- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #25.441
Canım benim sat 24 mayisti bat cuma diye bekliyordum ama gelmedi yalnız sarimsi kahvemsi akintim başladı sanirim gelecek kırmızılar:)
canım,ümidini kırma istemem ama bat 1 gün var demiştin.Az önce yaptım ama malesef çizgi tek kaldısabah idrarı ile dahamı iyi olur ki acep :))
3 ay erken bir süre...Uzun bir süre önce vajinismusu yenmek için buradan çok fazla destek aldım, çok şükür ki zor da olsa yendim. Birkaç ay oldu gerçi yeneli; ama nedense yener yenmez bir çocuk isteği belirdi. Çok mu erken bilmiyorum; ama yaklaşık 3 aydır deniyoruz ve henüz hiçbir gelişme yok. Ne gibi tahlilller yaptırayım bilmiyorum. Adetin 3. günü hormon tahlili yapılıyor sanırım erken midir bunu gidip yaptırsam? Yaş daha fazla geçmeden ne gibi önlemler alabilirim?Allah hepimizin yardımcısı olsun. Herkesin de Berat Kandili mübarek olsun. Dualarımız kabul olsun. (Amin)
serum bi işe yaramadı ki serumu yedim çıktım eve geldim yine kustumBebege zarar olmaz canim..ama boyle devamm ederse arada serum baglat....
canım,kusma konusunda en tecrübelimiz malum gzmmm
marketin ortasında bile kustu,bebişi sapasağlam.
bundan yola çıkarak bebişine zararı olacağını zannetmem tatlım.
çok geçmiş olsun.yarın doktora mutlaka git ve haberdar et emi?
ben geldim kızlar
en son dün midem bulanıyo demiştim ya hani. Gece saat 23:20de kustum. öyle halsizdim ki sonra bi çorba yapalım içip yatayım dedim saat 1 buçukta çorba yaptık eşimle ama ben sofraya oturmadan bi posta daha kustum. Sonra çorba içtim bi tabak gece 3te uyandım onuda çıkardım. Sabah 6 ya kadar böle çektim en son eşimi uyandırdım ben çok kötüyüm hastaneye gidelim dedim.
Sabah 7 de gittik hastaneye ishal ve kusma var ve hamileyim dedim nöb. Dr'a. Serum taktılar ama mide bulantımı kesmedi benim hala bulanıyo midemmeyve suyu içtim annemlere gittim biraz uzandım bu sefer o içtiğim m.suyunu çıkardım. Sonrada azar azar bişeyler yedim yemeyede korkuyorum boğzım biraz acıyodu şimdi iyice acıyo sonra elma yedim eve geldik. Bi dulş aldım yattım. Sonra kalktım gene istifra ettim sonra bişeyler yiyip yine biraz uyudum ve şimdi kalktım ama biraz iyiyim nezle oldum herlde burnum akıyo boğazım acıyo.. Midem gene bulanıo ama açlıktan ve ben yemeye korkuyorum. Bu sürekli kusama bebeğime zarar verir mi yarın doktor randevum vardı 3 te erkene alıcam onuda.
Bu boğazlarım için midem için ne yapmam gerekir
biraz uzun ve iğrenç oldu ama özür dilerim
3 ay erken bir süre...
ancak hormon tahlili dediğin alt tarafı 1 tüp kana bakıyor.
bu nedenle reglin 3. günü gidip testlerini yaptır derim.
bi an evvel öğrenirsin bir sorun varsa ki umarım yoktur...
zaten bir hormon tahliliyle bitmiyor ki...
senden girip eşinden çıkıyorlar
hormon testi en kolayı,hemen yaptır,için rahat eder.
serum bi işe yaramadı ki serumu yedim çıktım eve geldim yine kustum
evet yaaa gizem en tecrübeli benimde aklıma hep o geldi zatenama onda serum işe yaramıştı bende hiç etki etmedi gerçi şuan iyiyim arada sadece bulanıyo o kadar inşallah gece çabuk biter hemen sabah olur da geçer bu bulantılar. yarın haberdar ederim canım m.etme
hulyacım
inş hamişsindir kız o damarlasnma bende sonradan oldu ama cok kısıde onceden olmus ve anlattıgın gıbı
ve agrısıda sankı butunevın halısını sılkelemısınde ustune tum camların sılmısın agrısı gıbı demi
ee dugun dernek nasıl gectı az oynasaydın barı
kızlar iğrenç bişey ama anlatmak sormak zoprundayım açık açık yazcam kusuruma bakmayın ayıplamayın beni
eve geldim işten tuvalete girdim afedersiniz büyük tuvaletimi yaptım peçeteye bi baktım kan geldi hıh dedim erkenden adet oldum ama adet kanı gibi değildi tekrar sildim sanki ön taraftan değilde arka taraftan geliyo gibi geldi baan klozete baktım klozetede gelmiş dediğim gibi adet kanı gibi değildi sanki biyerimiz kesilir ya öyleydi yerleşme kanaması deyip sevinsem yerleşme kanaması kahverengi olur ve akıntı halinde olur diye biliyorum acaba tuvaletimi yaparken kendimi zorladımda ondanmı oldu dedim ama kendimide zorlamadım kanayacak kadar ee ne bu şimdi korktum yav bendede bi hastalık çıkmasın 1saaatten fazla zaman geçti tuvalete gidiyorum sürekli kendimi zorluyorum ama bişey yokvalla hakkınızı helal edin iğrenç ama nolur kusura bakmayın sorcak kimsem yok
Canım benim korkacak birşey yok korkarım ki basuruunnnn varaynı dert bende de var çünkü acı yeme bol bol su içi kabız olmamaya dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?