- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.361
Kizlaarr nasilsinizz??ben bugun ise geldim kana mana da gitmedim(gecen gun erken gebelik neg cikinca agzimin payini aldim ama su an tek istegim basit bi gecikme olmasi adet olmak (ters giden biseyler yoktur insallah (demekki kurtajdan sonra hemen duzene girmiyomus 1 ay duzenli geldi diye havalara girmemem gerekiyomus boyumun olcusunu aldim :)artik gelse de onumuze baksak :)hulyacim hosgeldin yarin guzel haberlerini bekliyoruz git bebeklerini gor ve gel :)sense hic stres yapma tatlim bebisin seninle ve hep oyle olucak kocaman kocaman cocuk oldugunu goruceksin:)) cimcimecim sonucunu sabirsizlikla bekliyorum insallah hamileyiiimmm diye yazarsin da bende kaybettigim umutlarimi geri kazanirim:)) yelizimm kuzum saglikla al bebisini kucagina guzel kalpli anne :))vee kizlar hepimiz birgun hamile olucaz hamile olanlarda saglikla bebeklerini kucaklarina alicaklar:)))
aman yaaa gene evden kovuldum
yarın gidiyorum ankaraya.
laptopı da alayım bare.
sizsiz zaman geçmiiii
Hosgeldin canim.. face foton cok tatliydi. gobis cikmis...Günaydın kızlaarr ben geldiiimm :))
aslında gelir gelmezde canım sıkıldıbavullar karıştı otobüte inşallah bi sorun çıkmadan gelir bavulumuz
sizler nasılsınız ? güzel haberler var kesinleşmesi beklenen. tee uzak yollardan geldim halay çekmek için.İnşallah hepinizden hayırlı güzel haberler alırız. Hülüüü sende hoşgeldin canıımm. bugün mü gidiceksin doktora. sende bebeklerini gör gel inşallah
çalışan anneler için doğum izni daha 6 ay olmadı değil mi?
ayy çalışmak zor geliyor üzerine ramazanda idari personel sabah 8 akşam 5,30çalışmaya devam edecekmiş sinirim bozuldu adam değiliz biz müslüman değiliz oruç tutmyoruz ya kendileri tabi öğleye anca geliyolar erken gelseler bile çıkıp yatıp uyuyolar ben taştanım valla yarın doktora bi gidiyim kesinleşirse inş kötü bişey yoksa ya rapor alcam yada bırakcam işi eşimde istemiyo zaten
o part time çalışmada tam saçmalık hangi işyeri yarım gün deyip tam saatinde çıkarırki üstelik gelip gitme yol zaten işkence ne anladım ben o işten
Kızlar benim gebelik idrarda ilk dk.da çıktı.
Daha idrar ilerlerken belirginleşti resmen.
Kana falan gitmeyi düşünmüyorum.
Yavrucak tutunur Allahın izniyle inşallah.
Kanamamda yok hiç, 10-15 gün sonra dr.a gideyim diyorum, tabi dayanabilirsem.
Şimdilik kararım bu ne dersiniz?
30 Mayıstan beri Taximde direne direne yaptım bu çocuğu ben, eşimle ne ara seviştik onu bile hatırlamıyom. Hiç mi hiç aklımda yoktu, 2 aydır dr.a bile gitmiyodum. Bu ay regli olunca gidiem diye eşimle kararlaştırmıştık. Hatta dedim boşladım içeriyi neler oluyo bitiyo 1 baktırayım dedim gülüştük. Sadece yum yum zamanım lekelenme oldu, aha dedim böle bişi okumuştum yumurtlama lekelenmesi dedim, Rabbim 1 sinyal yolladı, öylesine 1 ilişki yaşadık, sonra ateş ölçmeye başladım. 2 ay ara vermiştim. Ateş yanılmadı kuzum yine yanılmadı...
yok kız bak gör benim negatif çıkacak ve ben bugün adet olcam
cimcimeeee sen ne yaptinn.....
