HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Canım hoşgeldin tekrardan
Pco olmana üzülme çok. İnan ki çevremde pco olup da hamile kalan bir sürü kişi var. Takibini yaptırdıktan sonra neden olmasın?
Bak hülya da pco ydu, benim en yakın arkadaşım da pco, ablam da pco. Hepsi de hamile kaldı anne oldu.

Kızlarrrr kafam daha da karıstı :)

ayy kusura bakma kafanı karıştırmak istememiştim sen en iyisi için nasıl rahat edecekse öyle davvran nihayetinde ameller niyetlere göredir

canım allah kolaylık versin inş rabbim seninle birlikte hepimizin herkesin emeklerinin karşılığını versin stres yapmamaya çalış canım napalım demekki kaderde buda varmış rabbim daha büyük dert vermesin die düşün ve bol bol dua et inş olur ilk denemenizde yıllarca her yolu deneyip defalarca tüp bebek uygulamasına giripte bebk sahibi olamayan insanlarda var çocuğunu kaybeden insanlarda var onları düşün ve nolur moral depola çünkü en çok ihtiyacın olan şey moral

sorma dışarıya derdini belli etmekmi iyi yoksa etrafa mutluyu oynamakmı iyi bilmiyorum annem bize hep söylemeyin kimseye derdinizi derdi evet kayınvalidem düşmanım değil nihayetinde kızsamda etsemde halime bin şükür biçok insana göre çok daha rahatım ve eşimin annesi ama ne biliyim biraz utangaçlıktan birazda ne gerek var diye belli etmedik bizde hiç ilk hamile olduğumu öğrendiğinde dediği ne oldu biliyomusun eşimin kuzenleride geçen sene evlenmişti teyzenle geçenlerde konuşmuştuk ne onlardan ne sizden kimseden haber çıktığı yok bir senedir bekleyip duruyoruz dedi hiç bilmiyoki ben bir senedir neler çekiyorum eşimede dedim bilsin diye annemin bişeyden haberi yok anca konuşuyo dedim

bende klomen kullnadım canım klomen konusunda heralde ebda ve ben uzman olmuşuzdur klomeni en fazla 5 yada 6ay kullanabiliyosun canım yan etkisi olduğunu bilmiyorum ama oluşan yumurtaların çatlamazsa kiste dönüşüyo bunun içinde doktor takibi gerekiyo kokma canım inş klomenle hallolur sorun ben 4 ay kullandım klomeni o kafaya takmama meseleside canım allah olacağı zaman öyle bi rahatlık veriyoki geriye dönüp baktığında şaşıp kalıyosun

canım allah kolaylık versin inş rabbim seninle birlikte hepimizin herkesin emeklerinin karşılığını versin stres yapmamaya çalış canım napalım demekki kaderde buda varmış rabbim daha büyük dert vermesin die düşün ve bol bol dua et inş olur ilk denemenizde yıllarca her yolu deneyip defalarca tüp bebek uygulamasına giripte bebk sahibi olamayan insanlarda var çocuğunu kaybeden insanlarda var onları düşün ve nolur moral depola çünkü en çok ihtiyacın olan şey moral

sorma dışarıya derdini belli etmekmi iyi yoksa etrafa mutluyu oynamakmı iyi bilmiyorum annem bize hep söylemeyin kimseye derdinizi derdi evet kayınvalidem düşmanım değil nihayetinde kızsamda etsemde halime bin şükür biçok insana göre çok daha rahatım ve eşimin annesi ama ne biliyim biraz utangaçlıktan birazda ne gerek var diye belli etmedik bizde hiç ilk hamile olduğumu öğrendiğinde dediği ne oldu biliyomusun eşimin kuzenleride geçen sene evlenmişti teyzenle geçenlerde konuşmuştuk ne onlardan ne sizden kimseden haber çıktığı yok bir senedir bekleyip duruyoruz dedi hiç bilmiyoki ben bir senedir neler çekiyorum eşimede dedim bilsin diye annemin bişeyden haberi yok anca konuşuyo dedim

amin canım amin .tabi cnm kime kimsenin halinden anlamaz.ama bu işler çok kişiye yayılınca üzülen yine biz oluyoruz herkese laf anlat arayan arayana adet oldunmu var mı belirti falan.soonra kimseyle paylamamaya başladım kimsede sormuyordu son zamanlarda tavrımdan dolayı.ALLAH BÜYÜK İNŞALLAH.

