- 9 Şubat 2013
- 1.555
- 7
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #28.621
çook sağol canım.Ebda senin hamile olduguna sevinenlerden biri de benim kozalak tebrik ediyor senin resmini onceden o da gormustu seni oyle tanıyor her hamile haberi verdigimde sarışın olan mi diyordu ama sabah senin hamis olduğunu duyunca hemen esimi aramisim mujde diye o da annesi gile soylemis yani bizim evde ben hamile kalmış gibi sevindik anlayacagin ;-)
çook sağol canım.
Allah razı olsun.
darısı sana ve isteyen tüm kızların başınaaaa.
heyecanlı
canım evet sürpriz oldu.
inş sana da en kısa zamanda bu sürpriz yaşatır Rabbim.
pkolularda hamiş kalıyormuş bak...
taçyaprakii dileklerin için çok sağol .Allah tamamına erdirir inş.
sizin de adınız hayırlı olsun.meleğin adıyla,sağlıklı ve huzurlu büyüsün inş.
bu arada kozalakla aran iyiyse kimseyi sallama.
senin için önemi olmayan insanlar için tek damla göz yaşına değmez.
üzüntün onlara değer verdiğini gösterir.
bir önemleri olmadığına göre kendini de bebişi de üzme şekercim.
Amin Canim tesekkur ederiz :))
Aman yaptiklarini bir bilsen, kutlama cumartesi oldu cunku persembe donmusler yunanistandan yorgunlarmis cuma gelemezlermis.
Neyse cumartesi oglen ariyor kardesi esimi eee siz ne hediye aldiniz bizde alcaz aynisini almayalim demis bu solemis iste taki aldik diye, bana soruyor yuzukmu almistik kupemi diye.. Bende dedim bosver soyleme gelince goruruler ne aldigimizi, aynisini almasinlar diye soyluyorum dedi iyi dedim kupe aldik soylersin..
Neyse saat 8 gibi aksam geldiler ne almislar dersiniz kupe kolye takimi :) masada tamda karsilikli denk geldik oturuyoruz esim bisi soylemiyor tabi bana hediyeyi herkesin icinde vermeyelim yarin sakin sakin veririz dedim onada ok.
Kardesi soruyor eee hediyeyi ne zaman vercez esim dedi siz verin biz sonra vercez ben o ara munakasada ogrendim sorduklari halde ayni seyi aldiklarini. Kiz ingilizce anliyor esime dedim pes bu kadar olur hayat kopyalamak ne yapsan aynisini yapiyorlar diye , hanfendi ne demekmis o o baska model almis biz baska bilmem ne..
Esim basladi tartisma haksizsiniz diye sonrada demezmi kardesiyle bana bu hep sizin ikinizin arasindaki problemden kaynaklaniyor derdiniz neyse cozun fln, resmen tartisma cikti butun sulale duydu dinledi.
Kardesi aciyorda aciyor mevzuyu benim derdim varmis onla ben nasil biriymisim, facede bir suru erkekle resmin varmis iste onceden boyle degilmisim birlikte icer eglenirmisiz, evet dedim aynen oyle hatta dedim o resimlerin bazilari beraber yaptigimiz partilrden sende karinin kardesine peskesmi cekmis oluyorsun o zaman dedim eger ben kotu birsey yaptiysam.
Uzatma bunlari konusmak icin gelmedin insanlarin onunde annenin dogum gunu ben kizima isim vermisim geceyi mahvetme gel sonra konus ne konuscaksan dedim inadina uzati .. Esimde hep kinizin sucu sorununuz neyse cozun bilmem ne beni yanliz birakti zaten kafalari bir dunya ona moralim bzuldu .
