HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kismet iste hicc rhat olcaksin stresten uzak olursa oluyor, gecen ayda benim annemin arkadasi hamileydi kurtaj oldu 44 flndi galiba, onunda torunu yolda agustosta kizinin dogumu var , anneanne olucam bu saatten sonra anne olamam dedi ..
surekli bacaklarim agriyor aksamlari karnim agriyor sekermi var tansiyonmu var diye gitti hamile cikti.. Ki kadin menapoza giriyorum saniyormus uc dort ayda bire dusmus adetleri..

doğum izni için değil bebeğim yaa. zaten ben çıkmak istiyodum. patron 7. aya kadar kal dedi ama bakalım bilmiyorum nolur. bende şimdi grafik bölümündeyim ... Amiin canısı amiinn.. İnşallah senin yerinede bulurlar birisini :)

keşkene bende İstanbul da olsaydım yaa.. sizlerle buluşmak görüşmek isterdim.. sizler artık bir foto çekinip koyarsınız bizlerde bakarız :)
burcucum sana da teessüf ederim yani :) irem benim ben :)

hım bencede kal madem bu kadar durdun barı dogum paranı al canım yanı dogum ızının bıtınce donmezsın ıse olmadı

oh valla herkes ne güzel toplanma planları yapıyo ulen ayıp beeeee biz nolcaz
bulunduğunuz yerden skyp a bağlanın bizde sesimizle yanınızda olalım :26:

tele konferans ozellgı ıle toplu konusma yapalım :)

Kızlarrrrr yoğun bir 2 gün beni bekliyorrrr yarın Yalova'da eşimin en yakın arkadaşının düğünü var eşim hem şahit hemde şöförleri olacak cuma günü görümcemin eltisininnnnn kızının düğünü var aynı zamanda cuma günü eşimin bir arkadaşının ayırmadan oraya koşturacağımmmmm ne giysem diye diye parçaladım kendimi aman hepsinde de aynı şeyi giysem birşey olmaz dimi

bu sıcaklarda dugun dernek kosturmaca hıc zevklı degıl ya
neyse sana sımdıden bol gobecıkler dılerım sekerım yumurtlaman gelmeden at gobecıklerını sonra uslu uslu otur emı :)
ıkısıde aynı ortam olmadıgına gore gıy gıtsın be canım ne olacak

kız ee super ıste sende gel 29 unda

ayy saka gıbı ya
rabbım kolaylık versın eee ne kadarlıkmıs ya bebek de farketmemıs kı

EVET CANM GELMEYİ ÇOK İSTİYORUM BURADAN TAKİP EDERİM ZATEWN GELİRSEM BENDE ARANIZDA OLURUM İNŞLLAH MÜSAİT OLABİLİRSEM TABİ :)

VE GERÇEKTEN ŞAKA GİBİ İLK ÖNCE ADETİ 4 GÜN GECİKMİŞ SONRA AZ AZ BAŞLAMIŞ ADETİ VE BİLDİĞİN ADET OLMUŞ TABİ BEBEK HİÇ AKLINA GELMİYOR SONRA BÖBREK AĞRISI İÇİN KAN VEDRİYOR VE DOKTOR GEBELİKTE GÖZÜKÜYOR AMA DEĞER DÜŞÜK DIŞ GEBELİKTE OLABİLİR DİYOR TEKRAR TEST YAPMIŞ VE BUGÜN TEKRAR TEST YAPTIRMIŞ VE NORMAL GEBELİK DEMİŞ DOKTOR KISMET İŞTE ÇOK KIZ İSTERDİ O BELKİ ALLAH NASİP EDER :) İKİ TANE 16 VE 17 YAŞINDA OĞLU VAR :)

işte hiç belli olmuyor bu işler kısmet olunca ne yaparsan yap canım Allah yoktan var edendir sonuçta... yaşı büyük tabi planladıkları birşey değildi süpriz oldu onlarada :)

hım bencede kal madem bu kadar durdun barı dogum paranı al canım yanı dogum ızının bıtınce donmezsın ıse olmadı

aslında başta hiç kalmak istemiyodum çünkü çok yıprandım. her yük benim sırtımda.. 2 hafta sona yıllık izin isticem verirse izinden sona döner 7 -8 aya kadar kalırım diye düşünmeye başladım en azından param olur elimde. sonrada doğum parası alırım. gerçi onu çıksam alabilirim. bizim patron ssk çıkışını yapmıyo ama benim talihsizliğime beni yapabilirde amaaann hele bi ozamanlar gelsin ben yine bilgilendiririm seni

sezgiiiiii göbüş çıktımı senindee.
fotolarını bekliyorum merak içindeyim

ayyy öldüm bittim yorgunluktannn
geçmişi okuyamadımmm napıyosunuzzzzzz

kendi adıma yaptığım bişeycik yok temizlik yaptım çamalırları yıkadım ütüledim bulaşıkları çıkardım makinadan yorganları yıkadım kuruttum hurçlara koydum yemeğimi yaptım salatalığımı yedim şimdide facede ve burda takılıyorum

sen naptın nasıldı kıs seni çalıştırmasalaryaaaaa iki canlı iki canlı

valla kuzum bi göbek var ama bebek göbeğimi bilmiyorum. bi ara çekeyimde koyayım bakiim :)

koy tabi yaaa merak içindeyim şimdiden hesap yapıyorum bu ay hamile kalsam eylülde düğünümüz var o zamana kadar ne kadar çıkar diye. hatta işi abartıp ikiz gebelik istemeye kadar vardırdım işi

koy tabi yaaa merak içindeyim şimdiden hesap yapıyorum bu ay hamile kalsam eylülde düğünümüz var o zamana kadar ne kadar çıkar diye. hatta işi abartıp ikiz gebelik istemeye kadar vardırdım işi

bende hemen çıksın büyüsün istiyorum. şuan birazda olsa var ama 3. ayda böle olmaz diyorum. hatta başta sıralar acaba ikiz mi diye düşündüm ama bitane bebek göründü hep ikiz değilmiş yani
şimdi bikaç foto çektim telden aktarmaya çalışıyım bakim bi yorumlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…