HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

size bide müjde veriyim yurtdışından döndüm döneli bugün ilk defa peynir yedim:))) şuan fena midemi bulandırıyor ama olsun yedim ben çıkarsam bile düşümü sıkarım vücudum alması gereken vitaminleri ozamana kaadr alır:)))) dün akşamda baya uzun bi süreden sonra yumurta yedim melemenin içindeydi ama yedim bide ayran içtim off amma sağlıklı besleniyorum ben böyle yaa gidiyimde bide su içiyim:))))

Teyzoşlar biz geldik 817 gram 42 cm boyundayız pipimizide saklıyoruz ana doktor teyze çok ınatcı zorla gördü :))
Şimdi anneme şekerli bi su içirdiler kımıldama yeme içme dediler oda boş boş oturuyo bende tatlı suyu içince içerde musmutlu takılıyorum uçan tekmeler atıyorum :) zaten doğum pozisyonu da almışım herşey yolunda anlayacağınız beni merak eden teyzelere selamlar

Canım çok sevindim inşallah sonucu da güzel alırsın.. Maşallah Özer bey büyümüş koca adam olmuş :))

yerim sizi ben ohh ne güzel gelmişsiniz minik minik kıııız özser paşa şimdi 3 ay hatta daha fazla öyle baş aşağımı durcak anaaam yazık ama yaaaaa

eee senin testler noldu onları naptınız canım

oy oy oy maaşallah kocaman olmuş paşamız inşallah sağlıkla gelsin teyzoşlarına

Oyyy yerim ben onu yaa masallah ikinize de :))

saol cnm... aman aman rahatladi... yaa onu yasayip yasamama ile ilgili degil... dedigin gibi cok okuyunca ister istemez herseyi dusunuyorsun rahat olmak elinden gelmiyo.. rahat olman icinde cocugu onemsemicen olsada olur modunda olman gerekicek bence... yada onceden deneyimli olucaksin ama eminim 1 - 2-3 cocucgu olan bile hamileyken stres yapar ama bizim kadar kurmaz.
bu arada silkeleme ne yaa.... ??? ben bilmiyorumm amaaa

cnm hadi gozun aydin.... bak demekki calismalari hic birakmamak lazim... vucudumuzun bize nezaman ne oyun oynayacagi belli olmuyormus... :) arkadasinada gecmis olsun... insallah hersey yolunda gider ufaklik icin... Allah kimsenin evladina yasatmasin hem anne icin hem o ufacik bebis icin zor. cimcime ve senden bu ay topic e umutluyuz gecen ay okadar belirtinin bir anlami olmali :)

437165 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar ebdanın ateş tablosunu burdan ifşa ediyorum sizce bu kızdan adetmi çıkar bebekmi yorumlayın bakalım
kiz bu benim tabloma benziyor gibi... http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
hadi bakalim ebda sira sende insallah bu ay pimpirik yapmak icin ...
tatlim kocaman olmus oglusun.... masallah pasana senin...

Son düzenleme:
Canım çok sevindim inşallah sonucu da güzel alırsın.. Maşallah Özer bey büyümüş koca adam olmuş :))

İnş canım 14,30 da cıkıcam acıktım valla susadım şimdi kbb da görünüp çıktım hemen yemeğe gecicem

Sorma ya acele etmiş almış pozisyonu :) sonuçlar 14,30 da canım

oy oy oy maaşallah kocaman olmuş paşamız inşallah sağlıkla gelsin teyzoşlarına

Âmin. Canım inş sizlerin bebiş haberlerini de alırız bir an önce

Oyyy yerim ben onu yaa masallah ikinize de :))

Teşekkür ederiz bu ay herşey yolunda iken senden de bekliyoruz haberler

tatlim kocaman olmus oglusun.... masallah pasana senin...

Sorma nasılda büyümüş ya koca adam olmuş

Kizlaaar selam nasılsınız bakaliim ven hala annemdeyim dun yumurtlama gunumdu ama benim sposlar 600 km uzaktaydi malesef gecmisi pek okuyamadim ama hulya gozun audin canim seni merak ediodum cifte suprizinde superdi esracim seninde tatli kizin geliomus cok sevindim ozserde kocaman olmus yaa yerim ben onuu :)

Niye kocandan ayrısın canım ya sorma buyuyoruz gittikçe darısı hepinizin aşına canlsrım

Niye kocandan ayrısın canım ya sorma buyuyoruz gittikçe darısı hepinizin aşına canlsrım

Tayinimiz cikti canim evimizi tasidik esimde daha ilisik kesemedi 30 unda gelicek insallah bemde annwmlerde ankaradayim gerci ramazanida cok rahat geciriorum annecimsagolsun :) onsallah canim ya bizde bi hamile olsaydik hayirlisiyla...

Tayinimiz cikti canim evimizi tasidik esimde daha ilisik kesemedi 30 unda gelicek insallah bemde annwmlerde ankaradayim gerci ramazanida cok rahat geciriorum annecimsagolsun :) onsallah canim ya bizde bi hamile olsaydik hayirlisiyla...

Allah yardımcınız olsun canım

Sonuçlar ii görünüyor netten baktım şimdi doktor çıkmış pazt arayıp sorcam ama gayet deger ortalaması içinde

Oy oy masallah teyzeleri de yesin ozser beyi ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…