Kardesi diyor iste senin kiz aradasimla ne derdin var yok tanisinca niye sol elinini uzattin cok afedersin boktan seyler, esimde dedi son 5 senede eve getirdigin hangi kiz sarhos sabahin korunde bizim kapiyi calmadi stilin belli tamam normak bir kiz buldun cok sukur ben cok mutluyum, senide seviyorum diyor kiza , ama Burcuda hakli biraz onyargili davranmakta dur bir dusun fln amannn neler neler gecmisi acti desti sonuca baglamadan kalkti gitti masanin oteki basina.. Kozalakta beni sucluyor gecmisi gecmiste birakmiyorsun diye, bisi demedim biraz daha oturdum gece 1 gibi eve gittim yatmaya, kozalakta 2 de geldi yattik sabah yanasiyor sirnasiyor ozur diliyor beni yanliz braktigi icin fln haklisin sen gecmisi konusmanin sirasi degil dedikce o acti sonrada kalkti gitti dedi .. Ama iste bende cok moralim bozuktu bu gerginlik canimi skyor sen karim o kardesim fln filan ..
Oglen oldu esimi kuzenleri alisverise goturduk geldik onar gelmisler iste kuzenleri ailesine gosteriyor iste su ounu aldik yok u elbiseyi aldim fln filan, bunla bir isimiz va biz gidelim dediler , babasi dedi yemek hazirlaniyor hemen gelin dedi , bir saat sonra fln donduler erkek kuzenine xbox almislaryemeklerinide restoranda yiyip gelmisler.. Guldum gectim daha dun sigarasini anasi alan adam kari parasiyla sidik yarisinda .. Neyse cok kalmadilar biz yemegimizi yedik ama ben kelime konusmuyorum sanki onlar orda yok hic yapmadigim sey sonra dopladim bulasiklari dizdim fln tabi esimin halasi teyzesi fln mutlu yoksa onlar yapcaklar yardim ettim bende..
Esimin babasi avci arada ole arkada bahcede ates eder hatun korktu, dedim korma aliskin degilsin ama aliscaksin artik burda yasicaksan dedim ama cocuk olucak fln, keyfin bilir dedim ciktim bahceden esime dedim eve gidiyorum biraz camasir fln evi topliyim, iki kuzenleri bizde yattilar hatta oglan 1 hafta burda bizde kaliyor ..
offf offf iste abuk sabuk seylerle sinirim bozuldu zaten ismini duysam tuylerim diken diken, bakalim nolcak daha ..
Bu arada esimin dedi tuturdu sizin cocuk erkek Tomasinki kiz diye , milet diyor baba doktorlar gormus ultrasonda kizlari olcak, dogmadan eyi gorceklermis bende benim benim ultrasonda gordum diyorAma adina karisin ismi karar verince mutlu oldu adamcagiz agladi, benle sadece uzaktan el skisip remi merabalasan giderken optu :))
Ayyy Ayyy kizlar iste haftasonun kisaca ozeti oumuzdeki maclara bakicaz 10 Agustos'ta babasinin dogum gunu :)
selam kızlarrr...
bugün bursadaki kendi doktorumu arayıp durumu söyledim.
bugün tekrar beta hcg yap ona göre konuşalım dedi.
kan verdim,14 te alıcaz.
inş değerim yeterince yükselmiştir.
hevesim kursağımda kalmaz.
ilk defa kan verirken kalbimin böyle küt küt attığını duydum.
duanıza ihtiyacım varrr...
hülüüüü
canım,ben eşimin memleketinde olduğumdan dışarı tek çıkıp test falan alamadım.
kozalaktan istedim.bu nedenle her saniyemde yanımdaydı.
ilk test silik çıktı,bozuk bu dedim.gitti yenisini aldı.
onu yaptım o da silik çıktı.ona söylemeyip süpriz yapayım dedim ama nafile.
inanmadı negatif olduğuna bakıcam teste diye tutturdu.
sonra kana gittik.öğrendiğimizde ikimizde mallaştık.
süper ilgili davranıyor sağolsun şimdi.
ama inanmıyorum hala da diyor.ben de öyleyim.
kalp atışlarını duymamız lazım.
bu arada senin kozalak nası bişi yaaa?
benimkisi ahanda cinsel hayatımda bitti dedi.
ben de 2 haftada bir falan yapılıyormuş,sorarım dedim.
o da ben yapmam saçmalama,korkarım dedi.
biri bana bakacak içerden muhabbeti bizde de oldu
biraz analyışlı olsun.bence sen de izin verme.ölmedi yaaa.
hııı kızlar akıl danışıcam bi de...
kozalak illa şimdi onun memleketteyiz ya ailesine söylemek istiyor.
biz artık buraya 1 sene gelemiycez.yüz yüze söyleyip sevinci,heyecanı paylaşmak istiyorum diyor.
ben de korkuyorum ya dış gebelik falansa?
o da dış gebelikse dış gebelikmiş,nasip değilmiş deriz nolacak diyor.
