- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #28.501
Tebrik ederim canim ne guzel olmus:))saglikla kucagina al insallah:))
437165 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar ebdanın ateş tablosunu burdan ifşa ediyorum sizce bu kızdan adetmi çıkar bebekmi yorumlayın bakalım
hsst canım mesaj kutunu boşaltır mısın mesaj atamıyorum sana
Teyzoşlar biz geldik 817 gram 42 cm boyundayız pipimizide saklıyoruz ana doktor teyze çok ınatcı zorla gördü :))
Şimdi anneme şekerli bi su içirdiler kımıldama yeme içme dediler oda boş boş oturuyo bende tatlı suyu içince içerde musmutlu takılıyorum uçan tekmeler atıyorum :) zaten doğum pozisyonu da almışım herşey yolunda anlayacağınız beni merak eden teyzelere selamlar
Teyzoşlar biz geldik 817 gram 42 cm boyundayız pipimizide saklıyoruz ana doktor teyze çok ınatcı zorla gördü :))
Şimdi anneme şekerli bi su içirdiler kımıldama yeme içme dediler oda boş boş oturuyo bende tatlı suyu içince içerde musmutlu takılıyorum uçan tekmeler atıyorum :) zaten doğum pozisyonu da almışım herşey yolunda anlayacağınız beni merak eden teyzelere selamlar
oy oy oy maaşallahTeyzoşlar biz geldik 817 gram 42 cm boyundayız pipimizide saklıyoruz ana doktor teyze çok ınatcı zorla gördü :))
nereye gittiniz beeeaa yaaaa?
tatili buldunuz tabe kaçtınız.
pişiyorum ben,çokkkk sıcak,deliricem.
tatile gideydik biii.
kendimi kızgın kumlardan serin sulara ataydım
ama acilen regl olmam lazım.tatilim rezil olacak yoksa.
cimcime canım hoş geldin.yokluğun belli.dön artık.
esra tatlım ben de seni ösledimmmm.valla aklımdasın bebem.
kozalak çok içli dışlıyız,laptopın tekini getirdik yanımızda.
şimdi de paylaşamıyoruz
paylaşsak da kozalağın gözü üstümde giremiyorum.
şimdi uyuyor
sense88ben sana demedim mi pimpiriklim benim.
hadi gözümüz aydın.sonunda için rahatlamış bir nebze.
gerçi sen de haklısın.ben bu duyguyu hiç bilmediğimden panik yapıyordur insan.
var mı yok mu,kimyasal mı,dış gebelik mi?
burdan çok fazla şey öğreniyoruz aslında.
o da bizi daha çok panik yapıyor.
mesela ben bu topiğe takılmasam silkelenmeyi nerden bilecektim
kırk yıl düşünsem aklıma gelmez.
canım topicim benim
Gunaydin kizlarr:))ben cok sukur 18 temmuzda hastalandim bugun 3. Gunum ama nasil agrim var ilk gunden beri anlatamam(olsun yinede hastalandigima cok mutluyum:))hatirlarsaniz ayin 4.de ovulasyon testi yapmistim ve ikiside ayni koyulukta cizgi cikmisti hamileyim sanmistim aslinda o gun resmen yumurtlamisim:))adet sancisi sandigim agri da yumurtlama agrisiymis tam 14 gun sonra hastalandim :)bu ay bana ders oldu adete 2 gun kalana kadar gun asiri devam edicem agustos ayini zaten cok severim o kadar umutluyum ki bu ay olucak insallah:))gecmisi tam okuyamadim ama guzel haberler var heralde sense tebrik ederim canimm cok sevindim saglikla kucagina al insallah:))carsamba sabahi beraber hamile kalmayi planladigimiz arkadasim dogum yapti bebegi goremedik bagirsaklariyla ilgili bi problem vardi hatirlarsiniz anlatmistim persembe sabahi ameliyat oldu cok sukur iyi gecmis sindirimini kontrol ediyolarmis arkadasim cikti hastaneden bebekte insallah pztesi cikicak:))o kadar guzeldiki hastanede doguma gidenler donenler herkes sevincli heyecanli biz beraber hamile kalalim derken ben 6 ay ugrastim olmadi tam oldu derken yasadiklarim ee simdi de o dogurdu ben hala umut doguruyorum:)))insallah cok beklemeyiz artik bebeklerimiz gelir saglikla:))
sense
gözün aydın ohhhh içim rahatladı valla dün okudum kendimmiş gibi bi oh dedim çok şükür rahatla artık biraz inş yeni şeyler bulup onları dert etmeye başlamazsın mesela ee ikili testin sonucu nasıl çıkacak gibi:))))
ohh sorma cnm yaa.. doktor dinle bakalim duyabilcekmisin dediyaa nasil dondum kaldim anlatamam ama zor da olsa duyduk
seni okadar iyi anladim ki...
ver gazi bana versonra pimpirik telas yapma diyin ikili test ne bu aarada??
bana kan testi bile vermedi doktorcum... gecen ekimde yaptirmistim ben gerek yok dedi
bayramdan once kontrol var yine okadar...
kiz bu benim tabloma benziyor gibi... http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php437165 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar ebdanın ateş tablosunu burdan ifşa ediyorum sizce bu kızdan adetmi çıkar bebekmi yorumlayın bakalım
tatlim kocaman olmus oglusun.... masallah pasana senin...Teyzoşlar biz geldik 817 gram 42 cm boyundayız pipimizide saklıyoruz ana doktor teyze çok ınatcı zorla gördü :))
Canım çok sevindim inşallah sonucu da güzel alırsın.. Maşallah Özer bey büyümüş koca adam olmuş :))
yerim sizi ben ohh ne güzel gelmişsiniz minik minik kıııız özser paşa şimdi 3 ay hatta daha fazla öyle baş aşağımı durcak anaaam yazık ama yaaaaa
eee senin testler noldu onları naptınız canım
oy oy oy maaşallahkocaman olmuş paşamız inşallah sağlıkla gelsin teyzoşlarına
Oyyy yerim ben onu yaa masallah ikinize de :))
tatlim kocaman olmus oglusun.... masallah pasana senin...
Kizlaaar selam nasılsınız bakaliim ven hala annemdeyim dun yumurtlama gunumdu ama benim sposlar 600 km uzaktaydi malesefgecmisi pek okuyamadim ama hulya gozun audin canim seni merak ediodum cifte suprizinde superdi esracim seninde tatli kizin geliomus cok sevindim ozserde kocaman olmus yaa yerim ben onuu :)
Niye kocandan ayrısın canım ya sorma buyuyoruz gittikçe darısı hepinizin aşına canlsrım
Tayinimiz cikti canim evimizi tasidik esimde daha ilisik kesemedi 30 unda gelicek insallah bemde annwmlerde ankaradayim gerci ramazanida cok rahat geciriorum annecimsagolsun :) onsallah canim ya bizde bi hamile olsaydik hayirlisiyla...
Allah iyiliğini versin.çok güldürdün beni437165 Ovulation charts on FertilityFriend.com
AMİNNNN ...keşke gelse ama zorrr..bebiş geliyor inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?