- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #25.421
ay çok sinir oldum yaaYa kızlar sabah sabah sinirlerim alt üst oldu..
Tüm sene çocuk sesini çek, artık tatil gelse de gezsem tozsam diye hayaller kur, sonra birileri gelip sinirlerini bozsun
İki gündür eşim tarafı misafirdi bende.. İyi güzel ağırladım ettim.. Ama sabah sabah amcası canımı sıktı..
Bunlar akdenizde deniz kenarında bir yerde yaşıyor.. Geçen sene balayımızda kendi bulundukları yerden balayı ayarladı amcası sağolsun kendisi ödedi falan. 4 gün otelde kaldık 2 gün de onlarda!!.. Balayımızda anne amca teyze kuzenler bir aradadaydık yani..
Ve eşim beni sahilde bırakıp bırakıp kuzenleriyle denize açılıyor, bir başbaşa kalamıyoruz, ilginçti yani..
Bir de kuzenleri çok acaip.. Sürekli dokunmalar, omzuna yatmalar, boynunu okşamalar beni rahatsız ediyorlar.
Bu yüzden balayımızda kavga bile ettik eşimle..
Gelelim bu tatile.. Ben bu sene İzmir tarafına gidelim dedim eşime.Hem görmedim o tarafları, hem de uzak oluruz düşüncesiyle.
Eşim polis olduğu için zaten izni fazla yok.. Benim okul kapanınca 5 gün kayınvalidemlere gideceğiz, oradan da tatile. Sonrasında da ramazan giriyor diye kısa tuttuk tatili..
Teyzesi dün konuşurken aa çok kısaymış tatiliniz dedi.. Ramazanda kimsenin evinde rahat edemem dedim (sonuçta genç insanlarız)
Ve kızlar kayınvalidem iyi hoştur da, gittiğimizde bize bir oda ayırmaz. Salonlarında yatak atar orada yatar kalkarım.. Bavulum oradadır.. 3+1 evi var ama biz salonda milletin yatmasını bekleriz uyumak için, üstümü değiştireceğim çamaşırlarımı çıkaramam.. Böyle ilginç..Benim annem 2+1 evi ama her gittiğimizde kendi odasını bize ayırır babamla kendisi kardeşim odasında ya da içeride yatar rahat edemeyiz diye..
Her neyse, Sabah da amcası demesin mi tatiliniz iptal edin bize gelin!!
Yok dedim ödememizi falan yaptık.. Olur mu diyor gelirsiniz kızlarla denize gidersiniz gezersiniz.. Y
ani iyi niyet mi anlayışsızlık mı anlamadım gitti..
Benim için tatil kavramı yiyip içip gezeceksin dedim.. O kargaşada tatil mi olur Allah aşkına!!!
Hem İzmir tarafını görmedik bir de orayı görelim dedim..
Eşim ağzını açıp da tek kelime etmiyor!!!İade-i ziyaret yaparız diyor!! İyi o zaman tatil bitince bize uğrayın diyor.. İzmire tatile gidiyorum, Ankarada kalıyorum Antalyaya uğrayacakmışım!!! Benim ablam da deniz kenarında yaşıyor, evinde havuzu var ve ev sakin. Ben ablama gidemiyorum, amcasıgilde tatil yapacakmışım..
Onlar gidince eşimi aradım ne diyor amcan dedim? Ne olacak sanki diyor..
Sözde çok değer veriyorlar, çok seviyorlar kendisini ama gittiğimizde ayrı bir oda bile tahsis etmiyorlar nasıl sevgiyse??
Şimdi beni bir telaş sardı bizimkisi hadi gidelim derse kıyamet kopacak eminim..
Tatillerden nefret ediyorum kızlar
Dört gözle sene boyu bekliyorum sonra da eşimin bu iş bilmezliği yüzünden zehir oluyor tatil bana
Ama bu sene kararım kesin..Eğer gidelim derse sen git amcanlara kafana göre takıl ben ablamlara gideceğim diyeceğim. Sanırım ancak bu dilden anlar
Hele benim!! Evim darmadağın şu anda savaştan çıkmış gibi her yer ama oturdum birşey yapasım gelmiyor sinirdenay çok sinir oldum yaaöyle şey mi olur yaaa iyi niyet falan değil bence iyi niyet görünümünde işgüzarlık evet ynen de öyle söyle canım herkes huzur bulduğu yere gider ki balayınızı zten onlarda yapmışsınız tatile ne karışıyor kim ki yani valla sinirlerim bozuldu sabah sabah
aynı şeyleri bende yaşıyorum canım sırnaşık sırnaşık hareketleri var gıcık oluyorum eşimde biz kardeş gibiyiz öyle kötü düşünme demez mi temelli çileden çıkıyorumHele benim!! Evim darmadağın şu anda savaştan çıkmış gibi her yer ama oturdum birşey yapasım gelmiyor sinirden
Acaba kendi kızları evlendiğinde de karşı tarafın böyle yapmasına izin verecekler mi?? İstiyorlar ki eskisi gibi eşim gitsin aylarca onlarda kalsın dizlerinin dibinden ayrılmasın..Ama benim de bir hayatım var..Bu evlilik oğlunuzdan ibaret değil ki
Bir de bu kızların hareketlerine sinir oluyorum.. Dün yine dibine oturdu eşimin.. Omzuna yattı kuzeni.. Benim rahatsız olduğumu biliyor ve bile bile yapıyor.. Eşim eğildi falan kumanda bahanesiyle ama anlamıyorlar!!!
