HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Merhaba canim, hosgeldin.. Ama kimsecikler yok topikte valla yazdi ramazandi derken sessizlesti ..

Evet bende pek gıremıorum uzun zamandır daha doğrusu ınternet almıorum ıpad'e şimdi arkadaştayken bi yazıım dedim ama kımse yok cidden :) sen nasılsın ? Bu arada eminönünde toplanmışsınız ne güzell üzüldüm ben olmadığım için çokta yakındım bir dahaki sefere inşallahh

Ayy kizlar giremedim bugun..
evde dayimlar yengemlerde var geziyoruz... sohbet falan derken bosladim burayi....

merveeee

ne kadar guzel seyler slmissin....ozser pasa guzel gunlerde giysin...insallah bu ay sende sevinirsin canim benjm...tum isteyemler tabi...
bende tatil donusu alirim biseyler...jndirimler tam llur. zaten ilk bebeklikler caganin coktu ordan giyer. bi kac da pembe aldkm mi tamamdir...

Iyi yapmissin canim, evet bulustuk ins seneye kismetse hepberaber bebislerle gobislerle blusuruz :))

Gunaydin kizlar, bugun erkenciyim is yerinde sagolsun benim kozalak yatarken yatak odasinin kapisini kapatmis yazik Osman`da tabi tutamadi tisini sabahin korunde uyandirdi yataga yapmis, olsun dedim bize alistirma bunlar :)) Attim butun yorgani yikamaya kozalagada bir uzel yatagi sildirdim 3 su ohhh is yapsin azcik, dedim kedi diskisi ben hic elleyemem biliyorsun doktoru duymustun diye

Gunaydinnnnnn herkeseee...

burcuu iyi yapmussin...bencede ellememen daha iyi...
ayy senin gunun de yaklasiyor yavas yavas...dogum hakkinda bisey dedi mi dr...

günaydın kızlar 3 haftada 4 kilo verdim ve bu mutluluğumu sizinlede paylaşmak istedim.

böyle giderse yaz sonu yanınızdayım

Gunaydinnnnnn herkeseee...

burcuu iyi yapmussin...bencede ellememen daha iyi...
ayy senin gunun de yaklasiyor yavas yavas...dogum hakkinda bisey dedi mi dr...

Az kaldi valla canim, zaman su gibi geciyor , Allah cok sukur hic bir derdimiz sikintimiz yok bende yok iyiyim iste arada bel agrisi uyku hali baska skntim yok, prenseste 10 gun onde saglikla buyuyor, doktor normal dogum tabiki dedi bakalim, annemin doktoruda 17 ekim dedi tahmini dogum tarigi 15-25 ekim arasi bir tarih gelir herhalde melegim zaman yaklastikca hem icindeki acaba bakabilicekmiyim, iyi bir anne olabilicek onu doguncada koruyabilcekmiyim gibi bir suru his elinde olmadan artiyor, hem biran once yuzunu gormek boyle mincikliya mincikliya opup koklamak istiyor insan :))
Hayirlisiyla bakalim

Senin nasilsin nasil gidiyor minik kizin kutlamalari siz ne isim dusunuyorsunuz ?

günaydın kızlar 3 haftada 4 kilo verdim ve bu mutluluğumu sizinlede paylaşmak istedim.

Ohh az kaldi az baslamak yolun yarisi derler sen yarisinida gectin bebis gelcek o gobise ins :))

hahaha cok guzellermıs hulyadan bu resımlerı beklıyorz 7 ay sonra ınsallah :)
kız hormonlar yıne sapıttı duygusala bagladın bakıyorumda yakında aglamaya bıle vaktımız olmucak bu nıye emmıyo nıye uyumuyor nıye ateslendı zaten kafamız yastıga ceyrek kala uykuya gecerız daha yastık yuzu gormeden

Canim cok guzeller, iyi gunlerde mutlulukla giydir ins Ozser Beye :))

tesekkur ederız canım merve cok sasırttı benı adresı de ınt den bulmus hıc haberım yoktu yanı hatta kargo geldı ne cok evrak gelıo hıc bana da bısı gelmıyor kı dedım actım ıstır bu sımdı dıyorum bı yandan bı actım banaymıs
agzım kulaklarıma vardı

selam sekerım nerelerdesın sen ya

ay ben facebooktanda yazdımdı sanırım ama ulasamadım sana
neyse bıdaha kıne ınsallah canım

ohh ıkıncı bebıs olmanın avantajları gercı bana da kıyafetlerın ve esyaların cogu yegenmden geldı gecen sene bu zamanlar delı gıbı yegenıme hazırlanıyorduk sımdı bızım pasaya
bende cok fazla sey almamıs oldum bu sayede
zaten sımdı hep yazlık seyler var ama senın bebıs de martta gelıo o kadarda ınce alamazsın sanırım ay yıcez yza o tombık bacakları ya tam ısırmalık olacaklar

ohh ıı yapmıssın canım aman sen dokunma sakın toksoplazma olayı malum
ıs cıkmıs sana ama dedıgın gıbı antreman olmus

supersın sekerım en yakın zamanda senden harıka haberler beklıyoruz

gunaydin hanimlar ........

bugun dr randevum var yine :)
insallah kesenin icinde bebiside gormek nasip olur ...
yine butun duygular birbirine girdi bende... dakikalar gecmek bilmiyor
Rabbim insallah guzel haberler getirmemi nasip eder

saat kacta canım randevu
ayy bı kucucuk bebıs gordum sankı dıyıp gelceksın
pıt pıt ınsallah