2 gündür başımın etini yedi.ne yapiim sizce?
aslında ben de söylemek istiyorum,paylaşmak istiyor insan.
şu kan testi gelsin.sonuca göre söyleriz belki..
özser
canım çookk geçmiş olsun.
aman dikkatli ol.sorumsuz kozalağa da ii olmuş.
anlar belki biraz seni.
sense88
kızzz ben sana çok laf etmişim,affetttt
pimpiriklenme sırası bana geçti:18:
seni şimdi çookk daha ii anlıyorum canım.
ii dileklerin için teşekkürler.
umarım tatil de bir sıkıntı olmaz.
Kis hastami oldun, aman dikkat et canim, gerci zor zamanlar gecti sayilir bebisler buyudu baksana bize ihtiyaclari yokmus artik
Canim cok gecmis olsun , olmadi gitme ise fln yat dinlen..
tatlim bnim doktor kan yada pembe akinti yoksa pregesteron bile vermiyor... seninki verdiyse kullan... yorma kendini iste.... sana ne lazim kuvet cekmece... 2-3 hafta yormasan kendini pislik goturmez merak etme... sana yorulmuyor gibi geliyor ama vucut daha cabuk etkileniyor artik. bide sen ikizzin. ama icini ferah tut belki kese fln buyudugu icin kilcal damarlardan hafif kanamalar olabilirmis... telas yapma... nezamandir gitmeden dr'a sen... git tekrar yakinda. bnmki bu cuma degil haftaya cuma yine cagirdi. seninde kontrol zamanin asagi yukari gelmistir. YAT DINLEN... kocan cok efor sarfetmek istiyorsa ver ev islerini yapsin....valla aranıp duruyo biyandanda korkuyo korkmasa biliyorum hiç kaçarım yok
ya buarada bendede akşam kahve akıntı olmuş az bişey sonra olmadı bidaha bide demin gelmiş nokta kadar dün banyoyu felan yıkamıştım bide plastik çekmeceler vardı hazır yıkıyoken küvette onlarıd ayılayım dedim üşümedim ve yorulmamayada dikkat ettim dinlene dinlene yaptım ama baya bi suyun içinde kaldım acaba ondan olabilirmiki korkmaya başladım
valla anlamadım bişeye niyeti var ama çözemedim aynısını dedim canım o alet konusunda oda öyle yapcakmış ona cevapmı yok :))
kuzum bnm yaa... ne takiyorsun dicem ama oyle olmuyor iste yuzyuze bakmak zorunda kaliyorsun...Amin Canim tesekkur ederiz :))
Aman yaptiklarini bir bilsen, kutlama cumartesi oldu cunku persembe donmusler yunanistandan yorgunlarmis cuma gelemezlermis.
Neyse cumartesi oglen ariyor kardesi esimi eee siz ne hediye aldiniz bizde alcaz aynisini almayalim demis bu solemis iste taki aldik diye, bana soruyor yuzukmu almistik kupemi diye.. Bende dedim bosver soyleme gelince goruruler ne aldigimizi, aynisini almasinlar diye soyluyorum dedi iyi dedim kupe aldik soylersin..
Neyse saat 8 gibi aksam geldiler ne almislar dersiniz kupe kolye takimi :) masada tamda karsilikli denk geldik oturuyoruz esim bisi soylemiyor tabi bana hediyeyi herkesin icinde vermeyelim yarin sakin sakin veririz dedim onada ok.
Kardesi soruyor eee hediyeyi ne zaman vercez esim dedi siz verin biz sonra vercez ben o ara munakasada ogrendim sorduklari halde ayni seyi aldiklarini. Kiz ingilizce anliyor esime dedim pes bu kadar olur hayat kopyalamak ne yapsan aynisini yapiyorlar diye , hanfendi ne demekmis o o baska model almis biz baska bilmem ne..
