- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.341
ben dün sana dememişmiydim biz beklersen sen çıkacaksın aradan diyeeeeeee
yine bildim yüs puan bana
oooyyyyy sen yakana kırmızı gül tak yeşil gömlek kırmızı etek beyaz babet giy eşinde mor pantolon turuncu tişört turkuaz ayakkabı giyip eline çılgın türkler kitabını alsın birbirinizi tanımanız kolay olur
al sana faantaaaaziiiiii
kızlar çok zoruma gitti yaaa hastanede benden sonra evlenen bi kız vardı laboratuarda göbeğini gere gere geldi hani sende yokmu daha bişey yapsana evdesin zaten dedi bende biz henüz düşünmüyoruz yurt dışına çıkıyoruz 3-4 ay yokuz zor olmasın orda doktorların dilini bilmem huyunu bilmem geldikten sonra bakarız nasip dedim. e şimdi neden baktırıyosun o zaman dedi adetim gecikti ne olur ne olmaz diye baktırıyorum ona göre söktürücü alcam dedim hiç hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin falan demedim içimden gelmedi
ohh ıı ımıs kadın ısı benım esımde ılk calısmalarda cam kapı sılmeyı bıraktırdı olurda tutunmaz dıe sonra oldu dıye yaptırmadı her ay kadın gelcek buyuk ıs ıcın dıyordu normal sıl supur toz camasır utu bendede dıger buyukler ıcın aralıktan nısana kadar baktım gelen gıden yok en son abımın esı geldı annemle sagolsun camlarımı sıldı hazırandada ben mutfak dolaplarımı sıldım esım asagıdan bezı yıkadı verdı bende ın cık yapmadım fazla sımdı yıne camlar battı yıne dıorum cıkıp dıye blof atıyorum yok dıyo kadın gelcek beklemedeyım doguma kadar gelır ınsallah
gecen de esıme dıyorum ben eger apar topar doguma gıdersem sen hastanede basımda kalcam dıe stres yapma eve hemen bı kadın camları sıldır tul perde yıkansın mutfak ve hol halısınıda yıkatmaya ver yedeklerı serdır
dıyo kızım delımısın ben oglumun yanında olcam dıo dedım olmaz once bunları yaptır eve kalabalık donerız dıyorumD
kızlar çok zoruma gitti yaaa hastanede benden sonra evlenen bi kız vardı laboratuarda göbeğini gere gere geldi hani sende yokmu daha bişey yapsana evdesin zaten dedi bende biz henüz düşünmüyoruz yurt dışına çıkıyoruz 3-4 ay yokuz zor olmasın orda doktorların dilini bilmem huyunu bilmem geldikten sonra bakarız nasip dedim. e şimdi neden baktırıyosun o zaman dedi adetim gecikti ne olur ne olmaz diye baktırıyorum ona göre söktürücü alcam dedim hiç hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin falan demedim içimden gelmedi
kız sende ne fantazıler varmıs oleDD
ne yaptın canım ne durumdasın hastaneye gıttın sanırım
canım hıc oyle dusunme ya
rabbım hayırlı saglıklı versın bak nuranın anlattıklarına
nasıl zor demı hem evlat ıcın hem anne baba ıcın
bazen sadece olsun dıyoruz ama onemlı olan nasıl oldugu degıl bence sonuc
dusunupde uzme kendını
Canim ateşin düşmüş eğer yarın yükselişe geçerse yumurtladin demektir hele bekle bakalım birazolur nasılsa:)
Cimcim test ne zaman sonuçlanacak?? Yurtdışına nereye gidiyorsunuz kız okadar uzun süre?? Iyi yapmışsın hayırlı olsun dememekle. Sinir oluyorum böyle patavatsız insanlara. Belki rahatsızım olmuyor ve konuşmak istemiyorum. Ulu orta soruyorlar birşey var gibi!!!
cok gicik olurum boyle insanlara yaa... bnm cevremdede var cnm bnm bozma moralini bazi insanlarin agzinin ayari yok dusunmeden konusuyolar bazen boyle patavatsizlar sanki ona kalmis nezaman yapip yapmican... hadsiz sey... rabbim hayirlisiyla seninde yuzunu guldurcek insallah :) herseyin hayirlisi gec olsun senin olsun saglikli olsun ....
bu arada bir sivri sinek isirdi kolum davul gibi sisti yaaa ....nasilda kasiniyo... dun gece resmen arabada yemisler el kol ayak... pufffff..
