- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #28.421
Selam kızlar
Merhaba canim, hosgeldin.. Ama kimsecikler yok topikte valla yazdi ramazandi derken sessizlesti ..
canım klomen ve çatlatma iğnesi ardından kimyasal gebelik ve düşük durumunu çok duydum tesadür olabilirmi yoksa klomenle alakalı olabilrimi kafam karıştı
Evet bende pek gıremıorum uzun zamandır daha doğrusu ınternet almıorum ıpad'e şimdi arkadaştayken bi yazıım dedim ama kımse yok cidden :) sen nasılsın ? Bu arada eminönünde toplanmışsınız ne güzell üzüldüm ben olmadığım içinçokta yakındım bir dahaki sefere inşallahh
Gunaydinnnnnn herkeseee...
burcuu iyi yapmussin...bencede ellememen daha iyi...
ayy senin gunun de yaklasiyor yavas yavas...dogum hakkinda bisey dedi mi dr...
günaydın kızlar 3 haftada 4 kilo verdim ve bu mutluluğumu sizinlede paylaşmak istedim.
böyle giderse yaz sonu yanınızdayım
Kizlar nasilsiniz,
Ayyy hic giremedim bgn yorgunluktan oluyorum, geldim dus aldim yatiyorum ole saclari kurutmaya halim yok ..
Neler kaynattiniz bgn bakalim ne var ne yok?
Kis Hulya bak senin minikleri buldum :)))) Gorunce aklima ilk sen geldin birde nedense bebislere bakip agla agla helak oldum durduk yere, birde metroda karsima iki kiz kardes oturdu biri 2 biri 5 yasinda fln gene acildi muslklar, bugun gunumdeyim valla :))
Eki Görüntüle 759028
Canim cok guzeller, iyi gunlerde mutlulukla giydir ins Ozser Beye :))
Selam kızlar
Evet bende pek gıremıorum uzun zamandır daha doğrusu ınternet almıorum ıpad'e şimdi arkadaştayken bi yazıım dedim ama kımse yok cidden :) sen nasılsın ? Bu arada eminönünde toplanmışsınız ne güzell üzüldüm ben olmadığım içinçokta yakındım bir dahaki sefere inşallahh
Ayy kizlar giremedim bugun..
evde dayimlar yengemlerde var geziyoruz... sohbet falan derken bosladim burayi....
merveeee
ne kadar guzel seyler slmissin....ozser pasa guzel gunlerde giysin...insallah bu ay sende sevinirsin canim benjm...tum isteyemler tabi...
bende tatil donusu alirim biseyler...jndirimler tam llur. zaten ilk bebeklikler caganin coktu ordan giyer. bi kac da pembe aldkm mi tamamdir...
Gunaydin kizlar, bugun erkenciyim is yerinde sagolsun benim kozalak yatarken yatak odasinin kapisini kapatmis yazik Osman`da tabi tutamadi tisini sabahin korunde uyandirdi yataga yapmis, olsun dedim bize alistirma bunlar :)) Attim butun yorgani yikamaya kozalagada bir uzel yatagi sildirdim 3 su ohhh is yapsin azcik, dedim kedi diskisi ben hic elleyemem biliyorsun doktoru duymustun diye
günaydın kızlar 3 haftada 4 kilo verdim ve bu mutluluğumu sizinlede paylaşmak istedim.
gunaydin hanimlar ........
bugun dr randevum var yine :)
insallah kesenin icinde bebiside gormek nasip olur ...
yine butun duygular birbirine girdi bende... dakikalar gecmek bilmiyor
Rabbim insallah guzel haberler getirmemi nasip eder
ozgeeeee afferin kizzz sanaaa helalllll...
Darisi dogjmdan sonra bize.....hedefin kac kilo vermekkkk???
ohh az kaldi az baslamak yolun yarisi derler sen yarisinida gectin bebis gelcek o gobise ins :))
supersın sekerım en yakın zamanda senden harıka haberler beklıyoruz
teşekkür ederim kızlar
Hedefim aralık sonuna kadar 60 kilo olmak. Tabi şimdi hızlı veririmde 70 ten sonra nolur bilemem.