Esim basladi tartisma haksizsiniz diye sonrada demezmi kardesiyle bana bu hep sizin ikinizin arasindaki problemden kaynaklaniyor derdiniz neyse cozun fln, resmen tartisma cikti butun sulale duydu dinledi.
Kardesi aciyorda aciyor mevzuyu benim derdim varmis onla ben nasil biriymisim, facede bir suru erkekle resmin varmis iste onceden boyle degilmisim birlikte icer eglenirmisiz, evet dedim aynen oyle hatta dedim o resimlerin bazilari beraber yaptigimiz partilrden sende karinin kardesine peskesmi cekmis oluyorsun o zaman dedim eger ben kotu birsey yaptiysam.
Uzatma bunlari konusmak icin gelmedin insanlarin onunde annenin dogum gunu ben kizima isim vermisim geceyi mahvetme gel sonra konus ne konuscaksan dedim inadina uzati .. Esimde hep kinizin sucu sorununuz neyse cozun bilmem ne beni yanliz birakti zaten kafalari bir dunya ona moralim bzuldu .
Kardesi diyor iste senin kiz aradasimla ne derdin var yok tanisinca niye sol elinini uzattin cok afedersin boktan seyler, esimde dedi son 5 senede eve getirdigin hangi kiz sarhos sabahin korunde bizim kapiyi calmadi stilin belli tamam normak bir kiz buldun cok sukur ben cok mutluyum, senide seviyorum diyor kiza , ama Burcuda hakli biraz onyargili davranmakta dur bir dusun fln amannn neler neler gecmisi acti desti sonuca baglamadan kalkti gitti masanin oteki basina.. Kozalakta beni sucluyor gecmisi gecmiste birakmiyorsun diye, bisi demedim biraz daha oturdum gece 1 gibi eve gittim yatmaya, kozalakta 2 de geldi yattik sabah yanasiyor sirnasiyor ozur diliyor beni yanliz braktigi icin fln haklisin sen gecmisi konusmanin sirasi degil dedikce o acti sonrada kalkti gitti dedi .. Ama iste bende cok moralim bozuktu bu gerginlik canimi skyor sen karim o kardesim fln filan ..
Oglen oldu esimi kuzenleri alisverise goturduk geldik onar gelmisler iste kuzenleri ailesine gosteriyor iste su ounu aldik yok u elbiseyi aldim fln filan, bunla bir isimiz va biz gidelim dediler , babasi dedi yemek hazirlaniyor hemen gelin dedi , bir saat sonra fln donduler erkek kuzenine xbox almislaryemeklerinide restoranda yiyip gelmisler.. Guldum gectim daha dun sigarasini anasi alan adam kari parasiyla sidik yarisinda .. Neyse cok kalmadilar biz yemegimizi yedik ama ben kelime konusmuyorum sanki onlar orda yok hic yapmadigim sey sonra dopladim bulasiklari dizdim fln tabi esimin halasi teyzesi fln mutlu yoksa onlar yapcaklar yardim ettim bende..
Esimin babasi avci arada ole arkada bahcede ates eder hatun korktu, dedim korma aliskin degilsin ama aliscaksin artik burda yasicaksan dedim ama cocuk olucak fln, keyfin bilir dedim ciktim bahceden esime dedim eve gidiyorum biraz camasir fln evi topliyim, iki kuzenleri bizde yattilar hatta oglan 1 hafta burda bizde kaliyor ..
offf offf iste abuk sabuk seylerle sinirim bozuldu zaten ismini duysam tuylerim diken diken, bakalim nolcak daha ..
Bu arada esimin dedi tuturdu sizin cocuk erkek Tomasinki kiz diye , milet diyor baba doktorlar gormus ultrasonda kizlari olcak, dogmadan eyi gorceklermis bende benim benim ultrasonda gordum diyorAma adina karisin ismi karar verince mutlu oldu adamcagiz agladi, benle sadece uzaktan el skisip remi merabalasan giderken optu :))
Ayyy Ayyy kizlar iste haftasonun kisaca ozeti oumuzdeki maclara bakicaz 10 Agustos'ta babasinin dogum gunu :)
sense88
kızzz ben sana çok laf etmişim,affetttt
pimpiriklenme sırası bana geçti:18:
seni şimdi çookk daha ii anlıyorum canım.
