- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.401
yaa kızlar ben acaip pozitifim yaa inş yarın kötü haber almam dimi yarın yine sil baştan ve daha beter yıkılcağım şeyler öğrenmem dimi yaa bugüne kadar sağlıklıysa varsa kötü bişey yoksa diyodum hiç hayal bile kuramıyodum ama bugün siizn yanınıza gelince tatilden bile fazla moral yüklendim ve farkında olmadan hamilelikte geçireceğim 9 ayı düşünüyorum onun hakkında konuşuyorum elim bş çıkmasın noooluuurrr çok dua edin bugün benim için
yaa kızlar ben acaip pozitifim yaa inş yarın kötü haber almam dimi yarın yine sil baştan ve daha beter yıkılcağım şeyler öğrenmem dimi yaa bugüne kadar sağlıklıysa varsa kötü bişey yoksa diyodum hiç hayal bile kuramıyodum ama bugün siizn yanınıza gelince tatilden bile fazla moral yüklendim ve farkında olmadan hamilelikte geçireceğim 9 ayı düşünüyorum onun hakkında konuşuyorum elim bş çıkmasın noooluuurrr çok dua edin bugün benim için
Allahım sen benim aklıma mukayyet ol yaneyav neyini merak ediyonuz öğrencem negatif çıkcak size söylicem sonra doktorumu arıcam gecikem oldu söktürücü verin dicem olağan şeyler
yav neyini merak ediyonuz öğrencem negatif çıkcak size söylicem sonra doktorumu arıcam gecikem oldu söktürücü verin dicem olağan şeyler
canım 15 kullanıcı varrrr hadı anacagım herkes senden gelecek guzel haberı beklıyorrrrr
hamıleyımm de de yık gec burayı :)
dağılın uleeeennnnnn
aradım hastaneyi bilgi işlem şuan internet arızasını çözmeye çalışıyomuş ne zaman olacağı belli değilmiş laboratuarı aradım orasıda doktorlar haricinden bilgi veremiyoruz sadece çıkıp çıkmadığını söyleyebilirim çıkmış dedi. 5 e kadar açılır sistem bekle dedi bide.
arkadasa msj attım değeri öğrenip döncek bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?