HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

btc kürü ne nasılb bişey

benimde yarın doktorda 2. randevum var bakalım benim yumurtacıklar ne alemde acaba?

kızlar birşey soracagımmm şimdi benim dün adetimin 6. günüydü akşam saat 23:00 gibi abdestimi aldım.bugün oruç için niyetlendim ama sabah azıcık kahverengi akıntı şeklinde gelmiş orucum bozulmadı değil mi?

yaa sorma ... derdim yemekte dgil aslinda folikasit - vitamin fln iciyorum.. ufak tefek zorluyorum yemege... alicagini aliyor ztn stoklardan bu zamanlarda... ztn 200 kalori fazla tuketmemiz gerekliymis sadece... gerisi bize kaliyoo :)
benim derdim nette turlu turlu seyler okuyorum... sonra haydaaa durma yor kendine .... hem kendimi hem bebisi strese sokuyorum salak gibi... valla su minnik kendini bir gosterse bana bi ses verse pit pit diye
vallahi cnm Allah sana kolaylik versin... Ama zamanla azalir mide bulantilarin belki.. meyve sebze ye bolbol.. havuc fln kitir kitir ye.. et fln agir gelebiliyo gercekten... gunde toplamda bir avuc findik ceviz badem fln.. hersaat basi 1-2 tane atsan agzina yeticek

ben bozulur diye biliyorum canım.
annemler bize öyle söylerdi.
ama sen tabi başkalarına da danış.
benden ehil olanlar vardır.
bence de bozulamasa ii olur.
bazen ben anneme inatla tutmaya devam etmişimdir.
şimdi tam bitmeden devam etmiyorum.
yani hiiiç leke gelmeyene kadar bekliyorum.
o da 6-7 günü buluyor.

bende tam emin olmamakla bozulur diye biliyorum canım ama benim öyle olduğunda nolur nolmaz diye oruca devam ederdim sonra kazasını tutarken onun yerinede tutardım içim rahat etmiyo çünkü öbür türlü

ya zaten salı günü abdest aldım ama yok normal geldı azıcıkta olsa bende dn tam bıtmesını bekledım tum gun 7-8 damla gelmıstı oda kahve kahve aksam a dgru hc yoktu bende abdest aldım hatta mık mık bıle oldu :) sonra ıkıcıye abdest aldım tum gece yktu bsey sabah gelmıs ıste azıcık bende karar veremedım ama bozmam ya herhalde :)

bende tam emin olmamakla bozulur diye biliyorum canım ama benim öyle olduğunda nolur nolmaz diye oruca devam ederdim sonra kazasını tutarken onun yerinede tutardım içim rahat etmiyo çünkü öbür türlü
anamlar bize öyle tutmak günah,gördüğün an orucunu bozacaksın diyorlar.
işte o kafamı karıştırıyor:44:

ayın 26sına randevu aldım daha önce gidip menun kalmadığım bi doktordan bakalım tekrar bi gidiyim bide karnıma baksın şeyimi beğenmedi belki karnımı beğenirde iyi davranır:))) eee borumu tek seferde iki tane doğum yaptırmış olcak bisürü para kazancakcak benim üzrimden hem devletten hem benden

:) ben zaten bu sene oructan hcbrsey anlamadım oruc basladı 2. gun sahura kalkamadım 12 sınde adet oldum heeh temızlendım dedım bu oldu :)
yarında doktorda randevum var tutucam oruc ama galıba sonra yıne kaza tutmam gerkecek bakalım doktor bırdaha nezaman cagracak :) oruc baslayalı bugun 10. gun bugun 4. oruc tutusum daha sımdıden6 gun olmus :)

anamlar bize öyle tutmak günah,gördüğün an orucunu bozacaksın diyorlar.
işte o kafamı karıştırıyor:44:

aslına bakarsan benim annemde öyel derdi ve ebnde öyle biliyordum ama eşimin dedesi imam kayınpederim ilahiyatçı ve kurban bayramında oruç muhabbeti geçtide öyle olupta yada başka şekilde orucu bozan bir hal başa gelince oruç bozuldu diye yememek gerekiyo felan dediler çok aklıma yatmamakla birlikte başkasınında günahına girmek istemedim ye diyerek ama ben önceden beri içim rahat etmediği için oruçluyum saymıyorum ve oruçlu değilimde saymıyorum arada kalıyo:)))

Kızlarrrr kafam daha da karıstı :)

selam kızlar

görüyorsunuzdur ugruyorum okuyorum yazdıklarınızı okuyabildiğim kadar ama genelde yorum yapmıyorum sakın demeyin bakıp bakıp çıkıyor diye,ne bileyim tarifi anlatılmaz bir psikoloji içindeyim sanırım yeryüzünde herekes anne olacakta ben olamayacakmışım gibi geliyor.2- aydır dra gitmeye arada verince şimdi tüpe başlamak ağustos yada eylül gibi beni yine strese sokuyor.İğneler,hormonlar,şirketten izin almalar,prosedürler rapor çıkartmak için bütün bunlar geriyor beni.Allah hepinize iyilikler versin.

