- 9 Şubat 2013
- 1.555
- 7
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.481
gratis de bulamadım.vaktin olunca bakıp linki yollar mısın canım?ob iyi ama onu elinle fln kendin koyman lazim. tr de eskiden beri sadece ob var diye ii...
tampax yaz google amcaya gorcen resimlerini.... siringa gibi hic tampona dokunmadan direk yerlestiriyorsun.
daha hijyenik. elini fln biyerlerinle butunlestirmek zorunda degilsin... satilan yerler gratis ve biyer daha vardi adini unuttum...
ben kesinlikle tavsiye ederim .... ob beni rahatsiz ediyo mesela
kız seninki şimdiden böyleyse, 9 ay nasıl dayanacak annem
senden önce doğurur bu demedi deme
valla senin kozalağa ben de katılıyorum.
insan olan merak eder herhalde
sen yarın iyi haberi alırsan töbe 8 gün bekleyemezsin.
arabanız varsa hafta sonu bir otel motel güzel bir yer ayarla,şehre yakın deniz göl kenarı falan olsun.
ya da tarihi bir yer.
hem italya da otelde mikmik olmamış ya sebeplenirsiniz belki
gerçi ben bunu doğum gününde yapmak istiyorum kozalakçığımın.
diğer de ne yapacaksın anam.hep aynı şeyler:
git bi kıyafet al,saat al,ayakkabı al,play station al.
akşam yemeği hazırla.ama sen hazırlama miden bulanıyooo
yemeğe gidin falan filan.
Hosbuldum esracimmm uzun zaman olu facee bile girmiorum ne zamandir napiosun nasilk gidio yeni hamisler var mi die bakioum hsst beklio sanirim sonuc alicakmis yanilmiorsam ! Sevinim :)
bilmem miii?seni şeyi kıymetlii
ben de ayda 3 defa göstermezsem rahat edemiyorum.
alışkanlık yarattı
yaaaaa kızlar konuyu dağıtacagım ama ben bu ay adet olursam doktora yumurta takıbı ıcın gıdıcem var mı fıkrı olan ? ne zaman gıtmem gerek sızce?
reglının ıkıncı gunu yanı benım bat 12 sı ıns olmamda olursam 14 une randevu alıyorum ben ozaman dogru mu canım
13ü de olur 14 ü de olur canım.14ünün geçirme yeter.reglının ıkıncı gunu yanı benım bat 12 sı ıns olmamda olursam 14 une randevu alıyorum ben ozaman dogru mu canım
prezervatif içe de mi kaçıyormuş?
valla ilk defa duydum
adama demezler mi bi kılıfına bile sahip olamamışsın diye.
haşin sevişmelerrrr de oluyor dimek ki
marka tavsiye eder misin bebem?
canım reglin 2.günü gidiyorsun.
doktor ilaç verecekse veriyor,sonra 11.gün gel diyor.
sonrasında yumurtaların gelişimine göre gün veriyor
bacım 14 temmuz pazarmıs :) ben 15 temmuz pazartesı saat 8 e randevu aldım bacım yanı 3 gunu sıncık baka ne yapacak muayenede ?
ebda 14ünü geçirme demiş ama bence 15inde gitsende olur sana bişi yapmıcak annem açacak kuşunla tanışcak muhabbet etcekler hiiç canın acımıcak merak etme hem biz senden hamiş haberi beklemiyomuyduk nolduda adete döndü olay allam yarebbim
Leyyyyyn bende hamılelık beklıoym ama olduda bat gelırse dıe sey ettım :) bırde ben adetken nasıl muayene olacak onu soruyom ben benı konusturtmayın :) kanlı kanlı bakacak deıl heralde Allah'ım yaaaaaaaa
kuzum onlar kanlıda bakar canlıda sen rahat ol
gratis de bulamadım.vaktin olunca bakıp linki yollar mısın canım?
Leyyyyyn bende hamılelık beklıoym ama olduda bat gelırse dıe sey ettım :) bırde ben adetken nasıl muayene olacak onu soruyom ben benı konusturtmayın :) kanlı kanlı bakacak deıl heralde Allah'ım yaaaaaaaa
kızzzzz gercek mı ben adetken acamam yaaa yalan deyın bana nolur ıptal ederım randevumu bak :)
yoo alakası yok.merve alttan bakmıyor sadece adetliyken rahim daha net görünüyormuş,yani karından ultrosyonlA bakar.
yaaaaa kızlar konuyu dağıtacagım ama ben bu ay adet olursam doktora yumurta takıbı ıcın gıdıcem var mı fıkrı olan ? ne zaman gıtmem gerek sızce?
2 ay yumurta takibine gittim adetin 3.günü, ikisindede kanlı canlı alttan bakmadılar karından ultrasyonla bakıldı.yoo alakası yok.
gayet güzel kanlı manlı alttan bakıyor.
altına kağıt havlu seriyorlar,merak etme
bu arada adetin 2.3.gününde gidersen kist var mı,reglle atıyor musun onu görebiliyor.
ama 5.günden sonra belli olmuyor.kist varsa yumurtan çatlamıyor demek ve çatlatma iğnesi de veriyor.
bu nedenle reglin 2. veya 3.günü gitmen önemli.
geçen ay ben 6.gününde gittim.şimdi gelmenin bir anlamı yok,2.günü gelsen görürdük dedi.
11.günde de gelsen olurdu,gelmişsin bakalım dedi.
demek ki benim doktor sapık2 ay yumurta takibine gittim adetin 3.günü, ikisindede kanlı canlı alttan bakmadılar karından ultrasyonla bakıldı.
bence mdesizdemek ki benim doktor sapık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?