- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #28.541
kızlarrr foto nası ekleniyor?
ben fotoğraf mak.dan çekip pc ye yükledim.
boyutu mu büyük geliyor acaba?ondan mı yükleyemiyorummm?
telefonun da kablosu yok.
çok sağol canım.Canım daha ne olsun belirtiler benim gibi bak sonuc ortada inş seninde güzel olacak ve hemen yakıştırma yok kınyasal dış gebelik vs daha çok erken Hulya gibi yap maşallah ona neler dendi bi şekilde kötü fikirleri attı ikizi ile döndü italyadan
Geçmiş olsun canım ya Rabbim korumuş sizleri evlatlarınıza bağışlamış
Sadaka falan verin bendede hem mübarek günlerdeyiz
Termal hamileler için riskli diyorlardı istesen biraz araştır çok durma sauna hamam da derim
Canım Yeliz sonra kimyasal değil Durmuş gebelik gibi bisi demişti sanki kimyasal değeri 100 leri aşmıyor diye biliyorum. Ayrıca sen şimdiden kötü değil ii düşün bak onca çatlatma iğnesi boşaymış kafadan affın bu ay geldi bebiş kana kaçta gitcen
çok sağol canım.
inş dediğin gibi bebişim benledir.
kozalak horluyooo yaa..
uyanırsa beyefefndi gidicem.
ben zaten hiç doğru düzgün uyuyamıyorum.
bu arada dediğin gibi (eğer olduysa) aylardır o kadar çabaladım.
yumurta takibi,çatlatma iğnesi olmadı.
bu ay çalışma yok dedik,oldu.
çok şaşırtıcı.
iyi ama yelizin değeri gayet yüksekti.
beta 650-700 lerdeydi.kimyasal çıktı.
anlamıyorum niye öyle yüksekken oldu:44:
vahşi cazibemi kullandım
eğer olduysa sınav gününün akşamı olmuş
Su dök su :)
Eğer varsa gercekten düşünmediğin zaman diyorlar ya tezi tutturmuş olcan :)
Eki Görüntüle 761009 Eki Görüntüle 761010
ilkini 19 temmuzda,ikinciyi dün yaptım.
sonunda yükleyebildim.
hülüüü sağolsun.
çok saolsanın bitanem.valla aklından ilk ben geçtim.
ne temiz kalpli kızsın..
foto için de tşk canım.
kan için duanı eksik etme.
Termeller sakincalimiymisss...himm bakimmmm bendee
ozser
ohhhh rahatladim cok sukur ins senin yorumladigin gibidir doktor ins olumsuz bisey soylemez gozumuzaydin canim benim
Sonuçlar ii görünüyor netten baktım şimdi doktor çıkmış pazt arayıp sorcam ama gayet deger ortalaması içinde
sonunda yükleyebildim.
hülüüü sağolsun.
ne temiz kalpli kızsın..
foto için de tşk canım.
Cok gecmis olsun canim yaa allah korumus valla bence nigdeyi ele bebislerin denizi olan biyerde buyusun ben olsam izmir i secerdim ama senin ailen adana da bence ikisinide yaz rabbim hakkinda hayirli olani versin insallahGunaydiiiib kiZlarrrr...
yaa bizimde ildisi tercihlerimiz basladi. izmir yszacaz esim orali malum..adana da yazabiliriz....bide nigde yazabiliriz.. o kadar kararsiz kaldim kiiii...uykularim kaciyor...
haaa bide dunn cooooook buyuk bi kaza atlatttik..verilmus sadskamiz varmis...
Nigdeden afyona gelirken....
Mola vermistik. cagan ile ben babamin arabasina bindim...dayim esjmin yanina bindi...neyse icerde biseylerle ugrasirken babam yolu kont. edip cikti..sonra bize bisey soylerkennnn arkadan aci aciii korna sesii..meger iki tane cok yuksek hizda kamyon...yarisiyolardi sanirim. yan aynadan bi baktimm kocamsn ustumuze geliyorrr.. offf anlatamam aarada 10 mt kaldikalmadi.. ben o telaslaa"otobuss otobusss bas bas bas bas bas" demisim...
babsm bi basti gazaaaa kamyonda zaten fren yspiyodu ama yukluuu agirrr..sonraa gaza basip kurtardik..benim karnim sıkısti elim ayam titredi...cok korktum..cagzn da arkadaydi. allah korudu bizii...
Sagol canimm insallah bizde testimizi koyariz bigun buraya zaten esim aylardir bizim cocugumuz doguya gittigimizde olucak hissediorum diodu hayirlisi bakalim su mubarek gunde allah herkesin dualarini kabul etsinSense
sen ikili testin ne oldugunu bilmiyosan bosver hiicduymamais gibi davran rahat rahat su. Zamanlarinin tadini cikar zaten yakinda yani ins baslamaz ama mide bulantilarin baslar doktorun zamani gelince herseyi sana tek tek soyler zaten ilgili iyide bi doktorun var burdanda sorariz bende neyin nezaman olcagini cok bilmiyiporum simdilik rahatiz yaptircagimiz bisey yok:))))
esra
canim ya ben aslinda bayrama yada bayram sinuna kadar beklemek istiyordum doktor icin malum her onune gelen seyimi actiriyor hamile kalinca en cok artik acmicam diye sevindim ama yok hala ayni hala ayni az daha buyusunde bebisim artik acamasinlar diye dusunuyodum ama benimki durmucak kasik agrisi fena dunde kasik agrisi gecti busefer kramp oldurdu cumaya randevu almistim ama sali gitcem heralde endiselenmeye basladim cunku artik
cimcime
Kuzum cok sevindim tatilinizin mukemmel gecmesine ve doktor sonuclarina ne guzel yaaa bisuru guzel haber allahim agzinizin tadini bozmasin hiiic bizaman senin kozalak yunan adalarina gidince degisti desene belkide uykumda beni denize firlatsa kimsenin haberi olmaz kim vurduya giderim diye dusunmustur korkmustur:))) oyy yaa saka bi tarafa innns bu moralle ve amaaan ben iyiyim kozalkala iyiyiz ya bebek onemli degil dusuncesiyle bebisinde bu ay geliverir inssssss bu ay
ozser
ohhhh rahatladim cok sukur ins senin yorumladigin gibidir doktor ins olumsuz bisey soylemez gozumuzaydin canim benim
0311
cok sagol canim aldim mujdelerimi allaha sukur darisi sizlerin ve isteyen herrrkesin basina tez zamnda inss sizide allah kavustursun canim ins isleri hemen biter kocaciginin uzulme buay kacirdik diye bosver deemkki hayirlisi diye dusun onumuzdeki ay inns olur ve hem belki sende ebda gibi turnayi gozunden vurursun yumurtayi yakalayiverirsiniz nasip kismet rabbimin isi bellimi olur
sonunda yükleyebildim.
hülüüü sağolsun.
ne temiz kalpli kızsın..
foto için de tşk canım.
sonunda yükleyebildim.
hülüüü sağolsun.
ne temiz kalpli kızsın..
foto için de tşk canım.
Ohh hadi gozun aydin canim insallah hep boyle bi sorun cikmadan alirsin kucagina ozser pasayi
kızlarrrrrr olmuş mu sizceee?
becerebildim miiii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?