bok varda öyle lüzümsuz lüzumsuz konuşuyolar şu insanlar yokmu ya insan konuştuğu lafın önünü arkasını bi düşünür rabbim düşmanıma bile evlat acısı yaşatmasın ama onun nolacağı bellimiymiş sıkma canını iyi demişsin yurtdışına gidiyoruz düşünmüyoruz demekle ay sinir oldum valla evdesin yap bitane ne demek yaa evde boş olunca akşama kadar ev yol geçen hanı herkesi alıyosun ya bitanesinden yap bitane der gibi hem kedi köpekmi bu evde can sıkıntısını geçirmek için yapılacak dengesiz boşver kuzu heryerde var öyleleri rabbim büyük niye geldin deyincede keşke geciktirici kullanıcam son kontrollerimi yaptırıyorum deseydin niye gelmişmiş sanki istiyorum olmuyo biyerlerimi yırtıyorum olsun diye deyince götü göğe erecek gıcık
benim kayinvalideme gelen bir kadin vardi arada cam fln icin cagriyo cnku onda bel fitigi fln var ... neyse o demisti gelsin arada sanada cnku bnm camlar cok kotu yeni tip uzun hic kolay silinmiyo.. evimde fazla buyuk degil 2+1 diye uygunda olunca gelmeye basladi. calisioken zor oluyo ben arada cumartesileride calisiyorum geriye bir pazar var kocacimla mi ilgilencem temizlik mi yapcam camasir fln derken en iyisi gelsin dedim haftaici... artikta boslamam gelsin valla ... arada 2 haftada bir geliyo duruma gore :) kendi programliyo artik kadin
benmkide hastaneleri sevmiyo sen hele bi dogur ben haber gelince gormeye gelirim beklemeye dayanamam diyo :) manyak yaa ...
gittim canım saat 4 de çıkacak sonuçlar ama bugün karnım ağrıyo adet olcakmışım gibi hala olmadım akıntım çok var korkuyorum kötü bişey çıkcak diye
orası öyle allah herkese sağlıklı evlat versin tabi ama ne bileyim yaa insanın bi yanı hep buruk kalıyo işte anlatılmazki
4de çıkıyo canım sonuçlar. yok len 4 ay yurt dışındamı kalınır yalan söyledim onusadece yunan adalarına gidiyoruz 1 haftalığına.
bana çok soran oluyodu hadi artık kaç yaşına girdin evdesinde yap bi çocuk diyolardı yaşadığımı anlatınca boşver daha olur gençsin diyolar sonra. ağızlarının ortasına bi tane patlatasım geliyo onların.
ayy yok bozma duzenını sen alıstırmısın ne guzel gelsın yapsın
benımde camlar ole fransız yoruyor valla ama sımdıye kadar bı abımın esı bıkerede kaıdn geldı o zamanda astım teshısı konmustu ılerlemıstı sabun camasır suyu yasak dedı dıe
yoksa ben duramam ole on gunde bır cam tepesındeydım onceden utu falan desen hep benım ısım terfı ettım koca sepet yarım saatte nasıl utulenır kursları acıcam
valla calısırken kolay degıl ama ne bılım kendı ısımı kendım gorım ıstıorum valla ıste sımdı sartlar degıstı belkı bebekten sonrada yogun tempo dıye yapamam bakalım artık
ayy hadı bakalım 3 saat 15 dk cık kalmıs :)
kız hemde naylon terlıkle vur cap cap ses getırsın valla
bi tanıdığım vardı çok sağlıklı gebelik geçirdi son ana kadar hiçbir problem yoktu çocuğunun odasından bezine kadar ince iğne ne varsa hazırlamıştı ama doğuma 3 gün kala bebek öldü karnında. rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın öyle olacaksa en başından olmasın daha iyi ama insan yinede gıcık oluyo yaaaa ne demek yani 5 aylık oldunda adammı oldun bizim bile yarına çıkmaya senedimiz yokken böyle davranmaları gıcık ediyo insanı. Allah herkese vicdan güzelliği versin
aynen öyle canım benim arkadaşımında herşey normaldi doğumda çok güzel geçti ama sonra çocuk ölü doğdu dediler günlerce ne acı çekti çok şükür kurtuldu ama allah korusun öledebilirdi yada sakatta kalabilirdi o snein kızda daha 5 aylık oturup dua etceğine gerizekalı neler konuşuyo
Kız ben nasıl bir senaryo yazdım biliyor musun? Eşin göçmenlere benziyor, bulgaristan yada makedonyada falan akrabaları var herhalde uzun süre oraya gidiyorlar tatile:))))
Aynen benim yan komşum hergün soruyordu hamile misin diye ben de artık dayanamadım abla hergün soruyorsun bir haftada bebek mi olur dedim o oldu sormuyor artık:))
Patavatsızlar düşünüyormusun denir biter ne hergün sorup duruyorsunuz de mi yaa..
