HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ayy cok guldum kizlar supersiniz yaaa:)

abowwwwwwwwwwww giy kızzz hemncikkk bu gece çarpışma silkeletme günüüüü.... aboww ee hamile kızna ne yaptıki merak ettim ayhh anam koptum yaa bennn deli gibi gülüyom pc başında manyak dicekler yakında bana

abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww allakımmmm akıl fikir ver rabbbim sen insancıklara...

ayhh o söylüyo hadi onu soran bi ayrıı onu yapan hele o son cümleyi diyen yıktı beniii neyin kafasını yaşıyorlarsa bizede versinlerr gııııı

ha bir yöntemdah vardı eskiler yaparmış hamile olup olmadıklarını ögrenmek için 2 saksıya budaymı arpa ekiyosun hergün işiyosun yeşeririse hamilesin böyle bişeydi tam hatırlamıyorum ya bir hamile bri hamile olmayanda olabilir biri bir sakdsıya diyeri bi saksıaya

hadi hayirlisi canim.instant maya iyiydi
ben bunu denedin ve bir topikde birisi denemiş kendim yaptım kabarmadı eşime denedim kabardı ben deyilde eşim hamile sanırım yazmış

oldum gulmekten

aaaaaayyyyyyyyyyyyhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yıkıldım anaaaaaaaaammmmmmmm buda bi ayrı komediii

ayyy kızlaaaarrr gülmekten koptum yaaa ne komik şeyler var Allahım....

vallaha kızlarya burda topikleri gezerken okudum hepsini çokk güldüm ama çişi denedim yalan yok köpürdü ama bişi yokk

ençokda kadının kocasına yaptırmasına gülmüştümm

Kizzzllaaaarrrr camasir suyunda bana kabaran seyler vaarrr:))cok heyecanlandim yaaa biraz daha bekliyim de diger gelen tuvaletimide karbonat icin kullanicam deney gibi yaww:))

kahkaha attim burda

benim kardesim kucukken balkondaki cicek saksilarina cis yapardi,soluyordu cicekcikler. yeserirse hamilesiniz kizlar.. Allahìm kendime de cok guldum su an

Deneyeceğim ama evde domestos var
Karbonat 1 kaşıkmı çay kaşığıyla

farketmezz at sen ama domestosta etki etmes ace koy sen ace...

vallaha kızlarya burda topikleri gezerken okudum hepsini çokk güldüm ama çişi denedim yalan yok köpürdü ama bişi yokk

ençokda kadının kocasına yaptırmasına gülmüştümm

ne insanlar var allam yarepppiimmmm kızzz asitli bişi çiş karbonatta zaten k. tozu gibi bişi tabisi kabarırrr bu insanlar komedik yaaa

Kizzzllaaaarrrr camasir suyunda bana kabaran seyler vaarrr:))cok heyecanlandim yaaa biraz daha bekliyim de diger gelen tuvaletimide karbonat icin kullanicam deney gibi yaww:))

ahahaaa haaaa tamam kuzum bekliyozzz :44:

napsınlar kızım umut fakirin ekmeği iştee

hadi hayirlisi canim.instant maya iyiydi

oldum gulmekten

bende ileride koca karı olacağım için şimdiden gelecek nesillere bişey bırakma telaşındayım deneyeceğim hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…