- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.501
Ayy herkesi ramazan telaşı sarmış çarşı bi kalabalık sanırsın bayram :)
bende gittim bi kaç bişey aldım eve. akşam kocacığıma patatesli börek yapçam. :)) kendime de dolma doldurcam akşam yemeği olaraktan :)
3lü tarama testine giden oldu mu ? Esra sen cinsiyeti ne zaman öğrenmeye gitcen canikom ? Doktor bana 3lü için 3 hafta sona gel dedi. 29 temmuz filn oluyo. ama ben cinsiyet ve bir rutin kontrol için burada hastanedeki bi doktora görünsem olmazmı ki ? bu hafta 14. haftanın içindeyim belli olurmu ki cinsiyet ne yapsam kararsız kaldım :26:
kuzumm surdan hesaplayiver bakem ne cikacak... boylelikle kontrol etmis oluruz dogruluk payini
genelde tutuyo cnku
Google Translate
dogum tarihlerinizi yaziyorsun rakamla - doc a son sat tarihi
bende gittim bi kaç bişey aldım eve. akşam kocacığıma patatesli börek yapçam. :)) kendime de dolma doldurcam akşam yemeği olaraktan :)
3lü tarama testine giden oldu mu ? Esra sen cinsiyeti ne zaman öğrenmeye gitcen canikom ? Doktor bana 3lü için 3 hafta sona gel dedi. 29 temmuz filn oluyo. ama ben cinsiyet ve bir rutin kontrol için burada hastanedeki bi doktora görünsem olmazmı ki ? bu hafta 14. haftanın içindeyim belli olurmu ki cinsiyet ne yapsam kararsız kaldım :26:
keşke adet olabilseydim kendimi şuan işe yaramaz hissediyorum ne hamile kalabiliyorum ne adet olabiliyorum ergene girmemiş çocuk gibiyim
keşke adet olabilseydim kendimi şuan işe yaramaz hissediyorum ne hamile kalabiliyorum ne adet olabiliyorum ergene girmemiş çocuk gibiyim
Cinsiyeti 13. Haftada gittigimde bacaklari acmadi...goremedik.. ikili test yaptik ucluden hic bahsetmedi...caganda da sadece ikili testi yspmistik...sanirim yaptirmam onu..
Ayrintili ultrason varmis 20-24 haftalarda onu yaptiririm..simdi antepte degilim eylulde gidecem antepe.bi kac kaftaya nigdede giderim kontrole...simdi o zaman ogrenirim cinsiyeti..benim yerimde baskasi olsa coktan gitmisti ama bekliyorumm..yengem gelcek haftaya bitlikte gideriz dedim.
Cinsiyeti 13. Haftada gittigimde bacaklari acmadi...goremedik.. ikili test yaptik ucluden hic bahsetmedi...caganda da sadece ikili testi yspmistik...sanirim yaptirmam onu..
Ayrintili ultrason varmis 20-24 haftalarda onu yaptiririm..simdi antepte degilim eylulde gidecem antepe.bi kac kaftaya nigdede giderim kontrole...simdi o zaman ogrenirim cinsiyeti..benim yerimde baskasi olsa coktan gitmisti ama bekliyorumm..yengem gelcek haftaya bitlikte gideriz dedim.
gerçi 12. haftadayken muayene olmuştum görmemesi bile normal. aslında ben yaptırmıycaktım ama doktora dedim üçlü test gerekli mi ne zaman geleyim diye. 3 hafta sona gel dedi. aslında yapmıyomuş bu doktor 3lüyü pek fazla. acaba bende bi sıkıntı mı oluştu ki ondan mı istediCanım doktor görsede sölemiyo 16 ya kadar yüzde 60 70 falan dio bide bence 3 lü yaptırma direk 4 lü yaptır 16 da git derim çünkü 4 lü daha kapsamlı
canım nasılsın iyimsiin ? senin reglin ne kadar geçti.? gitçekmisin doktor kontrolüne ?