Inşallah rabbim beni de anne yaparak en büyük mutluluğu yaşatacak
Kızlar bu sabah uzun bır aradan sonra ayak sıslerım ınmıs uyandım oyle kı ayak damarlarımı bıle gordum sabah kalktım aa damarlarımı goruyorum dıye mutlu oldumoyle kı bıleklerım ıncecıktı ılk gun kı gıbı
tabı bu mutlulugun bır bedelı oldu gece 3 tane koca koltuk kırlentı ıle yattımbelım tutulmus bırazcık ama gercekten cok mutlu oldum sabahları ayaga kalktıgımda ıgneler batıyo gıbı oluyordu aksamlarıda uyusuyordu bugun yasamadım aksama da yasamam ınsallah
ve tartı tam 1 kg az tartı benı sanırım bu odemı attıgımı baskulde anladı
sen hıc merak etme 70 den sonrada verıceksın bence sımdı sıcak o kdar cok yuruyus falan olmuyordur ama eylul gıbı bıde aksam yuruyuslerı kosuya cıkarsın ohh mıs gıbı kulaklık kulagında senden alası olmaz
saat kacta canım randevu
ayy bı kucucuk bebıs gordum sankı dıyıp gelceksın
pıt pıt ınsallah
Kızlar bu sabah uzun bır aradan sonra ayak sıslerım ınmıs uyandım oyle kı ayak damarlarımı bıle gordum sabah kalktım aa damarlarımı goruyorum dıye mutlu oldumoyle kı bıleklerım ıncecıktı ılk gun kı gıbı
tabı bu mutlulugun bır bedelı oldu gece 3 tane koca koltuk kırlentı ıle yattımbelım tutulmus bırazcık ama gercekten cok mutlu oldum sabahları ayaga kalktıgımda ıgneler batıyo gıbı oluyordu aksamlarıda uyusuyordu bugun yasamadım aksama da yasamam ınsallah
ve tartı tam 1 kg az tartı benı sanırım bu odemı attıgımı baskulde anladı
ben daha önce kist tedavisi görmüştüm dr umda biliyor bu kiste dönüşme konusunu duydum ürkmemin bir sebebide o biz 3 ay denedik olmadı acaba klomene falan başlamak için erkenmi biraz daha beklemelimiyim
sen kaç ay kullandın canım klomeni
Kizlar nasilsiniz,
Ayyy hic giremedim bgn yorgunluktan oluyorum, geldim dus aldim yatiyorum ole saclari kurutmaya halim yok ..
Neler kaynattiniz bgn bakalim ne var ne yok?
Kis Hulya bak senin minikleri buldum :)))) Gorunce aklima ilk sen geldin birde nedense bebislere bakip agla agla helak oldum durduk yere, birde metroda karsima iki kiz kardes oturdu biri 2 biri 5 yasinda fln gene acildi muslklar, bugun gunumdeyim valla :))
Eki Görüntüle 759028
Ayyy birde oyle derler dimi ayy ben nere bakcam yarin
ohhh iyi olmuş öyle dağa taşa seni bırakıp bırakıp bisiklet sürmeye gidip sadece bacak kaslarını çalıştırmasın azcıkta sana yardım ederek kol kaslarını çalıştırsın:)))Gunaydin kizlar, bugun erkenciyim is yerinde sagolsun benim kozalak yatarken yatak odasinin kapisini kapatmis yazik Osman`da tabi tutamadi tisini sabahin korunde uyandirdi yataga yapmis, olsun dedim bize alistirma bunlar :)) Attim butun yorgani yikamaya kozalagada bir uzel yatagi sildirdim 3 su ohhh is yapsin azcik, dedim kedi diskisi ben hic elleyemem biliyorsun doktoru duymustun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?