HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kahkaha attim burda

benim kardesim kucukken balkondaki cicek saksilarina cis yapardi,soluyordu cicekcikler. yeserirse hamilesiniz kizlar.. Allahìm kendime de cok guldum su an

:60 şu anda bittim bennn ahacıkda şu anda koptummm ofiste 3 bayanız benim odam ayrıı onlar salondalarr koşup geldiler kız altına edecen gülmekten diyee saksı getirin saksıı dedim anlamadılarr

:60 şu anda bittim bennn ahacıkda şu anda koptummm ofiste 3 bayanız benim odam ayrıı onlar salondalarr koşup geldiler kız altına edecen gülmekten diyee saksı getirin saksıı dedim anlamadılarr

ben de evde tek basima guluyorum kuzum.biri gelse ne yapiyor bu deli diyecekler.esim isten gelir birazdan,beni boyle gorunce meraklaniyor neye guluyirsun sen diye.tabi ben de sakliyorum bir kiziyor bir kiziyor,
ya canklar boyle seylere inanan oluyor mu gercekten

Mısır’da 1898 yılında Sir Flinder Petrie adlı bilim adamının ortaya çıkarttığı Kahoun Papirüsü ile 1862 yılında bulunan Smith Papirüsü ve 1873 yılında bulunan Ebers Papirüsü’nde gebelik, idrar hastalıkları, varisler ve gebelik testleriyle ilgili bilgiler yer alıyor. Müzelerde sergilenen papirüslerde yer alan bilgilere göre, hamile şüphesi olan bir kadın her gün sabah idrarıyla biri buğday, diğeri arpa dolu iki torbayı sularmış. Hamilelik şüphesi olmayan bir başka kadın da yine ayrı ayrı buğday ve arpa torbalarını idrarıyla sularmış. Hamilelik şüphesi olan kadının idrarla suladığı buğday ve arpa dolu torbalar, diğer kadının suladığı torbalardan daha önce çimlenirse, hamile olduğu anlaşılırmış. İki kadının suladığı buğday ve arpalar aynı anda çimlenirse hamilelik olmadığı ortaya çıkarmış. Hamile olan kadınların sabah idrarlarında aşırı miktarda hormon bulunduğu için, buğday ve arpa torbaları diğer normal idrarlarla sulananlardan çok daha önce yeşerirmiş. Günümüzde meyve ve sebzenin daha erken sürede yetiştirilmesi için hormon kullanılması da aynı yöntemin bir benzeridir.
Maxicep.com - Eski Mısırlılarda Gebelik Testi Nasılmış
Bebeğin Cinsiyeti
Mısırlıların kullandığı yöntemde, doğacak bebeğin cinsiyeti de önceden tesbit edilebiliyordu. Hamile kadının idrarıyla sulanan tohumlardan, buğday taneleri daha önce filizlenirse bebeğin erkek, arpa taneleri daha önce filizlenirse bebeğin kız olacağı anlaşılıyordu.

Prof. Julias Manger, 1933 yılında laboratuvarda kutuların içerisinde kurutma kağıtları üzerine yerleştirdiği buğday ve arpa tanelerini, idrarla sulayıp, Mısırlıların kullandığı gebelik ve cinsiyet belirleme yönteminin doğruluğunu ispat etmiştir. Günümüzde kullanılan gebelik testleri de, kadının idrarındaki hormon sayısının yoğunluğuna göre sonuç verir ve aynı esaslara göre uygulanır.
Prof. Dr. Hulusi Köker de, Mısırlıların kullandığı gebelik testi yönteminin bilimsel olarak doğrulandığını ve hatta bebeğin cinsiyetinin de aynı yöntemle belirlenebildiğini onaylıyor.

Doğum Kontrolü
Mısırlılar, kadında kısırlığın tespiti için rahim ağzına (uteris) akşam yatarken sarmısak veya soğan yerleştirmişler. Sabah kadın uyandığında genzinde sarmısak veya soğan kokusu duyarsa tüplerinin açık olduğu ve gebe kalmasına bir engelin olmadığı anlaşılırmış. Koku duyulmazsa kadının tüplerinin kapalı olduğu, bu nedenle hamile kalamayacağı bilinirmiş. Ayrıca kadının rahminin içerisine paslanmayan metallerden olan altın veya gümüş yüzük konularak gebelik önlenirmiş. Arap kervancılar da bu yöntemi öğrenip, uzun çöl seyahatlerinde dişi develerin gebe kalmalarını önlemek için rahimlerinin içerisine temizlenmiş çakıl taşı doldururlarmış.

aşmışlar mı ne....

ANA DİLİNİZ GİBİ İNGİLİZCE KONUŞMANIN SIRRINI BİLİYOR MUSUNUZ?

Ahh ahh benim kocisde gorse su halimi kafayi yedigimi onaylar eskiler inaniyodur tabii kuzum onlarda hamilelik testi mi varmis :))) bizde egleniyoruz iste napalim kafalar dagilsin yeter kii:))

hadi bacılar bu gece herkes birer diş sarımsak soğan koysun sabah uyanınca kocalarımızı yatakta bulursak bebeğide yaparız

fıraaaaaaaaaaaaaaaaattttt

o bebek bi gelsin şort giydircem salşalı ekmek yedircem hep

ooo senden bendensin cimcimemmmmm tabisiii fıratt.. gelsin neler yapcem neler ısırcam her yerini nerde jkaldın len sen dicem..

allah o mısırlıları top etsinnn zaten böyle bi buluşuda onlardan beklerdim...

olmasmı kızz neyin kafasını yaşıyorlarsa artık değişik bişicik onlar insancık diyom ben onlara...

etsin etsin ama insnaın başına ne gelirse meraktan biliyosun ...

vayy beee...sasirdim kaldim su anda.sagol canim sayende misirlilarin gebelik hakkindaki dewneyimlerini ogrenmis olduk

Gebelik testine ovülasyon testine para vere vere kaldı sanki bu ayda gelmezse salça ekmeğe talim artık

milupa aptamil şöyle dursun tarhana çorbasıyla büyütcez bu gidişle. bez yerinede eskiden olduğu gibi muşamba üçgen bezler kullanırız

Gebelik testine ovülasyon testine para vere vere kaldı sanki bu ayda gelmezse salça ekmeğe talim artık

hee yaa bıktım artıkın para vermektennnn her ay 7.5 tl veriyom teste... ovulasyonada 30 dedide kadın yazık tanıdı artık gide gele 25 alıyım dizden dediii...

hadi bacılar bu gece herkes birer diş sarımsak soğan koysun sabah uyanınca kocalarımızı yatakta bulursak bebeğide yaparız

ehehehee onlar kaçar biz kovalarıss şekerrrr

allakımmm sen bu çaresizzz kullarına birer bebek nasip eyleeee.... (amin) hepimiz böle olalım arkasınada bu olsun

dinimiz aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…