HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ha miktirrrr yaafff
neyse kısmet tabi ki.
hayırlısı olsun canım.
en azından kafamızdaki soru işaretleri gitti.
daha fazla boşuna umutlanmamış olduk.
gelecek aya inşşş..

beni doktorum cuma günü uyarmıştı zaten kuzum
ben sonucu bekliyodum olsaydı sürpriz olcaktı
olsun hayırlısı olsun
ben neden geciktiğini merak ediyorum

ben değil ama arkadasım kullandı oda rahat olduğunu söylüyodu. içine kaçmaz ipi var zaten ipini çamaşırının içinde saklayacaksın kaçarsada bişey olmaz kırmızı deniz olur

valla cnm bnm gecen sene 2 tatilimde regle denk geldi...
hep tampon kullandim ama ob degil...
simdi yenileri var. hic ellesmeden cok kolay kullaniliyor. tampax diye...

kaç gündür doktora ne zamn gitcen hadi randevu al deyip duruyo taa italyadan hastaneyi arada randevu al diyo delimi ne bugün yarın gitcem dedim başımın etini yedi işe gitmicekmişim doktora gitcekmişim
valla senin kozalağa ben de katılıyorum.
insan olan merak eder herhalde
sen yarın iyi haberi alırsan töbe 8 gün bekleyemezsin.
arabanız varsa hafta sonu bir otel motel güzel bir yer ayarla,şehre yakın deniz göl kenarı falan olsun.
ya da tarihi bir yer.
hem italya da otelde mikmik olmamış ya sebeplenirsiniz belki
gerçi ben bunu doğum gününde yapmak istiyorum kozalakçığımın.
diğer de ne yapacaksın anam.hep aynı şeyler:
git bi kıyafet al,saat al,ayakkabı al,play station al.
akşam yemeği hazırla.ama sen hazırlama miden bulanıyooo
yemeğe gidin falan filan.

yarın doktora gidiyorum aradım kist olabilir gel muayene edelim ona göre ilaç vercem dedi

Ablam kullaniyor tatillerde cok memnunn. bendede vardi ama hic kullanmadim biliyosun gerekli haller disinda bisey sokamiyorum orayaa))))

anaaam uff yaa kötü denk geliyo kız tüh ben hiç bilmiyorum kuzum geciktiriciyide tamponuda malesef kız bellimi olur belki hamiş olursun bu ay dur bakalım
ağzın bal yisinnnn
inş öyle olur ama benim önce bi mikmik yapmam lazım.
du gideyim adamı baştan çıkarabilecek miyim?
vahşi cazibemi kullanıcam,tutarsa

ben değil ama arkadasım kullandı oda rahat olduğunu söylüyodu. içine kaçmaz ipi var zaten ipini çamaşırının içinde saklayacaksın kaçarsada bişey olmaz kırmızı deniz olur
deli misin kız?kaçarsa biterim ben.
ne diyecem doktora : tamponum içime kaçtı,çıkarır mısınız mı?
aman Allah korusun,rezalet.

canım ya ob iyi diye yazmışlar.
sence tampax mı alayım?bi de boyutunu nerden bilicem?

ob iyi ama onu elinle fln kendin koyman lazim. tr de eskiden beri sadece ob var diye ii...
tampax yaz google amcaya gorcen resimlerini.... siringa gibi hic tampona dokunmadan direk yerlestiriyorsun.
daha hijyenik. elini fln biyerlerinle butunlestirmek zorunda degilsin... satilan yerler gratis ve biyer daha vardi adini unuttum...
ben kesinlikle tavsiye ederim .... ob beni rahatsiz ediyo mesela

ben kullandım kullanıyordumda hamılelıkten once pedden cok cok cok dha temız bır sey
tek sartı var 4 saat maksımum ıcerde kalmalı ole uzun uzun tutarsan enfeksıyonda olursun baska seylerde

kız takmadan once ıpını bı kontrol et cek bakem halatı saglammı saglamsa hıcde bısı olmaz gırerken kucucuk cıkarken kocaman oluyor ıcerde sıvıyı emınce sısıo

ped gıbı kokmuıyor akmıyor falan yeterınce ılerıye ıtersen varlıgını bıle unutuyorsun ıcerdemıydı dıe ben regl oldugumu unutuyordum valla

yaaaaa kızlar konuyu dağıtacagım ama ben bu ay adet olursam doktora yumurta takıbı ıcın gıdıcem var mı fıkrı olan ? ne zaman gıtmem gerek sızce?

yaaaaa kızlar konuyu dağıtacagım ama ben bu ay adet olursam doktora yumurta takıbı ıcın gıdıcem var mı fıkrı olan ? ne zaman gıtmem gerek sızce?

bence regl olur olmaz gıt zaten butun ay en az 5 kere gorcen doktoru
ama ınsallah yıne doktora gıdersın ama gebelık takıbı ıcın

niyeki prezervatifi içine kaçanları orda kalanları duymadınmı hiç
prezervatif içe de mi kaçıyormuş?
valla ilk defa duydum
adama demezler mi bi kılıfına bile sahip olamamışsın diye.
haşin sevişmelerrrr de oluyor dimek ki
marka tavsiye eder misin bebem?
canım reglin 2.günü gidiyorsun.
doktor ilaç verecekse veriyor,sonra 11.gün gel diyor.
sonrasında yumurtaların gelişimine göre gün veriyor

reglının ıkıncı gunu yanı benım bat 12 sı ıns olmamda olursam 14 une randevu alıyorum ben ozaman dogru mu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…