HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

çook sağol canım.
Allah razı olsun.
darısı sana ve isteyen tüm kızların başınaaaa.

heyecanlı
canım evet sürpriz oldu.
inş sana da en kısa zamanda bu sürpriz yaşatır Rabbim.
pkolularda hamiş kalıyormuş bak...

taçyaprakii dileklerin için çok sağol .Allah tamamına erdirir inş.
sizin de adınız hayırlı olsun.meleğin adıyla,sağlıklı ve huzurlu büyüsün inş.
bu arada kozalakla aran iyiyse kimseyi sallama.
senin için önemi olmayan insanlar için tek damla göz yaşına değmez.
üzüntün onlara değer verdiğini gösterir.
bir önemleri olmadığına göre kendini de bebişi de üzme şekercim.

canım sen bu ay yumurta takıbını bırakmıstın degıl mı :) buarada senı tebrık ettım ama yıne tebrık edeyım .

senınde dıger arkadasrlar gıbı kafandan attıgın zaman geldı bende bu ay yumurta takıbı yaptırıyorum ya bu ayda olmayacak dıye cok korkuyorum cunku ben hala kafadan atamadımmm atacak gıbıde gorunmuyorum offff

ay ne alem ınsanlar kaynanan ayrı kayınpeder ayrı kaynın ayrı valla tam tıyatronun ortasına dusmus gıbısın rabbım sabırlık versın canım sana
mallık resmen takı almalarıda yanı bıde magaza model adı verseydınızde tam olaymıs :S

bu arada 10 agustosa agırlastım dersın belım agrıo duramıyorum dersın kacar gıdersın valla hıc ole kalıpda kendınde dert etme
emınım ben olsamda aglar dururdum onca olaya ama sen aglama yıne de guclu ol bırak onlar ıcın mary uzme :)

canım bence de soyleyın esının dedıgı gıbı en kotu nasıp degılmıs dersın kı sureklı kotuye yorupda durma bıraz sakınce ve umutla bak sureklı dua etmeyı de unutma bızde bol bol edıyoruz ınsallah mınıgın saglıkla kucagına gelecek

hakıkaten cok korktu gece bekledı o kadar ıyısın demı falan dıe bugunde kac kere aradı sordu
alt kat komsum aradı demın dıor erken dogum mu oldu kız nerdesın gece seslerınız gelıordu cok kotu can cekısıyor gıbıydın dıyor dedım yok ısteyım astım krızı aman dıkkat et ya korktum dıo seslendım camdan duymadın dıo aslında duydumda konusamıyordum kı

Kis hastami oldun, aman dikkat et canim, gerci zor zamanlar gecti sayilir bebisler buyudu baksana bize ihtiyaclari yokmus artik
Canim cok gecmis olsun , olmadi gitme ise fln yat dinlen..

yaa sorma dunur hasta oldum ben :S
bebıslerın ıhtıyacı olmasada bız cok korkuyoruz yıne de ınsallah yavrumu zamanında dunyaya getırmeyı basarırım saglıkla
su anda ıyıyım canım ısten ızın almadım bakalım daha kotu olmam ınsallahda

tatlim bnim doktor kan yada pembe akinti yoksa pregesteron bile vermiyor... seninki verdiyse kullan... yorma kendini iste.... sana ne lazim kuvet cekmece... 2-3 hafta yormasan kendini pislik goturmez merak etme... sana yorulmuyor gibi geliyor ama vucut daha cabuk etkileniyor artik. bide sen ikizzin. ama icini ferah tut belki kese fln buyudugu icin kilcal damarlardan hafif kanamalar olabilirmis... telas yapma... nezamandir gitmeden dr'a sen... git tekrar yakinda. bnmki bu cuma degil haftaya cuma yine cagirdi. seninde kontrol zamanin asagi yukari gelmistir. YAT DINLEN... kocan cok efor sarfetmek istiyorsa ver ev islerini yapsin....
oylede enirji atar boylede ...

kuzum bnm yaa... ne takiyorsun dicem ama oyle olmuyor iste yuzyuze bakmak zorunda kaliyorsun...
ama boyle zamanlar muhabbeti 0 noktasina indirgemek en iyisi....
seninkide kardes ve esi arasinda kalmasin bakim oyle kolay kolay...
oncelik esi ve bebisinde artik
kardeste biraz kiskanma var gibi ama her ailede oluyor boyle seyler... az veya cok mutlaka yasaniyor ...
sen icini ferah tut senin aileni etkilemesine izin verme...

sense88
kızzz ben sana çok laf etmişim,affetttt
pimpiriklenme sırası bana geçti:18:
seni şimdi çookk daha ii anlıyorum canım.
ii dileklerin için teşekkürler.
umarım tatil de bir sıkıntı olmaz.

cnm bnm artik bundan sonra beraber pimpirikleniriz iste .... kendime arkadas buldum
cnm bnm hersey iyi olacaktir. hic sIkma kendini. streside mumkun oldugu kadar az yapmaya calis :)
cok yuzme - golgede takil. mumkunse sicak zamanlarda serin yerlerde ol.
bolbol su ic... bana verilen tavsiyeler doktordan.. ben yine sordum cnku tatil konusunu sakincasi yok dedi...
ama esimin ebesi benide buyuk ihtimal o dogurtucak bu doktorun hastanesinde calisiyor herneyseeee denize girme dedi bana ...
ama sen yinede doktoruna danis derim... durumunu daha ii bilir cunku
ben 115 betahcg degerinden sonra 9 gun sonra keseeyi gordum... sende 1 haftaya gorur iyice rahatlarsin merak etme benden yuksek degerin cunku
hersey gonlunce olsun cnm bnm...