İyiyim bebegim azcik karisigim uzgunum ama hala umutluyum falan filan:))bugun 3.gunu 5.de olmam lazimdi ama 2 gun once erken gebelik testi yaptim neg cikti 10 gun falan gelmezse giderim dra ama simdi gitmic daha:)) siz napiyosunuz bebis nasil??
tabikide umutlu olcaksın. bu topik her ay anne olmayı umutla bekleyenler topiği değilmi. :) canım 10 gün çok değil mi ama. ? Cuma günü gitsen daha iyi olmaz mı ?
biz iyiyiz bi yaramazlık yok şimdilik bakalım.. inşallah 9 aya kadar da öyle gider.
Saçmalama canım sen ne badireler atlattın kürtaj yara yakılma normal aslında bünyenin tepki vermesi
Canim haksizlik etme kendineee.. brlki senin bebenin tohumu gemide atilacak belki yunan adasindaa....fantazi olur iste. sakin bu ayi bosbirakma
Canim uzuldum ya sonuca insallah bi dahaki aya kaldi umutlar(sen 10 temmuzu bekle bence o zamanda olmazsan panige kapil kotu ters giden bisey yoktur insallah yarin baktir bakalim kist falan yoktur kotu seyler dusunme gecen ay kacinda adet olmustun???
Kızlar elimde ovu. testleri var 10-15 tane.
İsteyen varsa bana özelden msj atsın adresine kargoya vereyim...
Belki 1 bebişin gelmesine vesile olurum...
belkide bu bir sınav bünyemde şaşırdı hangi şıkkı işaretleyeceğini.
inanın kızlar size yemin ediyorum şuan tek derdim biran önce sağlığıma kavuşmak
hamile olmadığıma üzülmedim adet olamadığıma üzüldüğüm kadar
yarın kist falan yoksa söktürücü vercek doktor gemide kanka olcaz tuh olaydı yunanlılara benzerdi belki sarı saçlı yeşil gözlü
az önce arkadasla konuştum biliyomusun benimde gebeliğim hastanedeki kan tahlilinde negatif çıkmıştı dedi beni umutlandırmak için konuşma dedim bende.
inşallah yarın kist çıkmaz sadece tarlusal alıp gelirim
inan olsun gebelik testi olsalardı hiç düşünmeden isterdim ama bendeki ovulasyon testlerini bile gebelik testi olarak kullandım
kızlar çok ağrım var benim yaaa
ağrıdan ağlıyorum yemin ediyorum
korkuyorum kötü bişey olacak diye
belim resmen bıcakla kesiliyo karnıma kadar dolandı sancısı
ya kist sorunu olanlar yardım etsin bu nasıl anlaşılır ağrısı acısı olurmu
İnsallah kuzum benimm saglikla kucagina al kucuk kuzunu :)) 9 ay yok bi kere daha az kaldi bebem:))ne biliyim kuzum yaa bekliyim diyorum azicik zaten 10 gun den once hastalanirim diye umuyorum ondan dr konusunda rahatim sanirim :)))
Canim adet olman sart tabiki ama doktor nasil hemen sokturucu vericek 1 hafta erken ve 1 hafta gec gelmesini normal olarak goruyo benim doktorum yani cok ilac kullanmak da iyi degilki(biraz daha bekle derim ben sen yine git doktora kist falan olmadigi surece mevsimsel ve stresten dolayi gecikme olabilir yeterki problem cikmasin arkadasinin dedigi de dogru kanda bile negatif cikip hamile olanlar var allahin isi iste:))bugun is yerinde bi kadinin kizi var 4 yasinda 18 aylik da oglu yasim 40 oldu gec evlendim zaten kizi planli yaptik ama oglana korunurken hamile kaldim dedi bize kalsa dusunmezdik belki de dedi o an kendi kendime ne ayak sallamadigimiz kaldi ne yumurtlama gunu hesaplamadigimiz olmadi mi olmuyo diye bi kere daha tekrarladim o yuzden ne olucagi hic belli olmaz ilac icin erken bence ama yinede sen bilirsin tabii
Canim gazli biseyler yedinmi o da fena sanci yapiyo resmen butun vucudunu dolaniyo sancisi kisti falan cikar aklindan o kadar agrili bi kist olmasi icin cok buyuk olmasi lazim gecen ay tertemizdi hersey o kadar buyuk bi kist olusamaz olumsuz seyleri cikar aklindan(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?