- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.981
Ohh ne guzel canim bak hersey senin acindan normal ins ilk asilamada bebiste hemen gelir..
Hic skma canini stres yapma sakin, bak derdinin dermani varmis
Ohh ne guzel canim bak hersey senin acindan normal ins ilk asilamada bebiste hemen gelir..
Hic skma canini stres yapma sakin, bak derdinin dermani varmis
allah razı olsun güzel dileklerin için inşallah olur ama doktor fazla ümitlenmeyin şans %15-20 dedi 3 kez deneyeceğim olmazsa tüp bebek dedi gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum
allah razı olsun güzel dileklerin için inşallah olur ama doktor fazla ümitlenmeyin şans %15-20 dedi 3 kez deneyeceğim olmazsa tüp bebek dedi gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum
kötü şeyleri getirme aklına bebeğim bebeğim gelecek de dediği gibi en son çare tüp bebek :) bizde bakalım sorun yok diye biliyoruz ama belli mi olur belkı bizde de sorun var umarım Allah'ım en kısa sürede hayırlısıyla bebegımızı nasıp eder
günaydın canlarımmmm
kozalağın sosyal medya düşmanlığı üstünde gene
nette ne haltlar karıştırıyormuşum yinesurat beş karış
yani bu teknik arızadan dolayı bugün kaçak göçek girebilicem topikeee
sevilmektesiniz,özlenmektesiniz anacımmmm
kimsecikler yok ama ben dayanamıyorum anlatacağım geçen cumartesi kadın doğum doktoruna gittik durumu anlattık eşimin tahlillerini de götürdük smer yaptı ve vajinal ultrasonla baktı herşey güzel görünüyo dedi eşimde hareket sorunu olduğu için size önerebileceğim tek şey aşılama dedi aşılama yapılması için rahim filmi yapıcam pazartesi günü dedi dondum kaldım sadece kontrol amaçlı gidip bunları duyunca insan ne diyeceğini şaşırıyo pazartesi günü rahim filmimide çektirdim tüpler açık sorun yok ayın 29 unda 21. gün progesteronuna bakacak ve temmuzda aşılama olacağım allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor işlermiş bunlar
Kizlar, Istanbullu hatunlar, ne zaman toplaniyoruz.
Ben 25 Haziran 8 Temmuz arasi ordayim, 9 Temmuz donuyorum, bir gun belirleyelim ..
özsercim geçmiş olsun allah şifa versin inşallah
kimsecikler yok ama ben dayanamıyorum anlatacağım geçen cumartesi kadın doğum doktoruna gittik durumu anlattık eşimin tahlillerini de götürdük smer yaptı ve vajinal ultrasonla baktı herşey güzel görünüyo dedi eşimde hareket sorunu olduğu için size önerebileceğim tek şey aşılama dedi aşılama yapılması için rahim filmi yapıcam pazartesi günü dedi dondum kaldım sadece kontrol amaçlı gidip bunları duyunca insan ne diyeceğini şaşırıyo pazartesi günü rahim filmimide çektirdim tüpler açık sorun yok ayın 29 unda 21. gün progesteronuna bakacak ve temmuzda aşılama olacağım allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor işlermiş bunlar
Kizlar, Istanbullu hatunlar, ne zaman toplaniyoruz.
Ben 25 Haziran 8 Temmuz arasi ordayim, 9 Temmuz donuyorum, bir gun belirleyelim ..
