HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

gratis de bulamadım.vaktin olunca bakıp linki yollar mısın canım?

kız seninki şimdiden böyleyse, 9 ay nasıl dayanacak annem
senden önce doğurur bu demedi deme

ilk öğrendiği gün zaten amaan 9 ay çok yaa nasıl dayancaz dedi şimdilerde cinsiyet merakı sardı 4-5 ayda anca dedim amaan çabuk olan bişey yokmu diyo az kaldı doğurmaya başlıcak benimki

itiraf ediyorum italyada oldu ama azıcık ucundan oldu yapmaz korkar dediğim adamı tutamıyorum dün yalvar yakar oldu dedim ben hastayım canımın derdindeyim sen ne derdindesin kızdım bi gece gitmiş traş felan olmuş sırf beni baştan çıkarabilmek için anlamazdan geldim ayy valla hiç yemek memek modundada değilim neyse inş yarın güzel haber alıyımda ondan sonra iftara götüreyim en iyisi bunu anasına:))))

Hosbuldum esracimmm uzun zaman olu facee bile girmiorum ne zamandir napiosun nasilk gidio yeni hamisler var mi die bakioum hsst beklio sanirim sonuc alicakmis yanilmiorsam ! Sevinim :)

canım ben hamileyim şun ama malesef mol gebelik oma ihtimali var dedi gerizekalı doktor yarın inş gidip neymiş öğrencem dua istiyoruuummm:))))

bilmem miii?seni şeyi kıymetlii
ben de ayda 3 defa göstermezsem rahat edemiyorum.
alışkanlık yarattı

bizimkisi kamu malı artık kamu yararına açıcaz şekerim sen ben bide cimcime

yaaaaa kızlar konuyu dağıtacagım ama ben bu ay adet olursam doktora yumurta takıbı ıcın gıdıcem var mı fıkrı olan ? ne zaman gıtmem gerek sızce?

canım adetinin 2. yada 3. günü başla ama doktorun gerekirse 2-3güne bir bile çağırabilir buna hazırlıklı ol

en kotex mını kullandım valla hıc ıpı falan kopan olmadı evlendıkten sonra toplasan 2 yılda ıkı paket ped anca kullandım gerısı hep tampon ob grubu yanı evet ıcerı ıterken hıc mutlu olmuyorsun kendını sey eder gıbı ama olsun sonuc basarılı sen once bı deneme yap

bacım 14 temmuz pazarmıs :) ben 15 temmuz pazartesı saat 8 e randevu aldım bacım yanı 3 gunu sıncık baka ne yapacak muayenede ?

ebda 14ünü geçirme demiş ama bence 15inde gitsende olur sana bişi yapmıcak annem açacak kuşunla tanışcak muhabbet etcekler hiiç canın acımıcak merak etme hem biz senden hamiş haberi beklemiyomuyduk nolduda adete döndü olay allam yarebbim

Leyyyyyn bende hamılelık beklıoym ama olduda bat gelırse dıe sey ettım :) bırde ben adetken nasıl muayene olacak onu soruyom ben benı konusturtmayın :) kanlı kanlı bakacak deıl heralde Allah'ım yaaaaaaaa

Leyyyyyn bende hamılelık beklıoym ama olduda bat gelırse dıe sey ettım :) bırde ben adetken nasıl muayene olacak onu soruyom ben benı konusturtmayın :) kanlı kanlı bakacak deıl heralde Allah'ım yaaaaaaaa

bazı durumlarda doktor özellikle adetliyken çağırıyo bilmiyomusun kız
bende bi defa gitmiştim doktor adetin 2. günü gel dedi gittim napacan mecbur gitcen

merve alttan bakmıyor sadece adetliyken rahim daha net görünüyormuş,yani karından ultrosyonlA bakar.
yoo alakası yok.
gayet güzel kanlı manlı alttan bakıyor.
altına kağıt havlu seriyorlar,merak etme
bu arada adetin 2.3.gününde gidersen kist var mı,reglle atıyor musun onu görebiliyor.
ama 5.günden sonra belli olmuyor.kist varsa yumurtan çatlamıyor demek ve çatlatma iğnesi de veriyor.
bu nedenle reglin 2. veya 3.günü gitmen önemli.
geçen ay ben 6.gününde gittim.şimdi gelmenin bir anlamı yok,2.günü gelsen görürdük dedi.
11.günde de gelsen olurdu,gelmişsin bakalım dedi.

yaaaaa kızlar konuyu dağıtacagım ama ben bu ay adet olursam doktora yumurta takıbı ıcın gıdıcem var mı fıkrı olan ? ne zaman gıtmem gerek sızce?

Yaaayaaa alttan bakiyolar tabii adetin 2. gunu...ben niye gitmiyordum saniyosunn...
ama sen beni baz almaa...tirsagin tekiyim. bu konuda...

patesli ve kiymali borek yaptik annemle simdiii:)))

2 ay yumurta takibine gittim adetin 3.günü, ikisindede kanlı canlı alttan bakmadılar karından ultrasyonla bakıldı.

Ayy herkesi ramazan telaşı sarmış çarşı bi kalabalık sanırsın bayram :)
bende gittim bi kaç bişey aldım eve. akşam kocacığıma patatesli börek yapçam. :)) kendime de dolma doldurcam akşam yemeği olaraktan :)
3lü tarama testine giden oldu mu ? Esra sen cinsiyeti ne zaman öğrenmeye gitcen canikom ? Doktor bana 3lü için 3 hafta sona gel dedi. 29 temmuz filn oluyo. ama ben cinsiyet ve bir rutin kontrol için burada hastanedeki bi doktora görünsem olmazmı ki ? bu hafta 14. haftanın içindeyim belli olurmu ki cinsiyet ne yapsam kararsız kaldım :26:

keşke adet olabilseydim kendimi şuan işe yaramaz hissediyorum ne hamile kalabiliyorum ne adet olabiliyorum ergene girmemiş çocuk gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…