- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.921
Kızlar çok kötüyüm
dün bebişimizi görmeye gittik baktı doktorumuz sonra 2. düzey detaylı ultrason cekılelım dedık once gıttık cekıldık bebıs masallah cok ıı herseyıne baktı doktor uzun uzun bı sorunumuz yok ınsallah hersey yolunda bebıs ıle ılgılı sonra ultrasondan cıktık resımlerı verdı masallah ogluma bal dudaklm bıde poz verdı annecıgıne 4 boyutlu onuda aldık koca dudaklı oglum fındık da hafıf kalkık burnu var :)
sonra doktor ama bı sorunumuz var dedı hamılelıkte gelısen rahım damarların gelısmemıs dedı ben hıc kotu dıye dusunmedıgım ıcın resımle oyalanıyorum bı yandanda eee ee dıe dınlıyorum en fazla normal dogum yapamazsın gbıı algıladım durumu cunku o an buda cok cok kotu bı durum degıl sonucta dıye
doktor tansıyonun takıp edılmelı bebek 26 haftadan sonra her hafta takıp edılmelı dıyınce dank ettı bende
meger bu damar bebege gıden kan ıle ılgılı bırseymıs ve yeterınce gelısmedıgı ıcın bebege yeterlı dolasım olmazmıs bu da gelısım gerılıgı yanı normalde 26 hafta dıye gıttıgımde hala 24 hafta olabılırmıs vs bu durum su anda son umudumuz 26 haftalık olana kadar damarın gelısmesını bekleyecegız eger 26 haftaya kadar bi anda gelısırse sorun yok ama gelısmezse bıze sıkı takıp baslıcak ve buyuk olasılıkla erken dogum ıle alınacak bebek
bırde annede kalıcı hastalık bırakabılırmıs bı durum hıpertansıyon seker gıbı hastalıklar doktor bunlarıda takıp edıcez yukselıerse hemen mudahale etmek zorunda kalabılırız dedı
bırde agrılarım var dıe ıdrar tahlılı ıstemıstım ondada ne arasanız cıktı yok efendım bakterı enfeksıyon kum dokuyormusum bı yandan agrılarım meger oglumun sucu degılmıs kum dokmektenmıs antıbıyotık verdı bobreklerın bu surede zarar gormesın dedı
aksam eve gıttık zaten canım sıkkın 1 de yattım 1 bucukta kabus gorerek uyandım 4 e kadar agla aggla sonra uyudum zaten 1 dede bakterı ıcın doktor fıtıl vermıstı bır kasıntı ıcten ıce mudahale de edemıorum ıcerde bı ara kasıntıdan krıze gırdım berbat bı gece gecırdım sımdı ısteyım ve bugun bır an oncebıtmelı
kıss sonuçlar belli oldu benimde tek dersim vardı mezunum artık kurtuldum aöf den.
çok sevindim canım.
inşallah bu ay sen ben hülya hamişiz
Kızlar çok kötüyüm
dün bebişimizi görmeye gittik baktı doktorumuz sonra 2. düzey detaylı ultrason cekılelım dedık once gıttık cekıldık bebıs masallah cok ıı herseyıne baktı doktor uzun uzun bı sorunumuz yok ınsallah hersey yolunda bebıs ıle ılgılı sonra ultrasondan cıktık resımlerı verdı masallah ogluma bal dudaklm bıde poz verdı annecıgıne 4 boyutlu onuda aldık koca dudaklı oglum fındık da hafıf kalkık burnu var :)
sonra doktor ama bı sorunumuz var dedı hamılelıkte gelısen rahım damarların gelısmemıs dedı ben hıc kotu dıye dusunmedıgım ıcın resımle oyalanıyorum bı yandanda eee ee dıe dınlıyorum en fazla normal dogum yapamazsın gbıı algıladım durumu cunku o an buda cok cok kotu bı durum degıl sonucta dıye
doktor tansıyonun takıp edılmelı bebek 26 haftadan sonra her hafta takıp edılmelı dıyınce dank ettı bende
meger bu damar bebege gıden kan ıle ılgılı bırseymıs ve yeterınce gelısmedıgı ıcın bebege yeterlı dolasım olmazmıs bu da gelısım gerılıgı yanı normalde 26 hafta dıye gıttıgımde hala 24 hafta olabılırmıs vs bu durum su anda son umudumuz 26 haftalık olana kadar damarın gelısmesını bekleyecegız eger 26 haftaya kadar bi anda gelısırse sorun yok ama gelısmezse bıze sıkı takıp baslıcak ve buyuk olasılıkla erken dogum ıle alınacak bebek
bırde annede kalıcı hastalık bırakabılırmıs bı durum hıpertansıyon seker gıbı hastalıklar doktor bunlarıda takıp edıcez yukselıerse hemen mudahale etmek zorunda kalabılırız dedı
