- Konu Sahibi cimcimesultan
-
milupa aptamil şöyle dursun tarhana çorbasıyla büyütcez bu gidişle. bez yerinede eskiden olduğu gibi muşamba üçgen bezler kullanırız
allahha koptum burda erkekler ne gülüyon diyo iş yeribnde bizde bakalım diyorlar öldümm kız gülmektennn anammmmmmmmmm
ooo senden bendensin cimcimemmmmm tabisiii fıratt.. gelsin neler yapcem neler ısırcam her yerini nerde jkaldın len sen dicem..
allah o mısırlıları top etsinnnzaten böyle bi buluşuda onlardan beklerdim...
olmasmı kızz neyin kafasını yaşıyorlarsa artık değişik bişicik onlar insancık diyom ben onlara...
etsin etsin ama insnaın başına ne gelirse meraktan biliyosun ...
tabi canim eskiden test mi vardi,dogru diyorsun.eglendik,kafa dagildi bunlarin sayesinde...Ahh ahh benim kocisde gorse su halimi kafayi yedigimi onaylar eskiler inaniyodur tabii kuzum onlarda hamilelik testi mi varmis :))) bizde egleniyoruz iste napalim kafalar dagilsin yeter kii:))
Ben zaten eczaneye girer girmez paket yapılmaya başlanıyoradamcağız tanıdı artık .
Kizlar sizce hamilemiyim:))acayip usuyorum elim ayagim buz gibi kasiklarimda agri yok batma var her ay adet oncesi simdi agri olurdu sinirli ve agresif olmaliydim bu aralar ama bir sakinlik var ustumde anlatamam:))akinti sari ve yogun sayilir ovulasyonda cift cizgiyi gordugum gun ve ertesi gun calistik da ek bilgi:))
ahahaaaaa sizinee lenn de onlarada karbonat testi yaptıralımbizimkiler bayan olduğu için sıkıntı yok ben anlayıom onlarda kopuyooo
Hamilelik belirtilerine üşümedemi var :18:Kizlar sizce hamilemiyim:))acayip usuyorum elim ayagim buz gibi kasiklarimda agri yok batma var her ay adet oncesi simdi agri olurdu sinirli ve agresif olmaliydim bu aralar ama bir sakinlik var ustumde anlatamam:))akinti sari ve yogun sayilir ovulasyonda cift cizgiyi gordugum gun ve ertesi gun calistik da ek bilgi:))
sıgırdı birden diyorlar ama öyle böyle gülmedimmm allahımyaaa
allahha koptum burda erkekler ne gülüyon diyo iş yeribnde bizde bakalım diyorlar öldümm kız gülmektennn anammmmmmmmmm
milupa aptamil şöyle dursun tarhana çorbasıyla büyütcez bu gidişle. bez yerinede eskiden olduğu gibi muşamba üçgen bezler kullanırız[/QUOTEKendimi bez yıkarken hayal ettimde
dere varmı yakınlarda dere. şimdi makinede de yıkanmaz o bezler hassas olur derede çamaşır günü yaparız artık
Valla yaa daha bebis gelmeden paralarin hepsi testlere gitti evde hala yapilmamis 7 ovu 4 de gebelik testi mevcut :)))
her ay karnım ağrısın hemen teste sarılıyorum bu kadar testi öss de çözseydim kembiriçte okuyo olurdum şimdi
Kizlar sizce hamilemiyim:))acayip usuyorum elim ayagim buz gibi kasiklarimda agri yok batma var her ay adet oncesi simdi agri olurdu sinirli ve agresif olmaliydim bu aralar ama bir sakinlik var ustumde anlatamam:))akinti sari ve yogun sayilir ovulasyonda cift cizgiyi gordugum gun ve ertesi gun calistik da ek bilgi:))
test yap test. başka bi öneri yapamıyoruz artık iyice aştık
artık hapşursak hamileyiz sancaz yaa
inşallahhh diyorum bebeğim inşallahh bende çift çizgiyi bekliyorum benim adam denk durmuyokiii dün hiç hesapta yoktu çarpışma bugundu normaldeee ne oldu anlamadım kendimi dilkelenirken buldum
olabilir ama şekerim batın ne zamannnn
sıgırdı birden diyorlar ama öyle böyle gülmedimmm allahımyaaa
Normalde 18 kuzucum ama ovulasyonda 5.de gordum cift cizgiyi 14 gun ekleyince 19 u olucak insallah olmuycak da iste olursaaa(5 gun var yanii offff zor tutuyorum kendimi test yap diye durtuyolar resmen yap bak silik cikicak diye konusuyo icimdeki pis ses butun gun onunla kavga halindeyim yapmiycam banane git basimdan diyee allaaaammmm kafayi yedimm:)))))
ne yapalım şekerim başka türlü zaman geçmiyor
dere varmı yakınlarda dere. şimdi makinede de yıkanmaz o bezler hassas olur derede çamaşır günü yaparız artık
her ay karnım ağrısın hemen teste sarılıyorum bu kadar testi öss de çözseydim kembiriçte okuyo olurdum şimdi
Bagimlilik yapti bende tek cizgi her ay gormeden rahat edemez hale geldim yanii bi kerede bekliyim kirmizilari goriyim yok illa tek illa tek gorucem once:))
ne yapalım şekerim başka türlü zaman geçmiyor
doğru söze ne denir, gazım var gibi sanki hamileyim diyorum bende mesela. komikmiyim evet:)
insallah kirmizilarin gelmez canim,hamilesindir insallahNormalde 18 kuzucum ama ovulasyonda 5.de gordum cift cizgiyi 14 gun ekleyince 19 u olucak insallah olmuycak da iste olursaaa(5 gun var yanii offff zor tutuyorum kendimi test yap diye durtuyolar resmen yap bak silik cikicak diye konusuyo icimdeki pis ses butun gun onunla kavga halindeyim yapmiycam banane git basimdan diyee allaaaammmm kafayi yedimm:)))))
kızalr bide şu var rahmi egri olanlar yumurta koyuyomuş biri çiğmi haşlayıppmı koyacaz demiş diyeri çiğ koyarsan civciv çıkar yada haşlanır pişer demiş sarımsagı unutun bu daha iyi hem dar olan açılır hem çocuk olmasa civcivimiz olur kötümü
kızalr bide şu var rahmi egri olanlar yumurta koyuyomuş biri çiğmi haşlayıppmı koyacaz demiş diyeri çiğ koyarsan civciv çıkar yada haşlanır pişer demiş sarımsagı unutun bu daha iyi hem dar olan açılır hem çocuk olmasa civcivimiz olur kötümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?