- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #28.481
Bu arada ozlemcim kıyafetler pek tatli allahim onları sag salim giymeyide nasip eylesin mervecim seninde yaptigin süpriz e bayıldım :-D
Cok sevindim canim, doktorunde demis rahatla biraz stres bebisede iyi degil, seninde bol bol tekme yiyecegin gunler yakin o zaman daha rahatlarsin..
Allah bagislasin, ins guzel bir hamilelik gecirir saglikla kucagina alirsin minigini..
Haydi bakalim halaylar sana gelsin..
haftasonuna saatler varya oyuzden iste olmak surunduruyor insani....offf sıkıldım gun gecmıyorrrrrr
haftasonuna saatler varya oyuzden iste olmak surunduruyor insani....
gun degil dakikalar gecmez
ayy sorma aynen oyle saat bır 18:00 olsa
ah bır bayram olsa lalalalallalal ya baglayasım var
tatlim simdi senin keyfini kacirmak istemem ama birde pazar aksami bu saatleri dusun :)
gecmesini istemedigin saatler su gibi akiyor bu defada
yaa onlar bide merakli oluyor oyle yildonumleri dogum gunleri fln kutlamaya...ayyy bede 6da cikiyorum ama sanki cikip cikmamak arasindayim malum bu hafta sonu ozellikle bu aksam evde tiyatro var hele kozalakla kusken hic cekilmez offf offf.. Bitmedi gitti su karinin 50. yas gunleri 3 senedir
Ayyy zaten 1saat 45 dk telefondayim Allahm ne mallar otel sahibi oluyorlar 5 yasinda cocuga anlatsaydim anlamisti simdiye kadar ..
yaa onlar bide merakli oluyor oyle yildonumleri dogum gunleri fln kutlamaya...olsun sen eglenmene bak - kim ne dicek sana...
en kotu ayy belim cok kotu dayanamicam cok yordu beni der gecer yatarsin odana
tatlim sen ne is yapiyorsun? sahip olmak kolay asil mesele isletmek ... onada onlar kafa yormuyo pek ztn :)
anim duymussundur belki " agoda trivago hotels.com " fln hepsi bir sirket seyahat acentasinda calisiyorum. Avrupa merkez ofisi Prag'ta bende burda turk otellere destek veriyorum icte fiyatlari kontenjanlari promosyonlari kontratlari flan filan.. Bi kere basima ne geldi biliyor musun kadinin birine bilgisar programinda nasil rezervasyonu kontrol edicek fln anlatiyorum telefonda, beceremedi sisteme girmeyi daha dedim tamam en bastan yapalim , simdi dedim butun acik pencereleri kapatin, masaustune cikin bastan baslayalim dedim.. Kadin 1 dk dedi gitti , geldi diyor pencereleri kapadim ama anlamadim niye masa ustune cikmamiz lazim diye.. Allahim dedim sonra aricam sizi kapadim teli..Deli etmisti beni..
trivago ve hotels biliyorum...
yok artik.... Allah'im yaa sen akil fikir dagitirken bunlar napiyomus acaba
hehehehheeee saka gibi gulsen ayri kizsan ayri dert... simdi bide ordan atla deseydin bari :)
valla kuzum senin is zormus ... buyuk caplilar hoteller fln neysede kucuk caplilar ile ugrasmak zor olur.. bilen yoktur fln boyle anlatmaya calisirsin sonra
ama bakma en azindan eglenceli zamanlarin geciyo sIkici diyemezsin isin icin...
ayy sen yaa cok yasa emi... ne guldum amahep anlatirlar ya eskiden yok cd okuyucu kahve tutucu sanirlarmis flnn...genelde uyduruyolar sanirdim :) bu devirde hala var yani boyle
teşekkür ederim kızlar
Hedefim aralık sonuna kadar 60 kilo olmak. Tabi şimdi hızlı veririmde 70 ten sonra nolur bilemem.
Inşallah rabbim beni de anne yaparak en büyük mutluluğu yaşatacak
selam kızlaaaaarrr ben geldim özledinizmi bakalım beni
kizlarrrr minnik ile ben geldimmm
artik takvimi gonul rahatligi ile ekleyebilirim dedim ve ekledim....
bizim minnik tam minnik :)
kesemis 1.5 cm - kendisi 3.5mm dedi doktor... bugun 6+0 icin hersey normal dedi...
artik stress ve endise duymazsin umarim diye bir dip not ekledi
veeeee pit pitlari bile duyurdu annecigine ve babacigina
zar zor bile olsa duyduk.. nasil bir rahatlama anlatamam... Rabbim herkese nasip etsin insallah...
desteginiz icin cok tesekkurler kizlar
Anaaaa kiz tam ben dogum yapcamm sen hamis kalcann zayiflayipppp.:)))))
Ozlemezmiyoz kuzuuuuuuu.....
Ayyy cok sevindim canimmmm...masaaallahhhh...
hilyaaaaa kis yorma kendini bacim... birak yapsinlar...
ebdossss ozledik kus seni deee...
ozzz
sislikler inmis kritik haftada ki cok aliniyor bu haftalarda kilo vermissin cok guzell.. bende gittikce sisiyorum...karnim bu hafta buyuduuuu...
