- 9 Şubat 2013
- 1.555
- 7
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #28.521
hadi gözün aydın canım.Sonuçlar ii görünüyor netten baktım şimdi doktor çıkmış pazt arayıp sorcam ama gayet deger ortalaması içinde
Sonuçlar ii görünüyor netten baktım şimdi doktor çıkmış pazt arayıp sorcam ama gayet deger ortalaması içinde
Oy oy masallah teyzeleri de yesin ozser beyi ;-)
hadi gözün aydın canım.
maşalahhh paşamıza
canım çok sevindim bitti sanırım artık testler şimdi rutin kontroller başlayacak aralıkları biraz daha uzun olacak sanırım inşallah sag saglim kucağımıza da almayı NASİP EDER RABBİM..
kıslarrrrr test yaptım,ilk defa anında silik pembe çıktı.
2 tane testle yaptım.biri bebe time biri miratecht.
ayyy Allahım rüyam gerçek olabilir mi ki?
kimyasal gebelik olmasın ne olurrrr
lütfen bana dua edin...çok ihtiyacım var.
gerçek olsun,bebişim hayırlısıyla benle olsun....
Ozledik kis, sende ozledin mi bizi..
cimcime canım hoş geldin.yokluğun belli.dön artık.
Gunaydin kizlarr:))ben cok sukur 18 temmuzda hastalandim bugun 3. Gunum ama nasil agrim var ilk gunden beri anlatamam(olsun yinede hastalandigima cok mutluyum:))hatirlarsaniz ayin 4.de ovulasyon testi yapmistim ve ikiside ayni koyulukta cizgi cikmisti hamileyim sanmistim aslinda o gun resmen yumurtlamisim:))adet sancisi sandigim agri da yumurtlama agrisiymis tam 14 gun sonra hastalandim :)bu ay bana ders oldu adete 2 gun kalana kadar gun asiri devam edicem agustos ayini zaten cok severim o kadar umutluyum ki bu ay olucak insallah:))gecmisi tam okuyamadim ama guzel haberler var heralde sense tebrik ederim canimm cok sevindim saglikla kucagina al insallah:))carsamba sabahi beraber hamile kalmayi planladigimiz arkadasim dogum yapti bebegi goremedik bagirsaklariyla ilgili bi problem vardi hatirlarsiniz anlatmistim persembe sabahi ameliyat oldu cok sukur iyi gecmis sindirimini kontrol ediyolarmis arkadasim cikti hastaneden bebekte insallah pztesi cikicak:))o kadar guzeldiki hastanede doguma gidenler donenler herkes sevincli heyecanli biz beraber hamile kalalim derken ben 6 ay ugrastim olmadi tam oldu derken yasadiklarim ee simdi de o dogurdu ben hala umut doguruyorum:)))insallah cok beklemeyiz artik bebeklerimiz gelir saglikla:))
cimcime
kız özledik tabe zaten kimseler yok topiktede ee nasıldı bakalım güzle geçtimi kozalakla nasıldınız yeni ayında hayırlı olsun inş bu ay sıkıntısız geçer ve hamiş olursun
Teyzoşlar biz geldik 817 gram 42 cm boyundayız pipimizide saklıyoruz ana doktor teyze çok ınatcı zorla gördü :))
Şimdi anneme şekerli bi su içirdiler kımıldama yeme içme dediler oda boş boş oturuyo bende tatlı suyu içince içerde musmutlu takılıyorum uçan tekmeler atıyorum :) zaten doğum pozisyonu da almışım herşey yolunda anlayacağınız beni merak eden teyzelere selamlar
aaaaaaaaaaaaa yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yaw zaten ben de ondan inanamıyorum.Nasıl ya kız varmı hiç değişikliğin peki
yaw zaten ben de ondan inanamıyorum.
belirtim falan yok.
sadece kremsi akıntım çok ve belim fazlaca ağrıyor.
akıntı geçen ay da olmuştu,ondan belirti saymadım.
belim de reglden önce zaten ağrır,onu da belirti saymadım.
kabızlık ve uykusuzluk problemim vardı,oruca bağladım.
çünkü bu ay ara vermeye karar vermiştik ya biz.
