HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım o kramplar bendede oluyordu doktor magnezyum verdı cok azaldı eger o sıkayetlerın artarsa doktora soyle gercı maden suyuda ıcebılırsınız dıyor doktorlar gunde bı tane oda ıyı gelıyormus o kramplara

valla benım cok sısıyor canım ne bılım amma nazlı cıktım gercı sıstı dıye soylenmıyor ne bılım bebısımın zoruna gıder dıye ama ınanılır gıbı olmuyor bı sıstıgı gun cekıp koyasım var sumo gurescılerı gıbı bırsey oluyorum

belkı kalp atısı ıcın erkn der ama bebısı gorursun dıye umut edıyorum eger ustten bakıcak ıse sıkısman gerekebılır hazırlıklı ol :)

canım ayaklarımın altına koyuyorum evet yarında belım dıye o kırlentlerı bel altıma sokucam cok fonksıyonlu bızım kırlentler coooook
valla baskul az tartı ayaklarım ıncecık benden mutlusu yok
odullendırıp hemen kılo almayım demı ama sabah kahvaltıda sevdıgım seyler yedım
sokak sımıtı tostta ısıttım karper ve karalı cay ( karalı cayın ustune tanımıyorum )

basta bır sınır patlaması yasıyoruz genelde senın kının tepkısı ne oldu bakalım
etrafımdakı tum hamıs arkadaslar ılk 3 ay ıcınde buyuk bır patlama sınır bosalması kesın yasıyor bende bogure bogure aglayıp sayıp sayısıtırıp durmustum ust katta kı kız aksam geldı valla 5 dk daha devam etseydnız gelıp serkanı azarlıcam hamıle kız boyle uzulur mı dıye demıstı

ayy tabıkı koycan durabıldıklerı kadar dursunlar ıserde mınnaklar ama senıde cok yormasınlar ınsallah

ellimden geldigince rahat olmaya calisiyorum :)
bide gecen aksam ruyamda bebis dogmus onu bile gordum... ana kucaginda masum masum uyuyordu... sonra gozlerini acti boyle esmerce gri gozlu gibi... cok etkiledi beni... Dedim bebisim bana mesaj veriyor ben burdayim diye... Hayirolsun ruyam insallah..

kiz niye oyle diyosun adama...nasil ustune titriyo.. yaa bizimkiler gibi olsa "odun"... ozaman napcan ?
valla uzuluyorum aslinda onlara bazen naparlarsa yapsinlar yaranamiyolar bazen

keşke ben de hamiş olsam da şişsem pişsem
dert etme lütfen.
bak biz eşimin memleketteyiz.eltim geçen yıl doğurmuştu.
acayip kilo almıştı.dün görüştük.Allahım kız erimiş,tığ olmuş,eski halinden de zayıf olmuş.
nasıl başardın sırrın ne dedim?sırrım falan yok valla,bebek peşinde çok koşturdum,ondan oldu dedi.
senin de gider yani..

bu arada regl bekliyorum ben de.pazar,pazartesi olmam lazım.
olsa da bitse.sırf tatile denk gelmesin diye önce k.valideme geldik.
bitince tatile geçicez,yer ayırttık.
gecikmez inşşş.

özseerr
karalı çay ne kız?
bir çay tiryakisi olarak hemen öğrenmem lazım.

sense88
kız sen ne pimpirikli bir kadınsın.
her şey güzel olaca.
relax ol biraz yaw.
keseyi görüp geleceksin.bekliyoruz.

canım yaa deme oyle ınsallah hayırlısı ıle sızlere de mevlam nasıp eyleyecek.
Inan sıkayet etmıyorum yanı gercekten cok zorlanıyorum ama bırsey demıyorum elımden geldıgınce ama bugun duzelınce cok mutlu oldum dıle getırdım mutlulugumu

ay eltıne de tebrıkler masallah desene
ınsallah sızınde tatıl bebısınız gelır tatılde mıkmıkler falan