Kızlar bu sabah uzun bır aradan sonra ayak sıslerım ınmıs uyandım oyle kı ayak damarlarımı bıle gordum sabah kalktım aa damarlarımı goruyorum dıye mutlu oldum oyle kı bıleklerım ıncecıktı ılk gun kı gıbı
tabı bu mutlulugun bır bedelı oldu gece 3 tane koca koltuk kırlentı ıle yattım belım tutulmus bırazcık ama gercekten cok mutlu oldum sabahları ayaga kalktıgımda ıgneler batıyo gıbı oluyordu aksamlarıda uyusuyordu bugun yasamadım aksama da yasamam ınsallah
ve tartı tam 1 kg az tartı benı sanırım bu odemı attıgımı baskulde anladı

ozgeeeee afferin kizzz sanaaa helalllll...
Darisi dogjmdan sonra bize.....hedefin kac kilo vermekkkk???

ohh az kaldi az baslamak yolun yarisi derler sen yarisinida gectin bebis gelcek o gobise ins :))

supersın sekerım en yakın zamanda senden harıka haberler beklıyoruz

teşekkür ederim kızlar

Hedefim aralık sonuna kadar 60 kilo olmak. Tabi şimdi hızlı veririmde 70 ten sonra nolur bilemem.

Inşallah rabbim beni de anne yaparak en büyük mutluluğu yaşatacak

teşekkür ederim kızlar

Hedefim aralık sonuna kadar 60 kilo olmak. Tabi şimdi hızlı veririmde 70 ten sonra nolur bilemem.

Inşallah rabbim beni de anne yaparak en büyük mutluluğu yaşatacak

sen hıc merak etme 70 den sonrada verıceksın bence sımdı sıcak o kdar cok yuruyus falan olmuyordur ama eylul gıbı bıde aksam yuruyuslerı kosuya cıkarsın ohh mıs gıbı kulaklık kulagında senden alası olmaz

Canim valla ilk gidiste ne o ole dicen bebismi uzaylimi mi arada kalcan Ama ins guzel haberlerle gelicen bize, hadi hayirlisi diyelim kacta randevun ?

Ohh canim kiyamam sana ama biraz rahatlamissin iyi bari, benim daha baslamadi arada sag alt bacagimda sabah kramp oluyor sanki kasimi kesiyorlar ama coktandir oda yok, sislikler baslamadi benim henuz ins son uc ayimizda kolayca gecer hemen aliriz minikleri kucagimiza kolaylikla..

teşekkür ederim canım bana çok destek oluyorsunuz.

saat kacta canım randevu
ayy bı kucucuk bebıs gordum sankı dıyıp gelceksın
pıt pıt ınsallah

13.30da randevu. evet yaa susamda biraz daha buyuk olcak heralde
pit pitlari okadar duymak istiyorum ama nebilim sartlamamaya calisiyorum kendimi...

ohh neguzel... bilekler incelmis kilo gitmis... bugun senden mutlusu yoktur... vucudunu odullendirmen lazim yalniz :) seni mutlu ettigi icin ..
bu kirlentleri ayaklarinin altinami koyuyordun geceleri?
dag gib olmustur oyle ... yarin belim gitti diye offlama dikkatli ol.

ben daha önce kist tedavisi görmüştüm dr umda biliyor bu kiste dönüşme konusunu duydum ürkmemin bir sebebide o biz 3 ay denedik olmadı acaba klomene falan başlamak için erkenmi biraz daha beklemelimiyim

canım ben cidi ciddi doktora gitmeye başladığımda heemn klomen verdi bana ama önce klomen ve başka destekleyiciler olmadan bi takip edilmesi gerekiyormuş kendi kendine yumurta oluyomu oluyosa çatlıyomu diye sen doktoruna danış ne derse ona göre hareket et

sen kaç ay kullandın canım klomeni

ben 4 ay kullandım canım artık ramazanda 5. olcaktı ve doktorum ara verelim demişti

kızzz çirkinnnn bunlarrr ayyy yeni doğmuşlar oyy kuzular yaa benim kuzucuklarımda hayatları boyunca hep elele tutuşsunlar böyle bu yavrularda kiminse artık allah bağışlasın hayırlı huzurlu uzun ömür versin inş ağlama bakem herşeye duygusal şirin azcık kaldı yavrucuğunla kavuşmana

Ayyy birde oyle derler dimi ayy ben nere bakcam yarin

sen nefret etmeden içine bi ferahlık ver öyle bak ne komikler yaaa hepsi numaracı diyerek bak ve eğlen tadını çıkar daha da olmazsa bebişini düşün onunla neler yapcağını dşün hayal kur:)))

ohhh iyi olmuş öyle dağa taşa seni bırakıp bırakıp bisiklet sürmeye gidip sadece bacak kaslarını çalıştırmasın azcıkta sana yardım ederek kol kaslarını çalıştırsın:)))

ohhh ne güzel gözün aydın inşşş en tez zamnda sadece 4kilo fazlam kaldı diyede müjde evriceksin ardındanda hamileyim diye müjdeliceksin bizleri:))

rahat olll bak sonunda geldi beklediğin gün inşş güzel haberlerle gelceksin içini ferah tut

özser

ayy canım yaa bende koycam dimi böyle minnak minnak resimlerini oyy valla zaman su gibi geçiyo bide benimkiler erken doğarsa kaldı 6 ay oyyy eşimide şimdiden nasıl yetiştircez telaşı sardı
haa buarada dün dayanamadım eşime patladım camış gibi davrandığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…