acaba senın agzına hangı naylon terlıkle vursak acaba
acaba senın agzına hangı naylon terlıkle vursak acaba
Kızlar az evvel bir kadın havuzda yatmış deniz yatağına, keyif yapıyor. Az ötede de çocuğu ağlıyor. Kocasına bir bağırdı "SUSTUR O COCUGU YOKSA GELIR HEM SENI HEM ONU SUSTURURUM" diye!!! Ve adam sırıtarak yanına geldi.sonra beraber yılışmaya başladılar:))
Sanırım bu abla kozalak dilinden anlıyor))
kızlarrr hastaa oldumm:13:
çok mutluyum şuan
cimcime benim bat 8 ağustos canım değiştirirmisin bakalım zamanında gelecek mi:44:
Kizlaarr nasilsinizz??ben bugun ise geldim kana mana da gitmedim(gecen gun erken gebelik neg cikinca agzimin payini aldim ama su an tek istegim basit bi gecikme olmasi adet olmak (ters giden biseyler yoktur insallah (demekki kurtajdan sonra hemen duzene girmiyomus 1 ay duzenli geldi diye havalara girmemem gerekiyomus boyumun olcusunu aldim :)artik gelse de onumuze baksak :)hulyacim hosgeldin yarin guzel haberlerini bekliyoruz git bebeklerini gor ve gel :)sense hic stres yapma tatlim bebisin seninle ve hep oyle olucak kocaman kocaman cocuk oldugunu goruceksin:)) cimcimecim sonucunu sabirsizlikla bekliyorum insallah hamileyiiimmm diye yazarsin da bende kaybettigim umutlarimi geri kazanirim:)) yelizimm kuzum saglikla al bebisini kucagina guzel kalpli anne :))vee kizlar hepimiz birgun hamile olucaz hamile olanlarda saglikla bebeklerini kucaklarina alicaklar:)))
kuzum keşke gitseydin en azından sonucu doktorunla konuşur neden geciktiğini anlardınız belki muayene etmesi gerekirdi.
benim hiç umudum yok sakın bana umut bağlamayın gülüm. ben bugün yarın olurum en geç çarşambaya gelir benim kırmızılar
sabah progesteron ictim... ztn dun geceden beri akinti azalmisti. simdi hic yok gibi hastaneyi gorunce korktu yavru demekki 
ama ztn 3.30 uyudum kan testimin degeri ozamn cikti telden ogrendim 
bide ilac gozumden uyku akiyo.... bide hava cok sicak yaa ...
ben denize gitmek istiyorum... yuzmek istiyorum... 
yok yok terlikte fayda etmez ona... bidaha bidaha der... bu hafta bi oyle bi boyle... hayir yavrucak bile cekimser kalmistir anasi yuzunden 
yok yok terlikte fayda etmez ona... bidaha bidaha der... bu hafta bi oyle bi boyle... hayir yavrucak bile cekimser kalmistir anasi yuzunden 
ay oda ıgrenc bı durum ya bak nasıl sımdı garıbımıze gıdıyor
ne karıda ıs varmıs ne adamda yanı
kuzum ınsallah 8 agustosda bayram hedıyen gelır
kuzucum ama hala gelmedı ve kac sefer sılık cıktı bence sen aksam bı gıt kan vermeye en azından sokturu verır yoksada yada baska bır sorun varmı dıye bakar yada annesıne sarılmıs bır kuzucuk cıkar karsımıza
kuzum keşke gitseydin en azından sonucu doktorunla konuşur neden geciktiğini anlardınız belki muayene etmesi gerekirdi.
benim hiç umudum yok sakın bana umut bağlamayın gülüm. ben bugün yarın olurum en geç çarşambaya gelir benim kırmızılar
kız dur az tutunsun yavrucak ne denızı ılk 3 ay ole spor vs ıı degıl sanırım bana doktor platese bıle ızın vermemıstı
hahah aynen ya neyse son 2 saatı kaldı beklemedeyız hep bırlıkte
annnamm ozlemim naptin sen... ben kendimi bayram tatiline kasiyodum sole 3-4 gun deniz kum fln ohhh malak gibi yatarim diyodummm.... Gumledi benm program desene ... yapcak bisi yok oturcaz evimizde kuzu kuzu 
ben bi kesecigimi gorimde allahin izniyle gerekirse 9 ay yatarim yatagimda yeterki saglikla akli basinda hayirlisiyla dogsun minikim...
