HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

sabah pasaporta giderken dolmuşta bi erkek çocuğu vardı daha 1 yaşında felan heralde eşim öyle bi bakıyoduki çocuğa içim acıdı çok üzüldüm ((

sagol canım Allah razı olsun hepınızden dualarınızdan eksık etmeyıp moral verdıgınız ıcın
ıns hersey duzelıcek su anda daha ıyıyım ve ınanıyorum koca 5 hafta demı neler olmaz kı hem bu surecte belkıde hersey bırden duzelıcek

sabah pasaporta giderken dolmuşta bi erkek çocuğu vardı daha 1 yaşında felan heralde eşim öyle bi bakıyoduki çocuğa içim acıdı çok üzüldüm ((

rabbım kocacıgına ve sana da nasıp etsın o pasadan ınsallah butun evı dagıtan pesınde anacıgını kosturan bı afacanın olsun emı

teşekkür ederim arkadaşlar hepinize. ben artık pek fazla girmem buraya çünkü daha çok üzülüyorum burda araştı bak kendi kendime kuruyorum.
eşimle akşam konuşucam ve ona göre yol izlicez artık.
biliyorum cok zor ve sıkıntılı bir dönem beni bekliyor.
iyi ki varsınız girer yazarım ben size face te ekli olanlarla ordan konuşuruz.

benim eltimin oğlu var 2 yaşına gircek eşimde ona deli oluyor. 2 gün görmese özledim diyor. Hep dua ediyorum rabbim onun gibi bir evlat ve banada eşimede diye.
inşallah birgün bizimde olucak Hülya cım.

yanımda hıc bellı etmedı oysa hatta benı bebek magazalarına goturdu suda cok guzel olur torunuma buda cok guzel olur dıye bır suru sey gosterdı falan sonra ben yoruldum dıye bındırdı yolladı daha onun otobusu gelmemıstı falan. Aradım ıyıyım geldı otobusum bndım falan dedı ama bıde eve varınca konustuk bısı dememıstı
bellı kı takmıs oda kafasına da caktırmamıs sıcak yorgunluk ıyıce vurdu sonra demekkı
ıns onunda sonucları ıyı cıkar yarın holterı cıkarcaklarmıs

aksam bole gıtmek ıstemıorum su an yuzume bakan ne oldu dıyor gozlerım butun gece aglamaktan ve uykusuzluktan kan canagı yuzum gozum sıs dayak yemıs gıbıyım sacım basım da ole daha kotu olur solemedım ona zaten ruya gordum bole oldu falan dıye

haklısın kesınlıkle hepınızınde dedıgı gıbı yavrucagım ıcın annem esım ve sızler ıcınde hersyın ıı olacagına ınanmak ve sabretmek zorundayım. Tesekkur ederım canım

tabiki koskoca 5 haftada neler değişir neler inş herşey yoluna gircek üzme kendini

ayy benim için yaptığın duayada caanı gönülden kocaman bi aaamiiin diyorum rabbim isteyen herkese versin inş göbüşünde olanlarada hayırlısıyla kavuşmak kokusunu içine çekebilmek nasip etsin

canım bende kötü oluyorum zaman zaman girmicem siteey diyorum ama inan girmediğimde daha kötü oluyorum burda en azından yalnız olmadığımı anlıyorum öbür türlü kendi kendime düşüne düşüne nerdeyse isyana varacam buraya girince derdimi anlatıyorum hemde her türlü derdimi sevincimi anlatıyorum şunun şusu noldu acaba bunun busu noldu acaba diye sizleri takip ediyorum ve bana çok iyi geliyo ama tabi sen bilirsin kötü oluyosan biraz girme kendi haline bırak kendini döndüğünde biz burdayız merak etme

anneler yaa canım benim benim annem gibi nasılda içine atıp hiç belli etmemiş ama biz yapsak nekadar ustalıkla saklasakta sıkıntımızı hemen anlarlar inş anneciğinde iyileşir canım benim

canım çok geçmiş olsun inşaalah 26. hafta gittiğinde bir sorun olmaz sadece lafta kalır allahım bol bol şifa versin canımmmm

bende pko var zaten.
adetlerim düzensiz yumurtlamam düzensiz.
aynı değiliz yani.

ama sen dr git en yakın zamanda.
canım benim görümcemde 95 kilo ile hamile kaldı hatta ilk çocuğuna 5 yıl tedavi gördü bir şey olmadı. tedaviyi bıraktı hamile kaldı şimdi 4 yıl geçti ikinci çocuğu istediler ve hamile kaldı tedavi görmeden hatta onun eşinde sperm sayısı da çok azdı. yani allahım ol derse oluyorr

dün sinemalar hülyadandı.
çoookkk teşekkür ederim canım.

bu arada eşime test negatif dedim.
hayallere dalmasın diye.
onun 1 ay sonra çok önemli bir sınavı var.
illa soruyor:sınavda stres yapmayayım diye mi söylemiyorsun,yalan söyleme.
hadi lütfen doğru sölee.daha sınava daha var.sınava bikaç gün kala söyleme sadece diyor.
beni sinirden gülme tuttu.bak biliyordum,gülüyorsun diyor.fesupanallahhh!!!
kuzum yaa demek ki çok heves etmiş.

