HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canımm üzülme lütfen bebeğin sağlıklı herşey güzel olucak yolunda gidicek böyle düşün dua et kendini sıkman strese sokman bi işe yaramaz seni üzmekten başka..dur bakalım daha hiçbişey belli değill eminim herşey güzel olucakk :)

kıss sonuçlar belli oldu benimde tek dersim vardı mezunum artık kurtuldum aöf den.

çok sevindim canım.
inşallah bu ay sen ben hülya hamişiz

sadece biz değil bekleyen herkes olsun inşallah.
sen-ben-hsst-ebda-merve-adını sayamadığım diğer tüm kızlar inşallah bayrama hepimiz hamile gireriz :)

canım benim yaaaa sıkma canını bebeğinede stres yaptırma lütfen. bak benim bir arkadasımdada aynı sorun vardı. tansiyon çıktı ondada. sonra hamilelik boyunca hergün tansiyonunu ölçtü tuzsuz yedi dikkat etti yediklerine şimdi maşallah dünya tatlısı bebeği var.
sende içini ferah tut canım arkadasımında tehlikeli dedi doktor hatta geriden geliyodu 3 hafta ama 7. ayda toparlandı oda. şimdi 4 aylık oldu bebeği.
sen yüreğini ferah tut lütfen

merabab cimcimecmm cnm bnm adet tarhm 15 temmuz her ay anne olmayı bekleyenlerden değiştirebilir misin? 14.deneme​

değiştireyim cnm

sagol canım tesekkur ederım ıns dedıgınız gıbı hersey yolunda gıder

son adet tarihim 30 nisan ve adetim 10gün falan gecti. tabi yumurtlama ve adetlerim düzensiz.
bugün öğle arası gidip kan vericem.
inşallah güzel haberler vardır.

haberdar et canım guzel haberlerının beklıyoruz

aslında aksam bu kadar kotu degıldım tmm uzuldum falan ama en kotu erken dogum olur dıye ıkna ettım kendımı ama gece gordugum ruya benı mahvettı
bırde yetmez gıbı sabah nette okudum dılım elım varıp buldugum sonucları yazmak ıstemıyorum :'(

ayy ne guzel rabbım bagıslasın su anda doktorn dedıgıne gore 4 kat rısklı durumdasın dedı
100 kısıden bırınde boyle durum cıkabılıormus sık rastlanıyormus ama hıc duymamıstım ben :S

kötüyü düşünürsen kötüyü çekersin canım pozitif ol lütfen. Arkadasıma günde 3 kristale izin vermişler tuz olarak. Düşün yani o kadar riskli. Ama şuan turp gibi ikiside. Oda normal doğum yapacaktı ama riskten dolayı olmadı sezeryanla oldu. Sen canını sıkma kendine dikkat ettikten sonra rabbimin izni ile hiçbişey olmaz

Gazze'de 11 çocuklu 21 yaşındaki anne !!

Sadece 21 yaşında, yedi yıldır evli ve 11 çocuk sahibi. Matematiksel olarak imkansız! Gazzeli Nimet El-Bataş, son doğumunda beşiz dünyaya getirdi.

AA muhabirinin sorularını cevaplayan Gazzeli genç anne Nimet El-Bataş, 14 yaşında evlendiğini, arka arkaya gerçekleştirdiği dört doğumundan dört kız çocuğu dünyaya getirdiğini söyledi. Ailesinin soyadını taşıyacak bir erkek çocuğu dünyaya getirme özlemiyle tekrar hamile kaldığını ifade eden Bataş, biri kız biri erkek olmak üzere Allah'ın kendisini ikiz çocuklarla rızıklandırdığını ifade etti.

"6 çocuktan sonra tüp bağlatma işlemi gerçekleştirdim ancak Allah'ın takdiri, beşiz çocuğa hamile kaldım" diyen Bataş, doktorlarından beşiz çocuğa hamile kaldığı haberini aldığında büyük bir şok yaşadı. İçinde bulundukları zor ekonomik şartlar altında çocukları doğurmanın imkansız olduğunu düşünerek çocukları aldırmaya karar verdi. Ancak bebekler 3 aylık olduğu için kürtaj olamadı.