aynı şeyleri bende yaşıyorum canım sırnaşık sırnaşık hareketleri var gıcık oluyorum eşimde biz kardeş gibiyiz öyle kötü düşünme demez mi temelli çileden çıkıyorum
Bekliyirum canm carsambaya kadar yolu var ama son adete gore bat bugun ..canım bekle biraz. Bende de bir keresinde böyle olmuştu bir saat sonra bariz çizgi vardı ama ertesi gün kırmızı kart yemistim inşallah sen yemezsin
Ya kızlar sabah sabah sinirlerim alt üst oldu..
Tüm sene çocuk sesini çek, artık tatil gelse de gezsem tozsam diye hayaller kur, sonra birileri gelip sinirlerini bozsun
İki gündür eşim tarafı misafirdi bende.. İyi güzel ağırladım ettim.. Ama sabah sabah amcası canımı sıktı..
Bunlar akdenizde deniz kenarında bir yerde yaşıyor.. Geçen sene balayımızda kendi bulundukları yerden balayı ayarladı amcası sağolsun kendisi ödedi falan. 4 gün otelde kaldık 2 gün de onlarda!!.. Balayımızda anne amca teyze kuzenler bir aradadaydık yani..
Ve eşim beni sahilde bırakıp bırakıp kuzenleriyle denize açılıyor, bir başbaşa kalamıyoruz, ilginçti yani..
Bir de kuzenleri çok acaip.. Sürekli dokunmalar, omzuna yatmalar, boynunu okşamalar beni rahatsız ediyorlar.
Gelelim bu tatile.. Ben bu sene İzmir tarafına gidelim dedim eşime.Hem görmedim o tarafları, hem de uzak oluruz düşüncesiyle.
Eşim polis olduğu için zaten izni fazla yok.. Benim okul kapanınca 5 gün kayınvalidemlere gideceğiz, oradan da tatile. Sonrasında da ramazan giriyor diye kısa tuttuk tatili..
Teyzesi dün konuşurken aa çok kısaymış tatiliniz dedi.. Ramazanda kimsenin evinde rahat edemem dedim (sonuçta genç insanlarız)
Ve kızlar kayınvalidem iyi hoştur da, gittiğimizde bize bir oda ayırmaz. Salonlarında yatak atar orada yatar kalkarım.. Bavulum oradadır.. 3+1 evi var ama biz salonda milletin yatmasını bekleriz uyumak için, üstümü değiştireceğim çamaşırlarımı çıkaramam.. Böyle ilginç..Benim annem 2+1 evi ama her gittiğimizde kendi odasını bize ayırır babamla kendisi kardeşim odasında ya da içeride yatar rahat edemeyiz diye..
Yok dedim ödememizi falan yaptık.. Olur mu diyor gelirsiniz kızlarla denize gidersiniz gezersiniz.. Y
Benim için tatil kavramı yiyip içip gezeceksin dedim.. O kargaşada tatil mi olur Allah aşkına!!!
Eşim ağzını açıp da tek kelime etmiyor!!!İade-i ziyaret yaparız diyor!! İyi o zaman tatil bitince bize uğrayın diyor.. İzmire tatile gidiyorum, Ankarada kalıyorum Antalyaya uğrayacakmışım!!! Benim ablam da deniz kenarında yaşıyor, evinde havuzu var ve ev sakin. Ben ablama gidemiyorum, amcasıgilde tatil yapacakmışım..
Sözde çok değer veriyorlar, çok seviyorlar kendisini ama gittiğimizde ayrı bir oda bile tahsis etmiyorlar nasıl sevgiyse??
Şimdi beni bir telaş sardı bizimkisi hadi gidelim derse kıyamet kopacak eminim..
