- 13 Ekim 2012
- 1.347
- 271
- 323
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #25.401
nerelerdesin canım sen?Kizz hulyaaa ne azgin anacim senin bu kocan.. bizimkilerinde cani var...bunda gene oluyorda caganda hic yanima yaklastirmiyodumm...
nerelerdesin canım sen?
özletme kendini.
enee kimse yok burda :44: halbusi bu saatlerde herkes burda toplanıyodu ki
ben hasta olduumm:2: hapşuruyom sürekli bide sadece sağ burun deliğim tıkalı ve boğaz kısmımında sağ tarafı acıyo. sanırım kısmi nezle oldumhemen vicksle ovdum boğazıma tülbent sardım biraz yattım inşallah iyi olur ..
Arkadaşlarım her duygumuzu birbirimizi görmeden içtenlikle paylaştığımız dert ortaklarım iyiki varsınız.. Benim yavrum annesine tutunsaydı o minik kalp atışları sürseydi aynı heyecanla,şimdi annesinin kucağında olacaktı evimizi misler kokutacaktı ben anne olacaktım eşim baba.. Gün geldi çattı benim duygularım depreşti yine minik meleğim uçtu bizlere şefaatçi olması için yaratmış rabbim onu.. Yerini doldur allahım sağlıkla..
Cok gecmis olsun canim..hemen nane limon kaunattt bol karabiberle ic...icinede bal koy..
Canim benim cok haklisin bazen esiyor duygular iste.. bugunde pembensi akinti gelmisti cnm ve ben sabah evde test yaptim :) sabah birsey cikmadi sonra baktim az once silik cizgi var ben inansam mi inanmasam mi simdi??
Adwt ne zamandiiiiii
Aslinda biraz karisik ama en gec carsamba yani en gec olan tarihe 4gun var en erkende yarin canm ama hic bir belirti yokkk
Merhaba,
Bende belirti yok gibi hissediyorum. Göğüslerimde ki şişlikler filan acaba her ay oluyormuydu acaba psikolojik mi?Hiç bilmiyorum ama çok heycanlıyım ve seni çok iyi anlıyorum.
İnşallah ikimiz içinde bu ay süper olur... :)
Hakkimizda hayirlisi neys o olsn canm bnde heray gogus siskinligi oluyordu bu ay o da yok sakin sakin ilerliyoruz bakalim ne cikacak :)
Ayy kiz gercekten miiiuu..benim de sonrafan ciktiii coooook silikti.....fotosunu koysanaaaaa bak benimki 800-820.sayfadaydi galivaa
bnm de göğüslerim çok geç şişmişti kızlarrrr rabbim hayrlı ve tez zamnda müjdelesn tümm isteyenleriiiiHakkimizda hayirlisi neys o olsn canm bnde heray gogus siskinligi oluyordu bu ay o da yok sakin sakin ilerliyoruz bakalim ne cikacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?