bende klomen kullnadım canım klomen konusunda heralde ebda ve ben uzman olmuşuzdur klomeni en fazla 5 yada 6ay kullanabiliyosun canım yan etkisi olduğunu bilmiyorum ama oluşan yumurtaların çatlamazsa kiste dönüşüyo bunun içinde doktor takibi gerekiyo kokma canım inş klomenle hallolur sorun ben 4 ay kullandım klomeni o kafaya takmama meseleside canım allah olacağı zaman öyle bi rahatlık veriyoki geriye dönüp baktığında şaşıp kalıyosun[/QUOTE]

olsun dedıgın gıbı huzur olsunda gerısı teferruat canım
artık 13 sene olmus dıle kolay demı bunca zamanda ozel seylerı ıster ıstemez tukenıyor yapılacak seylerde
gonuller bır olsun hem demı sekerım..

oo aksamda ıı gecmıs ogrencıler falan adna sevındım sıkılmamıssın en azından

evet canım bızım merve duman gonderdı rabbım onada bunlardan gıydırebılecegı bır bebıs tez zamanda nasıp etsın mevlam

arkadaşım biri de bir bini de derler ya o hesap az da olsa olmuş orucun bozulur yeniden abdest almak gerekir zaten 10 güne kadar devm edebilir adet kanı olarak ama 10 günden azla olursa o zaman özür grubuna girer bir hastalık var demektir bu yüzden en iyisi tam bitene kadar beklemek bir de ben internetten araştırdığımda kadınların adet dönemlerini iyi bilmesi kaç gün süreceğini bilmesi gerekir çoğunlukla da b gün sayısı değişmeyeceği için tereddütte kalmadan bu şekilde yapmak daha doğru. sen de araştırabilirsin islamiyette şüpheye yer yoktur şüpheden kaçınmak gerekir derdi bizim din kültürü öğretmenimiz.

yumurta takibi çatlatma iğnelere başlanılcak sanırım doktor bi kağıt verdi infertilite yazıyo kağıtta.hayırlısı artık doğru 4 ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim aslında güzel bişi bu. hayırlısı inşallah cocuk pskolojisini kafamdan tamamen atmıştım 2 aydır falan tekrardan başladı sanırım

rica ederim canım benim Rabbi'm hayırlı günlerde giymeyi nasip etsin böyle bebeklere hediye alınca mutlu oluyorum ben küçük bir sürpriz yapmak istedim canım benim beğendiğine sevindim :)

canımsınnn.. amin teyzesi giydirip giydirip gezmelere götürürüz bizim Özser paşayı
rabbim tez zamanda sizin yuvanıza da bu heyecanı katsın inşallah

btc kürü ne nasılb bişey

canım benım arkadasım hoca bayan hoca hanı bu evlerde mevlutlerde sohbetler verılır ya oyle
o soyle der hep hanı meyva cekırdegı rengınden koyu bır akıntı ıse bozulur ama acık renk ıse bozulmaz gıbı bısı derdı
yanı akıntın kahverengı ıse orucun bozulmus dıye bılıyorum ama vebalınıde almak ıstemem
ben tamamen bıtmeden tutmam acıkcası

ınsallah yarın gorcen bebısı de ıcın rahatlıcan fındık kadar bebıs be ne kadar sabırsızlandırıyor bızlerı demı
kucucuk kız o daha mınnak mınnak

hamılelık takıplerı daha kolay gelıor zaten doktorlara ole yumurtlama takıbı tup bebek sureclerınde cok sıkılıyor bu doktorlar ılgılenır ınsallah ıcıne sıner canım 8 gun sonra gorcen senın ufaklıkları bak sımdıden 2 aylık oldun :)

canım hıc moralını bozma ınsallah hersey yolunda gıdecek ve cok ugrastırmadan gelıcek mınık mucızenız
umudu kaybetmek yok rabbım sabrınıda verıcek hayrınıda ınsallah..

