- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #25.301
bende yaa hem canım sıkıldı hem sütyen sıkıyo çok daraldım valla
SONUÇLAR AÇIKLANDI VE HİÇ BİRŞEY YOK0.1 gibi bir değer yazıyordu.. doktor kan ilacı verdi hamile kalmanda hiç bir problem gözükmüyor olur dedi ... oysa bu ay çok umutlanmıştım ..
bende yaa hem canım sıkıldı hem sütyen sıkıyo çok daraldım valla
çok sıcak burası yada ben terliyorum anlamadım bu işi
hemen akşam olsun gece olsun sonra günler koşarak gitsin
sonra 10 temmuz gelsin veeeeeeeeeee
benim test sonucum kıpkırmızı pozitif çıksın istiyorum
çok şeymi istiyorum yaaaaa
o ne biçim iş yaa??ohhh herkes kendi hayatını yaşıyor yani.
Tr nin gözünü seveyim.
bazen özgür olmak da lazım ama her zaman olmaz kineee.
sen alıştıysan sorun yok tatlım.
ama gene de en azından hamiş olduğun için almaya gelmesi gerekirdi.
nezaket diye bişi var di mi?
Allah sana sabır versin bebem.
senin kozalak da ailesi de insanı sinir eder.
yani kusura bakma ama ben sinir oluyorum teeee buralardan.
canım sen sor bence yinede normalde sızı oluyo ama ilişki sırasında daha çok oluyo bir sonraki muayeneye kadar bekleyimmi ilişki için diye
canım göğüslerime bakmadım idrarımada bakamdım eve gidince tuvalete girince bakıyım akıntıya gelince geçen ayda artmıştı akıntım losyon gibi krem gibi felandı o yüzden o belirtiyi eliyoruz göğüs ağrısıda hafif hafif var ama normalde adet olcağımdada oluyor o sebepten o belirtiyide eledik
kız niye gelme diyosun bende çok alındım darıldım yarım ağızla dedi aman gelmesin dedim aman yorulmasın dedim ama kimse farketmedi benim iyi niyetimi boşver bisiklet turuna gidebiliyoda seni almaya niye gelmiyo sanki çok ağır bi iş yapmış seni almaya gelmeyipte babasıyla içmiş boşver iki canınla ne diye gecenin yarısı otobüslerde sürünüyosun gelsin alsın seni bidaha yapma sakın
senin gibi hatunu bırakıp geliceğinimi düşünüyosun hemde senin kıskanç kocan duyda inanma inş gerek kalmaz gönlünü ferah tut
ne anlatcam size benim kardeşim geçen sene üniversiteyi bitirdi geldi bunun bi kız arkadaşı varmış anneme söylemiş kızın bir senesi varmış okulun bitmesine felan resminide göstermiş neyse kız bu sene bitirmiş üniversiteyi ben arada sıkıştırıyorum varmı bişeyler bak varsa söyle kıyafet alıyım senin beyaz eşyalarını alalım anca biz eniştele taksit öderiz felan diye ağzını yokladım bana bişey demedi babamda bu arada tabi annemle beni sıkıştırıp duruyo çıkın kız arayın evde kalcak bu oğlan zaten saçlarıda dökülüyo diye babama söyleyemiyo tabi annem çünkü kardeşim istemiyo söylemesini ve babama söylerse ve iş olmazsa baabm kırk laf eder bulduğun kızla bile evlenemedin tarzında bugünde kız konyaya gelmiş kardeşimde asi öyle doğru düzgün oturup konuşmayan felan bişeydir anneme tutmuş ee kız geldi çarşıda buluşun görüşün annemde babana söyleyelim demiş yok olmaz ablamada babamada söyleme demiş sonrada senbi bakta beğenmezsen olmaz zaten demiş öküz yaa hayır madem olmucak beğenmezsen olmasın dicek kadar ciddiyetsiz bi ilişki ne diye annemle tanıştırıyosun ne diye konyaya geliyo kız babama söylemicekse yarın öbür gün iş ciddiye binerse kesin babam anlar annemin görüştüğünü bu sefer babam benden gizli iş çeviriyosunuz diye anneme kızcak bende dedim sakın gitme konyaya kadar gelmiş madem eğer tanışmak istiyosa eve gelir senmi onun ayağına gitcen dedim hem sen 10dakikalık yol bana gelirken bile babama söylüyosun çarşıya çıksan babama ne dicen zaten yalanda söyleyemezsin kesin eline yüzüne bulaştırırsın olmaz dedim doğru düzgün konuşmuyo sonrada küsüyo sinir oldum kardeşime valla
kızlar ben gelemem heralde eşim ne der bu duruma bilemiyorummmm ne derim ona :44:
selam kızlar nasılsınız ? yarın 6 da prof tan randevuyu aldım. inşallah hayırlı haberlerle gelirim.
