HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bende yaa hem canım sıkıldı hem sütyen sıkıyo çok daraldım valla

çok sıcak burası yada ben terliyorum anlamadım bu işi
hemen akşam olsun gece olsun sonra günler koşarak gitsin
sonra 10 temmuz gelsin veeeeeeeeeee
benim test sonucum kıpkırmızı pozitif çıksın istiyorum
çok şeymi istiyorum yaaaaa

SONUÇLAR AÇIKLANDI VE HİÇ BİRŞEY YOK 0.1 gibi bir değer yazıyordu.. doktor kan ilacı verdi hamile kalmanda hiç bir problem gözükmüyor olur dedi ... oysa bu ay çok umutlanmıştım ..

Canım pek umutlandirmak istemem ama bwnim okul dan arkadasimda adetine bir hafta kala doktora gitmişti ilac kullanması gerekiyordu test yapalım once dedi olsa zaten cikar dedi test yaptı sifirli bir sey çıktı bak yok dedi ilacini mutlaka ic dedi kiz içiyor ama hala ben kendimi hamile hissediyorum diyor o yuzden ilacini tektuk icti bir hafta sonra gittiginde test tayaptırdı ve hamile olduğunu öğrendi ve dusun bu kiz böbrek hastasi ve bes yıldır olmuyordu cok sevindik hepimiz suan alti aylik hamile

bende yaa hem canım sıkıldı hem sütyen sıkıyo çok daraldım valla

hahah kocaman oldular demı bende aynı dertden muzdarıbım yenı cıcısler alma zamanı

ııı yok cık azıcık seyler ıstıyorsun sende sonucları kocaman o testte kırmızı cıkması cok basıt ama ıcınde bı bebıs olması kocaman bı duygu ınsallah hepucugu gonlunden gecen gıbı olsun

Bende sinir oluyorum ama sinirim sadece kendime zarar, kendime ettigimle kaliyorum kimsenin taktigi yok..

Canim Istanbul'a gitcez aman bisi demesin keyfimi kacirmasin diye gonlunu hos tutiyim diyorum napiyim.. Ben bir soylerim iki soylerim 3. zaten sormamasi lazim ama napiyim..

Al iste erkek milletinin kaninda var hodukluk napcan, hadi kiza sevgisini saygisini gec belkide is olmaz ama anneni de zor durumda biraktiyla kalicak..

kızlar ben gelemem heralde eşim ne der bu duruma bilemiyorummmm ne derim ona :44:

Gizem kustum valla sana perikizlariyla bulusurken kosar gelirim diyordun ama valla alindim (
Heleki bizim gezenti Gizos bahane bulamicak ask olsun

selam kızlar nasılsınız ? yarın 6 da prof tan randevuyu aldım. inşallah hayırlı haberlerle gelirim.

Hadi canim hayirlisiyla ins guzel haberlerle gel ..

inşallah kuşum yaaa inşallah bu sefer rabbim yüzüme gülerde hayırlısıyla gelir bebeğim. hamileyim diye hüngür hüngür sevinç gözyaşlarım aksın istiyorum.
zaten bu ay hamile kalırsam benim pazenleri sıradaki kişiye göndercem keramet onlarda diyerekten

deli seni orda alışverişe gidiyorum diyebilirim ki öyle olursa giderim zaten o zaman bi avmye giderim dolaşır alışveriş yapar çıkarım..hatırlarsan alışveriş olursa koşa koşa gelirim demiştim çünkü karşıdaki avm'ler burdakilere bin basaarr kocamda biliyo bunuu.ama sizle öyle olmazki aricak avm'Deyim desem ortamdaki sesten bile anlıyo nerde olduğumu nasıl olucakkk?gezcez dolaşcaz araç değişcez zırt pırt aricak ne dicem ben otobusteyiz avmye otobüs girmişte aaa mı dicemm

Son düzenleme:
ay bi adam var ayakçı tamammııı muhaberat diye geçiyo adı hem getir götüre bakıyo hem çay çorba işlerine bakıyo hemde ufak tefek fatura işlerine bakıyo.bize yüklüyo işi dosyaları gidiyo neyse 1 oldu 2 oldu bide gelip gidip ben ezilenlerin yanındayım sizin yanınızdayım yani diyo gülüyo bende susamam öyle bi huyum yok ayy dediimm bizi 1 ay ezsen noluuur ezmesen nolur yolda görsem bidaha tanımam sizi ama allah size kolaylık versin burdaa hep ezilceksiniz dedim en sonunda bi kaldı dondu herif beni saf aptal bişey sandı heralde çok sinirimm bozuldu asla kimseye demiceğim bi laf ettim haketmemişmi sizcee?

bizim mağazalar iç giyim ya kuzucum rahatım.bak ilk 80 oldu yeni inci içi boş aldım ohh dedim rahatladım bikaç hafta sonra sıkmaya başladı.geçen hafta 85 magic form aldım tamam işte bu dedim çok rahat dedim şimdide o sıkıyo napiyim ya takmicam en sonunda yapıştırıcam göğüs ucunu çıkıcam öyle yemin ederim

en iyisini yapmışsın kuzum bende hiç gelemem haksızlığa. kaynanamın söylediğini anlatmıştım sana. şimdi arayıp sormuyorum bile. fazla değer vermişim dün kendisi aradı kızım hiç sesin soluğun çıkımıyo nerelerdesin arayıp sormuyosunda dedi evdeyim hiçbiyere gittiğim yok dedim sadece kusura bakma arayamadım falan demedim varmıydı bişey dedim sonrada kapattım kocamada söylemedim hiç

benim 75 tam destek o bile bol geliyo içini doldurcak bişey yok misket limonu gibi benimkiler. hamile kalmayı bu yüzden çok istiyorum belki göğüslerim büyür

Kuzular nasılsınız. benim artık işyerinde Pcim olmadığı için yazamıyorum :) şimdi bi başkasının pcden bi bakiim çıkıyım dedim. bide size bişey sorcam ben yaa. ben ıce tea içsem bi zararı olur mu ki acaba ? aklım takıldı :26:

gerizekalılar ya suscaz falan sanıyolar heralde malız ya biz olduuu iyi yapmışsın sende hayatıımm arama hiç sakınn

haftada 1-2 iç canım canın istiyosa ben içiyorum valla arada

Bak eminonunde AVM'lerden alasi var bir AVM sirf bebis icin ole dersin, eminonunu gezcem dersin gezerizde nolcak :))

Bak eminonunde AVM'lerden alasi var bir AVM sirf bebis icin ole dersin, eminonunu gezcem dersin gezerizde nolcak :))

hergün eminönündesin şimdimi aklına geldi gezmek der kuzum yok valla and yakası olsa uydururumm burda hep çıkıyorum tek ama ben okul dışında karşıya geçmedim bile hiçç inanmaz yani tanıyorum kocamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…