Dört gözle sene boyu bekliyorum sonra da eşimin bu iş bilmezliği yüzünden zehir oluyor tatil bana
Ama bu sene kararım kesin..Eğer gidelim derse sen git amcanlara kafana göre takıl ben ablamlara gideceğim diyeceğim. Sanırım ancak bu dilden anlar
çok geçmiş olsun tatlım.enee kimse yok burda :44: halbusi bu saatlerde herkes burda toplanıyodu ki
ben hasta olduumm:2: hapşuruyom sürekli bide sadece sağ burun deliğim tıkalı ve boğaz kısmımında sağ tarafı acıyo. sanırım kısmi nezle oldumhemen vicksle ovdum boğazıma tülbent sardım biraz yattım inşallah iyi olur ..
bu kusma modası nerden çıktı kuzum ya?Amaaan canim yaaa. bizim basimiza gelen pismis tavuga gelmiyor..
cagan cumadan salita kadar dr gozetimindeydi biliyosun...
carsamba gorumcemin kucuk kizi kusmaya basladii... o iyilesti.. bugun sabahtan beri de buyuk kizi kusuyor. simdi arkadasa yemege davetliydikk.
ordada iikisi birden kusmaya baslayinca acileee geldik.cagan la bizi eve bieaktilar....simdi herkes acilde...
ayyy cpcugun mu var derdin var..cok buyuk sorumlyluk...
onlar dogunca artik kendinizi ikinci ucuncu plana atiyosunuz kizlarr...hayat iste...ne onlarla ne onlarsizzz....
canım sen bugün test yapar.büyük ihtimalle varsa çıkar.Selam kızlar,
Ovülasyon testine göre yaptığımız çalışmaların karşılığını beklemek ne zormuşBatım 24 haziran, kaldı iki gün ama sanki zaman geçmiyor.Göğüslerim çok şiş, zaman zaman kasığıma batarcasına ağrı giriyor. İdrarım çok koyu ve içinde beyaz tortucuklar var.Sizce hamile olabilirmiyim ki? İdrar testi henüz çıkmaz diye yapmak istemiyorum ama beklemekte çok zor :))Allah beklentilerimizi boşa çıkarmasın inşallah...
Eki Görüntüle 741277
canlarim iste o silik milik testim bu gece gece esti yukledim :) ama biraz yakindan bakin olur mu :) gozleriniz bozulmasinda..
Teyzesi dün Eşim ağzını açıp da tek kelime etmiyor!!!İade-i ziyaret yaparız diyor!! Tatillerden nefret ediyorum kızlar
Eki Görüntüle 741277
canlarim iste o silik milik testim bu gece gece esti yukledim :) ama biraz yakindan bakin olur mu :) gozleriniz bozulmasinda..
Canim göğüslerde hassasiyet kasiklarda batmalar falan adetten oncede oluyor ama idrarda tortu sanki bebege işaret gibi :) geçen hamile oldugunu öğrenen bi arkadaş belirtileri arasinda bunuda saymıştı.insallah hamilesindir :)Selam kızlar,
Ovülasyon testine göre yaptığımız çalışmaların karşılığını beklemek ne zormuşBatım 24 haziran, kaldı iki gün ama sanki zaman geçmiyor.Göğüslerim çok şiş, zaman zaman kasığıma batarcasına ağrı giriyor. İdrarım çok koyu ve içinde beyaz tortucuklar var.Sizce hamile olabilirmiyim ki? İdrar testi henüz çıkmaz diye yapmak istemiyorum ama beklemekte çok zor :))Allah beklentilerimizi boşa çıkarmasın inşallah...
Tek sorun bu cizgi hemen sabah yapinca degil aksam cikti buna ne dersiniz? Pazartesi yapsam mi carsamvayi mi beklesem belkide kirmizi karti cakar bananeyse iyi geceler sabah yorumlarinizi bekliyorum )
Doğru diyorsun canım. Eşimle en başta çok tartışıyorduk bu yüzden ama ben kuznlerle bir araya gelince mesafemi koruyorum ya anlıyorlar galiba yavaş.yavaş şimdi daha dikkatli ve cikismiyor bana çok şükür..
Guneycim aynen senin gibiydim ben de ramazandan önce gidip geleceğim kısa tutacagim ben. Düşünsene dus alacaksın tüm ahalii ayakta. Evimde serin serin geçireceğim ramazanı. Sen de ne yap et ikna et eşini bence
Aaaaa nasil secilmiypr ben cok iyi goruyoruuuunmm..benimkide boyleydi....
Bende goruyorum :)) ama uzulmek istemiyorumm bugun bat olara hesaplarsam olmafim dunku pembemsi akintidan sonra tik yokk ama carsamba olursamda bekleyecegiz cnm
Kiz
Garezine sivcakta kim ister misafir. adam iyi niyetle cagirmistir...
Bence kan testi yaptir kendimden biliyorum. insan umitleniyorrrcok .4 gun uzun sure..sonra cok uzulsun hamile degilsen..
yada baska yol..hergun testini yenile gitgide koyulasiyosa tamsmdir..ben battan 1 gun once yaptim boyleydi...iki gun sknra yaptim daha bariz cikti..sen birazdan bidaha yap bakalim...
Evet canm ister istemez umitleniyorum ama sanki adet olmayacakmis gibi hissediyorum. Elimde test yok en gec yarin yaparim canm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?