HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Sonuçlar ii görünüyor netten baktım şimdi doktor çıkmış pazt arayıp sorcam ama gayet deger ortalaması içinde

canım çok sevindim bitti sanırım artık testler şimdi rutin kontroller başlayacak aralıkları biraz daha uzun olacak sanırım inşallah sag saglim kucağımıza da almayı NASİP EDER RABBİM..

Oy oy masallah teyzeleri de yesin ozser beyi ;-)

:))) yesin tabii

hadi gözün aydın canım.
maşalahhh paşamıza

Sagol canım benimmm

canım çok sevindim bitti sanırım artık testler şimdi rutin kontroller başlayacak aralıkları biraz daha uzun olacak sanırım inşallah sag saglim kucağımıza da almayı NASİP EDER RABBİM..

Şimdilik 4 hafta sonra dedi canım uyardı şu olursa bu olursa diye suyun gelirse gibi erken değilmi dedim ewt ama ben uyarım olmaz olmaz değil dedi tatil için izin var otobüsle gitmeye izin yok

kıslarrrrr test yaptım,ilk defa anında silik pembe çıktı.
2 tane testle yaptım.biri bebe time biri miratecht.
ayyy Allahım rüyam gerçek olabilir mi ki?
kimyasal gebelik olmasın ne olurrrr
lütfen bana dua edin...çok ihtiyacım var.
gerçek olsun,bebişim hayırlısıyla benle olsun....

Oooooow süper 1 haber bu, hadi hayırlısı güzelim...
Dualarım seninle...

Nasıl ya kız varmı hiç değişikliğin peki

ben 2 kez test yaptım çıkmadı silik çizgi:44: bugün adet günümdü birini bugün diğerini 3 4 gün önce yaptım

Ozledik kis, sende ozledin mi bizi..

özlememmiiiiii burnumda tüttünüz ben bu kadar ailemi özlemedim valla

cimcime canım hoş geldin.yokluğun belli.dön artık.

geçici bi süreliğine döndüm canım yarın akşam yine yollara düşüyorum seyyah oldum iz sürüyorum bizim bebek çanakkalede olmadı istanbulda olacak heralde

canım benimmmmmm çok sevindim yaaaa hadi gözün aydın sağlıkla tez vakitte gelsin bebişin sana

cimcime
kız özledik tabe zaten kimseler yok topiktede ee nasıldı bakalım güzle geçtimi kozalakla nasıldınız yeni ayında hayırlı olsun inş bu ay sıkıntısız geçer ve hamiş olursun

çok güzeldi çok güzel vakit geçirdim resmen balayı yaptık meğersem ne çok ihtiyacım varmış tatile. acayip moral depoladım. kozalakla inanılmaz güzeldik rüya gibiydi kıçımı kaşımaktan derisini soydum dermişim
sevgili gibiydik bütün tatilde rodos santorini mikanos sokaklarında el ele sarmaş dolaş yürüdük ben yoruldum arada sırtına aldı taşıdı denize giremedim adetli olduğum için ama çok sıcaktı hava bende dizlerime kadar girdim sonra kucağına aldı şezlonga kadar taşıdı gemide falan çok ilgiliydi içtiğim suyu bile test etti sonra bana içirdi çok güldük çok eğlendik rüya gibiydi yaaa tadı damağımda kaldı

özser paşa anneciğine iyi bak oda sana baksın onu fazla tekmeleme canı yanmasın ikinizide çok fena öptüm

aaaayyyy canım benim yaaa inşallah hamilesindir kan testine gitsene

kızlar bu arada bugün doktora gittim
çok güzel haberler aldım sonunda
tatilimin üstüne bu iyi haber eşiminde benimde morallerimizi yerine getirdi
rahmim temizlenmiş
yara kurumuş
iltihaplar bitmiş
rahim ağzındaki enfeksiyon bitmiş
salı çarşamba üst üste ilişki sonra adet gününe kadar gün aşırı dedi
ama benim hiiiiiiiççççç umrumda değil şuan hamilelik falan
çünkü sağlığım çok şükür yerine geldi sonunda

aaaaaaaaaaaaa yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ayyy hadi hayirlisi sari sekerimmmm.

bende bebe time ile ogrenmistim...o test pek guvenilir degildiye jmutsuzlandim...ama dogruymus....ins. seninkide dogru cikacak bebbisimmmm..

kizlarr nevsehir nigde adana derken bugun de afyona geldik. termal evi vardi annemlerin. hep beraber oraya geldik....burdan sonrada ver elini izmir dikili..ayvalik...

ozzz

csnim sknuclsrin iyiymis cok sevindikkk..

hulyaaa

senin kontrol ne zamandi ayol..cinsoyet bile gorunecek nerdeyse..

sensee

cabim rahatlaaa relaxxxxxxxx:))))

Cimcimim jisgeldin bebidinin...

