HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Uzun bir süre önce vajinismusu yenmek için buradan çok fazla destek aldım, çok şükür ki zor da olsa yendim. Birkaç ay oldu gerçi yeneli; ama nedense yener yenmez bir çocuk isteği belirdi. Çok mu erken bilmiyorum; ama yaklaşık 3 aydır deniyoruz ve henüz hiçbir gelişme yok. Ne gibi tahlilller yaptırayım bilmiyorum. Adetin 3. günü hormon tahlili yapılıyor sanırım erken midir bunu gidip yaptırsam? Yaş daha fazla geçmeden ne gibi önlemler alabilirim?Allah hepimizin yardımcısı olsun. Herkesin de Berat Kandili mübarek olsun. Dualarımız kabul olsun. (Amin)

canım sen bugün test yapar.büyük ihtimalle varsa çıkar.
hatta 2-3 gün öncesinden bile çıkardı.
boşuna bekleyip kendini kasmana gerek yok.

Az önce yaptım ama malesef çizgi tek kaldı sabah idrarı ile dahamı iyi olur ki acep :))

ben geldim kızlar
En son dün midem bulanıyo demiştim ya hani. gece saat 23:20de kustum. öyle halsizdim ki sonra bi çorba yapalım içip yatayım dedim saat 1 buçukta çorba yaptık eşimle ama ben sofraya oturmadan bi posta daha kustum. sonra çorba içtim bi tabak gece 3te uyandım onuda çıkardım. sabah 6 ya kadar böle çektim en son eşimi uyandırdım ben çok kötüyüm hastaneye gidelim dedim.
Sabah 7 de gittik hastaneye ishal ve kusma var ve hamileyim dedim nöb. dr'a. serum taktılar ama mide bulantımı kesmedi benim hala bulanıyo midem meyve suyu içtim annemlere gittim biraz uzandım bu sefer o içtiğim m.suyunu çıkardım. sonrada azar azar bişeyler yedim yemeyede korkuyorum boğzım biraz acıyodu şimdi iyice acıyo sonra elma yedim eve geldik. bi dulş aldım yattım. sonra kalktım gene istifra ettim sonra bişeyler yiyip yine biraz uyudum ve şimdi kalktım ama biraz iyiyim nezle oldum herlde burnum akıyo boğazım acıyo.. midem gene bulanıo ama açlıktan ve ben yemeye korkuyorum. bu sürekli kusama bebeğime zarar verir mi yarın doktor randevum vardı 3 te erkene alıcam onuda.
bu boğazlarım için midem için ne yapmam gerekir
Biraz uzun ve iğrenç oldu ama özür dilerim

canım,kusma konusunda en tecrübelimiz malum gzmmm
marketin ortasında bile kustu,bebişi sapasağlam.
bundan yola çıkarak bebişine zararı olacağını zannetmem tatlım.
çok geçmiş olsun.yarın doktora mutlaka git ve haberdar et emi?

Az önce yaptım ama malesef çizgi tek kaldı sabah idrarı ile dahamı iyi olur ki acep :))
canım,ümidini kırma istemem ama bat 1 gün var demiştin.
1gün kala yaptığın testte silik de olsa çıkması gerekirdi.
sabah ilk idrarla yapsam,çok sıvı tükettim tekrar mı yapsam vb.soruları negatifi gördüğümüzde sarıldığımız bahaneler ne yazık ki...
içinde kalmasın sen yarın gene ilk idrarla yap bakalım.
çok düşük bir ihtimal de olsa regl geçtikten birkaç gün sonra çıkan çift çizgiler de biliyorum;ama bunların azınlıkta olduğunu unutma.
umarım kalbinden geçirdiğin gibidir.
ne olursa olsun üzülme.demek ki zamanı değilmş diye düşün.
gelecek maçlara bakkkkk

Son düzenleme:
3 ay erken bir süre...
ancak hormon tahlili dediğin alt tarafı 1 tüp kana bakıyor.
bu nedenle reglin 3. günü gidip testlerini yaptır derim.
bi an evvel öğrenirsin bir sorun varsa ki umarım yoktur...
zaten bir hormon tahliliyle bitmiyor ki...
senden girip eşinden çıkıyorlar
hormon testi en kolayı,hemen yaptır,için rahat eder.

