HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ahh ahh benim kocisde gorse su halimi kafayi yedigimi onaylar eskiler inaniyodur tabii kuzum onlarda hamilelik testi mi varmis :))) bizde egleniyoruz iste napalim kafalar dagilsin yeter kii:))
tabi canim eskiden test mi vardi,dogru diyorsun.eglendik,kafa dagildi bunlarin sayesinde...

Kizlar sizce hamilemiyim:))acayip usuyorum elim ayagim buz gibi kasiklarimda agri yok batma var her ay adet oncesi simdi agri olurdu sinirli ve agresif olmaliydim bu aralar ama bir sakinlik var ustumde anlatamam:))akinti sari ve yogun sayilir ovulasyonda cift cizgiyi gordugum gun ve ertesi gun calistik da ek bilgi:))

inşallahhh diyorum bebeğim inşallahh bende çift çizgiyi bekliyorum benim adam denk durmuyokiii dün hiç hesapta yoktu çarpışma bugundu normaldeee ne oldu anlamadım kendimi dilkelenirken buldum

olabilir ama şekerim batın ne zamannnn

Hamilelik belirtilerine üşümedemi var :18:

allahha koptum burda erkekler ne gülüyon diyo iş yeribnde bizde bakalım diyorlar öldümm kız gülmektennn anammmmmmmmmm

ne yapalım şekerim başka türlü zaman geçmiyor

Normalde 18 kuzucum ama ovulasyonda 5.de gordum cift cizgiyi 14 gun ekleyince 19 u olucak insallah olmuycak da iste olursaaa(5 gun var yanii offff zor tutuyorum kendimi test yap diye durtuyolar resmen yap bak silik cikicak diye konusuyo icimdeki pis ses butun gun onunla kavga halindeyim yapmiycam banane git basimdan diyee allaaaammmm kafayi yedimm:)))))

kızalr bide şu var rahmi egri olanlar yumurta koyuyomuş biri çiğmi haşlayıppmı koyacaz demiş diyeri çiğ koyarsan civciv çıkar yada haşlanır pişer demiş sarımsagı unutun bu daha iyi hem dar olan açılır hem çocuk olmasa civcivimiz olur kötümü

bende geldim. çünkü neden bende bebek istiyorum. gerçi kızım var ama ikinciyi de ister oldum, yaşadığım 3 düşükten sonra ve acı hatıralardan sonra çok garip ama daha fazla ister oldum, evet tüm sıkıntılara hazırmıyım galiba evet, sat 24 ocak bat 22 şubat. beklemek ne zor , ama bekliycez.

bebişim yapma sakın ha daha erken silik çıkar mazallahh moralini bozarsın takıl bize hayatını yaşa şurda gülüyoz eğleniyos hiç olmassa vakit geçiyor vallahiiiiii

insallah kirmizilarin gelmez canim,hamilesindir insallah

civciv cikacak kus cikacak

köy yumurtası mı olacak yoksa şehir yumurtasımı bende bunu sorayım

bu gidişle ya civciv çıkacak yada bebek zaten başka bi şansı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…