Âmin canım âmin. Hakikaten anneler başka işte

canım çok geçmiş olsun inşaalah 26. hafta gittiğinde bir sorun olmaz sadece lafta kalır allahım bol bol şifa versin canımmmm

İnş canım sagol

kızlar tabloma bakın tablomda "v" çıkmış acaba ne anlama gelirki bebiş varmı demek acaba:)))))

442474 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Hiçte bu tablolardan anlamıyorum ki yorumlayım ebda bilir belki canım

ÖZLEEEEMMM Canım benim sakın üzme kendini olumlu güzel şeyler düşün doktor takibine git gel. inşallah hayırlısıyla sağlıkla alıcaksın özser beyi kucağına. sakın kötü şeyler düşünüp kendini harap edip onuda bunaltma içerde. güzel düşün güzel olsun

ÖZGECİM sende kendini üzme canım. Rabbim OL dediğinde olur herşey. Ümidini yitirme tedavisiz hamile kalanlar dolu memlekette. bakma sen doktorlara onlar düşünmeden herşeyi söyler. sen gene iltihap için ilacını kullan, kilo vermeye çalış bi bakmışsın kilo derdine düştüğün ay bebeğin gelivermiş :) Allah'tan ümit kesilmez. Sakın ümidini yitirme bolbol dua et

Kızlaarr sizler nasılsınız acebaa :) Güzel haberler gelicek mi yakın zamandaaa :)))
Ayy bana sanki güzel haberler gelecek gibi geliyyy hadi inşallah..

ben artık gün içinde giremiyorum buraya. Patronum yerime yeni bir eleman aldı. artık o bakıcak muhasebeye bende ona işleri öğretiyorum. beni bugün canımdan bezdirdi ama. Sababh beri başım çatlıyo ağrıdan Nasıl olacak böle bilmiyorum.

Ebda-Hülyaa kozalaklar bizden de çok hevesli ve istekli oluyolar aslında bebek konusunda. bizlere pek göstermeseler de bu ortada.. Rabbim onların yüzüne baksın tez vakitte evlatlarınızı göndersin sizlere.

akıllım o eve taşınırken aklın nerlerdeydi?
du ben söyleyeyim : aklın fikrin mikmikteydi.kutuların arasında fantazi yapıyordun
neyse canım sevmiyorsan bi an evvel kurtul.
zaten şimdi bebişin de var.kozalağın size kıyamasssss
canım ya yüzünü gören cennetlik.nerelerdesin?
sahalara dönüşünü bekliyoruz.
inşşş bu ay hamiş olursun da kurtuluruzzz

canım çoookk geçmiş olsun bitanem.
ama kendini fazla üzme,yoksa paşamda etkileniyor biliyorsun.
Aslında rahim içi damar gelişememesini azlık,kısıtlılık gibi kelimelerle tanımlasak daha iyi olur.bebişin kilo ve fizik olarak noormalden daha az büyümesi ve gelişmesi,zeka olarak geri olması ise kesinlikle söz konusu değil.
bol su ve sıvı tüketmeyi ihmal etmeyesin.
dengeli beslenmen lazım tatlım.
sigara kesinlikle yok.
stres yaratacak olaylardan uzak duruyoruz.senin yaptığın gibi saatlerce ağlayıp helak olmuyoruz
düzenli olarak hafif egzersiz yapmak yararlı olabilir.
düzenli uyku uyaman ve dinlenmen çok önemli bu süreçte canım.

bu arada seninki gibi doğan bebişler genelde doğduktan birkaç ay sonra akranlarını yakalıyorlar.
kıtlıktan çıkmış gibi yemek yeme hali görülüyor bu bebişlerde
bu sebeple her şeyin iyi olacağını düşün.
en fazla erken gelir paşamız,erkenden kavuşursun annesi,öper koklarsın işte

sadece biz değil bekleyen herkes olsun inşallah.
sen-ben-hsst-ebda-merve-adını sayamadığım diğer tüm kızlar inşallah bayrama hepimiz hamile gireriz :)
benden çok yaşayacaksın ,hade gene iyisin
bugün mutfakta yemek yaparken inş bayrama hamiş gireriz diye geçirmiştim içimden.

