HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

heehhh geliyomuş benimki,haber geldi..bende çıkıyorum kızlar,cimcime'm görüşürüz cnm buralardayım artık eskisi gibi...öptüm sizi

benimki 70 kilo makarna yesin karbonhidrat kilo alsın biraz

makarna kilo aldırsaydı ben yuvarlanıyo olurdum senin kocanda ben gibi ıstakoz model 7 senede 500 gram alıyoruz biz

uyuyorum beennn öptümmmmmmmmmmmm

iyi uykulaaaaarrrr

uyuzzz yav bu.. kesin para alıyordur orda durmak için bu

tavuklu pilav yiyodur para almak yerine

heehhh geliyomuş benimki,haber geldi..bende çıkıyorum kızlar,cimcime'm görüşürüz cnm buralardayım artık eskisi gibi...öptüm sizi

tamam canım kendine iyui bak görüşürüz

kızlar iğrenç bişey ama anlatmak sormak zoprundayım açık açık yazcam kusuruma bakmayın ayıplamayın beni
eve geldim işten tuvalete girdim afedersiniz büyük tuvaletimi yaptım peçeteye bi baktım kan geldi hıh dedim erkenden adet oldum ama adet kanı gibi değildi tekrar sildim sanki ön taraftan değilde arka taraftan geliyo gibi geldi baan klozete baktım klozetede gelmiş dediğim gibi adet kanı gibi değildi sanki biyerimiz kesilir ya öyleydi yerleşme kanaması deyip sevinsem yerleşme kanaması kahverengi olur ve akıntı halinde olur diye biliyorum acaba tuvaletimi yaparken kendimi zorladımda ondanmı oldu dedim ama kendimide zorlamadım kanayacak kadar ee ne bu şimdi korktum yav bendede bi hastalık çıkmasın 1saaatten fazla zaman geçti tuvalete gidiyorum sürekli kendimi zorluyorum ama bişey yokvalla hakkınızı helal edin iğrenç ama nolur kusura bakmayın sorcak kimsem yok

Canim endiselenme dur, ama kan kirmizi renkse cok adette yerlesme kanamasida olmayabilir..
Ben kendimden biliyorum ama ins oyle degildir basur olabilir. Benimde ilk kez 3 sene once ayni oyle oldu. dikkate almadim adet olcam zanetim ayni senin gibi sonra 10 fln sonra oldum dedim kendi kendime dogum kontroldendir belkide hic olmadi ara kanama ama olabilirmis dedim. Neyse az su tuketiyorsa lifsiz kuru gida daha cok aldiysan son gunlerde basur olabilir. Benimki bir kac ay sonra tekrarladi sonrada cok afedersin kucuk bir top gibi bisi cikti popomda aci fln yoktu top cikinca basladi megerse basurmusum. 2 ay ilac tedavisi gordum cok sukur simdi yok ama arada olur yine boyle peceteye gelir biraz yata minik topum hemen belirir. En iyi cozum bol sivi tuketmek hele simdi sicaklarda..

ayy benim kocamda oldu olası karışmz hiç hatta ben diyodum seven adam kıskanır bunda tık yok ne bu böyle yaa diyodum allah onda olması gerekenide bana vermiş ama evlendikten sonra arada bi gıcıklığı tutuyo bişey saklarmış oluyorum onu sorarda sorar içinemi doğuyo ne geçen ebda için şifre aldım ya tutturdu kim için istedin diye dedim arkadaş için yok illa kimmiş yakışıklı biriyle sinemaya gittim dedim çabuk söyle niye saklıyosun dedi tutturdu aklıma isimde gelmiyo artık salladım birini ya kimim varda şu arkadaş dedi geçtim

aynı espiriyi benim eşimde yaptı. bende temmuz başı gibi istanbula gelmeyi düşünüyordum. eşime dedim böyle böyle diye o da tek parça gidip gelirmisin böbreğin falan yerinde olur mu acaba dedi

çok espritüelmişsiniz:)))

SONUÇLAR AÇIKLANDI VE HİÇ BİRŞEY YOK 0.1 gibi bir değer yazıyordu.. doktor kan ilacı verdi hamile kalmanda hiç bir problem gözükmüyor olur dedi ... oysa bu ay çok umutlanmıştım ..

canım benim üzülme bak problem yokmuş bununla teslli bulmaya çalış inş yeni ay diğer tüm bebeiş isteyen hanımlar gibi senin de ayın olur

ayy olmasın öyle bişey yaa ben hiç su içmiyorum bu ara çorba felanda yapmadım hiç hep ekmek tost yedim gündüzleride

işten çıktım annemle buluştuk iki üç mağazaya baktık evin yakınında ordan bize geldi canım annem ütü yapcam dedim diye yardıma geldi ben hediye almaya gittim arkadaşa hediye aldım kuaföre gittim kaşımı gözümü tıopladım şimdi kalan ütüyü yapıyorum yemek yapmaya fırsat kalmadı napsamki akıl verin banada benimki makarnada çok hoşlanmıyo

ayy olmasın öyle bişey yaa ben hiç su içmiyorum bu ara çorba felanda yapmadım hiç hep ekmek tost yedim gündüzleride

Canim gecmis olsun bendede olmustu kati seyler yedigimde bazen yine olur.. universitede evde kalirken kizlarla hep makarna tost patates yerdik ve birgun oyle zor olduki tuvalete cikmak gunlerce sıkıntı cektim bi baktim ayni dedigin gibi kan geldi tam orasi zorlanmaktan sismisti biraz kan oldu sonra gecti tacyaprak gibi minik bi top oluyor bazen muhtemelen oyledir seninde adet degildir canm gecer sen sivi tuketmeye bak..

ohhh ne guzel benim evin oyle bir temizlige ihtiyaci varki sorma gitsin utu fln zaten kistan beri hic yapilmiyor allahtan benim adam hayatta giymez gomlek fln t-shirtleride yika katla koy o bile zor geliyor hele moral olmayinca onceden yapiyordum utu fln ama artik yok , ben anca camasirlari toplayip copu zor cikardim aksamada yemek yok .. Cok yorgunum yataktayim valla birazdan giderim uykuya, kozalakta babasi ve is arkadasiyla bisiklette gelir 2 saate kadar azcik kestiririm o gelene kadar..

dün akşam tv de bişey yoktu açtım bende galip dervişi seyrettim.
güldümde. komikti.
sonra hemşireye bi oyun oynadılar.
zombinin biri musallat oldu.
gece vakti karşısına çıktı.
görüntüden etkilenmişim uyuyamadım
gözümü kapattım gözümün önüne zombi geldi.
saat gece 3,5 falandı uyuyabildiğimde.
bu akşam rahatla uyurum diyodum
tvde kanalları zaplarken starı açtım
açmaz olaydım
dünkü zombiden daha öcü bülent ablamız gelinlik giymiş oturmuş
ama şarkılar güzel beeeeeeee
gözüm pc de kulağım tvde son sesi açtım ses sistemi sallanıyo arkamda

he kız bende gördüm yav o kadın niye öyle giyiniyo yaa gerçekten güzel olduğunumu düşünüyo reyting içinmi acaba

he kız bende gördüm yav o kadın niye öyle giyiniyo yaa gerçekten güzel olduğunumu düşünüyo reyting içinmi acaba

o kadın giyinmiyoki. fazla iri olduğu için sağa sola takılıp çalı süpürgesi gibi ne varsa eteğiyle sürükleyip geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…