- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #25.381
Hülü tortu var mı yok mu diye vakacaktın noldu?
ee kolaymı gerdeğe gircen normal o heyecan kendini kasma yeter:))))öss ye gircekmişim gibi heyecanlı ve stresliyim ben neden acaba :44:
Kizz hulyaaa ne azgin anacim senin bu kocan.. bizimkilerinde cani var...bunda gene oluyorda caganda hic yanima yaklastirmiyodumm...
günaydın kızcıklar
dün sizle konuştuktan sonra işedim bardağa amma tertemiz kaynak suyu gibi berraktı evdede gözüm klozetteydi tortu varmı diye bu arada benim göğüsler fena acımaya başlamış farketmemişim dün bi suşa giriym dedim canım çıktı acıdan sütyen sıktığı için farketmiyomuşum dün benim bilgisayara bişey oldu işyerinde giremedim siteye bi türlü eve gidince de hemoroidmi neyse onun korkusundan yazamadım
ee kolaymı gerdeğe gircen normal o heyecan kendini kasma yeter:))))
naptın bakem gerdek gecenizi sorunsuz atlatabildinizmi
gizem
ohhh bide şu kadar dersten kalcam bilmemne diyodun topiğimizin zekisi ilan ediyorum seni
ebda
kızım riske atma bak yakalanırsan allah korusun bi face var diye kaç gün küstünüz şimdi buraya yazdıklarını görürse mazallah
cimcime dün bende gerdeğe girer gibiydim eşim sonunda isyan etti sen beni öldürmekmi istiyosun amacın ne senin dedi neymiş bu ay hiç yapmamaışız zaten az bişey yapmışız 10 yada 15 gündürde yapmıyomuşuz oha dedim sanki okadar uzun süre dayanabilcek kapasite varda onda söylendi söylendi benimde işlerim vardı hazırlık felan yaptım valiz hazırladım anneme gittik eteğimi kısaltcaktı onu aldık su doldurduk eve geldim duşa girdim namaz kıldım derken 2 oldu saat kozalakta ciğerci önünde bekleyen kedi gibi bekledi o saate kadar sonra gittim yattım ben uyuyorum diye gelmiş ee banyo yapıyım sonra yapcaz demiştin dedi kıyamadım böceğe salak bide demezmi sanki ilk kez yapcak gibi hissediyorum :)) aha dedim bizim konuştuklarımızı hissetti:)))
Ay şimdi tortu yok üzülsekmi göğüs acısı sevinsekmi bilemedim hayırlısı inş canım
Korkma inş hemoroidde ciddi bi sorun değildir sıvıya meyvaya yönel bir sürü mevsim gregi meyva. Var ye bol bol
Senin adama ve senin enerjine söyleyecek laf bulamıyorum :)))) koptum ya ilk kez olacakmış gibi he :))
Biz göbüş çıktıkça ikimizde korkar oldukolmuyor gibi bişi aslında erken dah çok var ama konsantre olamıyoruz mutsuz edici
şimdiden sevinmeyelimde üzülmeyelimde adet gelirse üzülürüz hamiş çıkarsam sevinirz boşver şimdiden dün kozalağa tel açtım işteyken ankaraya gelcenmi son kez soruyorum dedim yok gelmicem dedi iyi çocuğumla beni bi başıma göndercen vicdanın sızlamıcakmı dedim anam bir heyecanlandı olmuşmu diyo hee oldu dedim safmıdır ne adamda balık hafızası var heral 29undan önce adet olmazsam belli olmaz dedim hala soruyo olmuşmu diye
hee cimcimeyle ben dün ilk açılışlarımız yaptık :))) hamile olsam korkar kız benimkide şimdiden ben diyorum hamile olunca yaparız diyede saçmalama olmaz hamile kalınca yok hiçbişey diyo da nasıl dayancak acaba napcak kestiremiyorum yerime geçici eleman felanmı alırki:)))
Vicdan yaptın yine mi ikna olmadı bu eşlerin kafalarını bir birine sürtüp kıvılcım çıkıyormu denesek mi? :)
Basta bizimkide diyordu bi kere doktora kendi sordu ilişki serbest mi diye onaylayınca haftada 1 on günde 1 oluyor ama artık olmuyor gibi
Yetersiz hissettim kendimi ben de ama ne yapabilirim ama çok erken gibi geliyo
Valla bizimkide Rus yardımcı alalım sana Dio acep ne demek istiyo :)
bunların kafalarından kıvılcım bilem çıkmaz okadar kalınki kafaları hiiiç bişey olmaz vur kır parçala yani
ay benimki soramazda utanır ben keyfime göre canım isterse serbest istemezse yasak derim:))) niye kendini yetersiz hissetcen ayy boşversene bugünlerin tadını çıkar nasıl olsa çocuk olunca bulduğu her fırsatta üstüne atlıcak kocan iyi değerlendir bu günleri boşveeeeer azcık sürünsün
hemde rus yardımcı bak seeen italyan bi yakışıklı alalım onlar daha becerikli oluyomuş her konuda deseydin sende
Süper mantıklı tuttum cevabını ilk Rus yardımcı fikrinde ortaya atıverim benim hiç aklıma gelmemişti :)
Ne bilim ya alışmam lazım herhalde
Haha kıvılcım bile çıkmaz diyosun he :) boşa ümitlenmişim :) annemler geliyo yolda holler sonucu bir günde kalbi 5047 kere durma noktasına gelmişdoktor herseyi yasaklamış sıcağı da o yüzden sabah gelip geç gidicek hiç dikkat etmiyo hiç
vuuyyyy bütün gününü alır bu işler senin bugün kolay gele arkadaşım :13:Günaaaydınnnnnnnnnnnn :)
bugün koca 1 sepet ütü asılcak çamaşırlar ve temizlik beni bekliyooo:26:
vuuyyyy bütün gününü alır bu işler senin bugün kolay gele arkadaşım :13:
bi başlasam 4-5 saate biter ama önemli olan kalkıp başlayabilmek
terziyede gitmem lazım oooff ne kötü bi güünn böyle bi değnek olsa herşeyi yapsa dokununca keşke
günaydınnnnnnnnnnnnn
az evvel kozalak uykudayken facei bi tarayayım dedim
kuzenim eşiyle tatile gitmiş.
arkadaşlarından biri de altına gezin bakalım bu sene rahat rahat :))) yazmış.
6 haftalık hamile ya onu kast ediyor.göslerim doluverdi hemencecik
olsun olsun ikizlerimiz olsun yarebbimmmmmmmmgözün mözün göbeğin dışında hiç biyerin dolmasın bakiyim olcak bizimde inş (hoş aramızda kalsında arkadaşa gidiyorum ya haileyim derse benim gözüm felan dolmucak direk kendimi salya sümük bırakcam ama olsun senin dolmasın bizimde olcvak hemdeee ikiz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?