HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Canim aksam dedigimiz aksam ustu, vapurla hemen gecersin sana ulasima yakin bir yerde bulusuruz. kim gelicek nerden gelicek ona gore ortak bir yer belirleriz, 28 cuma uyar mi ?

aslında 29 cumartesi olsa daha uygun olur benım ıcın cunku ben ısten aksam 6 da cıkıyorum karsıya gecmem 1,5 2 saatımı alır :S

canım bak biz üzülme diyoruz dinlemiyosun beebğin demiş üzülme diye şimdi beebğini dinle bakalım üzme onuda hadi sende erkek anası olcan kaynana olcan anaamm:)))

eşimin eline fırsat geçti ya hemen değerlendirdi ama akşam geri iadesini gerçekleştirdim ne kadar hödüksün insan bi yardım eder mutfağı toplamaya gelmiş yatıypsun dedim dedim oda ama yaaa çok yorgunum dedi kızmadı yane:))))
istanbul konya arası uçakla 1 saat 15dakika canım
inş bigün istanbulda olmayanlar bizlerlede buluşmak nasip olur:))

canım bak biz üzülme diyoruz dinlemiyosun beebğin demiş üzülme diye şimdi beebğini dinle bakalım üzme onuda hadi sende erkek anası olcan kaynana olcan anaamm:)))

benden çok fena kaynana olur yaaaa yandı benim gelin. çatlak bi kaynanası olacak. heralde 60 yaşında bara giden kayak yapan paten kayan ve hala facede takılan bi kaynanası olur

dün pasaport başvurusuna gittik ya şubeden çıkarken hac malzemesi satan dükkanların elemanarı ellerinde broşürlerle bekliyolar gençler hac'mı umre'mi dedi ben gayet safiyane amca inş o zamanlarda gelcek diyorum eşim demezmi vatikan'a gidiyoruz:)))

benden çok fena kaynana olur yaaaa yandı benim gelin. çatlak bi kaynanası olacak. heralde 60 yaşında bara giden kayak yapan paten kayan ve hala facede takılan bi kaynanası olur

ne güzel işte beraber gezersiniz beraber çılgınlık yaparsınız gerçi varya sen böyleysn kesin sana uyuşuk oturduğu yerden kalkamayan çıkıp gezmeyi sevmeyen bi gelin denk gelir

Bende annemde konya'ya gelmek cok istiyoruz Allah birgun kismet ederse, ben kozalaksiz kis tatiline gedigimde ins geliriz senlede bulusmak nasip olur.. : )

ne güzel işte beraber gezersiniz beraber çılgınlık yaparsınız gerçi varya sen böyleysn kesin sana uyuşuk oturduğu yerden kalkamayan çıkıp gezmeyi sevmeyen bi gelin denk gelir

mıy mıy olmasında gezmeyi sevmesede olur otursun evde oğluşuma yemek yapsın eviyle ilgilensin

kızlarrrr avrupa yakasında mı buluşma bende gelmek istiyorum ama avrupa yakasına akşam nasıl geceyım :S

yavrum metrobus yada vapura yakın mısın sana neyle gelebılırsen ona yakın bı yerde bulusuruz bızde

eşimin işleri hafta sonuna kadr yoğun ondan sonra gidicez canım. zaten özeline gitcez önce.
teşekkür ederim canım. sen nasıl oldun?

ıyıyım canım toparlandım cıktım o etkıden cok sukur gayet ıyıyız
gıdın tabı sızde ıhmal etmeyın bı guzel baslarsınız tek tıp doktor tedavı mıs gıbı
sonra gelsın bebıs :)

kuzum bende belkı sadece doktor muhabbetı olsa bu kadar kotu olmazdım senın hesap ruya gordum ustelık hıcde sonu guzel degıldı bu yuzden o kdar dagıldım neyse artık ıyıyım bebısımde ıyı cok sukur
senınde oglun olacakmıs bak

ınsallah canım ınsallah bende konyaya gelmek cok ıstıorum bızım sırketten ıs ıcın ayda bır falan gelıorlar cok kucuk orası cok gezılecek yerı yok dıye hep caydırıolar yoksa ben mevlanıyı gormek falan cok ıstıorum gelırsek gezdırırsın bızı

valla bence senden ole kaynana olmaz kız cam sıler sende off be gelın ole mı sılınır der bıdaha temız cama cıkarsın
oda yetmedı aynı yerı kızceye 3 kere sıldırırsın tıtızlık basa bela
hele tıtız kaynana cıngıraklı bela

staja başlayacaktı o bugün. bankadadır heralde

oooo oooo ooo bak sen kucuk anneye ıse baslamıs aferım ona
allah kolaylık versın

Bende annemde konya'ya gelmek cok istiyoruz Allah birgun kismet ederse, ben kozalaksiz kis tatiline gedigimde ins geliriz senlede bulusmak nasip olur.. : )

kız anlasıp gıdelım konyaya da madem bende cok ıstıorum gormek mevlanıyı falan

Canim cok sevinirim, bu kis icin bebekler kucuk olucak gelemem bir daha herlade anca seneye kisa bebisleride alir gideriz, Hulyanin sipasini sevmeye Allah'in izniyle..

Canim cok sevinirim, bu kis icin bebekler kucuk olucak gelemem bir daha herlade anca seneye kisa bebisleride alir gideriz, Hulyanin sipasini sevmeye Allah'in izniyle..

Kız mantıklı bu sene zor olur elbette ama belkı 2014 kasım gıbı sıcaklar gecınce yada 2015 baharında anlasır gideriz..
sıpasını severiz hehehe

Son düzenleme:
kızlar bana en yakın eminönü.buradan trene binecem diyecektimmm ama trenler kalkmış 2 seneliğine :S neyse binicem otobüse 1 saatte kadıköydeyimmm oradanda vapur al sana eminönü :)

ya gelseniz ne güzel olur yaa sen öyle küçük müçük diyenlere bakma canım istanbul çok büyükte sanki heryeri gezzebiliymuyuz geldiğimizde bize gezecek kadar yer var merak etme

oy oy yanımızda sıpacıklar sizinki koşturuyo benimki daha küçük ne güzel olur yaa ama sizinkiyle benimkinin arasında en fazla 6 ay olsun olmamı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…