Bebege zarar olmaz canim..ama boyle devamm ederse arada serum baglat....
serum bi işe yaramadı ki serumu yedim çıktım eve geldim yine kustum

evet yaaa gizem en tecrübeli benimde aklıma hep o geldi zaten ama onda serum işe yaramıştı bende hiç etki etmedi gerçi şuan iyiyim arada sadece bulanıyo o kadar inşallah gece çabuk biter hemen sabah olur da geçer bu bulantılar. yarın haberdar ederim canım m.etme

Kızlar hepimizn berat kandili mübarek olsun hayırlara vesile olsun bu gece edeceğimiz hayırlı duaların hepsini rabbim kısa zamanda karşımıza çıkarsın inşallah

Dün yaptığım testi sizlerle paylaştım bugün benim bat aslında geçen aya göre hesaplarsam ve dün silik çizgi çıktı.. şimdi ise pembelimsi beyaz akıntılar geliyor bu adet habercisi ise test niye öyle çıktı eğer adet değilse niye benim aklımı karıştırıyor ((

sezgi canım çok geçmiş olsun hamile hamile ne zordur hastalık allah acil şifalar versin canm.. Hele de kusmak nasıl bişey iyi bilirim en kısa zamnda atlatman dileğiyle bebişine iyi bakk

Son düzenleme:

Haklısın ; ama en erken ne yababilirim bilemedim 2 ay normal denedik; fakat bu ay biraz daha yoğun çalıştık. Yine de adet olacağımı hissediyorum karnım ve göğüslerim şiş ve ağrıyor çünkü. Bu ay da boş anlaşılan; ama hayırlısı. Bu arada hayırlı kandiller. Herkes için dua ettim kendim de dahil tabii :) Allah'ım tez zamanda hepimize bu evlat duygusunu hayırlı ve sağlıklı bir şekilde yaşatsın. (Amin)

canımmmm geçmiş olsunn endişelenme gayet normal bebek etkilenmez maşallah sağlığı yerindeki semi pert ediyo böyle
serumun sarımıydıı?sarı serum etkili oluyo ama en etkilisi bile 1-2 gün yani beklemekten ve kusmaktan başka çare yok istediğin kadar serum al ama sonuç bence aynı olur 1 gün iyi olur ertesi gün devam edersin.az kaldııı bikaç hafta daha sık dişinii :)

Aaaam herkeslere cevap yazdim silindi ufff yaa neyse sqbah yazarom artik yoksa kozalaga yakalncam
simdi siz bana bi deyin hele bu gogusteki damarlanma nasil bisi gogsunuzde yani gogsunuzun ten kisminda (nasil bir tanim olduysa buda ) yukarilara dogru yemyesil ve kalincana damarlarmi uzuyo hatta uzaktan baksan morarmis onun iziymis gibi duruyo oyle biseymi

günaydın kızcıklar
ohh gittim ankaraya arkadaşlarımı gördüm geldim kozalakta cumartesi 9da bi yattı ertesi gün ben gelene kadar uyudu şimdi akşam yazdıklarımı tekrar yazayım

sezgii

canım benim geçmiş olsun korkma inş bebeğine bi zararı yoktur hatta burdamı başka topiktemi hatırlamıyorum ama midesi bulanan birine yazmıştı biri mide bulantısını doktorlar iyi bişey olarak değerlendirir bebeğin sağlıklı olduğunu ve büyüdüğüne işaret eder diye yazmıştı inş seninkide kıpır kıpır bi çocuk olduğu için miden bulanıyodurda zarar felan görmez sen kendine dikkat et canım boğazında yara felan çıkmaz inş kusmaktan inş hemen atlatırsın bu dönemide