Nimet El- Bataş, "Erken doğum sebebiyle çocuklarımın sağlık durumu kötü. Her birinin özel bakıma ihtiyacı var. Doktorlar, bebeklere gün aşırı bir kutu prematüreler için olan süt içirilmesi gerektiğini söyledi. Sütlerin bir kutusu 13 dolara satılıyor ve eşim ayda 200 dolar maaş alıyor. 11 çoçuğum var" dedi.

Yardım alma amacıyla yerel ve uluslararası sivil toplum kuruluşlarına başvurduğunu ve hiçbir olumlu sonuç alamadığını dile getiren Baba Bataş da "5'i özel bakıma muhtaç, 11 çocuğa bakmam gerek ancak ayda 200 dolar maaş alıyorum ve 2000 yılındaki El-Aksa İntifadası'nda bacağımdan yaralandım" diye konuştu

Gazze'deki Filistin Hükümeti Başbakanı İsmail Heniye ve Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'a seslenen Baba Ataş, "En azından 5 bebeğimin içmesi gereken sütler konusunda bize yardım edilsin" talebinde bulundu.
Gazze'de 11 çocuklu 21 yaşındaki anne !! Sadece 21 yaşında, yedi yıldır evli ve 11 çocuk sahibi. Matematiksel olarak imkansız! Gazzeli Nimet El-Bataş, son doğumunda beşiz dünyaya getirdi. AA muhabirinin sorularını cevaplayan Gazzeli genç anne Nimet El-Bataş, 14 yaşında evlendiğini, arka arkaya gerçekleştirdiği dört doğumundan dört kız çocuğu dünyaya getirdiğini söyledi. Ailesinin soyadını taşıyacak bir erkek çocuğu dünyaya getirme özlemiyle tekrar hamile kaldığını ifade eden Bataş, biri kız biri erkek olmak üzere Allah'ın kendisini ikiz çocuklarla rızıklandırdığını ifade etti. "6 çocuktan sonra tüp bağlatma işlemi gerçekleştirdim ancak Allah'ın takdiri, beşiz çocuğa hamile kaldım" diyen Bataş, doktorlarından beşiz çocuğa hamile kaldığı haberini aldığında büyük bir şok yaşadı. İçinde bulundukları zor ekonomik şartlar altında çocukları doğurmanın imkansız olduğunu düşünerek çocukları aldırmaya karar verdi. Ancak bebekler 3 aylık olduğu için kürtaj olamadı. Nimet El- Bataş, "Erken doğum sebebiyle çocuklarımın sağlık durumu kötü. Her birinin özel bakıma ihtiyacı var. Doktorlar, bebeklere gün aşırı bir kutu prematüreler için olan süt içirilmesi gerektiğini söyledi. Sütlerin bir kutusu 13 dolara satılıyor ve eşim ayda 200 dolar maaş alıyor. 11 çoçuğum var" dedi. Yardım alma amacıyla yerel ve uluslararası sivil toplum kuruluşlarına başvurduğunu ve hiçbir olumlu sonuç alamadığını dile getiren Baba Bataş da "5'i özel bakıma muhtaç, 11 çocuğa bakmam gerek ancak ayda 200 dolar maaş alıyorum ve 2000 yılındaki El-Aksa İntifadası'nda bacağımdan yaralandım" diye konuştu Gazze'deki Filistin Hükümeti Başbakanı İsmail Heniye ve Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'a seslenen Baba Ataş, "En azından 5 bebeğimin içmesi gereken sütler konusunda bize yardım edilsin" talebinde bulundu.

bugunu atlatmam lazım bugun bıtse belkı de toparlanıcam uyumam lazım kendıme gelmem sılkelenmem belkıde mantık yonumu ortaya cıkarmam lazım su anda sadece duygularım ıle yasıyorum
bıde oglumu bır gor teyzesı resmen guluyor resımde bakıp bakıp sacma salak aglıorum :S

tövbe ya rabbim seni görende kaybettin sanacak ya neden böyle yapıyosun henüz vakit varken neden pes ediyosun. senin yerinde olmak için neler vermezdim şuan. bence uyuma. başka şeylerle meşgul ol. bişeyler bu oyalan. işteysen izin al öğleden sonra arkadasına git gez dolaş sokakta. ama eve gidip uyuma. uyuyamazsın çünkü. yatsan aklına gelir uyusan rüyana gelir. kitap oku gazete oku müzik dinle. üzme kendini yaaaa lütfeeeeennn

