HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ay bi alemsiniz siz :) eşine de helal valla hemencik kapmış kelimeleri herşeyi :)

amin canım inş sanada kolay gelsin işi başkasına öğretmekte ne zordur çok iyi bilirim helede karşındaki anlamayan bişeyi 50kez soran biriyse

sorma hülüüm sorma hemde ne zor bi ton soru sordu yani hayır sanki soruyoda hepsini aklında tutacak. zamanla yaşayarak öğrenirsin. bide aklı bi karış havada başkası bi iş veriyo ee bana şu vermişti diyo halbusi alakası yok işi veren başkası. telefon çalıyo açıyo kim diyorum ee sormadım diyo. bana fihristi göstermiş bu ne diyo fihrist dedim görmüyomusun numaralar yazıyo hee tamam diyo. bide muhasebeci yanından çıkmışta gelmiş. valla bi ton günaha girdim onun yüzünden Allahım affetsin

Allah kolaylı versin canım.
demokratik hakları savunmak elbette çok önemli.
birilerinin yapması gerekiyordu;ancak olayların bu boyuta gelmesi beni çok üzdü.
ülkem boşu boşuna turizm darbesi yedi.
hiç kıyamadığım şeyler : orman yangınları ve turizmin baltalanması

neyse dönmüşsün artık.
iyi oldu,annem eve gelmiş gibin,rahatım
az evvel kozalakla yürüyüşe çıktık.
hızlı hızlı yürüyoruz.ne dese : spoşlara çip takmaya karar verdim,yörüngelerini artık ben belirliycem
bu adama diyorum bu kadar bilimkurgu filmi seyretme diye
dün de bilimkurgu manyaklığı yüzünden bi pokuma benzemeyen supermene gittik,dünyayı kurtardık geldik

şu yeni stajyer meselesine gelince...
tatlım sen iyikine ööörtmen neyin olmamışsın.
biz ne öğrencilerle uğraşıyoruz.
yüz kere söyledim,tahtaya yazdım,defterlerine not ettirdim : Türkçenin bilinen iki lehçesi vardır : Çuvaşça ve Yakutça.
sınav sorusu : Türkçenin lehçelerini yazınız.
öğrencinin cevabı :ÇUVALCA VE YAKUPÇA...
çuvalcaymış yok poşetçeee.töbe yarebbimmm.
neresiyle dinlediyse işte yarım yamalak.
ama bazen diyorum,en azından dinlemiş...

Son düzenleme:

evet anne kaz geldi yavrularını toplayacak artık kanadının altına
seninki kendine takacak iyi.
benimki nişanlıyken hep sana çip taktırcam evlenince nerede olduğunu bilcem eve 8 tane kamera koydurcam her odadan seyretcem ben kıskancım ben yokken neler yaptığını görmem lazım diyodu şimdi gece horultusundan başka sesini duyduğum yok yazın 5 ay sadece yatakta karşılaşıyoruz işin kötü yanı çalışmalar sezon finaline denk geldi tek atışta tutarsa tutacak artık

Kadın, dört yaşındaki kızını yürüyüşe çıkarmıştı.
Küçük kız yerden bir şey aldı ve ağzına götürdü. Anne zamanında davrandı, onu elinden aldı ve bunu bir daha yapmamasını söyledi.
"Niye?" diye sordu küçük kız. Anne açıkladı:
"Çünkü o yerdeydi. Nereden geldiğini bilmiyorsun. Kirli ve muhtemelen mikroplu da..."
Küçük kız hayranlıkla annesine baktı. "Bu kadar çok şeyi nasıl biliyorsun anne? çok akıllısın."
Anne bunu da kızına bir ders fırsatı bildi ve devam etti:
"Bütün anneler bunları bilir. Bunlar annelik sınavında vardır. Bilemezsen anne olmana izin vermezler."
Birkaç dakika öyle sessizce yürüdüler. Belli ki küçük kız annesinin söylediklerini düşünüyordu.
"Anladııım!" diye gülümsedi birden, "sınavı geçemezsen baba olursun."
Anne bu ilginç yoruma şaşkın ama mutlu, "kesinlikle" dedi, genişçe bir gülümsemeyle...

Allah'ım yok yok siz kesinlikle garipsiniz. hele eşin seni geçmiş durumda Allam yareppim adamın düşüncesine bak yaa sen fazla bilim kurgu izletme kozalağına. ay bide ciddi bişeymiş gibi sölemiş ya inanasım gelmiyy

Kesinlikle olamazdım tabii buna bile bişey anlatıcam diye akşama kadar kafam patladı. yarın yine çekicez mecburr!!
Ayy seni öğrenciler de bi alemmiş. Yakupça ne be iyi gene çuvalca demiş ya bide çavuşça deseydi kesinlikle yarım yamalak dinlesede dinlemiş çocuk seni. hiç cevap veremese daha vahim yani duvara anlatmakla eşdeğer bişey :)

ayy çok beğendim ben bunu yaa :) hele o "sınavı geçemezsen baba olursun" cümlesi beni benden aldı

Allah ım yaaa ben iyice sıyırdım gecenin bu saatinde facede salak saçma ergen espirileri okuyup gülüyorum

- Where are you from?
+ Antep.
- Uzun cevap ver.
+ Gaziantep.
- Öyle değil yavrum.
+ Akçagöze köyü, Yavuzeli ilçesi, Gaziantep hocam ..

