HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

arkadasımmmm senın ıcın heyecanlandık ama olsunnnnn Allah'ın gunlerı bıttı mı sankı onumuzdekı maclara bakacagız bebegım.bence sen bu ay cok stres yaptın sımdı gevse ve kendıne gel bak tatıle cıkacaksın zaten bebegın gelecek buna emın ol ama sakın dusunme v esıkıntı yapma

ben dedim size yok bende bişey diye.
üzüldümmü hayır sevindimmi hayır

şuan tek düşüncem bian önce batım gelsin tatilin keyfini çıkarayım

yok artik ....
okadar belirtiye boyle cevap ....

napalım kısmet inş tatil bebişi gelir hem hamileyken tatile gidince iyi olmuyo öööyyle bişey yapamdan otelin bilmemnenin tadını çıkaramadan ardeş kardeş uyuyosun hayırlı zamnda tez zamnda gelsin inş canım o yumurta testlerinide at canım bneim bu ay 6gün felan bariz koyu çıkmıştı otomatşğe bağladığımı düşünüyodum hem o ne öyle 4 saat bişey yiyip içmicen 2 saat çişe gitmicen tutcan kendini amma kasıntı bişey o testler yaa

yok kuzum yaaa stres üzüntü falan yaptığım yok şimdi doktorumu arıcam ne var ne yok baksın bakalım

benim zaten tek derdim oydu gebelik varsa gemiye binemem tatile gidemem diyodum ama çok şükür bundada var bi hayır kocamı tek başına göndermicem yunan adalarına

benim zaten tek derdim oydu gebelik varsa gemiye binemem tatile gidemem diyodum ama çok şükür bundada var bi hayır kocamı tek başına göndermicem yunan adalarına

baak var işte bundada bi hayır kocanı kapıverirlerdi mazallah kapmasalarda senin aklın onda kalırdı bid esnei öyle bırakıp gitti diye bisürü kavga küslük amaan çek çekebilirsen iyi oldu boşveeer inş yeni ay gelcek sıkma tatlı canını

anaaaam benim 8 gün sonra evlenme yıldönümümmüş bebkti tatildi derken unuttum gitti şimdi alttaki takvimden farkettim hazır cimcimenin şanına bukadar kiiyi birarada yakalamışken soruyum napcam ben eşime

anaaaam benim 8 gün sonra evlenme yıldönümümmüş bebkti tatildi derken unuttum gitti şimdi alttaki takvimden farkettim hazır cimcimenin şanına bukadar kiiyi birarada yakalamışken soruyum napcam ben eşime

ultrasyon kağıdını al dr dan..
güzel bir yerde rezervasyon yapıp yemeğe götür..
bebişin ilk resmini babacığına ver olur biter

ultrasyon kağıdını al dr dan..
güzel bir yerde rezervasyon yapıp yemeğe götür..
bebişin ilk resmini babacığına ver olur biter

ee adam günde 10kez soruyo nette okuyup kendi kendini doldurma diyen adam sürekli netteki arkadaşlarına sordunmu mide bulantısı normalmiymiş nolurmuş ne bitermiş ne iyi gelirmiş deyip duruyo yarın doktora daah gitmeden aramaya başlar naptın diye bende zaten saklayamam okadar gün güzel haberi innnnş güzel haber alırsam tabi ama inanıyroum sayenizde alcam o güzel haberi inş

keşke ona dr randevunu söylemese idin..
tek başına gider sonucu öğrenir ona sürpriz yapardın..

ha miktirrrr yaafff
neyse kısmet tabi ki.
hayırlısı olsun canım.
en azından kafamızdaki soru işaretleri gitti.
daha fazla boşuna umutlanmamış olduk.
gelecek aya inşşş..

keşke ona dr randevunu söylemese idin..
tek başına gider sonucu öğrenir ona sürpriz yapardın..

kaç gündür doktora ne zamn gitcen hadi randevu al deyip duruyo taa italyadan hastaneyi arada randevu al diyo delimi ne bugün yarın gitcem dedim başımın etini yedi işe gitmicekmişim doktora gitcekmişim

kızlar ya benim regli pok var gibin tatile denk geliyor.
geciktirici kullanmak istemiyorum.
1 defa kullanmıştım,acayip şişkinlik yapıyor,töbe ettirdi bana.
aranızda tampon kullanan var mı?
bi tarafıma kaçmasın kıs bu?
arkadaşlarla gidiyoruz tatile,resil olmayayım oralarda.
bi de enfeksiyondan çok korkuyorum.
biraz araştırdım,çoğu çok rahat diyor.
ama bikaç kişi enfeksiyon kapmış.
size sormak istedim bi de...

anaaam uff yaa kötü denk geliyo kız tüh ben hiç bilmiyorum kuzum geciktiriciyide tamponuda malesef kız bellimi olur belki hamiş olursun bu ay dur bakalım

kaç gündür doktora ne zamn gitcen hadi randevu al deyip duruyo taa italyadan hastaneyi arada randevu al diyo delimi ne bugün yarın gitcem dedim başımın etini yedi işe gitmicekmişim doktora gitcekmişim

kız seninki şimdiden böyleyse, 9 ay nasıl dayanacak annem
senden önce doğurur bu demedi deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…