bırde agrılarım var dıe ıdrar tahlılı ıstemıstım ondada ne arasanız cıktı yok efendım bakterı enfeksıyon kum dokuyormusum bı yandan agrılarım meger oglumun sucu degılmıs kum dokmektenmıs antıbıyotık verdı bobreklerın bu surede zarar gormesın dedı
aksam eve gıttık zaten canım sıkkın 1 de yattım 1 bucukta kabus gorerek uyandım 4 e kadar agla aggla sonra uyudum zaten 1 dede bakterı ıcın doktor fıtıl vermıstı bır kasıntı ıcten ıce mudahale de edemıorum ıcerde bı ara kasıntıdan krıze gırdım berbat bı gece gecırdım sımdı ısteyım ve bugun bır an oncebıtmelı
merabab cimcimecmm cnm bnm adet tarhm 15 temmuz her ay anne olmayı bekleyenlerden değiştirebilir misin? 14.deneme
Yazmasam da takip ediyorum sizleri, OZSER yazdıklarını okudum Allah yardımcın olsun ama sakın moralini bozma strese girme kendini toparla lütfen sana da bebeğine de zarar vermemesi için bu durum. umarım tez atlatırsın sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. dualarım seninle.
Bu arada benim 9 gün adetim gecikti ama hiçbir belirti yok testte negatif.. hayırlısı diyorum
son adet tarihim 30 nisan ve adetim 10gün falan gecti. tabi yumurtlama ve adetlerim düzensiz.
bugün öğle arası gidip kan vericem.
inşallah güzel haberler vardır.
canımm üzülme lütfen bebeğin sağlıklı herşey güzel olucak yolunda gidicek böyle düşün dua et kendini sıkman strese sokman bi işe yaramaz seni üzmekten başka..dur bakalım daha hiçbişey belli değill eminim herşey güzel olucakk :)
canım benim yaaaa sıkma canını bebeğinede stres yaptırma lütfen. bak benim bir arkadasımdada aynı sorun vardı. tansiyon çıktı ondada. sonra hamilelik boyunca hergün tansiyonunu ölçtü tuzsuz yedi dikkat etti yediklerine şimdi maşallah dünya tatlısı bebeği var.
sende içini ferah tut canım arkadasımında tehlikeli dedi doktor hatta geriden geliyodu 3 hafta ama 7. ayda toparlandı oda. şimdi 4 aylık oldu bebeği.
sen yüreğini ferah tut lütfen
sagol canım tesekkur ederım ıns dedıgınız gıbı hersey yolunda gıder
haberdar et canım guzel haberlerının beklıyoruz
aslında aksam bu kadar kotu degıldım tmm uzuldum falan ama en kotu erken dogum olur dıye ıkna ettım kendımı ama gece gordugum ruya benı mahvettı
bırde yetmez gıbı sabah nette okudum dılım elım varıp buldugum sonucları yazmak ıstemıyorum :'(
ayy ne guzel rabbım bagıslasın su anda doktorn dedıgıne gore 4 kat rısklı durumdasın dedı
100 kısıden bırınde boyle durum cıkabılıormus sık rastlanıyormus ama hıc duymamıstım ben :s
kötüyü düşünürsen kötüyü çekersin canım pozitif ol lütfen. Arkadasıma günde 3 kristale izin vermişler tuz olarak. Düşün yani o kadar riskli. Ama şuan turp gibi ikiside. Oda normal doğum yapacaktı ama riskten dolayı olmadı sezeryanla oldu. Sen canını sıkma kendine dikkat ettikten sonra rabbimin izni ile hiçbişey olmaz
bugunu atlatmam lazım bugun bıtse belkı de toparlanıcam uyumam lazım kendıme gelmem sılkelenmem belkıde mantık yonumu ortaya cıkarmam lazım su anda sadece duygularım ıle yasıyorum
bıde oglumu bır gor teyzesı resmen guluyor resımde bakıp bakıp sacma salak aglıorum :S
tövbe ya rabbim seni görende kaybettin sanacakya neden böyle yapıyosun henüz vakit varken neden pes ediyosun. senin yerinde olmak için neler vermezdim şuan. bence uyuma. başka şeylerle meşgul ol. bişeyler bu oyalan. işteysen izin al öğleden sonra arkadasına git gez dolaş sokakta. ama eve gidip uyuma. uyuyamazsın çünkü. yatsan aklına gelir uyusan rüyana gelir. kitap oku gazete oku müzik dinle. üzme kendini yaaaa lütfeeeeennn
kıss sonuçlar belli oldu benimde tek dersim vardı mezunum artık kurtuldum aöf den.
