- Konu Sahibi cimcimesultan
-
köy yumurtası mı olacak yoksa şehir yumurtasımı bende bunu sorayım
bu gidişle ya civciv çıkacak yada bebek zaten başka bi şansı yok
kızalr bide şu var rahmi egri olanlar yumurta koyuyomuş biri çiğmi haşlayıppmı koyacaz demiş diyeri çiğ koyarsan civciv çıkar yada haşlanır pişer demiş sarımsagı unutun bu daha iyi hem dar olan açılır hem çocuk olmasa civcivimiz olur kötümü
bebişim yapma sakın ha daha erken silik çıkar mazallahh moralini bozarsın takıl bize hayatını yaşa şurda gülüyoz eğleniyos hiç olmassa vakit geçiyor vallahiiiiii
ne yapalım şekerim başka türlü zaman geçmiyor
doğru söze ne denir, gazım var gibi sanki hamileyim diyorum bende mesela. komikmiyim evet:)
3 gundur bende de acayip gaz var,afedersiniz pislatip duruyorum(bunu yazinca aklima o minik pirt sesi diye topik vardi,o geldi )
ayhhhhhhhhhhh anammmmmmm bak bu daha güzel kocacığım dün geceden bir civcivimiz oldu bunla yetinecess artık deriss hiç olmassa boşluk yok bişi çıktı sonunda deriss ayhhh ayhh nesrin nerden buluyon bunları koptum yaa 52:
3 gundur bende de acayip gaz var,afedersiniz pislatip duruyorum(bunu yazinca aklima o minik pirt sesi diye topik vardi,o geldi )
Ama ama gaz da hamilelik belirtisi kiii:)) bana gore hickirik sakarlik goz segirmesi tirnak kirilmasi hepsi hamilelik belirtisi zatennn:)))
kızalr bide şu var rahmi egri olanlar yumurta koyuyomuş biri çiğmi haşlayıppmı koyacaz demiş diyeri çiğ koyarsan civciv çıkar yada haşlanır pişer demiş sarımsagı unutun bu daha iyi hem dar olan açılır hem çocuk olmasa civcivimiz olur kötümü
ya bennn herkez bana bakıyo delirdimmm kızmı erkekmi yok tavulmu horozmu deyimm
ben de usuttum mu ne oldu anlamadim.sinir bozucu.kocisle dalga geciriyorum senin gazmanligin bana gecti heralde diyeeee hamilemiymişşş o pırtlatannn başlığı açannn
hay allam yaaa kız o bende de var bu araaa tutamıyommm deli oluyom üşüttüm herhalde...
Ama ama gaz da hamilelik belirtisi kiii:)) bana gore hickirik sakarlik goz segirmesi tirnak kirilmasi hepsi hamilelik belirtisi zatennn:)))
aaahhh keske oyle bisey olsa.daha ne isterim ki
Nesrin bitirdi bzi bugun...Sende neler bırıktırmıssın bugun genel kultur patlaması var
,ayhhhhhhhhhhhh ahhhhhh kop koppp lütfennn amaaa bibişimm lütfegggnnnn ayhhh karnım ağrıdı kızz bebe varsada tutmayacak bakkkkk
Bende hepsi varrrrrrr ayriyetten yarım ekmek yedim hemde salçalıAma ama gaz da hamilelik belirtisi kiii:)) bana gore hickirik sakarlik goz segirmesi tirnak kirilmasi hepsi hamilelik belirtisi zatennn:)))
katila katila guldum ben debende bittim şekerim iş yapamıyom gülmekden
,
tutar kız :))))))))))
Bende hepsi varrrrrrr ayriyetten yarım ekmek yedim hemde salçalı
bende de bir yarim ekmek salcali yok
katila katila guldum ben de
Göndereyim yirsinbende de bir yarim ekmek salcali yok ,yarım ekmek kaldı bak
katila katila guldum ben de
Göndereyim yirsin,yarım ekmek kaldı bak
hay Allah razi olsun canim yaa...simdi bir eksigim kalmadi
kovulursak işten KK bize baksın çalışamıyozz çünküm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?