Nasıl ya kız varmı hiç değişikliğin peki
yaw zaten ben de ondan inanamıyorum.
belirtim falan yok.
sadece kremsi akıntım çok ve belim fazlaca ağrıyor.
akıntı geçen ay da olmuştu,ondan belirti saymadım.
belim de reglden önce zaten ağrır,onu da belirti saymadım.
kabızlık ve uykusuzluk problemim vardı,oruca bağladım.
çünkü bu ay ara vermeye karar vermiştik ya biz.
çatlatma iğnesi falan da olmadım.
nasıl oldu anlamadım?:44:
gerçi hala kesin değil.
hiç bişi hissetmiyorum,yok gibi.
bugün kana gidicem.
kimyasal olmasından çok korkuyorum:18:

Gunaydiiiib kiZlarrrr...

yaa bizimde ildisi tercihlerimiz basladi. izmir yszacaz esim orali malum..adana da yazabiliriz....bide nigde yazabiliriz.. o kadar kararsiz kaldim kiiii...uykularim kaciyor...

haaa bide dunn cooooook buyuk bi kaza atlatttik..verilmus sadskamiz varmis...

Nigdeden afyona gelirken....
Mola vermistik. cagan ile ben babamin arabasina bindim...dayim esjmin yanina bindi...neyse icerde biseylerle ugrasirken babam yolu kont. edip cikti..sonra bize bisey soylerkennnn arkadan aci aciii korna sesii..meger iki tane cok yuksek hizda kamyon...yarisiyolardi sanirim. yan aynadan bi baktimm kocamsn ustumuze geliyorrr.. offf anlatamam aarada 10 mt kaldikalmadi.. ben o telaslaa"otobuss otobusss bas bas bas bas bas" demisim...
babsm bi basti gazaaaa kamyonda zaten fren yspiyodu ama yukluuu agirrr..sonraa gaza basip kurtardik..benim karnim sıkısti elim ayam titredi...cok korktum..cagzn da arkadaydi. allah korudu bizii...

Son düzenleme:
cuma günü tatil için yola çıkıyoruz.
doktorumun yanında değilim.
eşimin memleketteyiz.
nasıl anlıycam ben şimdi kimyasal mı değil mi?
dış gebelik mi?
inşşş bebişim benimledir.

Kimyasal olmasi icin degerinin cok dusuk olmasi gerek fotosunu bi koy bakalim testin. kan ver bugun pazar gerci...
yarin bi test daha yap koyulasmadan anlarsin..hemdn kotuye yorma sekerrr...ayyy varya eger hamissen cooooook sevinecemmmmm...
kiz bidd bu hangi ara lldu hani ders calisiyodu esinn.. kandirmissin arada demekki...

çok geçmiş olsun tatlım.
Rabbim korumuş.
sen gene sadaka ver mutlaka..

izmiri seviyorsan izmir yazın tatlım.
büyük şehir,denizi var.rahat edersin.
hayırlısı olsun.

iyi ama yelizin değeri gayet yüksekti.
beta 650-700 lerdeydi.kimyasal çıktı.
anlamıyorum niye öyle yüksekken oldu:44:

vahşi cazibemi kullandım
eğer olduysa sınav gününün akşamı olmuş

kızlarrr foto nası ekleniyor?
ben fotoğraf mak.dan çekip pc ye yükledim.
boyutu mu büyük geliyor acaba?ondan mı yükleyemiyorummm?
telefonun da kablosu yok.

Canım daha ne olsun belirtiler benim gibi bak sonuc ortada inş seninde güzel olacak ve hemen yakıştırma yok kınyasal dış gebelik vs daha çok erken Hulya gibi yap maşallah ona neler dendi bi şekilde kötü fikirleri attı ikizi ile döndü italyadan

Geçmiş olsun canım ya Rabbim korumuş sizleri evlatlarınıza bağışlamış
Sadaka falan verin bendede hem mübarek günlerdeyiz

Termal hamileler için riskli diyorlardı istesen biraz araştır çok durma sauna hamam da derim

cuma günü tatil için yola çıkıyoruz.
doktorumun yanında değilim.
eşimin memleketteyiz.
nasıl anlıycam ben şimdi kimyasal mı değil mi?
dış gebelik mi?
inşşş bebişim benimledir.

Canım Yeliz sonra kimyasal değil Durmuş gebelik gibi bisi demişti sanki kimyasal değeri 100 leri aşmıyor diye biliyorum. Ayrıca sen şimdiden kötü değil ii düşün bak onca çatlatma iğnesi boşaymış kafadan affın bu ay geldi bebiş kana kaçta gitcen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…