ii dileklerin için teşekkürler.
umarım tatil de bir sıkıntı olmaz.
ay ne alem ınsanlar kaynanan ayrı kayınpeder ayrı kaynın ayrı valla tam tıyatronun ortasına dusmus gıbısın rabbım sabırlık versın canım sana
mallık resmen takı almalarıda yanı bıde magaza model adı verseydınızde tam olaymıs :S
bu arada 10 agustosa agırlastım dersın belım agrıo duramıyorum dersın kacar gıdersın valla hıc ole kalıpda kendınde dert etme
emınım ben olsamda aglar dururdum onca olaya ama sen aglama yıne de guclu ol bırak onlar ıcın mary uzme :)
canım bence de soyleyın esının dedıgı gıbı en kotu nasıp degılmıs dersın kı sureklı kotuye yorupda durma bıraz sakınce ve umutla bak sureklı dua etmeyı de unutma bızde bol bol edıyoruz ınsallah mınıgın saglıkla kucagına gelecek
hakıkaten cok korktu gece bekledı o kadar ıyısın demı falan dıe bugunde kac kere aradı sordu
alt kat komsum aradı demın dıor erken dogum mu oldu kız nerdesın gece seslerınız gelıordu cok kotu can cekısıyor gıbıydın dıyor dedım yok ısteyım astım krızı aman dıkkat et ya korktum dıo seslendım camdan duymadın dıo aslında duydumda konusamıyordum kı
yaa sorma dunur hasta oldum ben :S
bebıslerın ıhtıyacı olmasada bız cok korkuyoruz yıne de ınsallah yavrumu zamanında dunyaya getırmeyı basarırım saglıkla
su anda ıyıyım canım ısten ızın almadım bakalım daha kotu olmam ınsallahda
Sorma canim ugras dur, bak onu atlamisim kaynanada diyor niye benim oullarimi tartistiriyorsun, ne alip veremedigin var flln esim tercume ediyor, dedim git ogluna sor ben aciklarsam kalbin kirilir dedim ..
Aman canim dikkat et kendine, bosver isi fln yorgunsan git izin al yat dinler, cok sukur az kaldi yuzduk yuzduk kuyruguna geldik sayilir..
Canim cok geçmiş olsun inşallah bu son olur tatlim yaaa
canım aslında ben bu aya takiple başladım.canım sen bu ay yumurta takıbını bırakmıstın degıl mı :) buarada senı tebrık ettım ama yıne tebrık edeyım .
senınde dıger arkadasrlar gıbı kafandan attıgın zaman geldı bende bu ay yumurta takıbı yaptırıyorum ya bu ayda olmayacak dıye cok korkuyorumcunku ben hala kafadan atamadımmm atacak gıbıde gorunmuyorum offff
hadi gözün aydın canım.kurtuldun.Yuppi sonunda personel arayısımız da nıhayete erdi
29/07 de baslıcak bırı ıle anlastık
tacyaprak
allahım yaa ne sinir insanlar boğasım geliyo senin şu sülaleyi ay eşinde bi alem olur olmaz şeyi dengesiz kardeşi suçunu bastırmak için uzatmış bide tutmuş senin üzerine atmışlar ihale sana kalmış iyi valla kendisi kardeşiyle kötü olmamak için seni araya sürüvermiş valla sonrada canım cicim haklıydın bilmemne ee akşam onca stresi yaşadıktan onca üzüldükten sonra ne anlamı var haklısın özürdilerim diye gelmenin
neyse canım yaa sabır rabbim inş mükafatını vercek seninde eşinde inş görmeye başlamıştır ve görür ve idrak eder ne olduklarını nasıl olduklarıı senin neler hissettiğini neler çektiğini
yaa valla aslında ben senin için hep inş bi sebep çıkarda hayırlısıyla türkiyeye yerleşmek zorunda kalırlar diye dua ediyorum hep
ebda
canım söyleyin bence hazır yanlarındayken hem telefonda söylemekle yüzyüze söylemek çok farklı ve at kötü düşünceleri kafandan inş bişey olmucak rabbim korucak meleğini beraber büyütcez kız:))) kozalağının ilgiside heeep sonuna kadar hatta doğumdan sonrada hep böyle devam eder inş
valla benimkide en başta hatta taa hamile kalmadan tabi yok ilişki olmaz diyodu şimdi iş ciddiye binince paşa yelkenleri suya indirdi sırnaşıp duruyo geçen gün benle niye hiç ilgilenmiyosun yüzüme bile bakmıyosun diyorum napıyım canım şey istiyo diyo manyak adam
kızlarrr sonucumuz 323,76 olmuşbinlerce şükür.