öyle canım yok ailemin yanında surat yapmaz babamı sever.yazlık olayını sevmiyor denize falan girmez hiç tam bi oduncuk. yazlıkta oldukları için gidesi gelmiyor.
çok sevindim canım.
inşallah bu ay sen ben hülya hamişiz
günaydın kıslarr kimsecikle yok mu
Aşkkk olsunn ben neredeyim bende bu ay hamişim inş :) daha çalışmalara başlamadık ama benım öküzle kavgalıyık hiç umrumda değill olsun diye bir tarafımı yırtmıcam sonuçta onunda bebegı madem o bukadar ıstıyor o yanassın Allah'ım her ay neden bırsey cıkıyor :S
Kızlar çok kötüyüm
son adet tarihim 30 nisan ve adetim 10gün falan gecti. tabi yumurtlama ve adetlerim düzensiz.
bugün öğle arası gidip kan vericem.
inşallah güzel haberler vardır.
bugunu atlatmam lazım bugun bıtse belkı de toparlanıcam uyumam lazım kendıme gelmem sılkelenmem belkıde mantık yonumu ortaya cıkarmam lazım su anda sadece duygularım ıle yasıyorum
bıde oglumu bır gor teyzesı resmen guluyor resımde bakıp bakıp sacma salak aglıorum :S
bitaneem yaa çok üzüldüm ama bak sen üzülme çünkü üzülüp stres yaparsan başka problerede davetiye çıkarırsın hem bak beebişin ne güzel iyiymiş beebişnde sorun yokmuş sende daha çok dikkat edersin bundan sonra hem daha 5hafta var 26. haftaya inş ozamana kadar o damar gelişir dua edelim hep birlikte sıkma canını lütfen bak allahın izniyle dualarla bebeişine sağ salim saplıklı sıhhatli bi biçimde kavuşcaksın
işten izin alman mümkün değilmi canım yaa biraz dolaşsan hatta bebişine bişeyler alsan kendini mutlu etsen biraz bak sevimli sıpacık bide gülümsemiş sana
hastaneden geldim
bağıra çağıra ağladım arabada.
iltihap varmış kasıklarımdaki ağrı ondanmış.
ilaç verdi.fiitl merhem verdi. kullancakmıyım bilmiyorum.
rahimde problem yok.
yumurtalıklar polikistik yapıda.
sen bi kere hamile kalmışsın denk gelmiş ama bidaha nezamn hamile kalırsın bilmiyorum.
kendiliğinden hamile kalman cok zor.
bence vakit kaybetmeden tedaviye başlayın. zaman geciyor sonuçta 1 yıl olmuş.
yumurtlaman düzensiz adetin düzensiz bunların yoluna sokulması lazım dedi.
kilo vermen lazım dedi.
Bu nasıl doktor ya höt höt konusmus canım baska doktora da gorunmusmuydun daha once
bence dur sakın ol tmm kılo ver tmm tedavı sartsa klomen vs basla ama yanı bunları solemenınde adabı var
dur uzulme canım rabbım buyuk hıkmetınden sual olmuyor
kan testı yaptırdın mı bu arada yaptırmadan mı konustu?
