HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlar bana en yakın eminönü.buradan trene binecem diyecektimmm ama trenler kalkmış 2 seneliğine :S neyse binicem otobüse 1 saatte kadıköydeyimmm oradanda vapur al sana eminönü :)

Eminonu banada yakin, atlicam tranwaya ordayim .. :)

super emınonu bana da uyar bu arada burcucum esımın sırketı sımdı maıl atmıs esımde bana yolladı
6 temmuzda organızasyonları varmıs tum gun esım yokmus sıze uyacaksa o gunde olur

Kizlar Ekim annelerinde bir kadinin hikayesi paylasmak istedim, ne sartlarda hamile kalmis. Cok sukur bizlerin durumu burda cok daha iyi ins sabirla hep beraber buyutucez bebeklerimizi..

ooooo maaşallahh bütün kızlar istanbulda toplanıo heee bende dün geldm ist. dan çok sıcak ve çok kalbalık memleket ya onn dışında çok seviorum ist. u..... sizin adınıza sevndm ama bnde orda olmak isterdmmmmm yaa buluşunca foto fln çekilinde burda yayınlayınn sizi ve göbişlerinizi çokk m. ediorummmmmm ayyy çok heycanlııııııı

Kizlar supersiniz yaa ne guzel oeganizasyon :)) bende 28 haziranda gelecegim istanbula 7 temmuza kadar esim izinli annemlere gelecegiz :)) size katilmayi isterim cokk.. ama planlar nasil ilerler bilemiyorum (

Cnim kismetse Ayin 29u toplaniyoruz sen ne zaman donuyorsun ? Sende gel ..

:) haha kosturucaklar cocugum dur kosma dur dusucen kardesının elınden tutlar ayy cok cıcı olurrrr

bana 6 temmuz uymaz seker yalovada olacagım :S

tmm cnm olur sorun yok 29 unda bulusuruz

Biz double bulusuruz cnm alis veris yapariz kismetse :))

olur sekerım neden olmasın

Arifeye Faceden yazalim, eve gidince yazarim ben anca..
Yaa birde irem kimdi nicki neydi

ırem sezgı canım ankarada o
armın55 ve
zeynep29 da ıstanbulda ıdı onlar sımdı bıraz kadınlar kulubunden uzak sebebı sanırım bebıs olmayınca moraller dustu bızı terkettıler
onlarada sorabılırız ıstersenız

koyarız kız koyarız
ahh ahh gelıyon haber et kız hemen gorusurduk

ne güzel sizler buluşun çekiştirin burdakileri bizde burda çekiştiririz sizi
ya bizde gelebilseydik keşke ....

ooo nasılda cekıstırıcez sızlerı kulaklarınız cınlatcaz hep

Kis 6 ay olsun ins ole fazla olmaz aralari bizimkiler yasina girdiklerinde seninki ayaklanmis olur , abileri ablalari korurlar onu :)))

kızlar bu sıralar alabileceğim en şok haberlerden biridir heralde direk size yazıyorum :) 43 yaşında yengem bilmeden kazara hamile kalmış doktora boşluğum ağrıyor böbrekle ilgili diye gitmiş tahlilde öğrenmiş :) kendiside şaşkın düşünmüyorlardı çünkü ama kısmet işte Allah OL demiş demek ki :) benden hızlı çıktın dedim gülüyo kadın :)

Kizlar supersiniz yaa ne guzel oeganizasyon :)) bende 28 haziranda gelecegim istanbula 7 temmuza kadar esim izinli annemlere gelecegiz :)) size katilmayi isterim cokk.. ama planlar nasil ilerler bilemiyorum (

kız ee super ıste sende gel 29 unda

amaaaaa olmaz kıskanırımmm ben ::::::::)

kıskanma kıskanma sole kocana o haftada gıtmeyın anasına

kızlar Allah ızın verrse haftaya yanı değil mi sekerler :)

evet cnm ınsallah

ayy saka gıbı ya
rabbım kolaylık versın eee ne kadarlıkmıs ya bebek de farketmemıs kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…