Sorma canim ugras dur, bak onu atlamisim kaynanada diyor niye benim oullarimi tartistiriyorsun, ne alip veremedigin var flln esim tercume ediyor, dedim git ogluna sor ben aciklarsam kalbin kirilir dedim ..

Aman canim dikkat et kendine, bosver isi fln yorgunsan git izin al yat dinler, cok sukur az kaldi yuzduk yuzduk kuyruguna geldik sayilir..

tacyaprak

allahım yaa ne sinir insanlar boğasım geliyo senin şu sülaleyi ay eşinde bi alem olur olmaz şeyi dengesiz kardeşi suçunu bastırmak için uzatmış bide tutmuş senin üzerine atmışlar ihale sana kalmış iyi valla kendisi kardeşiyle kötü olmamak için seni araya sürüvermiş valla sonrada canım cicim haklıydın bilmemne ee akşam onca stresi yaşadıktan onca üzüldükten sonra ne anlamı var haklısın özürdilerim diye gelmenin
neyse canım yaa sabır rabbim inş mükafatını vercek seninde eşinde inş görmeye başlamıştır ve görür ve idrak eder ne olduklarını nasıl olduklarıı senin neler hissettiğini neler çektiğini

yaa valla aslında ben senin için hep inş bi sebep çıkarda hayırlısıyla türkiyeye yerleşmek zorunda kalırlar diye dua ediyorum hep

ebda

canım söyleyin bence hazır yanlarındayken hem telefonda söylemekle yüzyüze söylemek çok farklı ve at kötü düşünceleri kafandan inş bişey olmucak rabbim korucak meleğini beraber büyütcez kız:))) kozalağının ilgiside heeep sonuna kadar hatta doğumdan sonrada hep böyle devam eder inş

valla benimkide en başta hatta taa hamile kalmadan tabi yok ilişki olmaz diyodu şimdi iş ciddiye binince paşa yelkenleri suya indirdi sırnaşıp duruyo geçen gün benle niye hiç ilgilenmiyosun yüzüme bile bakmıyosun diyorum napıyım canım şey istiyo diyo manyak adam

ayy karının zoruna bak kardeslerı bırbırıne dusuruyormussun bıde laflara bak laflara sen once adam gıbı annelık yapaydında boyle olmasalardı ay kınamayım dıyorum hamıleyız ama yanı yuh bunalrada
sen hıcc takılma canım artık kızında gelıor yenı ugras sana bırak onların dırdırını dınleme

Canim cok geçmiş olsun inşallah bu son olur tatlim yaaa

ınsallah canım

hım 21 ıse gecıkme ıle ozaman cumaya bence olmazsa test yapabılırsın en kotu canım
ınsallah hıc gelmez 9 ay gecıkır :)

canım suyun etkısı olur mu bılmıorum ama agır ve uzanmak yorulmak cok ayakta kalmak kotu dıkkatlı ol sen yıne de daha cok erken buyuk ısler ıcın bırak senden ve bebıslerden onemlı degıl

sende arada akıntım var kahve de korkut kocayı yanasmasın azıcık gızem suna kadar yok buna kadar yok dıyıp ıtelemıstı adam epey [/QUOTE]

amin diycem canım ama hiç umudum yok bu ay,dediğim gibi sabah ateş ölçüyorum yükselmiyor ateşim yani umudum yok hiiiiiiiiç mi hiç hemde,ama yimnede hayırlısı

Son düzenleme:
kızlarrr sonucumuz 323,76 olmuşbinlerce şükür.
doktor sorun yok dedi.
telefonla görüşmek de çok zor oluyor.
folik asit verdi,markasını söyledi ama ben unuttum.
tekrar aramaya da çekindim.herhangi bir marka folic plus aldım.
yanlış mı ettim?
bi de progesteron al günde 3 tane dedi 100 mg.
gerek var mı sizce?aldım gerçi de...
10 gün sonra mutlaka ultrasona git dedi.
10 gün sonra kalp atışını duyar mıyım kızlar?
hepinizi seviyorum.
çokkk teşekkürler...

