HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Arkadaşlarım her duygumuzu birbirimizi görmeden içtenlikle paylaştığımız dert ortaklarım iyiki varsınız.. Benim yavrum annesine tutunsaydı o minik kalp atışları sürseydi aynı heyecanla, şimdi annesinin kucağında olacaktı evimizi misler kokutacaktı ben anne olacaktım eşim baba.. Gün geldi çattı benim duygularım depreşti yine minik meleğim uçtu bizlere şefaatçi olması için yaratmış rabbim onu.. Yerini doldur allahım sağlıkla..

enee kimse yok burda :44: halbusi bu saatlerde herkes burda toplanıyodu ki
ben hasta olduumm:2: hapşuruyom sürekli bide sadece sağ burun deliğim tıkalı ve boğaz kısmımında sağ tarafı acıyo. sanırım kısmi nezle oldum hemen vicksle ovdum boğazıma tülbent sardım biraz yattım inşallah iyi olur ..

nerelerdesin canım sen?
özletme kendini.

Amaaan canim yaaa. bizim basimiza gelen pismis tavuga gelmiyor..

cagan cumadan salita kadar dr gozetimindeydi biliyosun...

carsamba gorumcemin kucuk kizi kusmaya basladii... o iyilesti.. bugun sabahtan beri de buyuk kizi kusuyor. simdi arkadasa yemege davetliydikk.

ordada iikisi birden kusmaya baslayinca acileee geldik.cagan la bizi eve bieaktilar....simdi herkes acilde...

ayyy cpcugun mu var derdin var..cok buyuk sorumlyluk...

onlar dogunca artik kendinizi ikinci ucuncu plana atiyosunuz kizlarr...hayat iste...ne onlarla ne onlarsizzz....

Cok gecmis olsun canim..hemen nane limon kaunattt bol karabiberle ic...icinede bal koy..

Canim benim yaa uzme kendini boyle...hayirlisi bohleymis...belki ilerde daha cok aglayacaktin uzuleceltin. hep teselli bul...

bakk daha hayirlilarjni doguracaksinnn...daha durrrr.. bakslimmm

Canim benim cok haklisin bazen esiyor duygular iste.. bugunde pembensi akinti gelmisti cnm ve ben sabah evde test yaptim :) sabah birsey cikmadi sonra baktim az once silik cizgi var ben inansam mi inanmasam mi simdi??

Canim benim cok haklisin bazen esiyor duygular iste.. bugunde pembensi akinti gelmisti cnm ve ben sabah evde test yaptim :) sabah birsey cikmadi sonra baktim az once silik cizgi var ben inansam mi inanmasam mi simdi??

Ayy kiz gercekten miiiuu..benim de sonrafan ciktiii coooook silikti.....fotosunu koysanaaaaa bak benimki 800-820.sayfadaydi galivaa

Selam kızlar,
Ovülasyon testine göre yaptığımız çalışmaların karşılığını beklemek ne zormuş Batım 24 haziran, kaldı iki gün ama sanki zaman geçmiyor.Göğüslerim çok şiş, zaman zaman kasığıma batarcasına ağrı giriyor. İdrarım çok koyu ve içinde beyaz tortucuklar var.Sizce hamile olabilirmiyim ki? İdrar testi henüz çıkmaz diye yapmak istemiyorum ama beklemekte çok zor :))Allah beklentilerimizi boşa çıkarmasın inşallah...

Aslinda biraz karisik ama en gec carsamba yani en gec olan tarihe 4gun var en erkende yarin canm ama hic bir belirti yokkk

Merhaba,
Bende belirti yok gibi hissediyorum. Göğüslerimde ki şişlikler filan acaba her ay oluyormuydu acaba psikolojik mi?Hiç bilmiyorum ama çok heycanlıyım ve seni çok iyi anlıyorum.
İnşallah ikimiz içinde bu ay süper olur... :)

Hakkimizda hayirlisi neys o olsn canm bnde heray gogus siskinligi oluyordu bu ay o da yok sakin sakin ilerliyoruz bakalim ne cikacak :)

Hakkimizda hayirlisi neys o olsn canm bnde heray gogus siskinligi oluyordu bu ay o da yok sakin sakin ilerliyoruz bakalim ne cikacak :)

İşin tuhafı daha önce hiç dikkat etmediğim şeyler bunlar.Günü geldimi ağrısız sızısız regli olur biterdi.Ama şimdi insan kendini dinler oldu.Herşeyden bir anlam çıkartıyorum. :) Herşeyin hayırlısı inşallah,Allah gönlümüzün muradını versin inşallah..

Ayy kiz gercekten miiiuu..benim de sonrafan ciktiii coooook silikti.....fotosunu koysanaaaaa bak benimki 800-820.sayfadaydi galivaa

du bakiiim :) benmkide çooook silik canm evet ama sabah yapılan testte akşam beliren çizgi sayılıyor mu kiii :) bi de foto koyardımda fotoda çok seçilmiyor bitanm..

canlarim iste o silik milik testim bu gece gece esti yukledim :) ama biraz yakindan bakin olur mu :) gozleriniz bozulmasinda..

Son düzenleme:
Tek sorun bu cizgi hemen sabah yapinca degil aksam cikti buna ne dersiniz? Pazartesi yapsam mi carsamvayi mi beklesem belkide kirmizi karti cakar bana neyse iyi geceler sabah yorumlarinizi bekliyorum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…