çatlatma iğnesi falan da olmadım.
nasıl oldu anlamadım?:44:
gerçi hala kesin değil.
hiç bişi hissetmiyorum,yok gibi.
bugün kana gidicem.
kimyasal olmasından çok korkuyorum:18:
çok geçmiş olsun tatlım.Gunaydiiiib kiZlarrrr...
yaa bizimde ildisi tercihlerimiz basladi. izmir yszacaz esim orali malum..adana da yazabiliriz....bide nigde yazabiliriz.. o kadar kararsiz kaldim kiiii...uykularim kaciyor...
haaa bide dunn cooooook buyuk bi kaza atlatttik..verilmus sadskamiz varmis...
Nigdeden afyona gelirken....
Mola vermistik. cagan ile ben babamin arabasina bindim...dayim esjmin yanina bindi...neyse icerde biseylerle ugrasirken babam yolu kont. edip cikti..sonra bize bisey soylerkennnn arkadan aci aciii korna sesii..meger iki tane cok yuksek hizda kamyon...yarisiyolardi sanirim. yan aynadan bi baktimm kocamsn ustumuze geliyorrr.. offf anlatamam aarada 10 mt kaldikalmadi.. ben o telaslaa"otobuss otobusss bas bas bas bas bas" demisim...
babsm bi basti gazaaaa kamyonda zaten fren yspiyodu ama yukluuu agirrr..sonraa gaza basip kurtardik..benim karnim sıkısti elim ayam titredi...cok korktum..cagzn da arkadaydi. allah korudu bizii...
iyi ama yelizin değeri gayet yüksekti.Kimyasal olmasi icin degerinin cok dusuk olmasi gerek fotosunu bi koy bakalim testin. kan ver bugun pazar gerci...
yarin bi test daha yap koyulasmadan anlarsin..hemdn kotuye yorma sekerrr...ayyy varya eger hamissen cooooook sevinecemmmmm...
kiz bidd bu hangi ara lldu hani ders calisiyodu esinn.. kandirmissin arada demekki...
yaw zaten ben de ondan inanamıyorum.
belirtim falan yok.
sadece kremsi akıntım çok ve belim fazlaca ağrıyor.
akıntı geçen ay da olmuştu,ondan belirti saymadım.
belim de reglden önce zaten ağrır,onu da belirti saymadım.
kabızlık ve uykusuzluk problemim vardı,oruca bağladım.
çünkü bu ay ara vermeye karar vermiştik ya biz.
çatlatma iğnesi falan da olmadım.
nasıl oldu anlamadım?:44:
gerçi hala kesin değil.
hiç bişi hissetmiyorum,yok gibi.
bugün kana gidicem.
kimyasal olmasından çok korkuyorum:18:
Gunaydiiiib kiZlarrrr...
yaa bizimde ildisi tercihlerimiz basladi. izmir yszacaz esim orali malum..adana da yazabiliriz....bide nigde yazabiliriz.. o kadar kararsiz kaldim kiiii...uykularim kaciyor...
haaa bide dunn cooooook buyuk bi kaza atlatttik..verilmus sadskamiz varmis...
Nigdeden afyona gelirken....
Mola vermistik. cagan ile ben babamin arabasina bindim...dayim esjmin yanina bindi...neyse icerde biseylerle ugrasirken babam yolu kont. edip cikti..sonra bize bisey soylerkennnn arkadan aci aciii korna sesii..meger iki tane cok yuksek hizda kamyon...yarisiyolardi sanirim. yan aynadan bi baktimm kocamsn ustumuze geliyorrr.. offf anlatamam aarada 10 mt kaldikalmadi.. ben o telaslaa"otobuss otobusss bas bas bas bas bas" demisim...
babsm bi basti gazaaaa kamyonda zaten fren yspiyodu ama yukluuu agirrr..sonraa gaza basip kurtardik..benim karnim sıkısti elim ayam titredi...cok korktum..cagzn da arkadaydi. allah korudu bizii...
cuma günü tatil için yola çıkıyoruz.
doktorumun yanında değilim.
eşimin memleketteyiz.
nasıl anlıycam ben şimdi kimyasal mı değil mi?
dış gebelik mi?
inşşş bebişim benimledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?