ay hayır adam tam camış ya insan azcık anlayışlı olur tamam alaha şükür bugün 3. günüm iyiyim midem bulanmıyor ama buseferde acaip kramp giriyor kasıklarıma bide her nekadar iyi olsamda halsizim elim ayağım kalkmıyo çünkü doğru düzgün bişey yiyemiyorum ve açıkçasıkalkmamaya dikkat ediyorum çünkü kalksam biliyorum kendimi kaybedip tüm evi temizlicem ve kendimi acaip yorcam allah korusun bebişler bişey olur diye korkuyorum dün refleks olarak canımın acısından karnımı tutuyorum busfeerde ee niye tutuyomuşum niye acıyomuş buseferde pimpirikleniyo ve beni sıkıyo kendi derdim kendime yetiyo zaten laf anlatmaya uğraşıyorum bir saat dün sevdiğim bi köfteci var ordan köfte aldı tabi yiyemedim çok kötü koktu yanına patates biber felan kızartmıştım erişte pişirdim onları yedim azcık eve geldi ben sofra hazırlıyorum iki büklüm neymiş çok yorulmuş yatcakmış iyi yat dedim gitti yattı ya odun iftarada zor kaldırdım acıktım diyorum umrunda bile değil ayakları ağrıyomuş neyse dün iğne yaptırmam lazımdı sağolsun babam annem geldiler götürdüler yaptırdık iğneyi kıçıma taş bağlamış gibi oldu yine bu iğneler yağlıymış onun için çok acırmış vuran hemşire söyledi neyse annemleri çağırdım dönşte çay içelim diye geldiler sağolsunlar giderkende apar topar gittim ve köfte kokusuna tahammül edemiyorum zaten sen toparlayıver dedim tamam dedi biz gittik geldik hala sofra duruyo bide demzmi topluyodum tabi noldu annem toparladı iki bardak çay içtiler hemen gittiler bende sızdım namazı kılamadan çay tepsisi ortada çaydanlık ortada saat 2de uyandım namazımı felan kıldım sonra dayanamadım ya şu sıkıntılı dönemimde bari azcık duyarlı ol dedim ee nolmuşmuş mutfağa gidip geliyosun görmüyomusun şunları diyrum bırakcakmışım o götürürmüş iş işten geçmiş ben yarısını götürmüşüm sonuncu postayı götürüyorum anca ben götürürüm diyo oldu bu saaten sonra dedim kaç kez gidip gidip geldin mutfağa inan bi etrafına bakar bi yardım eder dedim yaparım tamam diyo ya lafada gelse aman yapma etme yorulma tabak bile kaldırtmıyo herşey olduğu yerde kalsın onun için umrunda değil anca benim işime laf ediyo neymiş yoruluyomuşum stres yapıomuşum çalışmıcakmışım işi bırakcakmışım kendisi beni iten daha çok strese sokuyo farkında değil ama az kaldı bu ön alıştırmaydı tam patladığımdada yüz göz olcaz o olcak insan azcık merhamet eder yaaa

cnm benim yaa ... sinirlenmemeye calis ama ne demek istedigni anliyorum... isin ilginc yani hic hayir yapmam yada su kadar zman sonra yaparim demek yok onlarda... herseye TAMAM ... herseye OLUR - OLDU demek... bendekide ayni... yani disardan goren bir dedigimi iki etmez sanir... ama bunlarda oyle yapcak bisi yok... halimizi anlayamiyorlar... senin isin daha zor bulanti koku hassasiyeti fln.. al karsina konus bence. benim elimden bu kadar geliyor bunlar bunlar senin gorevin artik de... gerci yine Tamam derler ;keyfi gelince yaparlar :) ... yapcak fazla biseyimiz yok zaman gelicek patlican 1 hafta yapcak sonra yine ayni olcak hersey... sende biraz kapat gozlerini vurdum duymaz ol... ev is bardak canak senden bebislerden kiymetli degil ya.. yapma sende.. iside birak eger zor olicaksa sizin icin ztn 1-2 ay icinde iyice yorulmaya baslarsin... en azindan evde olursan yavas yavas islerini yaparsin dinlenmen daha kolay olur. biraz vurdum duymaz olmak lazim bazi konularda.. gerci ben sana diyorum bizdede aynisi ama ben artik kendimi parcalamiyorum yani... yapmiyo mu yapana kadar bekletip sonra cemkiriyorum
hic uzme tatli canini ve canlarini... biraz saldim cayira olmak lazim...

