- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.381
canım kendini korkutma benim kan değerim 281 den 1631e yükselmişti 3 günde. hayırlısıyla sağlıkla 3-4 gün sona görürsün keseyi :)
tatlim nasil icimi rahatlatin suan 
insan internette bisiler okudukca daha geriliyor hic pozitif bisi yok...
doktorda cuma gel dedi umarim gorurum ....
2-3 gundur acik bej bir akinti vardi simdi gecti gibi yok gbi 1 kere geldi sadece bugun.... o da bitince rahatlicam...
herkes bu yoldan geciyor hralde ilk kotu seyleri dusunuyoruz galiba .. yada ben kendi adima oyleym.. once en kotusunu dusunuyorum 
Kız hadı senden guzel haberler gelecek kı bebekle bızde umutlanacagız bebegım ayrıca bız sana umut bagladık bıle artıkın cooooook gec :)
eveet cuma günü buz gibiydi deniz. için titredi çok kalamadım.. nasıl güzeldi ama tatilde nasıl. Sabah indik eşim biz niye burda oturuyoz ki diyo. Akçaya yerleşmek istiyo :) ayy koşturmaca sonunda aldık valizimizi :) nasıl üzüldüm karıştı diye anlatamam hayır içinde önemli bişeyler yok ama insan kötü oluyo yinede :) hadi bakalım sen güzel haberlerinle gel artık :)
rahatlasın tabi ben gerçekleri sölüyorum yaşadım biliyorum. hatta bende şaşırmıştım değerim 282 den 1600lere çıkınca. çünkü en fazla 1300 olması gerekiyodu. sonra doktor bana 1 hafta sona gel dedi gittik gördük keseyi sıkıntı yoktu. bu yoldan geçen herkes düşüncek bunları. ama bizim elimizden gelen bişey yok. Allahıma emanet içimizde büyütücez. Rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin.
bana umut bağlamayın yoksa her belirti fos çıkar :)
akçay güzel zaten yaa çok hareketli değil ipini koparan gelmiyo nezih bir ortamı var ben çok seviyorum orayı arkadaslarım taşındı oraya artık yaza bizde ordayız inşallah
ayy belki orada karşılaşırız. ne güzel olar :) noldu senin doktor ne dedi ?
eveeeeettt çok güzel olur
4 de alacağım sonuçları daha
karın ağrım gitti bel ağrım duruyo
ayy sende öle bana umut bağlamayın deyince sonuçlar çıktı sandım. hadi hadi bak yelizle dün konuşurken yaşadığım kıpırtıyı sende yaşıyom şimdi. İnşallah senden de güzel haberler gelir
yaw amma geç çıktı bu sonuçlar yaaa yarım saat kaldı netten felan baksana belki çıkmıştır bencede sen hamilesin beni hatırla bu ay olmaz bu ay olmaz diye diye hamile oldum adet oldum batımı değiştir bile demiştim inş seninkide öyle olur canım
kıpırtınıda yirim senide yirim ulen tamammı
bebeğim onun benden daha çok belirtisi vardı ama bende o kadar belirti yokki
Bebeğim sen ne bekliyosun. neye direniyon böle. silik çıkıyo madem bi kan ver kurtulsana yahu :)
bebegımmm su bat bır gecsınde eger 12sınde ıns adet olmazsam 13 u sabahtan kan verıcem Allahın ıznıyle ıns olmam adet :)
tamaamm :)
ya ama bende de hiç belirti yoktu.. ateş ölç dediydim sana demi. ölçtünmü son günleri
Cimcime ne duruyosun yola cik...zaten belli olmustilurr....
yaa bak hala burdasın ara şu hastaneyi canım kalbim küt küt atıyo çatladım meraktan eyecandan bak bebğime zararı olcak ona göre:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?