rainbow

2 ay 3 ay çok kısa bi süre canım rabbim seni inş daha fazla 2 ay 3 ay bekletmeden verir bebeğini ebda en güzel cevabı vermiş canım adetinin 2. yada 3. günü git testlerini yaptır inş bişey çııkmaz ama hiç değilse bişey çıkmazsa içn rahat eder bişey çıkarsada bir an önce tedavilerine başlarsın ama doktora sakın aydır deniyoruz deme ozaman ciddiye almıyolar en az 6 aydır deniyoruz de hatta garantiye al 1 yıl de

heycanı
canımm naptın adet olmadın dimi bugünde test yaptınmı inş hamilesindir canım yaa inş sana mübarek günlerde müjde gelmiştir

su sisesi
canım benim şükret haline biz balayına felan gitmedik ve öyle tatilimizde yok en fazla birlikte vakit geçirebileceğimiz zamanlar bayramlar ondada iki kurban bayramıdır muğlanın bi köyüne eşimin dededine gidiyoruz kaynanamlarla birlikte ve gezme dolaşmada yok en fazla bi dağ var oraya çıkabiliyosun ilk sene hadi yeni evliyiz ziyarete gitmemiz lazım felan dedim gittim geçen senede eşimin teyzesi onun yeni evlenen oğlu ve kızıda vardı tamam bende kalabalık ailede büyüdüm severim kalabalığı eğlenceli olur düşüncesiyle gittim anam eğlenmek şöyle dursun konuşamıyosun bile herkes haremlik selamlık kimse kimseyle konuşmuyo bildiğin kasıldım allahtan eşimin dayısının hanımı ve görümcemle kafalarımız uyuyoda en son dayanamayıp birbirimize dert yandık içimizi boşalttık bu senede eşime şimdiden gitmeyelim diyorum oda niye güzel oluyo işte gidelim diyo ve ben alışkınım tatile gitmeye denize girmeyi felan sevmem ama babam bizi her sene tatile götürüdü istanbula giderdik sürekli ordan kuzuluğa gider devremülk kiralardık gezer dolaşır gelirdik şimdi eşime tatile gidelim diyorum amaan deniz kenarına gidip napcakmışız dedeme gidelim diyo yada balıkesire teyzemlere gidelim diyo
eşinin kuzenlerinin yaptığı hoş bi davranış değil ama en azından sen söyleyeceğini söylemişsin ve eşinde bunu anlamış sınır koymayada çalışıyo anlaşılan olmadı kız sırnaştığında bozu bozuver o eşine yaklaştıkça sende git eşinin dibine yanaş gidelim diye tuıtturursa eşin ayıp oluyo geçen sene amcanlara gittik bu senede ablama gidelim eğer ille bi akrabaya gideceksek çünkü ablam darılıyo deyiver

442474 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar ateş tablom bu şekilde ama benim belim acaip ağrıyo bi bakıyosun adet ağrısı gibi bi bakıyosun çok iş yapmışta yorulmuş gibi ağrıyo kestiremedeim hele bugün yataktan kaskatı uyandım nasıl ağrıyo bide kasıklarım aynı yumurtlama dönemindeki gibi acaip ağrıyo adım attıkça sanki aşağıdan taş bağlıda sallanıp çekiyo kasıklarımı gibi ağrıyo göğüslerimde akşam tarif ettiğim şeyler damarlanmaysa onlardan var dün pijamalarımı giyinirken aynaya bi baktım göğsüm morarmış sandım allalla nolmuş diye yaklaşıp baktım heryerinden yeşil koca koca damarlar uzanıyo yukarılara doğru
ama tüm bunlara rağmen bel ağrıma bakılırsa sanırım adet olcam 1-2 güne haa buarada idrarımda tortu mortu yok