Gunaydin kizlarr:))ben cok sukur 18 temmuzda hastalandim bugun 3. Gunum ama nasil agrim var ilk gunden beri anlatamam(olsun yinede hastalandigima cok mutluyum:))hatirlarsaniz ayin 4.de ovulasyon testi yapmistim ve ikiside ayni koyulukta cizgi cikmisti hamileyim sanmistim aslinda o gun resmen yumurtlamisim:))adet sancisi sandigim agri da yumurtlama agrisiymis tam 14 gun sonra hastalandim :)bu ay bana ders oldu adete 2 gun kalana kadar gun asiri devam edicem agustos ayini zaten cok severim o kadar umutluyum ki bu ay olucak insallah:))gecmisi tam okuyamadim ama guzel haberler var heralde sense tebrik ederim canimm cok sevindim saglikla kucagina al insallah:))carsamba sabahi beraber hamile kalmayi planladigimiz arkadasim dogum yapti bebegi goremedik bagirsaklariyla ilgili bi problem vardi hatirlarsiniz anlatmistim persembe sabahi ameliyat oldu cok sukur iyi gecmis sindirimini kontrol ediyolarmis arkadasim cikti hastaneden bebekte insallah pztesi cikicak:))o kadar guzeldiki hastanede doguma gidenler donenler herkes sevincli heyecanli biz beraber hamile kalalim derken ben 6 ay ugrastim olmadi tam oldu derken yasadiklarim ee simdi de o dogurdu ben hala umut doguruyorum:)))insallah cok beklemeyiz artik bebeklerimiz gelir saglikla:))
inşallah olur Canım Fazla skıntı yapmayın ne kadar tkarsan o ıs o kadar zorlasır allah herkese nasıp etsn =)
Aminn canim insallah :))o takmama isini nasil becericem bilmiyorum yalniz:))
Haklısın ama gercekden oyle oluyor bı ornegı de Ben =) 6 aydır esımle cocuk ypmaya karar vermısdık ılacı fln bırakmısdım olmuyordu bende umudu kesmısdm bu ay bosverdım adetm 1 hafta gecdı test yptm pzıtf sok oldm ınanamadım zaten ınsallah sızlerınde olur
anim duymussundur belki " agoda trivago hotels.com " fln hepsi bir sirket seyahat acentasinda calisiyorum. Avrupa merkez ofisi Prag'ta bende burda turk otellere destek veriyorum icte fiyatlari kontenjanlari promosyonlari kontratlari flan filan.. Bi kere basima ne geldi biliyor musun kadinin birine bilgisar programinda nasil rezervasyonu kontrol edicek fln anlatiyorum telefonda, beceremedi sisteme girmeyi daha dedim tamam en bastan yapalim , simdi dedim butun acik pencereleri kapatin, masaustune cikin bastan baslayalim dedim.. Kadin 1 dk dedi gitti , geldi diyor pencereleri kapadim ama anlamadim niye masa ustune cikmamiz lazim diye.. Allahim dedim sonra aricam sizi kapadim teli..Deli etmisti beni..
nereye gittiniz beeeaa yaaaa?
tatili buldunuz tabe kaçtınız.
pişiyorum ben,çokkkk sıcak,deliricem.
tatile gideydik biii.
kendimi kızgın kumlardan serin sulara ataydım
ama acilen regl olmam lazım.tatilim rezil olacak yoksa.
cimcime canım hoş geldin.yokluğun belli.dön artık.
esra tatlım ben de seni ösledimmmm.valla aklımdasın bebem.
kozalak çok içli dışlıyız,laptopın tekini getirdik yanımızda.
şimdi de paylaşamıyoruz
paylaşsak da kozalağın gözü üstümde giremiyorum.
şimdi uyuyor
sense88ben sana demedim mi pimpiriklim benim.
hadi gözümüz aydın.sonunda için rahatlamış bir nebze.
gerçi sen de haklısın.ben bu duyguyu hiç bilmediğimden panik yapıyordur insan.
var mı yok mu,kimyasal mı,dış gebelik mi?
burdan çok fazla şey öğreniyoruz aslında.
o da bizi daha çok panik yapıyor.
mesela ben bu topiğe takılmasam silkelenmeyi nerden bilecektim
kırk yıl düşünsem aklıma gelmez.
canım topicim benim
Gunaydin kizlarr:))ben cok sukur 18 temmuzda hastalandim bugun 3. Gunum ama nasil agrim var ilk gunden beri anlatamam(olsun yinede hastalandigima cok mutluyum:))hatirlarsaniz ayin 4.de ovulasyon testi yapmistim ve ikiside ayni koyulukta cizgi cikmisti hamileyim sanmistim aslinda o gun resmen yumurtlamisim:))adet sancisi sandigim agri da yumurtlama agrisiymis tam 14 gun sonra hastalandim :)bu ay bana ders oldu adete 2 gun kalana kadar gun asiri devam edicem agustos ayini zaten cok severim o kadar umutluyum ki bu ay olucak insallah:))gecmisi tam okuyamadim ama guzel haberler var heralde sense tebrik ederim canimm cok sevindim saglikla kucagina al insallah:))carsamba sabahi beraber hamile kalmayi planladigimiz arkadasim dogum yapti bebegi goremedik bagirsaklariyla ilgili bi problem vardi hatirlarsiniz anlatmistim persembe sabahi ameliyat oldu cok sukur iyi gecmis sindirimini kontrol ediyolarmis arkadasim cikti hastaneden bebekte insallah pztesi cikicak:))o kadar guzeldiki hastanede doguma gidenler donenler herkes sevincli heyecanli biz beraber hamile kalalim derken ben 6 ay ugrastim olmadi tam oldu derken yasadiklarim ee simdi de o dogurdu ben hala umut doguruyorum:)))insallah cok beklemeyiz artik bebeklerimiz gelir saglikla:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?