- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #25.321
aaay sende seyrediyonmu içim şişti valla oturdu hala konuşuyo ben olsam kadının yerinde paravanı açmayalım derdim
allahım yaaaa esra erola bi adam çıktı tam 37 dakikadır konuşuyo bayılazam şimdi
çenesi kopsun inşş susmadı bi tipsiz ya
şu Meryem'e talip gelen adam mıaaay sende seyrediyonmu içim şişti valla oturdu hala konuşuyo ben olsam kadının yerinde paravanı açmayalım derdim
aynen ahah
Akşama menüde neleer var?
şu Meryem'e talip gelen adam mı(cuk diye konuya daldım ama)
şu Meryem'e talip gelen adam mı(cuk diye konuya daldım ama)
karışık kızartma peynirli makarna karpuz salata
buyurun gelin kızlar hepimize yeter
meryemmi o kadın bilmiyorumki. hani şu siyah ruganları çekmiş ayağına disko topu gibi parlayan adam
aynı adamdan bahsetmedik heralde heheheh benim dediğim kapalı bi bayan vardı mavi eşarplı ona talip gelen adamdı..baya konuştu o da,susmadı da...karışık kızartma peynirli makarna karpuz salata
buyurun gelin kızlar hepimize yeter
meryemmi o kadın bilmiyorumki. hani şu siyah ruganları çekmiş ayağına disko topu gibi parlayan adam
valla canım biara kötü bişeyler yaşadım onlarla uğraştım..sonra eşim izne çıktı kısa bi tatile gittik geldik vs derken anca buralardayımkız nerelerdesin sen ne zamandır yoksun
bende peynirli makarna yapıyiimmm yaa yanına napiyimmm
aynı adamdan bahsetmedik heralde heheheh benim dediğim kapalı bi bayan vardı mavi eşarplı ona talip gelen adamdı..baya konuştu o da,susmadı da...
valla canım biara kötü bişeyler yaşadım onlarla uğraştım..sonra eşim izne çıktı kısa bi tatile gittik geldik vs derken anca buralardayım
yap bi domates salatası karpuz kes bide
yok yaa o adam işte aynı kişiden bahsediyoruz adam konuşurken gözüm ayakkabılarında takılı kaldı
hayır olsun bebeim geçmiştir inşallah
buzlukta et var çıkarsam nasıl eritirim 2 saatee sevooo
Allah bidaha yaşatmazsa geçti şimdilik canım inş...sağol..Allah 3.yü yaşatmaz umarımyok yaa o adam işte aynı kişiden bahsediyoruz adam konuşurken gözüm ayakkabılarında takılı kaldı
hayır olsun bebeim geçmiştir inşallah
olmaz öyle eti nasıl eritirim çıkarttım ama erimezz sıcak suyamı atsam
ketılda su kaynat etleri poşetiyle leğene koy üstüne o suyu dök sonra bi su daha ısıt onuda dök hemen içinede çok az sirke koy. yarım saate çözülür.
yada mikrodalga varsa onun buz çözme programına at
len peynirli makarnada etin ne işi var ne yemeği yapcan sen
Allah bidaha yaşatmazsa geçti şimdilik canım inş...sağol..Allah 3.yü yaşatmaz umarım
inşallah canım rabbim hayırlısını versin o acıları bidaha hiç yaşamayalım bebeklerimizi kucağımıza alınca hepsi geride kalsın
tamamm kuşuumm biraz buzu gitsin dediğini yapiyimm tişkürleeerrrrr
peynirli makarna yanınada biftekk işte antrikott
yap tebi yav en kısa yoldan çöz gitsin
bana biftek olsun yanında kola ve salata olsun başka bişey istemem makarnaya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?