Son düzenleme:
hulyacım
inş hamişsindir kız o damarlasnma bende sonradan oldu ama cok kısıde onceden olmus ve anlattıgın gıbı
ve agrısıda sankı butunevın halısını sılkelemısınde ustune tum camların sılmısın agrısı gıbı demi
ee dugun dernek nasıl gectı az oynasaydın barı

iremcimm
cok gecmıs olsun merak etme bebıse hıc bısı olmaz doktorum bana ben cok sıstım dıyınce eee ılerde sen hasta oldugunda yada Allah korusun basına bısı geldıgınde bebısın gunlerce kendını ıdare edecek yagı depoladı vucudun sen 3 gunde yemesen bebıs ıı kalır merak etme demıstı
su anda sen yıyemesende bebıs beslenmeye devam eder
ama sen bı an once ıyılesmeye bak bence serum ııde bıde mıde bulantısı ıcın belkıde bırseyler vermelıymıs
mıdeyı mı usuttun ne haberdar et

heyecanlı
kız benımde once yaptıgım test ole olmustu sabah yaptım bısı yok aksam dondum cızgı var hemıde hayalet :)
2 gun sonra sabah yapınca hemen sılıkte olsa cıkmıstı bende gunden gune her sabah yapıp koyulasmaya bakmıstım
bence sendede olabılır o pembmsı akıntıda yerlesme olabılır eger kan testı yaptırmak ıstemıorsan bıle ıdrar testıne devam et kucucuk yavrucaklar anne ben buradayım demeye calısıyor anca sılık cızgı cıkıor ıste

su sisesi (fatma)
canım bence sen soyleyecegını soylemıs yapacagını yapmıssın sadece artık kararlarında ısrarcı ol hem ınsan yılda bır kere tatıle gıdıp neredeyse 6 ay borcunu oduyor barı degsın tadı cıksın demı pes etme bencede

ayy evet yaa aynı öyle sanki camlar pencereler silmişim heryeri temizlemişimde üzerine avm'ye alışverişe gitmişim bütün mağazaları gezmişim gibi adet ağrısıyla karışık bi bel ağrısı sabah öyle sırtımdan itibaren kaskatı uyandım dedim kesin gece adet oldum kalkıp tuvalete gitmeyede korktum ama yoktu allaha şükür ve bacaklarıma iniyo ağrısı bişey göğüslerimde giderek artıyo ağrısı göğsümün başladığı yerlere dokunamıyorum heryeri morarmış gibi sütyen sıkı olmasa duramıcam yerimde heralde

dün aynada abktım eşimin yanına gittim sana bişey sorcam ama dalga geçme dedim sor neymiş dedi benim göğsümde bunlar varmıydı dedim baktı yoo nolmuş böyle dedi ben gidip gidip bakıyorum sağına soluna ana burdada var bak burdada var diye geri geliyorum en sonunda napıyosun sen içeri gidip sıkıp sıkıpmı geliyosun dedi:)) bide ateşi sorup duruyodu nasıl gidiyo diye dün gösterdim hani çocuk sınavdan 95 alırda baba çocuğa niye 100değil der ya onun hesap ee arada bi düşmüş niye düştü o dedi hiç kadar yüksek çıkmasını görmüyo tek düşüğü görüyo
ve eşimin beebk için yorumu duası:"inş uçağa kaçak yolcu alırız":))

Canım benim korkacak birşey yok korkarım ki basuruunnnn var aynı dert bende de var çünkü acı yeme bol bol su içi kabız olmamaya dikkat et

Canım benim korkacak birşey yok korkarım ki basuruunnnn var aynı dert bende de var çünkü acı yeme bol bol su içi kabız olmamaya dikkat et

acı zaten yiyemem canımda o ara acı biber turşusu ve kırmızı biber yemiştim azcık ondan oldu heralde bide hep katı tüketmiştim neyseki olmadı o günden sonra bidaha inş olmazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…