canım aslında ben bu aya takiple başladım.
reglimin 10.günü gittim.2 yumurtam vardı,15mm ve 13 mm.
doktor 2 gün sonra tekrar gel,iğne yapalım dedi.
ama bizim kozalak muayyen günlerindeydi.bu ay benden bişi bekleme,uğraşamam dedi.
sinir etti beni.ben de doktora gitmekten vazgeçtim.hatta ankaraya anneme gittim.
2 günlüğüne bursaya döndüm.nasılsa çatlamamış kist oldu diye düşündüm.
çok ağrım vardı çünkü.kozalağın sınav akşamı mikmik oldu.ben nasılsa kist diye yarım saat anca uzandım,yatmadım.
sabahına kasık ağrım geçmişti.meğer mikmik gecesi kendiliğinden çatlamışlar.
gerçekten de beklemediğimiz zamanda oldu.
Yuppi sonunda personel arayısımız da nıhayete erdi
29/07 de baslıcak bırı ıle anlastık
hadi gözün aydın canım.kurtuldun.

Amin canim hayirlisi neyse o olsun, bende takmiyim diyorum ama iste insanin sinirini ziplatiyorlar illa, gitsen bu turlu gitmesem kozalak laf sokuyor surat yapiyor..
Neyse bakalim zaman ne getiricek daha..

gözümüz aydın kuşuuuummmmmm :)))
folik plus folidoce vs vs hepsi aynı olur yani.progestanıda al 10 gün zararı yok nasıl olsa faydası çok ama :)
10 gün sonra kese kesin gözükür ama kalp atışına daha erken diyebilirler canıım ama bellide olmaz tabi dur bi değerini hesaplıcam beklee :))

ay hesaplayamadım beynim sulanmış benim
ama kalp atışına erken derler kuşuuum bana kalırsaa :)

Son düzenleme:

Canim cok sevindim, Hayirisiyla senin bebiside buyutcez burda sukurler olsun :))
Valla kimden duysam hamislik basinda progesteron veriyorlar TR'de herhalder ben almadim. Kan deger artisin normalse bence gerek yk ama doktoru dinle sen yinede. Folik asitide almakla iyi etmissin bence onemli degil hangi markada oldugu hamileler icinse sorun yok.
Canim bebisin gelisimine bagli bazen 10-11 haftaya kadar duyamiyabiliyorlar ama sabir ben 5 haftada kese gordum sonra dktor 3 hafta sonraya cagirdi , 8 haftada duydum kalp atisini..
Ins seninde hersey yolunda gider emin ol kalp atisini duymakla bitmiyor hic birsey bak bizim bebisler kocaman oldu cok sukur ama hep acaba bu test acaba su test derken gecti zaman. Stress yapma sakin Allah nasip ettiye kucaginada alican yakinda ins..

Yuppi sonunda personel arayısımız da nıhayete erdi
29/07 de baslıcak bırı ıle anlastık
tatlim gozun aydin... simdi egitim telasi baslar sende

cnm tekrar tebriklerrr..... bak gordun mu hersey yolunda... 10gun sonra insallah pit pit duyarsin ama kese garanti. bende cunku ozamnlar kese gorunmustu biliyorsun kalp atisi dinlemeye kalkmamisti bile doktor...
kuzum senin doktoru takdir ettim valla garantiye aliyor isi... bugunde aradim benimkini pregesteron icin tik yok adamda ... gerek yok kullanma dedi oyuzden dediyse kullan bence... hem kafan rahat olur... ama kizlarin dedigi gibi biraz sersemletici oluyor. uyku fln

tebrik ederim canım..
sorun yok çok şükür..
değer 2 katıda geçmiş 2,5 olmuş
kan değerlerini hesaplarsak,
2 gün sonra 650 olsa..
4 gün sonra 1200 ü geçer..
6 gün sonra 2400-2500 lerde olur..
demekki en geç 1 haftaya kesede kalp atışları da çok rahat görünür canım

Son düzenleme:

Aminn canım benim :) hayırlsıyla gelsin bebişlerimiz artık sabırsızlıkla yollarını gözlüyorum :) evet pko filan takmıyorum zaten olacağı varsa rabbim nasip ediyor :) hülya ilk sen ikinci örnek ve darısı bizeee :) Canım sen BURSA nın neresinde oturuyordun, bide hangi doktora gidiyordun BURSA da bende aynı şehirdeyim ya merak ettim :)

süperr canım maşallah iyi artış olmuş.
bak bu ay olmaz filan diyordun ben sana olacak olduktan sonra bi kerede bile olur yazmıştım bizimkisi laf tabi ama Allahın mucizesi gerçek canım :) inanki çook sevindim pıt pıtlarıda duyarsın inşallah canım...

Canım gözümüz Aydın sen şimdi tatilde hareketli olcan o yüzden iç bencede riske arma derim ve folic asit de farketmez eczaneye sor günde kaç tane diye iç ve dikkatli ol çok sewindim ya Rabbim meleğini korusun

Sagol canım

Aynen eğitim başlar ama laptop aldık demin ayrı pc kerde olacağız o da bi kar tabi aman işi devredeyim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…