- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #25.081
Eki Görüntüle 739326 Eki Görüntüle 739330
Şekerpareler alın benden de bir foto :) bi ayakta çektim bide otururken. gerçi otururken ki pek kötü ama gene de paylaşıyım dedm
sanki benim kenarlara doğruda bi genişleme mi var ?? yoksa otururken normal mi öle durması :44:
erkek kuşummm benceeeeeeeeeee :):)
Şekerpareler alın benden de bir foto :) bi ayakta çektim bide otururken. gerçi otururken ki pek kötü ama gene de paylaşıyım dedm
sanki benim kenarlara doğruda bi genişleme mi var ?? yoksa otururken normal mi öle durması :44:
Bir çocuğum olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime,Uykusuz kalmaktan göz altlarım çökse de,gaz sancılarını gördükçe içim acısa da,kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmeyim' diye içim sızlasın ..İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona.Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..Dudakları bal gibi aynı sen..Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allah'ıma hep şükredeyim..O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla.
Kız akşam akşam bu nasıl bir duygu patlaması Rabbim inş tez Zamanda nasip etsin oğlun olsun senin oğlun peşinde fıldır fıldır döndürsün seni emi
ahahahaaaa anlaşıldı benim 3 aylıkken 5 aylık gibi görünecek çünkü sende şuan olan göbek bende şimdiden var
bende erkek olunca yayılır kız olunca top gibi olur diye biliyorum ama yanlış biliyo olabilirimmmm
Maşallah şekerim benimde başta böyle idi ama sanki senin göbüş daha büyük gibi kız kaç kg aldın banada erkek gibi geldi ne zaman doktor canım
of ya rabbim menopoa giriyorum sanki ne bu ter yaaaa sabahtan beri 3 defa duşa girdim hala boncuk boncuk ter atıyorum galiba hamile kalamadan menopoza gircem
eveeettt demekki sen eylülde düğüne göbekli gidebilirsin. 3 aylık bebek 5 aylık görünür sende
valla bende erkek sivri kız yaygın diye biliyom ama. hayırlısı bakalım :) senin hissin önemli. bırak sivriyi yaygını :)
ne menopozu len sıcaktandır sıcaktan
benim hislerim doğru çıksaydı 19 mayısta hamileydim bende
ay hemde ne sıcak klimanın altında bile terliyorum bu ne böyle
"akıllım terzi kendi söküğünü dikemezmiş"kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş. Eşek hoşaftan ne anlar. ben giderim o gider arkamdan tin tin eder
ay bide klimamı açık. bak hasta olursun sen sölemedi deme dikkat etsene kendine. terle boşver bi mendil al sil terini geçer gider
o diilde bi sürü sümüklü tanıyodum atsan sümüğün yapışmaz yüzüne hepsi evlenmiş taş gibi olmuşlar fotolarını gördüm kıskandım evlilik bi bana yaramadı ooffffff niye kilo alamıyorum ben yaaa bok böcekleri gibi ufacık kaldım
erkek mi :)) enee nerden vardın ki bu kanıya de hele bi bakiim :))
kız deme öle sona bi kilo alırsın veremeZsin alim Allah. Bu seferde dersin ben kilo aldım herkes veriyo ben nie veremiyom diye dolanırsın. az mı yemek yiyosun? bende evlenmeden önce zayıftım ama evlendikten 10 ay sonra 10 kilo aldım :) sigarayı bıraktım her öğün yemek yer oldum. sabah kahvaltısı öğle yemeği akşam hiç şaşmadı :)
yok kız azda yemiyorum bi oturunca öküz gibi yiyorum evlendiğimde 42 kiloydum sonra 3 ayda 7 kilo aldım ama o zaman dkh kullanıyodum onu bırakınca geri verdim. şimdide 45 den yukarı çıkamıyorum... benim bünyem müsait değil hamilelikte bile en fazla çıkabileceğim kilo 55 miş doktorlar öyle söylemişti
şimdiki doktorum hamileliğinde sana çok kilo aldırcamdoğumda hepsini veremiceksin o kilolar kalacak o zaman düzelirsin ama yinede o kiloyuda verirsen hormon vercem 10 kilo aldıracak dedi.
ya ben hemen kilo almak istiyoruuuuummmmm
alırsın ozaman canım benim sabret. bi bakmışsın birgün kendiliğinden kilo alıvermişsin :) bolbol ye sen hiiiç kısma . kilo alamıyom diyede kendini kasma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?