HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Hulyacim kozalagin derdine kacirdim mi yoksa..
Cokkk mutlu oldum valla bole icim kipir kipir, tebrik ederim canim ins hayirlisiyla hersey yolunda gide sanada melegini kucaklamak nasip eder Rabbim ..
Eee kan testi ne zaman halayimiz var daha :))
Hulya kis bu ay sezonunu ikizle actin bereketiyle geldi valla..

OOoooo Kan testimiz bile cikmis cok sukur, ins bir 5 -6 gun sonra kesecigide gorurruz, 2 haftaya kalmaz kalp atislarinida duyarim...
Valla anlatamam o kadar sevindimdi, bu haftasonunun en guzel en yuz gulduren haberi..
Tekrar tebrik ederim canim, ins saglikla hayirlisiyla gelir bebisin :))

Kizlar kotu bir haftasonuydu, detaylari bir ara anlatirim, dun gece evde yanliz aglamaktan icim cikti girip yazmaya bile helim yoktu..
Cok sukur kozalakla aramiz iyi, bazi konularda beni sinir edip suclamaya devam etsede kardesinin hatasininda farkina vardi..
Hafta sonunun en guzel haberi kizimizin ismine karar verdik cok sukur.. Kozalagin hem anneannesinin hem babaannesinin ismi
Anna Maria bana koyalim mi iste masada herkese soyleriz dedem annem cok mutlu oldur dedi, bende kabul ettim. Ama ismi
Anna Meryem olucak, simdiden benim herkese iyi yurekli kozalagim Mery Mery diye seviyor gobisimi.. Allah hakkinda hayirlisini versin ismiyle saglikla huzur icinde buyusun ins..

Kizlar birde bugun oglende mik mik oldu, kozalak biraz sktrdi bi baktim gogusune bisi damlamis, kendimi birden cok kotu hissettim ilk kez bole bisi oldu iki gundur biraz burnum akiyor bir an burnumdan geldi sandim ama yok azcik daha sktrdi boyle raki rengi, tatli serbeti renginde koyu kivamli yagli bisiler gelmeye basladi goguslerden, ne dersiniz sizce erken degil mi henuz ?

Canım iki hafta önce falan duş alırken bende farkettim ucu ıslaktı dediğin gibi bişi ama daha dokunmayın bence erken tabi şimdi gelse işte dışa falan çıkar aman Allah korusun

Ebda senin hamile olduguna sevinenlerden biri de benim kozalak tebrik ediyor senin resmini onceden o da gormustu seni oyle tanıyor her hamile haberi verdigimde sarışın olan mi diyordu ama sabah senin hamis olduğunu duyunca hemen esimi aramisim mujde diye o da annesi gile soylemis yani bizim evde ben hamile kalmış gibi sevindik anlayacagin ;-)

Hosgeldin aramiza..

hayit tohumu hormonlara yariyor diye biliyorum ama bi arastir isterseb..

Oyy oyy kizimizin ismi konulumus. hemde cok guzrl. hem onlardan hem bizden...hatirli olsun cnm.

gogsunden sut gelmis gayet normal prolaktinin cikmistir...bebemmm...

ebdossss kus haberi patlattin gittin..
kutlamaya mu gittin.

Ebdaaa :) canim cok coookk sevindim bi bakim dedim iki gun aradan sonra belki bi supriz vardir diyeee ve gercekten oyle oldu :)) kendi haberimi almis kadar sevindim icim costu resmen Allaha sukurler olsun bir bir yuzumuz guluyor benim icinde iste canim olur mu rabbim bizide guldursun tez zamnda insallah :)) super yaa Allah tamamina erdirsin hayirlisiyla canim..

valla öyle oldu çok şükür canım inş teker teker herkes hamiş kalcak listemizde hamiş olmayan kalmıcak:)))

kızımızın ismi hayırlı olsun canım seninde içine sinen bi isim olmuş gözün aydın ee naptınız bittimi sizin maskeli balo ve niye ağladın bakem okadar kozalakla iyiymişiniz işte onlar öyle gelmiş öyle gider ağlmanın sana bi faydası oldumu yada onlara bi zararı oldumu yaptıklarını anladılarmı hayır ozaman sende sallamaya çalış kuzucum yoksa geçermi bu hayat böyle anneciğin gelcek beebişin gelcek bunları düşün kendi kendine ve dua et inş kocan hereyi anlarda yoluna girer bişeyler

Günaydınnn

Burcu canım dün gece aklım neredeydi de isimi farketmedim anlamadım kız ne güzel isim ivanaya on basar :) adıyla gelsin güzel kızın