haklısın canım sacma salak bı ruya belkıde neden bu kadar etkısındeyım sankı demı
hemen bırseylere yogunlasayım ve aklımdan kesınlıkle cıkarmalıyım

oh gözün aydın geçmiş olsun canım tebrik ederim inş yakın zamanda hamile haberinide tebrik ederiz burdan

günaydın kıslarr kimsecikle yok mu

ben şimdi geldim canım pasaport işlerini hallettim bide gözüm kanlanıyodu 2haftadır onu gösterdim doktorada ilaç verirken hamileler kullanabiliyormu dedim beni hamile sandı heehheh:))

canım parolamız neydi kozalaklar aslandır kaplandır onlar ne derse doğrudur herşeyi yapmaya hakarı vardır taki bi hamile olana kadar bak ben kaç kez küsken mik mik yaptım ve kaç kez beni çıldırtmasına rağmen içime attım sustum

bitaneem yaa çok üzüldüm ama bak sen üzülme çünkü üzülüp stres yaparsan başka problerede davetiye çıkarırsın hem bak beebişin ne güzel iyiymiş beebişnde sorun yokmuş sende daha çok dikkat edersin bundan sonra hem daha 5hafta var 26. haftaya inş ozamana kadar o damar gelişir dua edelim hep birlikte sıkma canını lütfen bak allahın izniyle dualarla bebeişine sağ salim saplıklı sıhhatli bi biçimde kavuşcaksın

son adet tarihim 30 nisan ve adetim 10gün falan gecti. tabi yumurtlama ve adetlerim düzensiz.
bugün öğle arası gidip kan vericem.
inşallah güzel haberler vardır.

ay nihayet gdiyomusun kan vermeye inş güzel haberle gelirsin muayeneye pazartesi gitceksin dimi

işten izin alman mümkün değilmi canım yaa biraz dolaşsan hatta bebişine bişeyler alsan kendini mutlu etsen biraz bak sevimli sıpacık bide gülümsemiş sana

hastaneden geldim
bağıra çağıra ağladım arabada.
iltihap varmış kasıklarımdaki ağrı ondanmış.
ilaç verdi.fiitl merhem verdi. kullancakmıyım bilmiyorum.
rahimde problem yok.
yumurtalıklar polikistik yapıda.
sen bi kere hamile kalmışsın denk gelmiş ama bidaha nezamn hamile kalırsın bilmiyorum.
kendiliğinden hamile kalman cok zor.
bence vakit kaybetmeden tedaviye başlayın. zaman geciyor sonuçta 1 yıl olmuş.
yumurtlaman düzensiz adetin düzensiz bunların yoluna sokulması lazım dedi.
kilo vermen lazım dedi.

canım dun ızınlıydım bıde asıl ızın alacagım kısı burada degıl o yuzden sanırım aksam 6 ya kadar buradayım
yanı ıns dedıgımız gıbı olur 5 hafta ıcınde hersey yoluna gırer
yapabılecegım hıc bırsey yok ılac vs hıc bırsey yok detaylıyı ceken doktor once coraspırın ıcebılırsın dedı kendı doktorum buna gerek yok damarı genısletecek bırsey degıl senın tansıyon hastası olmanı bı nebze rıskı azaltır ama kanaman olabılır bebge zarar verebılır mıde kanaması yapabılır hıc rısk almayalım su anda bekleyelım dedı

sımdı annemle konustum dun beraberdık hastaneye falan beraber gıttık oda aksam bayılmıs evde bugun gıtmıs doktora holter takmıslar bır suru tahlıl vs ıstemısler oda uzuldu herhalde ne bılım bısı de demedı aslında ama aksamda uzulmeyım dıe solememıs aradım acmadı ısrar edınce actı ben arıcam doktordayım dedı off off

Bu nasıl doktor ya höt höt konusmus canım baska doktora da gorunmusmuydun daha once
bence dur sakın ol tmm kılo ver tmm tedavı sartsa klomen vs basla ama yanı bunları solemenınde adabı var
dur uzulme canım rabbım buyuk hıkmetınden sual olmuyor
kan testı yaptırdın mı bu arada yaptırmadan mı konustu?

kan testi yapmadı.
ben dedim zaten acıkca ne varsa söyleyin ben herşeye hazırım dedim ama dilim konuşmuş içim hiçbirşeye hazır değilmiş.
benim kendi dr söylemişti o yüzden bırakmıştım ona gitmeyi. o klomen falan herşeyi denemişti ama ne yumurta olutu doğru düzgün oluşanlarda gelimedi. adet olmadım falan filan.. en sonunda izmir e tüp bebek merkezine yolladı beni. ama ben gitmedim çünkü o onu söylediyinde ben kahrımdan öldüm. ve aynı şeyleri yine yaşıyorum.

