- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #25.021
kızlarrrr avrupa yakasında mı buluşma bende gelmek istiyorum ama avrupa yakasına akşam nasıl geceyım :S
Canim aksam dedigimiz aksam ustu, vapurla hemen gecersin sana ulasima yakin bir yerde bulusuruz. kim gelicek nerden gelicek ona gore ortak bir yer belirleriz, 28 cuma uyar mi ?
kızlar dün gece yine rüyamda kızımı gördüm
boğazını kesmişler hani nefes alması için delinirya
öyle delik açmışlar ağlıyodu.
bende ağladım
hastamısın sen dedim hayır dedi.
canın çok yandımı dedim
biraz ama çabuk geçti dedi.
neden ağlıyosun kıyamam ben sana dedim
sen ağlıyosun diye dedi
ben ağlamıyorumki üzüldüm sana dedim
sen bana hep üzülüyosun hep ağlıyosun
ama sen üzüldükçe ben daha çok üzülüyorum
bak üzülme artık tamammı kardeşlerimde üzülür sonra dedi
ne kardeşi senin kardeşin yok cennette kardeşlerinmi oldu dedim
hayır bak dedi
sonra bi erkek çocuğunu gösterdi bana
biri bu dedi
sonra uyandım içim çok fena oldu ama bi yandanda huzurluyum
ben artık düşünmemeye karar verdim ben düşünüp üzüldükçe bebeğimde üzülüyo
eşimin eline fırsat geçti ya hemen değerlendirdi ama akşam geri iadesini gerçekleştirdim ne kadar hödüksün insan bi yardım eder mutfağı toplamaya gelmiş yatıypsun dedim dedim oda ama yaaa çok yorgunum dedi kızmadı yane:))))eşinde höt höt dalmış o ne kız odun mal falan deseydın ben heyecanımı kaybettım ama sen yınede nazık davran
bebısın sırrı kocanda bızım ıcınde gel kız bız kabuluz kac saat ıstanbul oradan
canım bak biz üzülme diyoruz dinlemiyosun beebğin demiş üzülme diye şimdi beebğini dinle bakalım üzme onuda hadi sende erkek anası olcan kaynana olcan anaamm:)))
Gizosun sinavlar bitti, nerelerde geziyor acaba :)
benden çok fena kaynana olur yaaaa yandı benim gelin. çatlak bi kaynanası olacak. heralde 60 yaşında bara giden kayak yapan paten kayan ve hala facede takılan bi kaynanası olur
canım bak biz üzülme diyoruz dinlemiyosun beebğin demiş üzülme diye şimdi beebğini dinle bakalım üzme onuda hadi sende erkek anası olcan kaynana olcan anaamm:)))
eşimin eline fırsat geçti ya hemen değerlendirdi ama akşam geri iadesini gerçekleştirdim ne kadar hödüksün insan bi yardım eder mutfağı toplamaya gelmiş yatıypsun dedim dedim oda ama yaaa çok yorgunum dedi kızmadı yane:))))
istanbul konya arası uçakla 1 saat 15dakika canım
inş bigün istanbulda olmayanlar bizlerlede buluşmak nasip olur:))
staja başlayacaktı o bugün. bankadadır heralde
Bende annemde konya'ya gelmek cok istiyoruz Allah birgun kismet ederse, ben kozalaksiz kis tatiline gedigimde ins geliriz senlede bulusmak nasip olur.. : )
ne güzel işte beraber gezersiniz beraber çılgınlık yaparsınız gerçi varya sen böyleysn kesin sana uyuşuk oturduğu yerden kalkamayan çıkıp gezmeyi sevmeyen bi gelin denk gelir
mıy mıy olmasında gezmeyi sevmesede olur otursun evde oğluşuma yemek yapsın eviyle ilgilensin
kızlarrrr avrupa yakasında mı buluşma bende gelmek istiyorum ama avrupa yakasına akşam nasıl geceyım :S
eşimin işleri hafta sonuna kadr yoğun ondan sonra gidicez canım. zaten özeline gitcez önce.
teşekkür ederim canım. sen nasıl oldun?
