HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

:) aman ben bebısten oncedede aldıgım ıcın bana cıfte kılo ama ınsallah sende o 30 kg yu alırsında dogumla 10 kg gıtse gerıye 20 sı kalsın mıncık mıncık yanakların olur

profil resmim eylülden kalma. hoş karanlıkta net çıkammış ama eylülde 49 kiloydum. o zaman bile yanaklarım tombiş tombiş. 20 si kalmasın 15 i kalsın yeter

bıde pazarlık yapıor hehe
5 kg alıp gıtmede doguma bıde dogumdan sonra daha da zayıflarmısın

napim ayol hayatımda 50 yi görmedimki hiç 65 deyince gözüme çok göründü
teyzem 6 kilo aldı hamileliği boyunca. onuda doğumda verdi zaten.
bende onun gibi olurum kesin

yalan söyleyememkiiii huzursuzluktan keyif alamam zaten yakalanırım kesiiinnn.çok istiyoruummmmmm amaaa

ben gelince görüşürüz bebem bizde. ben kocama söylerim üniversiteden arkadasım derim gelirim sana

inanır öyle desek minicik olduğun için

benimki siteyi biliyo konuştuğumuzu falan ama buluşcam desem manyakmısın sen der arkadaşlarımla görüşmeme bile karışıyo okuldann:26:
heryere tek gidiyim tek geziyim istiyo:26:

inanır öyle desek minicik olduğun için

ufacık gördün karamürsel sepetimi sandın sen beni beee bugüne bugün fosilleşmeme 10 sene kaldı

ay allahım tövbe seninkininde espirisine bak yaaa
bende söylemedim benim adama söylesem bi ton laf söylicek hiç gerek yok allahtan üniversiteden çok arkadasım varda her bu kim diye sorduğuna üniversiteden arkadas diyorum

benimki siteyi biliyo konuştuğumuzu falan ama buluşcam desem manyakmısın sen der arkadaşlarımla görüşmeme bile karışıyo okuldann:26:
heryere tek gidiyim tek geziyim istiyo:26:

one be benımkıde takar pesıme bırını aman tek gıtmeyım dıe :)
ıste hepsının ayrı calısıo kafası

bız uuzun zamandır bıraradayız unıversıte lıse %90 arkadasımı tanıyor sagolsun bıde rahat boyle konularda guven duymak mı yada yapı meselesı mı ne rahatız yanı cok sukur
:) cok esprıtueldır kocam dıye demeyım

hadı hayırlısı canım haberdar etmeyı unutma sakın

aynı espiriyi benim eşimde yaptı. bende temmuz başı gibi istanbula gelmeyi düşünüyordum. eşime dedim böyle böyle diye o da tek parça gidip gelirmisin böbreğin falan yerinde olur mu acaba dedi

yapı meselesi kesinlikle. benim kocam o kadar rahat ve modern görünürki arkadasları bile bana yaptığı kıskançlığı görünce şaşırıyo. güvenmeyip ne yapacak ikimizde aynı şehirdeyiz doğma büyüme. çevremiz ortak arkadaslarımız gidebileceğimiz yerler görüştüklerimiz hep aynı insanlar. ben çalışırken günde 8 defa yanıma gelirdi yada elemanını arkadaslaırnı falan yollardı kolaçan etmeye. hadi o zaman kıskanıyodu şimdi eve giren sineklerdenmi kıskanıyo evde oturuyorum yinede aynı değişen bişey yok. hala kıskanç. dışarı çıkıyorum nereye diye soruyo ben çıkıyorum 1 saat sonra arıyo alayımmı seni diye. ha bide hayatta izin vermez minibüslere otobüslere falan binmeme. işi başından aşkın olsada gelir götürür yada birini yollar arabayla aldırır. arabayı bana vermiyo kaza yapman önemli değil kendine bişey olmasın diyo motor altı elektrikli scooter onuda vermiyo neymiş hızlı gidiyomuş. bisiklet alda pedal çevireyim bari diyorum bende

aynı espiriyi benim eşimde yaptı. bende temmuz başı gibi istanbula gelmeyi düşünüyordum. eşime dedim böyle böyle diye o da tek parça gidip gelirmisin böbreğin falan yerinde olur mu acaba dedi

haha demekkı aynı kafadanlar
artık o kadar yakın oldukkı ne bılım ben gorustugumuzde yıllardır samımıymısız gıbı kaldıgımız yerden devam eder gbı gorusecegımızı dusunuyorum

senınkıde utanmasa cebıne sokup gezdırecek senı zaten zayıfsın cok zorlanmaz :)
yok kız ben gelemem zatı ole sıkılara gunde 3 arasa öff ne var be dıye cırlarım herhalde

senınkıde utanmasa cebıne sokup gezdırecek senı zaten zayıfsın cok zorlanmaz :)
yok kız ben gelemem zatı ole sıkılara gunde 3 arasa öff ne var be dıye cırlarım herhalde

benimki bana evlenince sana çip takcam evede 8 kamera yerleştircem bütün gün ne yaptığını görcem diyodu ama iş değişti şimdi ben onu isliyorum bütün gün. işyerindeki kameradan.

SONUÇLAR AÇIKLANDI VE HİÇ BİRŞEY YOK 0.1 gibi bir değer yazıyordu.. doktor kan ilacı verdi hamile kalmanda hiç bir problem gözükmüyor olur dedi ... oysa bu ay çok umutlanmıştım ..

SONUÇLAR AÇIKLANDI VE HİÇ BİRŞEY YOK 0.1 gibi bir değer yazıyordu.. doktor kan ilacı verdi hamile kalmanda hiç bir problem gözükmüyor olur dedi ... oysa bu ay çok umutlanmıştım ..

üzülme arkadasım hayırlısını versin rabbim
bizlerde aylardır bekliyoruz
Yüce ALLAH saatini tez kılsın biran önce hayırlısıyla bebeklerimize kavuşalım inşallah

benimki bana evlenince sana çip takcam evede 8 kamera yerleştircem bütün gün ne yaptığını görcem diyodu ama iş değişti şimdi ben onu isliyorum bütün gün. işyerindeki kameradan.

bu ıste bı terslık var herhalde

saglık olsun canım bak sorun yok demıs doktor en azından buda bırsey ınsallah yenı ayda bebısın senınle olur uzulme ve yenı aya odaklan bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…