- Konu Sahibi cimcimesultan
-
bende çok gülmüştüm birde çiş kaynatma var.biri demiş çişinizi kaynatıyosunuz köpürürse hamilesiniz biride tavadamı tenceredemi kaynatıyoruz demiş diyeri cevap yazmış kız tava tencere olurmu teneke kutuda kaynat diye.hele biri bi kaba işeyin dolaba koyun tortular çökerse hamilesiniz demiş diyeri kız dolaba konurmu benim eşim meraklı ya içerse demiş
allah aşkına bu ay umutlu olan biri deneyim bize yazsın...
bebeeekkkk şimdi deneyebilirsin sen aslındaaaa
allahım bu güne kadar o benim peşimde dolaşırdı bu aydan sonra ben dolaşcam desene.. ey bebek sen nelere kadirsin babanın peşinde dolandırıyorsun beni
evet hamilenin biri kızına da denetmiş onunkide kabarmış
amanınnnn hemen kırmızı geceliğimi giyip oturayım şimdiden.
bende çok gülmüştüm birde çiş kaynatma var.biri demiş çişinizi kaynatıyosunuz köpürürse hamilesiniz biride tavadamı tenceredemi kaynatıyoruz demiş diyeri cevap yazmış kız tava tencere olurmu teneke kutuda kaynat diye.hele biri bi kaba işeyin dolaba koyun tortular çökerse hamilesiniz demiş diyeri kız dolaba konurmu benim eşim meraklı ya içerse demiş
Deniyorum hemen camasir suyunu da karbonatida birazdan bildiricem:)))
hımm iyi hoşta eşinin gitmeme taraftarı olması kötü olmuş... sen hiç gittinmi doktora bence önce sen bir görün hallet bişi yoksa eğer laf sokarsın mecbur kalırrrrr
hamilelerin kabarması lazımmış benimkiler hiç kabarmıyo bidahakine instant maya kullancam sevgi pıtırım
çalışıyor olsam zaman geçiyordu ama artık evdeyim hiç geçmiyor deli gibi oldum tek başıma evde bütün gün oturuyorum burasıda olmasa zaman hiç geçmeyecek.
ben daha kocama bişey yaptırmadım hele bi bu ay geçsin martta değişik fantazi deneyelim deyip yaptırcam silkelemeyi
incir kayısı ceviz fındık fıstık ballayıp yedircem bide ben kendim incir ve havuç kürünü denerim martı boş geçirmek yok kapı arkası baca deliği demicem bu ay(çok açık seçik oldu bu yahu utandım )
ben bunu denedin ve bir topikde birisi denemiş kendim yaptım kabarmadı eşime denedim kabardı ben deyilde eşim hamile sanırım yazmış
ha bir yöntemdah vardı eskiler yaparmış hamile olup olmadıklarını ögrenmek için 2 saksıya budaymı arpa ekiyosun hergün işiyosun yeşeririse hamilesin böyle bişeydi tam hatırlamıyorum ya bir hamile bri hamile olmayanda olabilir biri bir sakdsıya diyeri bi saksıaya
gittim gittim gitmem mi kanser dahil her şeye bakıldı okadar ayrıntılı yani :) bende bişey yok
allah aşkına bu ay umutlu olan biri deneyim bize yazsın...
bebeeekkkk şimdi deneyebilirsin sen aslındaaaa
kahkaha attim burdaabowwwwwwwwwwww giy kızzz hemncikkk bu gece çarpışma silkeletme günüüüü.... aboww ee hamile kızna ne yaptıki merak ettim ayhh anam koptum yaa bennn deli gibi gülüyom pc başında manyak dicekler yakında bana
abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww allakımmmm akıl fikir ver rabbbim sen insancıklara...
ayhh o söylüyo hadi onu soran bi ayrıı onu yapan hele o son cümleyi diyen yıktı beniii neyin kafasını yaşıyorlarsa bizede versinlerr gııııı
ha bir yöntemdah vardı eskiler yaparmış hamile olup olmadıklarını ögrenmek için 2 saksıya budaymı arpa ekiyosun hergün işiyosun yeşeririse hamilesin böyle bişeydi tam hatırlamıyorum ya bir hamile bri hamile olmayanda olabilir biri bir sakdsıya diyeri bi saksıaya
Karbonatı ne kadar koydun de hele altıma yapıcamKizzzllaaaarrrr camasir suyunda bana kabaran seyler vaarrr:))cok heyecanlandim yaaa biraz daha bekliyim de diger gelen tuvaletimide karbonat icin kullanicam deney gibi yaww:))
Kizzzllaaaarrrr camasir suyunda bana kabaran seyler vaarrr:))cok heyecanlandim yaaa biraz daha bekliyim de diger gelen tuvaletimide karbonat icin kullanicam deney gibi yaww:))
Deneyeceğim ama evde domestos var
Karbonat 1 kaşıkmı çay kaşığıyla
vallaha kızlarya burda topikleri gezerken okudum hepsini çokk güldüm ama çişi denedim yalan yok köpürdü ama bişi yokk
ençokda kadının kocasına yaptırmasına gülmüştümm
Kizzzllaaaarrrr camasir suyunda bana kabaran seyler vaarrr:))cok heyecanlandim yaaa biraz daha bekliyim de diger gelen tuvaletimide karbonat icin kullanicam deney gibi yaww:))
yafff dogru deyil ooo asitle ilgili günlük aldıgın miktarla
abowwwwwwwwwwww giy kızzz hemncikkk bu gece çarpışma silkeletme günüüüü.... aboww ee hamile kızna ne yaptıki merak ettim ayhh anam koptum yaa bennn deli gibi gülüyom pc başında manyak dicekler yakında bana
abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww allakımmmm akıl fikir ver rabbbim sen insancıklara...
ayhh o söylüyo hadi onu soran bi ayrıı onu yapan hele o son cümleyi diyen yıktı beniii neyin kafasını yaşıyorlarsa bizede versinlerr gııııı
hadi hayirlisi canim.instant maya iyiydi
oldum gulmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?