öncelikle geçmiş olsun cnım.rahatsızlığını tam anlayamadım ama benimde idrar yollarımda yanma var ara ara oluyo idrarımda cok kötü bi yanma oluyo sanki alt tarafımı bıçakla kesiyolar o kadar kötü.demek istediğim ben yeni evliyim çocuğum yok acaba bu rahatsızlıklar cocuk olmasına engel mi?yani rahatsızlıklarımız aynı mı

bende pko var zaten.
adetlerim düzensiz yumurtlamam düzensiz.
aynı değiliz yani.

ama sen dr git en yakın zamanda.

canım eger ıkı doktorda aynı seyı soyledı ıse kendını paralamanın anlamı yok artık esınde sende zorlu surec ıcın hazır oldugunuzda bence cok gecıkmeden gereklı calısamlara baslayın emınım cok yorucu bır surec bız buradayız ve her ıcın sıkıldıgında elımızden gelen tum destegımızı paylasacagız emın olabılırsın
rabbım yardımcınız olsun kısa zamanda gobusun kucagın dolsun ıns

canimm cok gecmis olsun hayirlisiyla hersey yoluna girecek stres yapma uzme kendini biliyoruz ki stres iyi olacak seyleri bile olumsuz etkiliyor dua et bizlerde edelim birbirimize.. duzelir canim bebisinde uzulur sonra uzme tatli canini Allah bilir herseyin hayirlisini

bak sen serefsiz ruhsuz adama yaa haram olsun damla damla! Ama zaten bu zalimlik yanina kalmaz canim Allahtan bulsun.. bizim burdada ucuk canm evet muayene 200 normal dogum 2000 sez. 3000 i geçer ama sigortam var bu fiyatlari odemiyorum sukur muayene 20 tl ) biz yazin geliboluya geliyoruz orasi bnm ikinci memleketim 24 senedir :))

canım ilaçlarını kullan önce tedavini ol gerisi allahın hikmeti kimlerim bebeği oluyo seninmi olmayacak. dilersen başka doktorada görün.
bi kere denk geldiyse ikincisindede denk gelir merak etme ama önce tedavini ol bak ben 4 aydır tedavi görüyorum ilaç içmekten içim dışıma çıktı ama sonunda çalışma izni aldım. inşallah sen benim kadar beklemeden hemen düzelirsin

geliboluya bikaç sefer gittim pek karşıya geçmiyorum deniz tutuyo

canım yaa nolur dayanıklı durmaya çalışın yazık anneciğine yaaa nekadar çok üzülmüş akşama kadar kendini biraz toparlmaya çalışsanda akşam annenin yanına gitsen hem oda senin iyi olduğunu görse iyi olmazmı ikiniz içinde şimdi hem kendin hem eşin hem bebeğin hem annen ve de seni seven üzüntünle çok üzülen bizler için kendine çok iyi bakıp mutlu olmalısın

canım bak tedviye git biran önce başla ama öncelikle kilo ver sakın yanlış anlama söylediğimi ama kilo sağlıklı insanlarda bile çok zararlıki bizler pkoluyuz kendi başımıza hamile kalabilme yetimiz yok malesef benim gittiğim doktor tüp bebek hakkında şunu söylemişti belki bu söz seninde tüp beebğe bakış açının değişmesine yardımcı olur tüp beebği son çare tek çözüm olarak görmeyin hemen tüp bebeğe atlamayın ama tüp bebek deyincede kendinizi paralamayın tüp ebebği kendi kendine çocuğum olmazsa çozuk sahibi olmama yardımcı olabilecek bi yol bi şans diye düşünün demişti sende o açıdan bak ama öncelikle kilo ve tedavilerin üzme sıkma canını neler atlattık burda bizler hepimiz ayrı ayrı imtihanlardan geçiyoruz inş buda geçicek ve bizlerde beebklerimizi kucağımıza alcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…