HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım kendini korkutma benim kan değerim 281 den 1631e yükselmişti 3 günde. hayırlısıyla sağlıkla 3-4 gün sona görürsün keseyi :)

tatlim nasil icimi rahatlatin suan 😊
insan internette bisiler okudukca daha geriliyor hic pozitif bisi yok...
doktorda cuma gel dedi umarim gorurum ....
2-3 gundur acik bej bir akinti vardi simdi gecti gibi yok gbi 1 kere geldi sadece bugun.... o da bitince rahatlicam...
herkes bu yoldan geciyor hralde ilk kotu seyleri dusunuyoruz galiba .. yada ben kendi adima oyleym.. once en kotusunu dusunuyorum 😢

rahatlasın tabi ben gerçekleri sölüyorum yaşadım biliyorum. hatta bende şaşırmıştım değerim 282 den 1600lere çıkınca. çünkü en fazla 1300 olması gerekiyodu. sonra doktor bana 1 hafta sona gel dedi gittik gördük keseyi sıkıntı yoktu. bu yoldan geçen herkes düşüncek bunları. ama bizim elimizden gelen bişey yok. Allahıma emanet içimizde büyütücez. Rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin.

Kız hadı senden guzel haberler gelecek kı bebekle bızde umutlanacagız bebegım ayrıca bız sana umut bagladık bıle artıkın cooooook gec :)

bana umut bağlamayın yoksa her belirti fos çıkar :)

akçay güzel zaten yaa çok hareketli değil ipini koparan gelmiyo nezih bir ortamı var ben çok seviyorum orayı arkadaslarım taşındı oraya artık yaza bizde ordayız inşallah

amin cnm insallah saglikla buyuduklerinide gorusurz insallah... evet nekadar didinsek telaslansak ugrassak nafile...
hersey Allahtan nasipse herseyin hayirlisi insallah

ayy belki orada karşılaşırız. ne güzel olar :) noldu senin doktor ne dedi ?

eveeeeettt çok güzel olur

4 de alacağım sonuçları daha

karın ağrım gitti bel ağrım duruyo

ayy sende öle bana umut bağlamayın deyince sonuçlar çıktı sandım. hadi hadi bak yelizle dün konuşurken yaşadığım kıpırtıyı sende yaşıyom şimdi. İnşallah senden de güzel haberler gelir

kıpırtınıda yirim senide yirim ulen tamammı

bebeğim onun benden daha çok belirtisi vardı ama bende o kadar belirti yokki

yaw amma geç çıktı bu sonuçlar yaaa yarım saat kaldı netten felan baksana belki çıkmıştır bencede sen hamilesin beni hatırla bu ay olmaz bu ay olmaz diye diye hamile oldum adet oldum batımı değiştir bile demiştim inş seninkide öyle olur canım

benim kaderimden heralde kuzum ilk hamileliğimide ertesi gün öğrenmiştim

yaa bak hala burdasın ara şu hastaneyi canım kalbim küt küt atıyo çatladım meraktan eyecandan bak bebğime zararı olcak ona göre:)))

ne anlatcam size havaalanında beklerken kokusuz bi köşe buldum sindim koku gelmesin diye diken üstündeyim midem bulanıp duruyo kozalağa ben nasıl yeemk yapcam böyle dedim hödük ne dese beğpenirsiniz mandal tıarsın aşkım bişey olmaz dedi ayy nasıl bozuldum bellide edemedim dün tekrar sordum ben açım yemek yaapmıyorum biz napcaz ben nasıl yemek yapcam dedim çok şükür ben yaparım sen yorma kendini demeyi akıl edebildi deminde aardım akşam ne yicez dedim anneme gitcez ya orda yeriz diyo anlaşılan biz bir gün kaynanamda bir gün annemdeyiz :))))

yaa bak hala burdasın ara şu hastaneyi canım kalbim küt küt atıyo çatladım meraktan eyecandan bak bebğime zararı olcak ona göre:)))

yav neyini merak ediyonuz öğrencem negatif çıkcak size söylicem sonra doktorumu arıcam gecikem oldu söktürücü verin dicem olağan şeyler

canım 15 kullanıcı varrrr hadı anacagım herkes senden gelecek guzel haberı beklıyorrrrr
hamıleyımm de de yık gec burayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…