HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlarrr foto nası ekleniyor?
ben fotoğraf mak.dan çekip pc ye yükledim.
boyutu mu büyük geliyor acaba?ondan mı yükleyemiyorummm?
telefonun da kablosu yok.

Canım fotoyu boyutu büyük gelince paintte kırpıuorum ben istersen dene dış alanı kes bide öle dene başka yıllarında var ama ben o durumda kocadan destek alıyorum hiç öğrenmemişim

çok sağol canım.
inş dediğin gibi bebişim benledir.
kozalak horluyooo yaa..
uyanırsa beyefefndi gidicem.
ben zaten hiç doğru düzgün uyuyamıyorum.

bu arada dediğin gibi (eğer olduysa) aylardır o kadar çabaladım.
yumurta takibi,çatlatma iğnesi olmadı.
bu ay çalışma yok dedik,oldu.
çok şaşırtıcı.

Son düzenleme:

Su dök su :)

Eğer varsa gercekten düşünmediğin zaman diyorlar ya tezi tutturmuş olcan :)

iyi ama yelizin değeri gayet yüksekti.
beta 650-700 lerdeydi.kimyasal çıktı.
anlamıyorum niye öyle yüksekken oldu:44:

vahşi cazibemi kullandım
eğer olduysa sınav gününün akşamı olmuş

Yavvv onunnn kimyasal degilmis...erken sonlamannn gebelikti...

bidw benim idrarr cok agir kokuyordu.:)))

Onada bibak

Suan yemin ederim hamile olmasan kalkip zip zip ziplayacam okadar ok sevindim allahim insss rabbim sevincimizi kursagimizda birakmasin ama ben sana taaaaaaa adetinin basindan beri demiyomuyum olcak diye zaten idrar testi yapinca benim aklima ilk sen gelmistin demistim hatirliyomusun:))) at kotu fikirleri bakayim kafandan hatirliyosan bende ilk kan testini alinca kimyasalmiki cok yuksek bu deger demistim allahim yaaa nasil sevindim bu moralle ben simdi tum evi temizlerim:)))) fotografi sag tusla birlikte ac de paintte ac orda yeniden boyutlandir var ordan pixel kismini tikla iki tane deger cikar alt alta ustteki degerin yerine 800yaz alttakide otomatik degisir sonra kaydet de kapat ve ordan ekle

buarasa beni hatirla belirtim yoktu adet agrisinin tipkisinin aynisi sekilde belim agriyodu sadece ciste tortu bi vardi bi yoktu sadece goguslerim damarlari belirginlesmisti oyle pitircik mitircik bisey olmamisti halada yok

Sense

sen ikili testin ne oldugunu bilmiyosan bosver hiicduymamais gibi davran rahat rahat su. Zamanlarinin tadini cikar zaten yakinda yani ins baslamaz ama mide bulantilarin baslar doktorun zamani gelince herseyi sana tek tek soyler zaten ilgili iyide bi doktorun var burdanda sorariz bende neyin nezaman olcagini cok bilmiyiporum simdilik rahatiz yaptircagimiz bisey yok:))))

esra
canim ya ben aslinda bayrama yada bayram sinuna kadar beklemek istiyordum doktor icin malum her onune gelen seyimi actiriyor hamile kalinca en cok artik acmicam diye sevindim ama yok hala ayni hala ayni az daha buyusunde bebisim artik acamasinlar diye dusunuyodum ama benimki durmucak kasik agrisi fena dunde kasik agrisi gecti busefer kramp oldurdu cumaya randevu almistim ama sali gitcem heralde endiselenmeye basladim cunku artik

cimcime
Kuzum cok sevindim tatilinizin mukemmel gecmesine ve doktor sonuclarina ne guzel yaaa bisuru guzel haber allahim agzinizin tadini bozmasin hiiic bizaman senin kozalak yunan adalarina gidince degisti desene belkide uykumda beni denize firlatsa kimsenin haberi olmaz kim vurduya giderim diye dusunmustur korkmustur:))) oyy yaa saka bi tarafa innns bu moralle ve amaaan ben iyiyim kozalkala iyiyiz ya bebek onemli degil dusuncesiyle bebisinde bu ay geliverir inssssss bu ay

ozser
ohhhh rahatladim cok sukur ins senin yorumladigin gibidir doktor ins olumsuz bisey soylemez gozumuzaydin canim benim

0311

cok sagol canim aldim mujdelerimi allaha sukur darisi sizlerin ve isteyen herrrkesin basina tez zamnda inss sizide allah kavustursun canim ins isleri hemen biter kocaciginin uzulme buay kacirdik diye bosver deemkki hayirlisi diye dusun onumuzdeki ay inns olur ve hem belki sende ebda gibi turnayi gozunden vurursun yumurtayi yakalayiverirsiniz nasip kismet rabbimin isi bellimi olur

ilkini 19 temmuzda,ikinciyi dün yaptım.
sonunda yükleyebildim.
hülüüü sağolsun.
çok saolsanın bitanem.valla aklından ilk ben geçtim.
ne temiz kalpli kızsın..
foto için de tşk canım.
kan için duanı eksik etme.

Kiz sen hamilesinnnnn.....ikinci biraz dahaaa koyuuu. varsa bugunde yap. 1. Ile 3.yu yanyana koy al sana iki gune bir bhcg testi:))))

Ayyy cankm benimmnmm...hadi bakalim. acik yer bulursun ozrlde kan verrr hemennnn...

Termeller sakincalimiymisss...himm bakimmmm bendee

Canım sanırım vücut 42 derece sıcaklığa çıkmamalı haliyle hamam sauna buhar odası tehlikeli ama kaplıca olayını tam bilmiyorum araştır bencede

ozser
ohhhh rahatladim cok sukur ins senin yorumladigin gibidir doktor ins olumsuz bisey soylemez gozumuzaydin canim benim

Çok sagol canım benim :) fotosuna telden atamıyorum aslında çektim tele neyse pazt arayıp sorcam zati. Bu arada artık büyüdüler ya yukardan baksınlar artık sanada canım insan çok pimpirikleniyo ilk 3 4 ay hissetmeye başla rahatlıcan zaten 2 ayı da geçti gitti bile çok şükür :)

Ayyyyy hamilesiiiin hadi insallah sikica tutunsun bebisin sana caniim yaa neden hep kotuyu dusunuosun bakma bakiim ne kimyasali hem kimyasalda idrar testinde hic cizgi mizgi cikmio yada bat baya gecince cikio anin tadini yasa super yaa bizlerede dua et caniiim

Cok gecmis olsun canim yaa allah korumus valla bence nigdeyi ele bebislerin denizi olan biyerde buyusun ben olsam izmir i secerdim ama senin ailen adana da bence ikisinide yaz rabbim hakkinda hayirli olani versin insallah

Sagol canimm insallah bizde testimizi koyariz bigun buraya zaten esim aylardir bizim cocugumuz doguya gittigimizde olucak hissediorum diodu hayirlisi bakalim su mubarek gunde allah herkesin dualarini kabul etsin

Kız sen iki gündür bize niye deniyon bide iki günde yapmış bak bak koyulaşmış bence özelde kan ver öğrenelim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…