inşallah fazla bekletmez seninki bekletmemiş bak ne güzel.. inan çok sevindim senin adına hemide ikiz haa:) canım sen çatlatma iğnesi kullandınmı yumurtada sorun var mıydı

bundan sonra üstüne düşçem zaten ben hiç bi sorun yok diye ciddiye almıyodum ablam saolsun peşini bırakma sonra cok uğraşırsın dedi biran önce iyi bi doktor bul ve kontrele gitti iyikide gitmiştim. benim iğne fobim var cok korkuyorum inşallah çatlatma iğnesi işe yarar. bundan sonra ole yapçam zaten takip etcem tek doktorda kalcam. topiğe bayadır uğramıyordum valla ama dayanamadım tekrar döndüm bak özledim sizleri

canım kuranı arap harfleriyle yazılmış olanını değilde okunuşu yazılıyo ordan okumaktan bahsediyosun dimi arapça bilsen daha güzel olur tabiki ama senin dediğin gibide olur neden olmasın ama dikkat etmende fayda var çünkü arapçada bi noktadan bile çok anlam değişebiliyor ee bide latin harfleriyle yazınca bazı yerlerde çok uyduruk yazıyorlar diyanetin felan varsa ordan oku istersen yada internette kuran okumaları varya istersen türkçesini sen aç yani latin harfleriyle yazılışını netten okusun sen takip et öylede yapabilirsin secde de okuncak şey çok kısa "semiğna ve atağna ğufraneke ve ileykel mesiyyr" kağıttan okumak olurmu inan bilmiyorum ama ezberlemeye çalış istersen

inşallah fazla bekletmez seninki bekletmemiş bak ne güzel.. inan çok sevindim senin adına hemide ikiz haa:) canım sen çatlatma iğnesi kullandınmı yumurtada sorun var mıydı

yok ben çatlatma iğnesi hiç kullanmadım canım benimki oluşunca çatır çatır çatlıyodu kendiliğinden ama klomen kullnamayınca yumurta olmuyodu yani tek kullnadım bir ay olmadı büyümedi çift kullanınca ikişer ikişer oluyodu

ugrasmak gereklı tabı ablan dogru demıs dus ustune dıkkat et ınsallah en kısa zamanda ıgne ılac ıse yarar ve hemencecık bır bebıs sızede gelır :)
bızsız olmak kolay mı sekerım

bunları duyunca çok rahatlıyorum iyiki varsınız allah daha başka dert vermesin inşşlah hep bunu diyorum. gittiğim hastahane sadece kadın doğum üzerine olan bi hastahane tüp bebek merkezi aslında 15 yıldır hamile kalamayanlar uğraşanlar var onları gördükçe inan dua ediyorum bi yandanda korku sarıyo sanki yıllarca uğraşçakmışım gibi. ama şuan gayet iyiyim rahatım yani herşeyi akışına bıraktım artık

bende bi kere klomen kullandım iğne falan nermemişti yumurtalarım çatlamıştı. o ay kimyasal gebelik gecirmiştim zaten ama bu ay sraphone diye bi yumurtlama ilacı kullandım doktor foleküller hiç büyümedi diğer ay çatlatma iğnesi başlıcaz dedi kafam çok karışık bu doktorlar 6 yıl okuyoz diye meslek başına geçiyolar her biri farklı bişi soliyo

ben daha önce kist tedavisi görmüştüm dr umda biliyor bu kiste dönüşme konusunu duydum ürkmemin bir sebebide o biz 3 ay denedik olmadı acaba klomene falan başlamak için erkenmi biraz daha beklemelimiyim

sen kaç ay kullandın canım klomeni

canım klomen ve çatlatma iğnesi ardından kimyasal gebelik ve düşük durumunu çok duydum tesadür olabilirmi yoksa klomenle alakalı olabilrimi kafam karıştı

Kizlar nasilsiniz,

Ayyy hic giremedim bgn yorgunluktan oluyorum, geldim dus aldim yatiyorum ole saclari kurutmaya halim yok ..
Neler kaynattiniz bgn bakalim ne var ne yok?

Kis Hulya bak senin minikleri buldum :)))) Gorunce aklima ilk sen geldin birde nedense bebislere bakip agla agla helak oldum durduk yere, birde metroda karsima iki kiz kardes oturdu biri 2 biri 5 yasinda fln gene acildi muslklar, bugun gunumdeyim valla :))

Ayyy birde oyle derler dimi ayy ben nere bakcam yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…