Bu arada kızlar dün gece astım krizine girdim uzun zamandır olmamıştı kendimi nereden atıcagımı şaşırdım ne nefes alabiliyorum ne verebiliyorum boğazımda bir set vardı sanki sanırım 5 dk ne yaptığımı bilmeden bi banyoya bi mutfağa bi odaya koştum durdum sonra cama çıkıp eşimde hawamı buldu sonra kendime geldim ama çok korktuk soğuk duş falan alıp bir saati gecti öyle eşimde bi yandan vişne suyuna oğlum hep oynar getirmiş oynasın az o da iyi mi bilelim diyo nasıl korktu ya hem bana hem bebişe
Buğün de çok öksürüyorum inş geçer bi daha da olmaz

kızlar dün itibariyle geçerli olan kilomu açıklıyorum 52.5 üstelik tok karnına akşam bisürü yedikten sonra ve benim fix yemekten sonra azda yesem çokta yesem 1 kilo oynar hadi yarım kilo diyelim yani 52 kiloya düşmüşüm yani 25 hazirandan beridir 2,5 -3 kiloaya yakın kilo vermişim çok fazlam vardı zaten hamilelikten önce oyüzden seviniyimmi üzülüyümmü bilemedim

ebdaaaaa

canımmmm tebrik ederim seni biraz geç olsada :) Allah'ım hayırlısıyla bebeişini kucağına almayı nasip etsin canım .darısı bebeiş için uğraşan tüm arkadaşlarım ve benim başıma inşallah :)

özserrr

canımmm sizinde sonuçlar çok iyiymiş canım arkadaşım.bu arada kotu bir olay yaşamışsın çoooook geçmiş olsun kendine çok dikkat et.

tac yaprak

bebeğimmm neden agladın okadar ama kendini düşünmüyorsan bebegını dusun dimi tatlım yapma böyle ne oldu bilmiyorum ama takma kimseyı sen prensesını dusun canım benım.buarada isimler bellı olmus coook sevındım bencede ozlemın dedıgı gıbı ıvanayı bayagı sollar bu ısım bu ıste halloldu cok sukur.Gogus olayına gelınce bılgım dısında oldugu ıcın brsey dyemeyecgım ama kotu brsey yoktur emınım sen gonlunu ferah tuttt.

canım gereklı olan kalsıyum vıtamını alda vermen ıı sımdılık zaten bı anda ataga gecıceksın sonra tokluk hıssın de gıdıcek sureklı ac ac ac halıyle dolasacaksın uzulme gıdenlere yanı

canım sagolasın sonuclarımız evet cok sukur guzel 11 gıbı arıcam doktorumuda yıne
astım krızı ıcın yasadıgım en kotu krız ıdı ıns son olur
su anda tetıkteyım tekrarlamaz umarım

Canimm cok gecmis olsunnnnn....dikkat et..ilacin hep yanibasjnda dursunn...
canımmm rabbim dualarını kabul etsin inşallah

Canim sen nereleredesin en son guzel bi yum. olusmustu....baya oldu bat yaklasmistir..haberdar et bizide..

bize de cevap verin ama

Soruuuu arada kaynamistir canim....ebdanin fotolarina heyecanlaninca hic bisey gormedi gozumuz.....

gunaydinnnnn kizlarr...
yaaa bir haftada inanilmaz sistimmm.tartiya cikmaya korkuyorum....

tekrarlamaz canım benım sen simdi bunları dusunerek kendını ıyıce strese sokma bebegıde germe annesi :) :)

canım benim çok geçmiş olsun allalla niye olduki acaba tetikleyen bişeymi oldu aman dikkat et ilacını cebinden çıkarma hiç inş tekrarlamaz inş bir seferlik olmuştur birdahada gelmez

Canimm cok gecmis olsunnnnn....dikkat et..ilacin hep yanibasjnda dursunn...

gunaydinnnnn kizlarr...
yaaa bir haftada inanilmaz sistimmm.tartiya cikmaya korkuyorum....

canım yanımda geceden berı onceden lazım degıl dıe pıjama cekmecemde ıdı dun nasıl buldu hemen esım valla sasırdım
okulda sılgılerı boynumuza asardık ya ılacı ole asasım var fena tırstım yolda falan bırsey olsa anlatamam da derdımı kımseye

bu arada korkma sekerım sen cok ıı gıdıorsun ole cok almıs olamazsın
hep dıyebılırsın ozlem 9 kg aldı 26 haftada benımkı ne kı
moral olurum sana

tekrarlamaz canım benım sen simdi bunları dusunerek kendını ıyıce strese sokma bebegıde germe annesi :) :)

haklısın canım ya bı dogsunda tekrar ılaclarıma doneyım gercekten
hamılelıkte doktorlar bıraktırdı yoksa sabah aksam ıctıgım ılaclarım vardı ve o donem gayet rahattım

canım benim çok geçmiş olsun allalla niye olduki acaba tetikleyen bişeymi oldu aman dikkat et ilacını cebinden çıkarma hiç inş tekrarlamaz inş bir seferlik olmuştur birdahada gelmez

valla canım hıc anlamadım kı hıc de bısı yoktu gunduzden falan
ayıptır solemesı ılıskı oldu bıttı sonrasnda hala yatıordum yatakta gıyınmedım bıle bı anda oldu o cıpıl halımle oradan oraya attım kendımı en sonra mutfak camı onu acıklık kımse goremez yanı o camı actım cıkardım kafamı anca kendıme geldım kotu zamanlama oldu ayrıca yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…