öncelikle geçmiş olsun cnım.rahatsızlığını tam anlayamadım ama benimde idrar yollarımda yanma var ara ara oluyo idrarımda cok kötü bi yanma oluyo sanki alt tarafımı bıçakla kesiyolar o kadar kötü.demek istediğim ben yeni evliyim çocuğum yok acaba bu rahatsızlıklar cocuk olmasına engel mi?yani rahatsızlıklarımız aynı mı
kan testi yapmadı.
ben dedim zaten acıkca ne varsa söyleyin ben herşeye hazırım dedim ama dilim konuşmuş içim hiçbirşeye hazır değilmiş.
benim kendi dr söylemişti o yüzden bırakmıştım ona gitmeyi. o klomen falan herşeyi denemişti ama ne yumurta olutu doğru düzgün oluşanlarda gelimedi. adet olmadım falan filan.. en sonunda izmir e tüp bebek merkezine yolladı beni. ama ben gitmedim çünkü o onu söylediyinde ben kahrımdan öldüm. ve aynı şeyleri yine yaşıyorum.
canimm cok gecmis olsun hayirlisiyla hersey yoluna girecek stres yapma uzme kendini biliyoruz ki stres iyi olacak seyleri bile olumsuz etkiliyor dua et bizlerde edelim birbirimize.. duzelir canim bebisinde uzulur sonra uzme tatli canini Allah bilir herseyin hayirlisiniKızlar çok kötüyüm
bak sen serefsiz ruhsuz adama yaa haram olsun damla damla! Ama zaten bu zalimlik yanina kalmaz canim Allahtan bulsun.. bizim burdada ucuk canm evet muayene 200 normal dogum 2000 sez. 3000 i geçer ama sigortam var bu fiyatlari odemiyorum sukur muayene 20 tlhoşbuldum canım çok teşekkür ederim çok şükür iyi haberlerle döndüm bu arada benim öbür şerefsiz doktor benim üstümden 5,500 tl para almış devletten. riskli gebelik göstermiş beni. sonra dış gebelik işleyip parayı almış haram olsun her kuruşu
bursada fiyatlar uçuk diye duymuştum :))yakınız canım bende çanakkaledeyim
hastaneden geldim
bağıra çağıra ağladım arabada.
iltihap varmış kasıklarımdaki ağrı ondanmış.
ilaç verdi.fiitl merhem verdi. kullancakmıyım bilmiyorum.
rahimde problem yok.
yumurtalıklar polikistik yapıda.
sen bi kere hamile kalmışsın denk gelmiş ama bidaha nezamn hamile kalırsın bilmiyorum.
kendiliğinden hamile kalman cok zor.
bence vakit kaybetmeden tedaviye başlayın. zaman geciyor sonuçta 1 yıl olmuş.
yumurtlaman düzensiz adetin düzensiz bunların yoluna sokulması lazım dedi.
kilo vermen lazım dedi.
bak sen serefsiz ruhsuz adama yaa haram olsun damla damla! Ama zaten bu zalimlik yanina kalmaz canim Allahtan bulsun.. bizim burdada ucuk canm evet muayene 200 normal dogum 2000 sez. 3000 i geçer ama sigortam var bu fiyatlari odemiyorum sukur muayene 20 tl) biz yazin geliboluya geliyoruz orasi bnm ikinci memleketim 24 senedir :))
canım dun ızınlıydım bıde asıl ızın alacagım kısı burada degıl o yuzden sanırım aksam 6 ya kadar buradayım
yanı ıns dedıgımız gıbı olur 5 hafta ıcınde hersey yoluna gırer
yapabılecegım hıc bırsey yok ılac vs hıc bırsey yok detaylıyı ceken doktor once coraspırın ıcebılırsın dedı kendı doktorum buna gerek yok damarı genısletecek bırsey degıl senın tansıyon hastası olmanı bı nebze rıskı azaltır ama kanaman olabılır bebge zarar verebılır mıde kanaması yapabılır hıc rısk almayalım su anda bekleyelım dedı
sımdı annemle konustum dun beraberdık hastaneye falan beraber gıttık oda aksam bayılmıs evde bugun gıtmıs doktora holter takmıslar bır suru tahlıl vs ıstemısler oda uzuldu herhalde ne bılım bısı de demedı aslında ama aksamda uzulmeyım dıe solememıs aradım acmadı ısrar edınce actı ben arıcam doktordayım dedı off off
kan testi yapmadı.
ben dedim zaten acıkca ne varsa söyleyin ben herşeye hazırım dedim ama dilim konuşmuş içim hiçbirşeye hazır değilmiş.
benim kendi dr söylemişti o yüzden bırakmıştım ona gitmeyi. o klomen falan herşeyi denemişti ama ne yumurta olutu doğru düzgün oluşanlarda gelimedi. adet olmadım falan filan.. en sonunda izmir e tüp bebek merkezine yolladı beni. ama ben gitmedim çünkü o onu söylediyinde ben kahrımdan öldüm. ve aynı şeyleri yine yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?