadın doğum doktoruna gittik durumu anlattık eşimin tahlillerini de götürdük smer yaptı ve vajinal ultrasonla baktı herşey güzel görünüyo dedi eşimde hareket sorunu olduğu için size önerebileceğim tek şey aşılama dedi aşılama yapılması için rahim filmi yapıcam pazartesi günü dedi dondum kaldım sadece kontrol amaçlı gidip bunları duyunca insan ne diyeceğini şaşırıyo pazartesi günü rahim filmimide çektirdim tüpler açık sorun yok ayın 29 unda 21. gün progesteronuna bakacak ve temmuzda aşılama olacağım allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor işlermiş bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?