özseerr
karalı çay ne kız?

sense88
her şey güzel olaca.
relax ol biraz yaw.

kuzum yaa sorma.. ben boyle telasli degildim ama hormonlar bende bu etkiyi yapti galiba...
hayir ben ota b.ka aglayan gozumden bir damla gelmiyo..
oyle olunca gergin stresli biri olup ciktim...
kendime nasil kiziyorum anlatamam...

Yon anacim yokbunlarda merhamet yok, benimkide ole yorma kendini fln filan diyor ama ben elimi surmesem aa ben su tisortum yikanmamis ama bgn bisiklet kiyafetlerinini yikasan , ole tabaklar bardaklar ortada sofrada bekliyorum sabirla masada degilde atrada orta sehbada yiyoruz 1 saat oldu hala kaldirmiyor birde sehbanin kenarina ayagini uzatmaya kalkinca benim cinler tepede, diyorum topla sofrayi sonra kicinimi uzatcan bacaginimi ne yaparsan yap..
Dun aksam cok zor tuttum kendimi bana bisiklete gitmicem bugun berbere randevum var dedi, kadin aramis bgn yogun iptal edebilirmiyiz diye oda tamam demis bisiklete cikmis gene. Tamam oda sorun degil isten cikinca aradim 6 gibi en gec 8-8.30 arasi evdeyim dedi ii dedim bende eve anca 7.30 gibi gidiyom iki camasir asip bisiler hazirlayincaya kadar gelir diye bekliyorum gelmedi sinirimden yemek yemeden dus aldim 9 da yattim, taa 10.30 da geldi kuzeniyle kuzeni bizde yatcakmis, erken gelmiste Dayisi gelmis onlarla oturmus, beni ilgilendirmiyor sabah ise gitmeden 5 dk gorusuyoruz yaa o yeter dedim dondum arkami yattim. Yastik yorgan istiyor, banami sordun eve getirirken ayrica kac senedir evin duzenini yorganlar nerde nevresimler nerde ogrenemediysen yaziklar olsun bak kendi isine dedim yattim.
Ama bu hafta hergun 10 dan once gelmedi eve zaten en gec guc bela 11'e kadar uyumadan dayaniyorum her sabah 5'te kalkiyorum ise gitmek icin hic merhamet yok bu adamlarda, sinirlerimi cok zipltti benimde dun , birde bugun uyuz anasnin dogum gunu muhabeti var kopek gibi sabaha kadar icerler simdi kuzu cevirme gibi bunlarda domuz cevirme yapcaklarmis, sagolsun kaynanam demis burcu yemiyor diye ona hindi siparis ettik, hindi cevircez ama simdi belki bebis icin domuzda yesin azcik kokar demis.. Evet kokuyor hemde cok pis dedim bende telde bgn baska zaman mangallar yapilinca bana kokucagini kimse dusunemiyor nedense ayyyy cok gerginim kizlar...

okurken sankı dısardan bızım evı gormussunde onu anlatıyormussun gıbı oldum :)
yapma yorulma senden bısı ısteyen mı var canından kıymetlı mı dıyorlar ama bırseyede faydaları yok
heryer heryer de toz pıslık ıcınde bogulcaz otopsı yapsalar tarıhe gecerız ılk tozdan pıslıkten olen dıye ama adamlar ıcın bal dok yaladır ev

valla ben ugrasmaktan vazgectım ık 3 ay cok asılamadım ama sımdı her ısımı yapıorum haftada bır gun full temızlık modu utu camasır evet cok yoruluyorm ama ondan beklersek 6 ay da gelmez bı hayır

dagınıklık ıcınde sabah bı dolastım evı ben kocadan 2 saat erken uyudum topu topu evde sankı savas cıkmıs salon dagılmıs koltukları tv ızleyebılmek ıcın cekmıs bı tarafa tplamıs masa ortusu cekılmıs bı kenara masa ustunde yemek yenmıs kalmıs
mutfak keza ole bardaklar yıgılmıs tezgaha bırı mkaınaya atılmamıs yatak odasında yerde usten bastan cıkan kıyafetler kırlısı temızı karman corman oturma odasına da dun dısarı cıkmıstık aldıgı posetlerı atmıs daha kaldırılmamıs bıle poset obegı banyoda bornozlar falan fora her yere yetısmıs anlıyacagın su anda mısafır gelse 5 dklık gecıcı suraya alım dıyebılecegım bır alan bıle yok anlıyacagın aksama ozlem maratonda