Hadii bekliyoruzzzzzz.... heyecanlaaaa...
sense canim sende sakin yorma ayaklarini uzatarak otiracaksin rahim asagi bakmicak mumkun mertebe...
merveeee kis sen de hamilesin silik cikiyormuss yineee..
canım kendini korkutma benim kan değerim 281 den 1631e yükselmişti 3 günde. hayırlısıyla sağlıkla 3-4 gün sona görürsün keseyi :)Kizlarr gunaydin
dun gece bu akintimyuzunden eve geldigimiz gibi acile gittik. Sansimiza kadin dogum nobetci varmis. Durumu soyledim 4+3 hamileyim akintim var karin agrisi biraz oluyo dedim....
Once beni bi guzel azarladi bukadar erken ogrenirsem boyle stres olurmusum ztn baksa bile bisi goremezmis fln
Neyse ben yinede vajinal muayene yaptirdim hic bisi goremedi istersen kan testi yaptir dedi suan 700 civaridir ancak cuma fln gorunur dedi zorla pragesteron yazdirdim icin rahat etcekse yazim ama fazla ise yaramaz beklemen lazim dedi
Belki dusuk olur belmi yerlesmedir belki dis gebelik diye bana siraladi herseyi
Dun gece yaptirdigim kan testimi aldim 1366 bet cikti... Cuma en son 360 di bukadar yukselmeisi iyimiki kadinkrseyide goremedi ztn ustun koru ilgilendi
Ayyyy yrn kendi doktoruma gidiyim bakalim o nasil doldurucak .... Bu degerde kese gorunmesi lazim degilmi
eveet cuma günü buz gibiydi deniz. için titredi çok kalamadım.. nasıl güzeldi ama tatilde nasıl. Sabah indik eşim biz niye burda oturuyoz ki diyo. Akçaya yerleşmek istiyo :) ayy koşturmaca sonunda aldık valizimizi :) nasıl üzüldüm karıştı diye anlatamam hayır içinde önemli bişeyler yok ama insan kötü oluyo yinede :) hadi bakalım sen güzel haberlerinle gel artık :)hoşgeldin gülümmmmm iyi geçtimi tatilin akçayda çok fırtına varmıştı cuma günüüü
ay o bavul sıkıntısını bizde yaşıyoruz her sene
havaalanında karıştırıyolar illaki. sonra açıp bakıyolar içini falan
her seferinde tutanak tutuluyo sonra zıp diye geliyo valiz
içini kurcalamak için kayıp diyolar heralde
inşallah en kısa zamanda bulursunuz kusummm
canım yanlışım olabilir ama ben 1500 ü geçerse kese görünür diye biliyorum doktorum bana öyle demişti :44:
sıkma sen canını yarın bidaha kan ver bu sefer görünmesi lazım ve cumadan beri iyi yükselmiş anormal bi durum yok bence
ay kuşum benden bomba çıkmaz gibi geliyo bana
hiçbir hamilelik belirtim yok
ne göğüslerimde damar var ne uçlarında pıtır var ne kasıklarımda ağrı :26:
10da doktora gidicem inşallah adet olmam rezil olcam yoksa doktora
adam hem reglsin hemde betayamı baktıracaksın dicek
Rabbim bugününe şükürler olsun, HAMİLEYİM canlar...
Al tabi laptopu iki lafin belini kirariz...
Hosgeldin canim.. face foton cok tatliydi. gobis cikmis...
esinle ne kafar benziyosunuz...
Ne alti ayi..
toplam 16 haftadan 17 haftaya cikti...
Adetten hemen sonra yaptirdiysan bi kan ver. degerini ogren derim..
cok sevindim... senin rahatligin bebisinin gelmesine neden oldu biliyosun degil mi...her ay nasilsa olacak dedin iste oldu...
Her yer direnis her yer bebek slogani ile yola ciktin :)))
Dun bende aksama ksdar gazdan adam festivalini izledim
Iste olay buuu:)))
Bebeek
cankm yine de bi kzn testi yapsaydin yads bi idrar testi.. en azjndan dr. sokturucu falan verirdi...
cimcimeeee sen ne yaptinn...
hulyaaaa hadi saglikla don dr dan yarin
ve netlesrne kadar oruc tutmaaaa... bende tutarim herhslde demistim ama bi kac saat ac kalknca midem bulanip kusuyorummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?