ÇUVALCA VE YAKUPÇAMI allahım ne yaratıcı çocukmuş o öyle maşallah ayy bende kesinlikle öğretmen olamazdım heralde hiç sabrım yok ve saçma salak mantıksızlıklarada hiç tahammülüm yok bi muhasebeciş gelmişti ilk işyerime ki orda ebn dış ticarete bakıyodum muhasebeci çıkınca muhasebeyide idare etmeye başlamıştım adam geldi herşeyi bana soruyodu ki ben kendi kendime öğrendim müşavirin yanından gelmişti adam ve müşavirlik sınavlarına hazırlnıyodu ama daha faturayı yerine nasıl takacağını bile bilmiyodu

iyiymiş aynı piskopatlığı bekarken bende eşime yapmayı düşünüyodum ama takmadığım hiç bi arkadaşını tanımadığım ve farklı ülkelerde olduğumuz halde ne yapsa benim kulağıma bi şekilde geliyodu hehehe ve ciddi ciddi eşim peşine adam taktığımı düşünüyodu:)))

Geercekten tam anteplileein yapacagi bi isss..:)))

Nihayyet caganim hastaneden cikti dun...skmdi gayet iyii.tum merak edip soran arkadaslarim tesekkur ediyorumm:))

ohh bee gözümüzaydın canım benim inş birdaha böyle hastalanmazsınız çok şükür

sagol canım bugun cok daha ıyıyım Özser Bey de ben iyiyim anne merak etme der gibi bi oynamaya basladıgında on dk falan oynuyor dun bı ara plesanta ıle top ıoynuyor herhalde dedım :) ınsallah sızlerın de dedıgı gıbı alıcam pasamı saglıkla kucagıma sagolasınız..

kız yerıne derken dogum ızını ıcın mı geldı cok erken degıl mı bızede eleman lazım bulamadık hala
ayy gelınce bıde oyle ugraslar cıkacak demı off off umarım ugrastırmaz
mevlam sabır versın sanada

dedıklerın dogru ve ınan erken dogmasına falan razıyım ben bende sordum doktora zekamız da hıc bır problem olmaz sadece bedensel olarak yeterlı gelısmez bızde gelısım durursa farkedınce erken dogum ıle alırız dedı ama ne bılım ınsallah hersey yoluna gırecek pasam uslu uslu buyusun ıcerde oyle gelsın ınsallah

bu arada esıne koptum adama da nasıl empoze ettıysen mıkmık spos bıde kozalak ne demek ogrette tam olsun

canım ıptaller cok normal artık cok sukur duzelıyor olaylar sen gelmeden duzelmıs olur herhalde
ee gunlerdırde hasta ıdın gıdemedın ısler yıgıldı tabı Allah kolaylık versın

kız supermen cok mu kotuydu benımde bılm kurgu manyagı kocam bı dunyada bıze kurtartırıcak acaba ebdalar kurtamıs kocacım bız gıtmesek desem ıkna olur mu

yanlıs ogretmıssın cocuga ole Çuvaşça ve yakutça da ne hata senın dogrusu Çuvalca ve yakupca ogrende gel ogrende

Geercekten tam anteplileein yapacagi bi isss..:)))

Nihayyet caganim hastaneden cikti dun...skmdi gayet iyii.tum merak edip soran arkadaslarim tesekkur ediyorumm:))

hadı gozun aydın canım cok sevındım artık bebıs ıcınde randevunu al zamanı gecırme bu arada hazırr gorumcende burada ıken hem caganla ılgılenebılır sen doktorda ıken

Canim sabah sabah ne guldurdun Allah'ta seni guldursun..
Kozalanin cipli spos isinede bayildim, teknolojiyi daha verimli kullanmak lazim..

kimsecikler yok ama ben dayanamıyorum anlatacağım geçen cumartesi kadın doğum doktoruna gittik durumu anlattık eşimin tahlillerini de götürdük smer yaptı ve vajinal ultrasonla baktı herşey güzel görünüyo dedi eşimde hareket sorunu olduğu için size önerebileceğim tek şey aşılama dedi aşılama yapılması için rahim filmi yapıcam pazartesi günü dedi dondum kaldım sadece kontrol amaçlı gidip bunları duyunca insan ne diyeceğini şaşırıyo pazartesi günü rahim filmimide çektirdim tüpler açık sorun yok ayın 29 unda 21. gün progesteronuna bakacak ve temmuzda aşılama olacağım allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor işlermiş bunlar

Ohh ne guzel canim bak hersey senin acindan normal ins ilk asilamada bebiste hemen gelir..
Hic skma canini stres yapma sakin, bak derdinin dermani varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…