çok iyi anlıyorum seni. bende yoğun çalııyorum malum ramazanda geldi akşamlarıda giremiyorum ama fırsat bulup girdikçe okuyorum. ama yıprandığımı hissediyorum. bana küçükken büyüyünce ne olacaksın diye sorduklarında anne derdim hep ama 3 denememizde başarısız sonuçlandı dr a gittim klomene başlatacağını söyledi adetin5. günü çağırdı ama cesaref edemedim gidemedim o hengameye hazırmıyım bilmiyorum. evet çok daha zor günler geçiren arkadaşlarım vardır ama korkuyorum çok korkuyorum. o yüzden gir bak oku canım umut dolu şeylerde var burda ve dirayetli ol iyi ol emi...

ama tedavine bir yerden başlaman gerek ben klomen ve aşılama için iğne faslını bitirdim.olmadı bir cesaret devam edip olmazsada takdir Allahın demekten başka çare yok.hayatımızı kabusa cevirmenin bir anlamıda yok aslında ama beynime kalbime hükmedemiyorum.Dışardan bakan bu kız o kadarda üzülmüyor diyordur ama ben resmen oynuyorum herkese karşı.

içine atmasan aslında iyi olacak biliyorsun dimi. ama bendede var aynı durum ama kime sorsam kafana taktığın müddetçe olmaz kafandan attığın anda olacak diyorlar ama ama işte. bana dr yumurtlaman gayet iyi demişti eşimle ilgilide sıkıntı yok onada aktırdık. ama sende sıkıntı yok deyip 3 ay sonra klomen deyince korktum açıkcası. sen ne kadar kullandın canım kolemni herhengi bir yan etkisi falan varmı

bekara karı boşamak kolaydır diye bir laf var ya aynı o hesap.olmuyor işte kafamdan atamıyorum ki.keşke cahil biri olsaydımda hiçbir şey bilmeseydin b.sayarı interneti kullanamasaydım diyorum bazen.kafam dahada karısıyor çünkü.ben klomeni 1 ay kullandım.sonra iğneyle devam edildi yumurtaları geliştirmek için hamile kaldım ama düştü bebeğim.sonraki denemelerdede olmadı.senin açından şuan korkmana gerek yok çünkü bunlar tedavilerin aşamaları hiç bir dr gel direkt tüp bebek demez etik olarak önce en normal ve basit olanla başlar.strese girme belkide bebeğine klomenle kavusursun inşalalh.

yüreimden geçenleri söylüyorsun inanki ama söyleyenlerin vardır elbet bir bildikleri salma kendini rabbimin elbet kararladığı bir şey vardır tedavi elbette güzel ama bedenimizi çok hırpalıyor. en yakın örneği yakın arkadaşım kızdada eşindede sorun yok ama senelerce apmadıkları gitmedikleri dr kalmadı ne beden kaldı ne psikoloji. ne zaman bıraktı artık peşini 2 ay sonra hamile kaldı. evet önümüzde böyle örneklerde var o korkunun sesini dinlediğimde karanlıklara götürüyor beni ama bu örneklerlede umutlanıyorum. sende salma kendini arkadaşım. eminim aramızda bizim gibi hisseden çok arkadaş vardır birbirimize destek olalım birimiz düşünce diğerimiz kaldıralım

Hülyacım canım ateş topiğinde meryem suresinden bahsetmiştin ya, ben de o duaya başlamak istiyorum.
Ben Kuran bilmediğim için latincesini okusam olur mu sence_? Bir de 58. ayette tilavet secdesi var sanırım, ordada bir dua var.
Benim ezberim sıfır. O duayı kağıttan okusam olur mu acaba:44:

küçükte olsa umudumuz olmasa neden dr a gidelim neden dua edelim değil mi?Allah ondan ümidi kesmemize asla izin vermesin.Herkesin mübarek gün yardımcısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…