- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #28.441
Canim valla ilk gidiste ne o ole dicen bebismi uzaylimi mi arada kalcanAma ins guzel haberlerle gelicen bize, hadi hayirlisi diyelim kacta randevun ?
Ohh canim kiyamam sana ama biraz rahatlamissin iyi bari, benim daha baslamadi arada sag alt bacagimda sabah kramp oluyor sanki kasimi kesiyorlar ama coktandir oda yok, sislikler baslamadi benim henuz ins son uc ayimizda kolayca gecer hemen aliriz minikleri kucagimiza kolaylikla..
13.30da randevu. evet yaa susamda biraz daha buyuk olcak heralde
pit pitlari okadar duymak istiyorum ama nebilim sartlamamaya calisiyorum kendimi...
ohh neguzel... bilekler incelmis kilo gitmis... bugun senden mutlusu yoktur... vucudunu odullendirmen lazim yalniz :) seni mutlu ettigi icin ..
bu kirlentleri ayaklarinin altinami koyuyordun geceleri?
dag gib olmustur oyle ... yarin belim gitti diye offlama dikkatli ol.
özser
ayy canım yaa bende koycam dimi böyle minnak minnak resimlerini oyy valla zaman su gibi geçiyo bide benimkiler erken doğarsa kaldı 6 ay oyyy eşimide şimdiden nasıl yetiştircez telaşı sardı
haa buarada dün dayanamadım eşime patladım camış gibi davrandığı için
rahat olll bak sonunda geldi beklediğin gün inşş güzel haberlerle gelceksin içini ferah tut
özser
ayy canım yaa bende koycam dimi böyle minnak minnak resimlerini oyy valla zaman su gibi geçiyo bide benimkiler erken doğarsa kaldı 6 ay oyyy eşimide şimdiden nasıl yetiştircez telaşı sardı
keşke ben de hamiş olsam da şişsem pişsemcanım o kramplar bendede oluyordu doktor magnezyum verdı cok azaldı eger o sıkayetlerın artarsa doktora soyle gercı maden suyuda ıcebılırsınız dıyor doktorlar gunde bı tane oda ıyı gelıyormus o kramplara
valla benım cok sısıyor canım ne bılım amma nazlı cıktım gercı sıstı dıye soylenmıyor ne bılım bebısımın zoruna gıder dıye ama ınanılır gıbı olmuyor bı sıstıgı gun cekıp koyasım var sumo gurescılerı gıbı bırsey oluyorum
belkı kalp atısı ıcın erkn der ama bebısı gorursun dıye umut edıyorum eger ustten bakıcak ıse sıkısman gerekebılır hazırlıklı ol :)
canım ayaklarımın altına koyuyorum evet yarında belım dıye o kırlentlerı bel altıma sokucamcok fonksıyonlu bızım kırlentler coooook
valla baskul az tartı ayaklarım ıncecık benden mutlusu yok
odullendırıp hemen kılo almayım demı ama sabah kahvaltıda sevdıgım seyler yedım
sokak sımıtı tostta ısıttım karper ve karalı cay ( karalı cayın ustune tanımıyorum )
keşke ben de hamiş olsam da şişsem pişsem
dert etme lütfen.
bak biz eşimin memleketteyiz.eltim geçen yıl doğurmuştu.
acayip kilo almıştı.dün görüştük.Allahım kız erimiş,tığ olmuş,eski halinden de zayıf olmuş.
nasıl başardın sırrın ne dedim?sırrım falan yok valla,bebek peşinde çok koşturdum,ondan oldu dedi.
senin de gider yani..
bu arada regl bekliyorum ben de.pazar,pazartesi olmam lazım.
olsa da bitse.sırf tatile denk gelmesin diye önce k.valideme geldik.
bitince tatile geçicez,yer ayırttık.
gecikmez inşşş.