ben bebeğim gittiği için üzülüyordum canım sen daha seninleyken üzülüyosun. yazıktır günahtır sende üzülme tamammı bundan sonra. hem seninkine bişey olmayacakki. ben şimdi 5,5 aylık olacaktım karnım şişecekti ondan hisleniyorum ama çok şükür bugün kızım bana işareti verdi artık onu üzmemek için üzülmüyorum hem belki kardeşi geliverir bu ay . çin takvimine baktım kız gösteriyo ama erkek dedi hayırlısı olsun sağlıklı olsunda ne olursa olsun
eşimin eline fırsat geçti ya hemen değerlendirdi ama akşam geri iadesini gerçekleştirdim ne kadar hödüksün insan bi yardım eder mutfağı toplamaya gelmiş yatıypsun dedim dedim oda ama yaaa çok yorgunum dedi kızmadı yane:))))
istanbul konya arası uçakla 1 saat 15dakika canım
inş bigün istanbulda olmayanlar bizlerlede buluşmak nasip olur:))
benden çok fena kaynana olur yaaaa yandı benim gelin. çatlak bi kaynanası olacak. heralde 60 yaşında bara giden kayak yapan paten kayan ve hala facede takılan bi kaynanası olur
staja başlayacaktı o bugün. bankadadır heralde
Bende annemde konya'ya gelmek cok istiyoruz Allah birgun kismet ederse, ben kozalaksiz kis tatiline gedigimde ins geliriz senlede bulusmak nasip olur.. : )
yavrum metrobus yada vapura yakın mısın sana neyle gelebılırsen ona yakın bı yerde bulusuruz bızde
ıyıyım canım toparlandım cıktım o etkıden cok sukur gayet ıyıyız
gıdın tabı sızde ıhmal etmeyın bı guzel baslarsınız tek tıp doktor tedavı mıs gıbı
sonra gelsın bebıs :)
kuzum bende belkı sadece doktor muhabbetı olsa bu kadar kotu olmazdım senın hesap ruya gordum ustelık hıcde sonu guzel degıldı bu yuzden o kdar dagıldım neyse artık ıyıyım bebısımde ıyı cok sukur
senınde oglun olacakmıs bak
ınsallah canım ınsallah bende konyaya gelmek cok ıstıorum bızım sırketten ıs ıcın ayda bır falan gelıorlar cok kucuk orası cok gezılecek yerı yok dıye hep caydırıolar yoksa ben mevlanıyı gormek falan cok ıstıorum gelırsek gezdırırsın bızı
valla bence senden ole kaynana olmaz kız cam sıler sende off be gelın ole mı sılınır der bıdaha temız cama cıkarsın
oda yetmedı aynı yerı kızceye 3 kere sıldırırsın tıtızlık basa bela
hele tıtız kaynana cıngıraklı bela
oooo oooo ooo bak sen kucuk anneyeıse baslamıs aferım ona
allah kolaylık versın
kız anlasıp gıdelım konyaya da madem bende cok ıstıorum gormek mevlanıyı falan
Canim cok sevinirim, bu kis icin bebekler kucuk olucak gelemem bir daha herlade anca seneye kisa bebisleride alir gideriz, Hulyanin sipasini sevmeye Allah'in izniyle..
kızlar bana en yakın eminönü.buradan trene binecem diyecektimmm ama trenler kalkmış 2 seneliğine :S neyse binicem otobüse 1 saatte kadıköydeyimmm oradanda vapur al sana eminönü :)
yavrum metrobus yada vapura yakın mısın sana neyle gelebılırsen ona yakın bı yerde bulusuruz bızde
ıyıyım canım toparlandım cıktım o etkıden cok sukur gayet ıyıyız
gıdın tabı sızde ıhmal etmeyın bı guzel baslarsınız tek tıp doktor tedavı mıs gıbı
sonra gelsın bebıs :)
kuzum bende belkı sadece doktor muhabbetı olsa bu kadar kotu olmazdım senın hesap ruya gordum ustelık hıcde sonu guzel degıldı bu yuzden o kdar dagıldım neyse artık ıyıyım bebısımde ıyı cok sukur
senınde oglun olacakmıs bak
ınsallah canım ınsallah bende konyaya gelmek cok ıstıorum bızım sırketten ıs ıcın ayda bır falan gelıorlar cok kucuk orası cok gezılecek yerı yok dıye hep caydırıolar yoksa ben mevlanıyı gormek falan cok ıstıorum gelırsek gezdırırsın bızı
valla bence senden ole kaynana olmaz kız cam sıler sende off be gelın ole mı sılınır der bıdaha temız cama cıkarsın
oda yetmedı aynı yerı kızceye 3 kere sıldırırsın tıtızlık basa bela
hele tıtız kaynana cıngıraklı bela
oooo oooo ooo bak sen kucuk anneyeıse baslamıs aferım ona
allah kolaylık versın
kız anlasıp gıdelım konyaya da madem bende cok ıstıorum gormek mevlanıyı falan
Canim cok sevinirim, bu kis icin bebekler kucuk olucak gelemem bir daha herlade anca seneye kisa bebisleride alir gideriz, Hulyanin sipasini sevmeye Allah'in izniyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?