Kızlarrrrr nasılsınızz ben daha iyiyim öküzle hala barışmadık ama sabah mik mik oldu nasıl oldu bend anlamadım :) bakalım perşembe cuma ctesi yalovadayım ama yumurtlamada 25 'inden sonra galiba o hafta bir aksilik çıkmazsa fulll :) dua edinde birşey çıkmasın
günaydın canlarımmmm
kozalağın sosyal medya düşmanlığı üstünde gene
nette ne haltlar karıştırıyormuşum yinesurat beş karış
yani bu teknik arızadan dolayı bugün kaçak göçek girebilicem topikeee
sevilmektesiniz,özlenmektesiniz anacımmmm
Geercekten tam anteplileein yapacagi bi isss..:)))
Nihayyet caganim hastaneden cikti dun...skmdi gayet iyii.tum merak edip soran arkadaslarim tesekkur ediyorumm:))
canım ne güzel işte ciddi bi sorununuz yokmuş eşin ilaçlardan sonra tekrar test yaptrıdımı ve ne kadar zaman olduki biliyosun benim eşimdede hızlı hareketli sayısı az doktor 3 ay kullnacak ilaçları dedi hatta ilk ay bitince biz tekrar test yaptıralımmı diye aradık olmaz yanlış sonuç verir dedi geçen gittiğimde konuştum iki ay bitti napalım eşim ilaç kullanmaktan çok sıkıldı dedim gelin tekrar bi test yapalım donuca göre belki daha hızlı bi tedavi sürecine gireriz belkide hiç gerek kalmaz dedi bence sizde tekrar bi test yaptırın aşılamadan önce ve başka bi doktorada sor muhakkak
ilacı kullandıktan sonra doktora gittik biz zaten ilaç kullanmadan öncesinden daha düşük çıktı kadın doğumcuya anlattık oda test istedi zaten kadın doğumcu ilacın içinde sadece vitamin var ve artışa sebep olmaz zaten dedi sizin kaç ay oldu ilaca başlayalı
Kızlarrrrr nasılsınızz ben daha iyiyim öküzle hala barışmadık ama sabah mik mik oldu nasıl oldu bend anlamadım :) bakalım perşembe cuma ctesi yalovadayım ama yumurtlamada 25 'inden sonra galiba o hafta bir aksilik çıkmazsa fulll :) dua edinde birşey çıkmasın
ilacı kullandıktan sonra doktora gittik biz zaten ilaç kullanmadan öncesinden daha düşük çıktı kadın doğumcuya anlattık oda test istedi zaten kadın doğumcu ilacın içinde sadece vitamin var ve artışa sebep olmaz zaten dedi sizin kaç ay oldu ilaca başlayalı
sagol canım Allah razı olsun
Canım ınsallah ılk asılamanda tutar hemencecık kendını uzme yıpratma bence olacak kesın dıye bak ıyı dusun ıyı olsun demı
ben 28Haziran cuma aksamı dıyorum
Hafta sonu olsun dıyenler var ısede 29/06 cumartesı dıyorum
Ohh hadı kazan mubarek olsun :) full mıkmıklemeler
deseydın kelıme dagarcıgın gelıssın dıye kelıme ogrenıyorum ne ıstıyorsun pc'mden de
Super bende 28 - 29 bos tutuyorum o zaman..
Baska kimler var Istanbulda ?
Hulyacim biz seni bir guzel cekistirirz ohhh biz burda otururken hanfendi Italyalarda geziyor diye, kullaklarin bol bol cinlar :)))
eneee bizimkidemi öyleki bizim ilaçlarda biri vitamin biride damarla kasla alakalı bi ilaç evicap ve trental isimleri bizim şu an iki ayı bikaç gün geçti canım bizimkine teste gidelim ilaç içmene belki gerek kalmazmış dedim boşver ben içeyim dedi faydası olmuyoa niye içicen hem zorla ilaç içme gidelim dedim ilaç içmek teste gitmekten kolay geliyo dedi ne kadar ertelersem okadar kar diye düşünüyo sanırsam ama 29unda test yaparsam ve negatif çıkarsa mecbur gitcek çünkü dönüşümüz ramazana denk geliyo zaten ilacın biteceği tarihte 16 temmuz ramazan dolayısıyla ramazanda önce gitmesi lazım teste gider sonucunu sana özelden mesaj atarım gerçi ben burdanda zaten dayanamam hemen yazarımda belki denk gelmezsen diye
bişey sorcam şu hamilelik belirtisi olan kasık batması nezaman başlıyo ve nasıl bişey bi tarif edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?