HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

yaa kızlar ben acaip pozitifim yaa inş yarın kötü haber almam dimi yarın yine sil baştan ve daha beter yıkılcağım şeyler öğrenmem dimi yaa bugüne kadar sağlıklıysa varsa kötü bişey yoksa diyodum hiç hayal bile kuramıyodum ama bugün siizn yanınıza gelince tatilden bile fazla moral yüklendim ve farkında olmadan hamilelikte geçireceğim 9 ayı düşünüyorum onun hakkında konuşuyorum elim bş çıkmasın noooluuurrr çok dua edin bugün benim için

ınsallah cok guzel haberlerle agzın kulaklarında doneceksın yarın sekerım canı gonulden dua edıyor ve ıı seyler olmasını temennı edıyorum

pozitif düşünmeye devam et sen canım benim sakın kötü şeyler getirme aklına. güzel hatta duble güzel haberlerle dönüp gelicen buraya inşallah

canımmmm kotuyu dusunme dua et sadece bızlerınde dualarındasın sende dualarında bızı unutma bebegım Allah'ım sagsalım bebegı kucagına almayı nasıp etsın canım benım

yav neyini merak ediyonuz öğrencem negatif çıkcak size söylicem sonra doktorumu arıcam gecikem oldu söktürücü verin dicem olağan şeyler

bıdı bıdı nıdı ne çok ve lüzumsz konuşuyosun sne öyle yaaa ufff bi sus sen en iyisi sonucu alana kadar konuşma anca olumsuz konuşuyosun negatif çıkarsa hepimiz totomuzun üzerine otururuz önümüzdeki ay deriz ama şuan bişey çıkamdı daha umut ediyoruz umutluyuz heyecanlıyız senin yerinede cicim

ayy bu güzel haberleri aldı da bizi burda mı unuttu anlamadım ki .. bütün kızlar toplaştık onu bekliyoz. onda TIK yok :)

arkadaşlar dört aydır çalışmalara başladık. ilk ay kafaya taktim takip ettim ateşimi yumurtlama günümü, olmadı ikinci ay kafaya hiç takmıycam dedim, takip etmemeye çalıştım, stresten adetim 10 gün gecikti. üçüncü ay ev taşıma filan oldu, stresliydim hadi bu yüzden olmadı diyelim. inşallah beşinci ayda hamile kalmak istiyorum rabbim nasip ederse.

internetten baktım. hamile kalmak isteyenler, hem eşlerimiz hem biz, C vitamini, yeşil yapraklı sebzeler, meyve yememiz, stresten uzak durmamız gerekiyormuş. Rafine şeker ve beyaz un vucüttaki şeker dengesini bozduğu için uzak durulması gerekiyormuş..

hamile kalan arkadaşlar nasıl hamile kaldıklarını yazabilirler mi acaba?

bence bizim sayemizde oda panik oldu eli ayağı titriyo nette sonuçlara bakmak için bilgileri yazamıyo tel açmak için numarayı tuşlayamıyo eli karışıyo:)))

dağılın uleeeennnnnn

aradım hastaneyi bilgi işlem şuan internet arızasını çözmeye çalışıyomuş ne zaman olacağı belli değilmiş laboratuarı aradım orasıda doktorlar haricinden bilgi veremiyoruz sadece çıkıp çıkmadığını söyleyebilirim çıkmış dedi. 5 e kadar açılır sistem bekle dedi bide.

arkadasa msj attım değeri öğrenip döncek bana

ooof salak sistem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…