- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #25.041
kızlar bana en yakın eminönü.buradan trene binecem diyecektimmm ama trenler kalkmış 2 seneliğine :S neyse binicem otobüse 1 saatte kadıköydeyimmm oradanda vapur al sana eminönü :)
Eminonu banada yakin, atlicam tranwaya ordayim .. :)
tamam ozaman herkes fikrini söylesin çoğunluğa göre hareket edelim kızlar şimdilik özlem ben ve burcu var galiba.
Birde Gizem var Istanbulda ama stajdaymis bgn gelsin bakalim o ne dicek, baska kim var istanbulda bilmiyorum..
O zaman tarih 29 Haziran yer Eminonu, Ozlemcim uyarmi sanada?
super emınonu bana da uyar bu arada burcucum esımın sırketı sımdı maıl atmıs esımde bana yolladı
6 temmuzda organızasyonları varmıs tum gun esım yokmus sıze uyacaksa o gunde olur
kızlar herkesin hikayesi farklı
benimkide şöyle a
ben 2005 yılında evlendim 1 sene çocuk sahibi olmayı düşünmedik bir senenin sonunda doktora gittim ultrasonda baktı gayet iyi dedi 1 sene daha bekledim her ay ama olmadı en sonunda tekrar aynı doktora gittiğimde rahim filmi çektir dedi çektirdim sağ tarafın tamamen kapalı olduğu sol tarafımdaki tüpünde kısmen açık olduğu ortaya çıktı bu olaylardan 6 yıl önce filan apandisitim patlamıştı ondan olabilirmiş direkt tüp bebeğe yönlendirdi bu sefer kist çıktı 2 ay ilaç kullandım sadece sol tarafın kısmen açık dedikleri için yine de yapmadığım şey kalmadı ne duyduysam onu yaptım incir suyu, soğan kürü bir ağacın kökünün suyunu bile içtim vs. vs. bu aralarda hastane hastane dolaştım sonra ev aldık beylikdüzünde onun masrafı çıktı tedaviyi biraz erteledik burada medicana hastanesi var orayı araştırdım ve oraya başladım ilk etapta senin tüplerin işlevini kaybetmiş su birikintileri var yolu tıkamış denildi ve laparaskopi yapıldı bağlamzsak tüp bebek tedavisinde de başarılı olamayız dediler tüplerim bağlandı ameliyattan 1 ay sonra denedik negatif tabii tüplerimde kapalı olduğu için ya olmazsalar başladı pisikolojim bozuldu 3 ay sonra tekrar denedik ve çok şükür hamile olduğumu öğrendim eşimle ikimiz inanamıyorduk eşim tekrar tekrar doktora soruyodu o da e hamile dedim ya diyordu 201o yılı ağustosuydu o gün inanılmazdı bütün yakınlarımı arayıp ağlaya ağlaya hamileyim demiştim 2011 nisanda da kızım dünyaya geldi hayatımın en güzel günüydü tabi ben yine ağlaya ağlaya sezeryana girmiştim çünkü artık kendimi tutamıyordum bütün sevdikleim yanımdaydı o duygu müthiş kızlar bebeğinizi kucağınıza alınca herşey bitiyoröncesinde ve hamileliğinizde yaşadığınız sıkıntıları herşeyi unutuyorsunuz dondurulmuşlarım vardı kızımda 2 yşına gelince takrar denedik ve çok şükür ilk denemede Allahım yine nasip etti kan verip eve döndüm arıyorum kaç kere çıkmadı sonuç diyorlar doktor arıycak diyorlar sonra doktorda çıkmış sekretere sordum sonucunuz iyi çıkmış deyince çok sevindim ve inşallah oğlumu kucağıma alıcam şimdi dönüp geriye baktığımda ara sıra ağlıyorum Allahım isteyen herkese nasip et diyorum inşallah bizlerde hayırlısı ile kucağımıza alırız
kızlar uzun oldu kafanızı şişirdim galiba....ama hepimiz birşeyler yaşamışız birbirimizi en iyi biz anlarız
super emınonu bana da uyar bu arada burcucum esımın sırketı sımdı maıl atmıs esımde bana yolladı
6 temmuzda organızasyonları varmıs tum gun esım yokmus sıze uyacaksa o gunde olur
uyar sekerım bıde aklıma arıfe geldı :)
oda ıstanbulda ıdı
ooooo maaşallahh bütün kızlar istanbulda toplanıo heee bende dün geldm ist. dan çok sıcak ve çok kalbalık memleket ya onn dışında çok seviorum ist. u..... sizin adınıza sevndm ama bnde orda olmak isterdmmmmmyaa buluşunca foto fln çekilinde burda yayınlayınn sizi ve göbişlerinizi çokk m. ediorummmmmm ayyy çok heycanlııııııı
ne güzel sizler buluşun çekiştirin burdakileri bizde burda çekiştiririz sizi
ya bizde gelebilseydik keşke ....