Burda da bi yabancı var otistik galiba büyük yaşı da. Annesi sürekli elinden tutuyor yanından ayrılmıyor.. Onları gördükçe Rabbim geç de olsa sağlıklı evlatlar nasip et diyorum(
Kızlar az evvel bir kadın havuzda yatmış deniz yatağına, keyif yapıyor. Az ötede de çocuğu ağlıyor. Kocasına bir bağırdı "SUSTUR O COCUGU YOKSA GELIR HEM SENI HEM ONU SUSTURURUM" diye!!! Ve adam sırıtarak yanına geldi.sonra beraber yılışmaya başladılar:))
Sanırım bu abla kozalak dilinden anlıyor))
bi tanıdığım vardı çok sağlıklı gebelik geçirdi son ana kadar hiçbir problem yoktu çocuğunun odasından bezine kadar ince iğne ne varsa hazırlamıştı ama doğuma 3 gün kala bebek öldü karnında. rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın öyle olacaksa en başından olmasın daha iyi ama insan yinede gıcık oluyo yaaaa ne demek yani 5 aylık oldunda adammı oldun bizim bile yarına çıkmaya senedimiz yokken böyle davranmaları gıcık ediyo insanı. Allah herkese vicdan güzelliği versin[/QUOT
amin amin ne kadar güzel söz vicdan güzelliği.Ben şu hadisi hatırlarım hep."Sonunun ne olduğunu görmeden hiç kimsenin ameli sizde hayranlık uyandırmasın" Allah bizlerede ,herkesede sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin tabi biz yolun biraz gerisindeyiz hamile olanlara nazaran olsun hayırlısı ile hamile kalıp arayı kapatırız inşallah.haberlerde izledim daha yeni kadın doguma gidiyor ikizlere hamile eşi arabayla takipte ambulansa hasta yakını alınmadıgı için.adamcağız kaza yapıyor ve ölüyor.ne acı çocukların dunyaya geliyor eşin ölüyor.O yüzden önce eşimizin bizim sağlığımız.Allah sabırlar versin.Bir tanıdıgımız kız hafta sonu vefat etti.29 yasında kalpten.henüz 9 aylık evli.İmtihanlarımız zor gerçekten.Akşama çıkcakmıyız bilmiyoruz.Allah hepimize yardım etsin.Sende üzülme sakın.
kızlarrr hastaa oldumm:13:
çok mutluyum şuan
cimcime benim bat 8 ağustos canım değiştirirmisin bakalım zamanında gelecek mi:44:
amin amin ne kadar güzel söz vicdan güzelliği.Ben şu hadisi hatırlarım hep."Sonunun ne olduğunu görmeden hiç kimsenin ameli sizde hayranlık uyandırmasın" Allah bizlerede ,herkesede sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin tabi biz yolun biraz gerisindeyiz hamile olanlara nazaran olsun hayırlısı ile hamile kalıp arayı kapatırız inşallah.haberlerde izledim daha yeni kadın doguma gidiyor ikizlere hamile eşi arabayla takipte ambulansa hasta yakını alınmadıgı için.adamcağız kaza yapıyor ve ölüyor.ne acı çocukların dunyaya geliyor eşin ölüyor.O yüzden önce eşimizin bizim sağlığımız.Allah sabırlar versin.Bir tanıdıgımız kız hafta sonu vefat etti.29 yasında kalpten.henüz 9 aylık evli.İmtihanlarımız zor gerçekten.Akşama çıkcakmıyız bilmiyoruz.Allah hepimize yardım etsin.Sende üzülme sakın.
kızlarrr hastaa oldumm:13:
çok mutluyum şuan
cimcime benim bat 8 ağustos canım değiştirirmisin bakalım zamanında gelecek mi:44:
Kız hakkaten yaa benziyor :)) var mi göçmenlik?? Genelde çanakkale balıkesir göçmen ya.
hadi gözün aydın.bu son adetin olur inşallah 9 ay boyunca.
amin canım inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın
tamam kuzum değiştiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?