ııı yok cık azıcık seyler ıstıyorsun sende sonucları kocaman o testte kırmızı cıkması cok basıt ama ıcınde bı bebıs olması kocaman bı duygu ınsallah hepucugu gonlunden gecen gıbı olsun
Bende sinir oluyorum ama sinirim sadece kendime zarar, kendime ettigimle kaliyorum kimsenin taktigi yok..
Canim Istanbul'a gitcez aman bisi demesin keyfimi kacirmasin diye gonlunu hos tutiyim diyorum napiyim.. Ben bir soylerim iki soylerim 3. zaten sormamasi lazim ama napiyim..
Al iste erkek milletinin kaninda var hodukluk napcan, hadi kiza sevgisini saygisini gec belkide is olmaz ama anneni de zor durumda biraktiyla kalicak..
Gizem kustum valla sana perikizlariyla bulusurken kosar gelirim diyordun ama valla alindim(
Heleki bizim gezenti Gizos bahane bulamicak ask olsun
Hadi canim hayirlisiyla ins guzel haberlerle gel ..
hahah kocaman oldular demı bende aynı dertden muzdarıbım yenı cıcısler alma zamanı
ııı yok cık azıcık seyler ıstıyorsun sende sonucları kocaman o testte kırmızı cıkması cok basıt ama ıcınde bı bebıs olması kocaman bı duygu ınsallah hepucugu gonlunden gecen gıbı olsun
ay bi adam var ayakçı tamammııı muhaberat diye geçiyo adı hem getir götüre bakıyo hem çay çorba işlerine bakıyo hemde ufak tefek fatura işlerine bakıyo.bize yüklüyo işi dosyaları gidiyo neyse 1 oldu 2 oldu bide gelip gidip ben ezilenlerin yanındayım sizin yanınızdayım yani diyo gülüyo bende susamam öyle bi huyum yok ayy dediimm bizi 1 ay ezsen noluuur ezmesen nolur yolda görsem bidaha tanımam sizi ama allah size kolaylık versin burdaa hep ezilceksiniz dedim en sonunda bi kaldı dondu herif beni saf aptal bişey sandı heralde çok sinirimm bozuldu asla kimseye demiceğim bi laf ettim haketmemişmi sizcee?
bizim mağazalar iç giyim ya kuzucum rahatım.bak ilk 80 oldu yeni inci içi boş aldım ohh dedim rahatladım bikaç hafta sonra sıkmaya başladı.geçen hafta 85 magic form aldım tamam işte bu dedim çok rahat dedim şimdide o sıkıyo napiyim ya takmicam en sonunda yapıştırıcam göğüs ucunu çıkıcam öyle yemin ederim
en iyisini yapmışsın kuzum bende hiç gelemem haksızlığa. kaynanamın söylediğini anlatmıştım sana. şimdi arayıp sormuyorum bile. fazla değer vermişim dün kendisi aradı kızım hiç sesin soluğun çıkımıyo nerelerdesin arayıp sormuyosunda dedi evdeyim hiçbiyere gittiğim yok dedim sadece kusura bakma arayamadım falan demedim varmıydı bişey dedim sonrada kapattım kocamada söylemedim hiç
benim 75 tam destek o bile bol geliyo içini doldurcak bişey yok misket limonu gibi benimkiler. hamile kalmayı bu yüzden çok istiyorum belki göğüslerim büyür
Kuzular nasılsınız. benim artık işyerinde Pcim olmadığı için yazamıyorum :) şimdi bi başkasının pcden bi bakiim çıkıyım dedim. bide size bişey sorcam ben yaa. ben ıce tea içsem bi zararı olur mu ki acaba ? aklım takıldı :26:
deli seni orda alışverişe gidiyorum diyebilirim ki öyle olursa giderim zaten o zaman bi avmye giderim dolaşır alışveriş yapar çıkarım..hatırlarsan alışveriş olursa koşa koşa gelirim demiştim çünkü karşıdaki avm'ler burdakilere bin basaarr kocamda biliyo bunuu.ama sizle öyle olmazki aricak avm'Deyim desem ortamdaki sesten bile anlıyo nerde olduğumu nasıl olucakkk?gezcez dolaşcaz araç değişcez zırt pırt aricak ne dicem ben otobusteyiz avmye otobüs girmişte aaa mı dicemm
allahım yaaaa esra erola bi adam çıktı tam 37 dakikadır konuşuyo bayılazam şimdi
gerizekalılar ya suscaz falan sanıyolar heralde malız ya biz olduuu iyi yapmışsın sende hayatıımm arama hiç sakınn
Bak eminonunde AVM'lerden alasi var bir AVM sirf bebis icin ole dersin, eminonunu gezcem dersin gezerizde nolcak :))
çenesi kopsun inşş susmadı bi tipsiz ya
ne arıcam be harcadığım kuruşlara değmez ama ahdım var hammile kalırsam 3 ay söylemicem ona cinsiyetini öğrenince söylicem ta
doğurunca söyle bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?