- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #25.061
ayy vazgeçtim dua yerine felan geçer hesap hatası yapmışım bne bu ay hamiş oluyum aralarında 4 ay olsun olurmu:)))
ayy vazgeçtim dua yerine felan geçer hesap hatası yapmışım bne bu ay hamiş oluyum aralarında 4 ay olsun olurmu:)))
kızlar bu sıralar alabileceğim en şok haberlerden biridir heralde direk size yazıyorum :) 43 yaşında yengem bilmeden kazara hamile kalmış doktora boşluğum ağrıyor böbrekle ilgili diye gitmiş tahlilde öğrenmiş :) kendiside şaşkın düşünmüyorlardı çünkü ama kısmet işte Allah OL demiş demek ki :) benden hızlı çıktın dedim gülüyo kadın :)
sagol canım bugun cok daha ıyıyım Özser Bey de ben iyiyim anne merak etme der gibi bi oynamaya basladıgında on dk falan oynuyor dun bı ara plesanta ıle top ıoynuyor herhalde dedım :) ınsallah sızlerın de dedıgı gıbı alıcam pasamı saglıkla kucagıma sagolasınız..
kız yerıne derken dogum ızını ıcın mı geldı cok erken degıl mı bızede eleman lazım bulamadık hala
ayy gelınce bıde oyle ugraslar cıkacak demı off off umarım ugrastırmaz
mevlam sabır versın sanada
doğum izni için değil bebeğim yaa. zaten ben çıkmak istiyodum. patron 7. aya kadar kal dedi ama bakalım bilmiyorum nolur. bende şimdi grafik bölümündeyim ... Amiin canısı amiinn.. İnşallah senin yerinede bulurlar birisini :)
oh valla herkes ne güzel toplanma planları yapıyo ulen ayıp beeeee biz nolcaz
bulunduğunuz yerden skyp a bağlanın bizde sesimizle yanınızda olalım :26:
tele konferans ozellgı ıle toplu konusma yapalım :)
Kızlarrrrr yoğun bir 2 gün beni bekliyorrrr yarın Yalova'da eşimin en yakın arkadaşının düğünü var eşim hem şahit hemde şöförleri olacak cuma günü görümcemin eltisininnnnn kızının düğünü var aynı zamanda cuma günü eşimin bir arkadaşının ayırmadan oraya koşturacağımmmmm ne giysem diye diye parçaladım kendimi aman hepsinde de aynı şeyi giysem birşey olmaz dimi
kız ee super ıste sende gel 29 unda
ayy saka gıbı ya
rabbım kolaylık versın eee ne kadarlıkmıs ya bebek de farketmemıs kı
Kismet iste hicc rhat olcaksin stresten uzak olursa oluyor, gecen ayda benim annemin arkadasi hamileydi kurtaj oldu 44 flndi galiba, onunda torunu yolda agustosta kizinin dogumu var , anneanne olucam bu saatten sonra anne olamam dedi ..
surekli bacaklarim agriyor aksamlari karnim agriyor sekermi var tansiyonmu var diye gitti hamile cikti.. Ki kadin menapoza giriyorum saniyormus uc dort ayda bire dusmus adetleri..
hım bencede kal madem bu kadar durdun barı dogum paranı al canım yanı dogum ızının bıtınce donmezsın ıse olmadı
aslında başta hiç kalmak istemiyodum çünkü çok yıprandım. her yük benim sırtımda.. 2 hafta sona yıllık izin isticem verirse izinden sona döner 7 -8 aya kadar kalırım diye düşünmeye başladım en azından param olur elimde. sonrada doğum parası alırım. gerçi onu çıksam alabilirim. bizim patron ssk çıkışını yapmıyoama benim talihsizliğime beni yapabilirde amaaann hele bi ozamanlar gelsin ben yine bilgilendiririm seni
ayyy öldüm bittim yorgunluktannn
geçmişi okuyamadımmm napıyosunuzzzzzz
sezgiiiiii göbüş çıktımı senindee.
fotolarını bekliyorum merak içindeyim
valla kuzum bi göbek var ama bebek göbeğimi bilmiyorum. bi ara çekeyimde koyayım bakiim :)
koy tabi yaaa merak içindeyim şimdiden hesap yapıyorum bu ay hamile kalsam eylülde düğünümüz var o zamana kadar ne kadar çıkar diye. hatta işi abartıp ikiz gebelik istemeye kadar vardırdım işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?