ya gelseniz ne güzel olur yaa sen öyle küçük müçük diyenlere bakma canım istanbul çok büyükte sanki heryeri gezzebiliymuyuz geldiğimizde bize gezecek kadar yer var merak etme
oy oy yanımızda sıpacıklar sizinki koşturuyo benimki daha küçük ne güzel olur yaa ama sizinkiyle benimkinin arasında en fazla 6 ay olsun olmamı:)))
bana 6 temmuz uymaz seker yalovada olacagım :S
Biz double bulusuruz cnm alis veris yapariz kismetse :))
Arifeye Faceden yazalim, eve gidince yazarim ben anca..
Yaa birde irem kimdi nicki neydi
ooooo maaşallahh bütün kızlar istanbulda toplanıo heee bende dün geldm ist. dan çok sıcak ve çok kalbalık memleket ya onn dışında çok seviorum ist. u..... sizin adınıza sevndm ama bnde orda olmak isterdmmmmmyaa buluşunca foto fln çekilinde burda yayınlayınn sizi ve göbişlerinizi çokk m. ediorummmmmm ayyy çok heycanlııııııı
ne güzel sizler buluşun çekiştirin burdakileri bizde burda çekiştiririz sizi
ya bizde gelebilseydik keşke ....
Cnim kismetse Ayin 29u toplaniyoruz sen ne zaman donuyorsun ? Sende gel ..
ya gelseniz ne güzel olur yaa sen öyle küçük müçük diyenlere bakma canım istanbul çok büyükte sanki heryeri gezzebiliymuyuz geldiğimizde bize gezecek kadar yer var merak etme
oy oy yanımızda sıpacıklar sizinki koşturuyo benimki daha küçük ne güzel olur yaa ama sizinkiyle benimkinin arasında en fazla 6 ay olsun olmamı:)))
Biz double bulusuruz cnm alis veris yapariz kismetse :))
Cnim kismetse Ayin 29u toplaniyoruz sen ne zaman donuyorsun ? Sende gel ..
Kizlar supersiniz yaa ne guzel oeganizasyon :)) bende 28 haziranda gelecegim istanbula 7 temmuza kadar esim izinli annemlere gelecegiz :)) size katilmayi isterim cokk.. ama planlar nasil ilerler bilemiyorum(
amaaaaa olmaz kıskanırımmm ben ::::::::)
kızlar Allah ızın verrse haftaya yanı değil mi sekerler :)
kızlar bu sıralar alabileceğim en şok haberlerden biridir heralde direk size yazıyorum :) 43 yaşında yengem bilmeden kazara hamile kalmış doktora boşluğum ağrıyor böbrekle ilgili diye gitmiş tahlilde öğrenmiş :) kendiside şaşkın düşünmüyorlardı çünkü ama kısmet işte Allah OL demiş demek ki :) benden hızlı çıktın dedim gülüyo kadın :)
Kis 6 ay olsun ins ole fazla olmaz aralari bizimkiler yasina girdiklerinde seninki ayaklanmis olur , abileri ablalari korurlar onu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?