basta bır sınır patlaması yasıyoruz genelde senın kının tepkısı ne oldu bakalım
etrafımdakı tum hamıs arkadaslar ılk 3 ay ıcınde buyuk bır patlama sınır bosalması kesın yasıyor bende bogure bogure aglayıp sayıp sayısıtırıp durmustum ust katta kı kız aksam geldı valla 5 dk daha devam etseydnız gelıp serkanı azarlıcam hamıle kız boyle uzulur mı dıye demıstı
ayy tabıkı koycan durabıldıklerı kadar dursunlar ıserde mınnaklar ama senıde cok yormasınlar ınsallah
ellimden geldigince rahat olmaya calisiyorum :)
bide gecen aksam ruyamda bebis dogmus onu bile gordum... ana kucaginda masum masum uyuyordu... sonra gozlerini acti boyle esmerce gri gozlu gibi... cok etkiledi beni... Dedim bebisim bana mesaj veriyor ben burdayim diye... Hayirolsun ruyam insallah..
kiz niye oyle diyosun adama...nasil ustune titriyo.. yaa bizimkiler gibi olsa "odun"... ozaman napcan ?
valla uzuluyorum aslinda onlara bazen naparlarsa yapsinlar yaranamiyolar bazen
canım ben cidi ciddi doktora gitmeye başladığımda heemn klomen verdi bana ama önce klomen ve başka destekleyiciler olmadan bi takip edilmesi gerekiyormuş kendi kendine yumurta oluyomu oluyosa çatlıyomu diye sen doktoruna danış ne derse ona göre hareket et
ben 4 ay kullandım canım artık ramazanda 5. olcaktı ve doktorum ara verelim demişti
kızzz çirkinnnn bunlarrr ayyy yeni doğmuşlar oyy kuzular yaa benim kuzucuklarımda hayatları boyunca hep elele tutuşsunlar böyle bu yavrularda kiminse artık allah bağışlasın hayırlı huzurlu uzun ömür versin inş ağlama bakem herşeye duygusal şirin azcık kaldı yavrucuğunla kavuşmana
sen nefret etmeden içine bi ferahlık ver öyle bak ne komikler yaaa hepsi numaracı diyerek bak ve eğlen tadını çıkar daha da olmazsa bebişini düşün onunla neler yapcağını dşün hayal kur:)))
ohhh iyi olmuş öyle dağa taşa seni bırakıp bırakıp bisiklet sürmeye gidip sadece bacak kaslarını çalıştırmasın azcıkta sana yardım ederek kol kaslarını çalıştırsın:)))
ohhh ne güzel gözün aydın inşşş en tez zamnda sadece 4kilo fazlam kaldı diyede müjde evriceksin ardındanda hamileyim diye müjdeliceksin bizleri:))
rahat olll bak sonunda geldi beklediğin gün inşş güzel haberlerle gelceksin içini ferah tut
özser
ay hayır adam tam camış ya insan azcık anlayışlı olur tamam alaha şükür bugün 3. günüm iyiyim midem bulanmıyor ama buseferde acaip kramp giriyor kasıklarıma bide her nekadar iyi olsamda halsizim elim ayağım kalkmıyo çünkü doğru düzgün bişey yiyemiyorum ve açıkçasıkalkmamaya dikkat ediyorum çünkü kalksam biliyorum kendimi kaybedip tüm evi temizlicem ve kendimi acaip yorcam allah korusun bebişler bişey olur diye korkuyorum dün refleks olarak canımın acısından karnımı tutuyorum busfeerde ee niye tutuyomuşum niye acıyomuş buseferde pimpirikleniyo ve beni sıkıyo kendi derdim kendime yetiyo zaten laf anlatmaya uğraşıyorum bir saat dün sevdiğim bi köfteci var ordan köfte aldı tabi yiyemedim çok kötü koktu yanına patates biber felan kızartmıştım erişte pişirdim onları yedim azcık eve geldi ben sofra hazırlıyorum iki büklüm neymiş çok yorulmuş yatcakmış iyi yat dedim gitti yattı ya odun iftarada zor kaldırdım acıktım diyorum umrunda bile değil ayakları ağrıyomuş neyse dün iğne yaptırmam lazımdı sağolsun babam annem geldiler götürdüler yaptırdık iğneyi kıçıma taş bağlamış gibi oldu yine bu iğneler yağlıymış onun için çok acırmış vuran hemşire söyledi neyse annemleri çağırdım dönşte çay içelim diye geldiler sağolsunlar giderkende apar topar gittim ve köfte kokusuna tahammül edemiyorum zaten sen toparlayıver dedim tamam dedi biz gittik