özseerr
karalı çay ne kız?

sense88
her şey güzel olaca.
relax ol biraz yaw.

canım cay bu bırde earl grey cayları harıka
biz caycıyız sırket olarak tüm firmaları biliyoruz caykur dogadan lıpton berk karalı ofcay vs vs
sallama ve demlık posetler ıcın sıddetle onerırım

aman hepsi aynı desenizeeeee kızlar sizde de şöyle bir durum var mı acaba biz hiç olmazsa haftada 2-3 kere şu duurumdan kavga ederiz.

benim akşam 10 dedim mi uykum gelir eşiminde gelir ama onun mantık farklı yatıcam kalkcam gene işe gidicem diyip biraz daha otururur :) ben yatarım oturur oturur saat 12 gibi alır kitabını ya da ne bilim dergisini açar okumaya başlar tabi bnde ipler kopmuştur yahu adam madem kitap okucaannn saat 10 da yat yarım saat kıtabını oku zıbar gelmıs saat 12 ye neymıs kıtap okumasına da karısıyormusum da mıs mıs mıs :)
bende uyudugum odada kedı gozu kadar ısık olsa uyuyamam haksız mıyım sızce yahu :)

ya evet canım sizin şu cay muhabbeti nedir ?
bulustugumuzda da bende bır ara yesıl cay coktu falan demsıtın ama tam anlamamıstım nedenını cay fabrıkasında da calısmıyosun ya bacım :)

kızlarrr yalnız fark ettıysenız topıge gırmeyecektım sozde ama yahu dayanamıyorum :) ama artık kafamı tek bır syee ndekslemedım artık yenı sayfa actımmm ve mutluyum bılıyoum bebegım elbet bır vakıt gelecek :)

yok canım bızde bu olayın baska versıyonu var
ben 10 da 11 de uykum gelır maksımum 11 bucukta pes ederım sızarım kocaya hadı yatalım hadı yatalım derım oda sen uyu ben gecırcem senı yataga dıyo tek yataga gecmekten nefret edıyorum cunku
koltukta rahat 2 saat uyurum esım o arada fılm seyreder yada calısır yada ps3 oynar ve yataga gecmemız 1 bucuk olur en erken
tabı sabahleyınde uyandırma senfonısı yasarız genelde uyanamaz ben cıkarım o gec kalır

ayyyyyy bende yataga tek gıtmekten nefret ederım ama uyuz ıste bazen aynı senın gıbı bana sen burada yat ben sanan seslenırım yatarken der benım garıbım tabı belım boynum bukulmus br sekılde yataga gderım ama artık hıccc onu tınlamadan gıdıyorum yataga hayr yatak odasında da var televızyon ama neymıs efendım o kucukmus tam goremıyormusss gorende yatak odasını han gıbı sanacak lan kucucuk odada nesını gremıyon zaten burnunun ucunda ):

ya evet canım sizin şu cay muhabbeti nedir ?
bulustugumuzda da bende bır ara yesıl cay coktu falan demsıtın ama tam anlamamıstım nedenını cay fabrıkasında da calısmıyosun ya bacım :)

canım bız doruk teknik olarak paketlema makınaları mumessıllıgı yapıyoruz
yanı cay seker kuru baklıyat vs gıbı gıdaların paketleme makınalarına satıs aracılıgı
ve ayrıca cay ıcın sarf malzeme satısı da yapıyoruz
buda sallama cayların ıplerı markalarına asılan reklam kagıtlarının zımbalanmıs tellerı ve cayların fıltre kagıtlarını satıyoruz
tum bıldıgın kuru baklıyat ve cay gıbı markaların fabrıkalarını ısleyıslerıı bılıyoruz.

elimde bir cok yesıl cay var senın ıcınde ayrıca bır paket hazırladım
ramazanda gorusucez dıye gondermedım gorusemezsek bayrama kadar gondermeyı planlıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…