doktor sorun yok dedi.
telefonla görüşmek de çok zor oluyor.
folik asit verdi,markasını söyledi ama ben unuttum.
tekrar aramaya da çekindim.herhangi bir marka folic plus aldım.
yanlış mı ettim?
bi de progesteron al günde 3 tane dedi 100 mg.
gerek var mı sizce?aldım gerçi de...
10 gün sonra mutlaka ultrasona git dedi.
10 gün sonra kalp atışını duyar mıyım kızlar?
hepinizi seviyorum.
çokkk teşekkürler...
doktor sorun yok dedi.
yanlış mı ettim?
hepinizi seviyorum.
çokkk teşekkürler...
tatlim gozun aydin... simdi egitim telasi baslar sendeYuppi sonunda personel arayısımız da nıhayete erdi
29/07 de baslıcak bırı ıle anlastık
doktor sorun yok dedi.
yanlış mı ettim?
hepinizi seviyorum.
çokkk teşekkürler...
doktor sorun yok dedi.
yanlış mı ettim?
hepinizi seviyorum.
çokkk teşekkürler...
çook sağol canım.
Allah razı olsun.
darısı sana ve isteyen tüm kızların başınaaaa.
heyecanlı
canım evet sürpriz oldu.
inş sana da en kısa zamanda bu sürpriz yaşatır Rabbim.
pkolularda hamiş kalıyormuş bak...
taçyaprakii dileklerin için çok sağol .Allah tamamına erdirir inş.
sizin de adınız hayırlı olsun.meleğin adıyla,sağlıklı ve huzurlu büyüsün inş.
bu arada kozalakla aran iyiyse kimseyi sallama.
senin için önemi olmayan insanlar için tek damla göz yaşına değmez.
üzüntün onlara değer verdiğini gösterir.
bir önemleri olmadığına göre kendini de bebişi de üzme şekercim.
doktor sorun yok dedi.
yanlış mı ettim?
hepinizi seviyorum.
çokkk teşekkürler...
doktor sorun yok dedi.
yanlış mı ettim?
hepinizi seviyorum.
çokkk teşekkürler...
canım aslında ben bu aya takiple başladım.
reglimin 10.günü gittim.2 yumurtam vardı,15mm ve 13 mm.
doktor 2 gün sonra tekrar gel,iğne yapalım dedi.
ama bizim kozalak muayyen günlerindeydi.bu ay benden bişi bekleme,uğraşamam dedi.
sinir etti beni.ben de doktora gitmekten vazgeçtim.hatta ankaraya anneme gittim.
2 günlüğüne bursaya döndüm.nasılsa çatlamamış kist oldu diye düşündüm.
çok ağrım vardı çünkü.kozalağın sınav akşamı mikmik oldu.ben nasılsa kist diye yarım saat anca uzandım,yatmadım.
sabahına kasık ağrım geçmişti.meğer mikmik gecesi kendiliğinden çatlamışlar.
gerçekten de beklemediğimiz zamanda oldu.
hadi gözün aydın canım.kurtuldun.
tatlim gozun aydin... simdi egitim telasi baslar sende
cnm tekrar tebriklerrr..... bak gordun mu hersey yolunda... 10gun sonra insallah pit pit duyarsin ama kese garanti. bende cunku ozamnlar kese gorunmustu biliyorsun kalp atisi dinlemeye kalkmamisti bile doktor...
kuzum senin doktoru takdir ettim valla garantiye aliyor isi... bugunde aradim benimkini pregesteron icin tik yok adamda ... gerek yok kullanma dedioyuzden dediyse kullan bence... hem kafan rahat olur... ama kizlarin dedigi gibi biraz sersemletici oluyor. uyku fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?