geldik hala sofra duruyo bide demzmi topluyodum tabi noldu annem toparladı iki bardak çay içtiler hemen gittiler bende sızdım namazı kılamadan çay tepsisi ortada çaydanlık ortada saat 2de uyandım namazımı felan kıldım sonra dayanamadım ya şu sıkıntılı dönemimde bari azcık duyarlı ol dedim ee nolmuşmuş mutfağa gidip geliyosun görmüyomusun şunları diyrum bırakcakmışım o götürürmüş iş işten geçmiş ben yarısını götürmüşüm sonuncu postayı götürüyorum anca ben götürürüm diyo oldu bu saaten sonra dedim kaç kez gidip gidip geldin mutfağa inan bi etrafına bakar bi yardım eder dedim yaparım tamam diyo ya lafada gelse aman yapma etme yorulma tabak bile kaldırtmıyo herşey olduğu yerde kalsın onun için umrunda değil anca benim işime laf ediyo neymiş yoruluyomuşum stres yapıomuşum çalışmıcakmışım işi bırakcakmışım kendisi beni iten daha çok strese sokuyo farkında değil ama az kaldı bu ön alıştırmaydı tam patladığımdada yüz göz olcaz o olcak insan azcık merhamet eder yaaa
özseerr
karalı çay ne kız?
bir çay tiryakisi olarak hemen öğrenmem lazım.
sense88
kız sen ne pimpirikli bir kadınsın.
her şey güzel olaca.
relax ol biraz yaw.
keseyi görüp geleceksin.bekliyoruz.
ay hayır adam tam camış ya insan azcık anlayışlı olur tamam alaha şükür bugün 3. günüm iyiyim midem bulanmıyor ama buseferde acaip kramp giriyor kasıklarıma bide her nekadar iyi olsamda halsizim elim ayağım kalkmıyo çünkü doğru düzgün bişey yiyemiyorum ve açıkçasıkalkmamaya dikkat ediyorum çünkü kalksam biliyorum kendimi kaybedip tüm evi temizlicem ve kendimi acaip yorcam allah korusun bebişler bişey olur diye korkuyorum dün refleks olarak canımın acısından karnımı tutuyorum busfeerde ee niye tutuyomuşum niye acıyomuş buseferde pimpirikleniyo ve beni sıkıyo kendi derdim kendime yetiyo zaten laf anlatmaya uğraşıyorum bir saat dün sevdiğim bi köfteci var ordan köfte aldı tabi yiyemedim çok kötü koktu yanına patates biber felan kızartmıştım erişte pişirdim onları yedim azcık eve geldi ben sofra hazırlıyorum iki büklüm neymiş çok yorulmuş yatcakmış iyi yat dedim gitti yattı ya odun iftarada zor kaldırdım acıktım diyorum umrunda bile değil ayakları ağrıyomuş neyse dün iğne yaptırmam lazımdı sağolsun babam annem geldiler götürdüler yaptırdık iğneyi kıçıma taş bağlamış gibi oldu yine bu iğneler yağlıymış onun için çok acırmış vuran hemşire söyledi neyse annemleri çağırdım dönşte çay içelim diye geldiler sağolsunlar giderkende apar topar gittim ve köfte kokusuna tahammül edemiyorum zaten sen toparlayıver dedim tamam dedi biz gittik geldik hala sofra duruyo bide demzmi topluyodum tabi noldu annem toparladı iki bardak çay içtiler hemen gittiler bende sızdım namazı kılamadan çay tepsisi ortada çaydanlık ortada saat 2de uyandım namazımı felan kıldım sonra dayanamadım ya şu sıkıntılı dönemimde bari azcık duyarlı ol dedim ee nolmuşmuş mutfağa gidip geliyosun görmüyomusun şunları diyrum bırakcakmışım o götürürmüş iş işten geçmiş ben yarısını götürmüşüm sonuncu postayı götürüyorum anca ben götürürüm diyo oldu bu saaten sonra dedim kaç kez gidip gidip geldin mutfağa inan bi etrafına bakar bi yardım eder dedim yaparım tamam diyo ya lafada gelse aman yapma etme yorulma tabak bile kaldırtmıyo herşey olduğu yerde kalsın onun için umrunda değil anca benim işime laf ediyo neymiş yoruluyomuşum stres yapıomuşum çalışmıcakmışım işi bırakcakmışım kendisi beni iten daha çok strese sokuyo farkında değil ama az kaldı bu ön alıştırmaydı tam patladığımdada yüz göz olcaz o olcak insan azcık merhamet eder yaaa
özseerr
karalı çay ne kız?