fitil merhem verdi,kullanacak mıyım diyorsun?
doktor,tıp düşmanı mısın arkadaşım?
kullanacaksın elbette.yoksa nası iyileşeceksin?
enfeksiyonla,iltihapla hamile kalmak mümkün değil.
doktor sana ne güzel yol göstermiş.
boşuna beklemenin ne anlamı var.
zaten pkoluymuşsun.bu yumurtlama yok demek.
eee yumurta yoksa bebek de yok.
sen klomen kullandım yumurta olgunlaşmadı demişsin.
klomenle olgunlaşmayan yumurtalar için iğne tedavisine geçilir.
demek ki klomen yeterli gelmiyor sana.gonal f,menogan,puregon,merional vb.uyarıcı bir iğne tedavisine geçmen lazım.
hemen öle klomenle olmuyor zaten deyip pes edeceksen işin zor.
gerçekçi ol biraz,ayakların sağlam bassın.
insan olanın başına her şey gelebilir.
bir sürü pkolu var,ben de dahil.her ay kıçımızı yırtıyoruz yumurta oluşsun diye.
ayrıca son çare olarak da tüp bebek olacağını biliyoruz.
bu dünyanın sonu değil;aksine yeni başlangıçların habercisi
idrar yolları iltihabı,sistit,enfeksiyon hatta kötü kokulu akıntılar hamileliğe engel.
hamişliği boş ver,niye doktora görünmeyip acı çekiyorsun anlamadım.
bu rahatsızlıklar antibiyotik tedavisi olmadan asla geçmez.
hatta antibiyotikle geçerse dua et.nüks etmesi veya mantara çevirmesi olasıdır.
evet canım yaa.
hiç çaktırmıyordu ama nasıl da istiyormuş meğer.
Allah Allah nası negatif çıkar ya,ben çok inanmıştım,o kadar mikmik yaptık diyor.
bu arada o da alıştı ,mikmik diyor.
geçen de spoş dedi.içimden kıs kıs güldüm,iyice bizden oldu kozalak.
topiğe girse yabancılık çekmeyecek

benim herifimde öle diyodu bu ay çok çalışmıştık neden olmadıki diyodu. işte ozaman kendi içindeki üzüntüden çok ona üzülüyosun. sonra ama dualarımı değiştirdim. Eşimin yüzüne bak Rabbim evladımızı bize gönder dedim. çünkü o benden de hevesliydi. İnşallah sizinde bebeğiniz gelicek Rabbim kozalağının yüzüne baksın inşallah..
ayy oda bizim kullandığımız kelimeleri mi kullanıyo. hahah bi erkek ağzından duymak ne garip ne komik yaa. valla girse yabancılık çekmez bizde anlamayız zaten enee K.K.'da erkek varmış bidene demeyiz

saol canım,inşş en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize.
kozalak öle bi adapte olmuş farkında değil.
doktora gidiyorum : yımırtan çatlamış mı diyor.eskiden hiç anlamazdı yumurtadan falan.
hıı çatlamış iki taneymiş diyorum.
iyi öyleyse akşama mikmik var diyor,iki yumurta ikiz olur,çok çalışmamız lazım diyor.
geçen de test negatif çıktı dedim ya,bu sefer 2 bira içip mikmik yapıcam, spoşlar ayıkken yolu bulamıyorlar,belki kafayı bulurlarsa rotayı da tuttururlar diyor ve spoş dediğinin farkında bile değil.
içine işlemişim adamın diye diyeonu da kendime benzettim sonunda

Son düzenleme:
Kizlar ben geldim, cok sukur evdeyim..
Sanirim herkes kotu bir gun gecirmis, Allah sifa versin ins hepimize saglikla bebislerimize kavusmak nasip etsin..
Bende koca gun deli gibi calistim bgn cook is birikmis, Turkiyedeki olaylardan dolayi cok iptal var ortalama temmuz ayi icn yapilan rezervasyonlarin %70i iptal, ugrastik durduk ..

lafımı nolur şeker konuşmaya bile değmez güzel eğlendiyseniz sevindim garibim benim nasıl heveslenmiş benimkide aynı durumda

amin canım inş sanada kolay gelsin işi başkasına öğretmekte ne zordur çok iyi bilirim helede karşındaki anlamayan bişeyi 50kez soran biriyse

ayy söylediklerinin hepsindede ne kadar haklısın ne kadar doğru söylemişsin ağzına sağlık

kız benimkide aynı geçen doktora gittim ya ee nolmuş diyo dedim çatlamamış hadi yaa dedi sesi felan nasıl bozuldu boşamı gitti yani diyo yok bee çatlamasa ben üzerine oturur yine çatlatırım onu dedim nasıl yani çatlamışmı dedi ohh ohh iyi ozamn diyo eskiden kafası karışırdı yumurta ne ne oluyo ne anlama geliyo diye bisürü soru sorar sonrada anlamaz sıkılır amaan derdi şimdi test yaptım çift çizgi diyorum bugün işimiz var ozaman diyo ama daha mikmik spoş olayına geçemedi:))))seninki bayaaa bi yl katetmiş

canım benim kolay gelsin bir gün gitmeyince bile bisürü iş birikir ki sen bayadır yoktun karışmıştır şimdi herşey heryer

bebeğim önce sınavlarım vardı ders çalışırken giremedim sonra kuzenim evlendi onun düğün telaşından 1 hafta gelemedim düğün bitti ablam evini taşıdı ev bitti doktor kontrolü derkene bir baktım öyle bir geçer zamanki
artık burdayım.
çalışmalarada başladım
daha ne olsun

kalp kalbe karşı bitanem iki kişinin aynı anda düşündüğü gerçek olur derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…