HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ayhhhhhhhhhhh anammmmmmm bak bu daha güzel kocacığım dün geceden bir civcivimiz oldu bunla yetinecess artık deriss hiç olmassa boşluk yok bişi çıktı sonunda deriss ayhhh ayhh nesrin nerden buluyon bunları koptum yaa 52:

bebişim yapma sakın ha daha erken silik çıkar mazallahh moralini bozarsın takıl bize hayatını yaşa şurda gülüyoz eğleniyos hiç olmassa vakit geçiyor vallahiiiiii

Ayy kuzum ya silik bile gormedim hicc(ben silik ciksa kendimi hamile ilan ederim zaten soyle golge olsa allaaah tutmayin beni kesin hamileyim diye gezerim artik:)))

ya bennn herkez bana bakıyo delirdimmm kızmı erkekmi yok tavulmu horozmu deyimm

hayirdir ya niye tasindik????

yeni hamis haberlerimiz varmi kizlar???

bu arada benden az once bir iki damla kadar pembemsi kirmizi gibi bir akintim oldu
gecen ay 20. adet oldum batim 17 subat, sizce de cokmu erken adet oldum???

eee hamilemiymişşş o pırtlatannn başlığı açannn

hay allam yaaa kız o bende de var bu araaa tutamıyommm deli oluyom üşüttüm herhalde...

Nesrin bitirdi bzi bugun...Sende neler bırıktırmıssın bugun genel kultur patlaması var

eee hamilemiymişşş o pırtlatannn başlığı açannn

hay allam yaaa kız o bende de var bu araaa tutamıyommm deli oluyom üşüttüm herhalde...
ben de usuttum mu ne oldu anlamadim.sinir bozucu.kocisle dalga geciriyorum senin gazmanligin bana gecti heralde diye

bazılarıda kurbağa testi yapıyormuş kızlar,ıyyyy nasıl yapmışlar anlamıyorum sanırım kurbağanın üstüne işiyorlarmış ölürse hamile olunuyomuş tabiki ölür kurbağa üstüne işenirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…