bir çay tiryakisi olarak hemen öğrenmem lazım.
sense88
kız sen ne pimpirikli bir kadınsın.
her şey güzel olaca.
relax ol biraz yaw.
keseyi görüp geleceksin.bekliyoruz.
okurken sankı dısardan bızım evı gormussunde onu anlatıyormussun gıbı oldum :)
yapma yorulma senden bısı ısteyen mı var canından kıymetlı mı dıyorlar ama bırseyede faydaları yok
heryer heryer de toz pıslık ıcınde bogulcaz otopsı yapsalar tarıhe gecerız ılk tozdan pıslıkten olen dıye ama adamlar ıcın bal dok yaladır ev
valla ben ugrasmaktan vazgectım ık 3 ay cok asılamadım ama sımdı her ısımı yapıorum haftada bır gun full temızlık modu utu camasır evet cok yoruluyorm ama ondan beklersek 6 ay da gelmez bı hayır
dagınıklık ıcınde sabah bı dolastım evı ben kocadan 2 saat erken uyudum topu topu evde sankı savas cıkmıs salon dagılmıs koltukları tv ızleyebılmek ıcın cekmıs bı tarafa tplamıs masa ortusu cekılmıs bı kenara masa ustunde yemek yenmıs kalmıs
mutfak keza ole bardaklar yıgılmıs tezgaha bırı mkaınaya atılmamıs yatak odasında yerde usten bastan cıkan kıyafetler kırlısı temızı karman corman oturma odasına da dun dısarı cıkmıstık aldıgı posetlerı atmıs daha kaldırılmamıs bıle poset obegı banyoda bornozlar falan fora her yere yetısmıs anlıyacagın su anda mısafır gelse 5 dklık gecıcı suraya alım dıyebılecegım bır alan bıle yok anlıyacagın aksama ozlem maratonda
Eki Görüntüle 759442
canım cay bu bırde earl grey cayları harıka
biz caycıyız sırket olarak tüm firmaları biliyoruz caykur dogadan lıpton berk karalı ofcay vs vs
sallama ve demlık posetler ıcın sıddetle onerırım
aman hepsi aynı desenizeeeee kızlar sizde de şöyle bir durum var mı acaba biz hiç olmazsa haftada 2-3 kere şu duurumdan kavga ederiz.
benim akşam 10 dedim mi uykum gelir eşiminde gelir ama onun mantık farklı yatıcam kalkcam gene işe gidicem diyip biraz daha otururur :) ben yatarım oturur oturur saat 12 gibi alır kitabını ya da ne bilim dergisini açar okumaya başlar tabi bnde ipler kopmuştur yahu adam madem kitap okucaannn saat 10 da yat yarım saat kıtabını oku zıbar gelmıs saat 12 ye neymıs kıtap okumasına da karısıyormusum da mıs mıs mıs :)
bende uyudugum odada kedı gozu kadar ısık olsa uyuyamam haksız mıyım sızce yahu :)
yok canım bızde bu olayın baska versıyonu var
ben 10 da 11 de uykum gelır maksımum 11 bucukta pes ederım sızarım kocaya hadı yatalım hadı yatalım derım oda sen uyu ben gecırcem senı yataga dıyo tek yataga gecmekten nefret edıyorum cunku
koltukta rahat 2 saat uyurum esım o arada fılm seyreder yada calısır yada ps3 oynar ve yataga gecmemız 1 bucuk olur en erken
tabı sabahleyınde uyandırma senfonısı yasarız genelde uyanamaz ben cıkarım o gec kalır
ya evet canım sizin şu cay muhabbeti nedir ?
bulustugumuzda da bende bır ara yesıl cay coktu falan demsıtın ama tam anlamamıstım nedenını cay fabrıkasında da calısmıyosun ya bacım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?