- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #28.581
Eki Görüntüle 761009 Eki Görüntüle 761010
ilkini 19 temmuzda,ikinciyi dün yaptım.
sonunda yükleyebildim.
hülüüü sağolsun.
çok saolsanın bitanem.valla aklından ilk ben geçtim.
ne temiz kalpli kızsın..
foto için de tşk canım.
kan için duanı eksik etme.
Kizlar kotu bir haftasonuydu, detaylari bir ara anlatirim, dun gece evde yanliz aglamaktan icim cikti girip yazmaya bile helim yoktu..
Cok sukur kozalakla aramiz iyi, bazi konularda beni sinir edip suclamaya devam etsede kardesinin hatasininda farkina vardi..
Hafta sonunun en guzel haberi kizimizin ismine karar verdik cok sukur.. Kozalagin hem anneannesinin hem babaannesinin ismi
Anna Maria bana koyalim mi iste masada herkese soyleriz dedem annem cok mutlu oldur dedi, bende kabul ettim. Ama ismi
Anna Meryem olucak, simdiden benim herkese iyi yurekli kozalagim Mery Mery diye seviyor gobisimi.. Allah hakkinda hayirlisini versin ismiyle saglikla huzur icinde buyusun ins..
Kizlar birde bugun oglende mik mik oldu, kozalak biraz sktrdi bi baktim gogusune bisi damlamis, kendimi birden cok kotu hissettim ilk kez bole bisi oldu iki gundur biraz burnum akiyor bir an burnumdan geldi sandim ama yok azcik daha sktrdi boyle raki rengi, tatli serbeti renginde koyu kivamli yagli bisiler gelmeye basladi goguslerden, ne dersiniz sizce erken degil mi henuz ?
arkadaşlar yeni katıldım aranıza arkadaşı tebrik ediyorum bende sizin gibi bebeiş için uğraşıyorum hayıt suyunun işe yaradığını duydum burdan duyurmak istedim ben daha denemedim başka bi topikte 9 sene çocuğu olmayan denemiş ve olmuş diye okudum
Kizlar kotu bir haftasonuydu, detaylari bir ara anlatirim, dun gece evde yanliz aglamaktan icim cikti girip yazmaya bile helim yoktu..
Cok sukur kozalakla aramiz iyi, bazi konularda beni sinir edip suclamaya devam etsede kardesinin hatasininda farkina vardi..
Hafta sonunun en guzel haberi kizimizin ismine karar verdik cok sukur.. Kozalagin hem anneannesinin hem babaannesinin ismi
Anna Maria bana koyalim mi iste masada herkese soyleriz dedem annem cok mutlu oldur dedi, bende kabul ettim. Ama ismi
Anna Meryem olucak, simdiden benim herkese iyi yurekli kozalagim Mery Mery diye seviyor gobisimi.. Allah hakkinda hayirlisini versin ismiyle saglikla huzur icinde buyusun ins..
Kizlar birde bugun oglende mik mik oldu, kozalak biraz sktrdi bi baktim gogusune bisi damlamis, kendimi birden cok kotu hissettim ilk kez bole bisi oldu iki gundur biraz burnum akiyor bir an burnumdan geldi sandim ama yok azcik daha sktrdi boyle raki rengi, tatli serbeti renginde koyu kivamli yagli bisiler gelmeye basladi goguslerden, ne dersiniz sizce erken degil mi henuz ?
Eki Görüntüle 761009 Eki Görüntüle 761010
ilkini 19 temmuzda,ikinciyi dün yaptım.
sonunda yükleyebildim.
hülüüü sağolsun.
çok saolsanın bitanem.valla aklından ilk ben geçtim.
ne temiz kalpli kızsın..
foto için de tşk canım.
kan için duanı eksik etme.
Hulyacim kozalagin derdine kacirdim mi yoksa..
Cokkk mutlu oldum valla bole icim kipir kipir, tebrik ederim canim ins hayirlisiyla hersey yolunda gide sanada melegini kucaklamak nasip eder Rabbim ..
Eee kan testi ne zaman halayimiz var daha :))
Hulya kis bu ay sezonunu ikizle actin bereketiyle geldi valla..
kızlar dün itibariyle geçerli olan kilomu açıklıyorum 52.5 üstelik tok karnına akşam bisürü yedikten sonra ve benim fix yemekten sonra azda yesem çokta yesem 1 kilo oynar hadi yarım kilo diyelim yani 52 kiloya düşmüşüm yani 25 hazirandan beridir 2,5 -3 kiloaya yakın kilo vermişim çok fazlam vardı zaten hamilelikten önce oyüzden seviniyimmi üzülüyümmü bilemedim
ebdaaaaa
canımmmm tebrik ederim seni biraz geç olsada :) Allah'ım hayırlısıyla bebeişini kucağına almayı nasip etsin canım .darısı bebeiş için uğraşan tüm arkadaşlarım ve benim başıma inşallah :)
özserrr
canımmm sizinde sonuçlar çok iyiymiş canım arkadaşım.bu arada kotu bir olay yaşamışsın çoooook geçmiş olsun kendine çok dikkat et.
tac yaprak
bebeğimmm neden agladın okadar ama kendini düşünmüyorsan bebegını dusun dimi tatlım yapma böyle ne oldu bilmiyorum ama takma kimseyı sen prensesını dusun canım benım.buarada isimler bellı olmus coook sevındım bencede ozlemın dedıgı gıbı ıvanayı bayagı sollar bu ısım bu ıste halloldu cok sukur.Gogus olayına gelınce bılgım dısında oldugu ıcın brsey dyemeyecgım ama kotu brsey yoktur emınım sen gonlunu ferah tuttt.
Günaydınnn
Burcu canım dün gece aklım neredeydi de isimi farketmedim anlamadım kız ne güzel isim ivanaya on basar :) adıyla gelsin güzel kızın
Bu arada kızlar dün gece astım krizine girdim uzun zamandır olmamıştı kendimi nereden atıcagımı şaşırdım ne nefes alabiliyorum ne verebiliyorum boğazımda bir set vardı sanki sanırım 5 dk ne yaptığımı bilmeden bi banyoya bi mutfağa bi odaya koştum durdum sonra cama çıkıp eşimde hawamı buldu sonra kendime geldim ama çok korktuk soğuk duş falan alıp bir saati gecti öyle eşimde bi yandan vişne suyuna oğlum hep oynar getirmiş oynasın az o da iyi mi bilelim diyo nasıl korktu ya hem bana hem bebişe
Buğün de çok öksürüyorum inş geçer bi daha da olmaz
canımmm rabbim dualarını kabul etsin inşallah
bize de cevap verin ama
canım gereklı olan kalsıyum vıtamını alda vermen ıı sımdılık zaten bı anda ataga gecıceksın sonra tokluk hıssın de gıdıcek sureklı ac ac ac halıyle dolasacaksın uzulme gıdenlere yanı
canım sagolasın sonuclarımız evet cok sukur guzel 11 gıbı arıcam doktorumuda yıne
astım krızı ıcın yasadıgım en kotu krız ıdı ıns son olur
su anda tetıkteyım tekrarlamaz umarım
Günaydınnn
Burcu canım dün gece aklım neredeydi de isimi farketmedim anlamadım kız ne güzel isim ivanaya on basar :) adıyla gelsin güzel kızın
Bu arada kızlar dün gece astım krizine girdim uzun zamandır olmamıştı kendimi nereden atıcagımı şaşırdım ne nefes alabiliyorum ne verebiliyorum boğazımda bir set vardı sanki sanırım 5 dk ne yaptığımı bilmeden bi banyoya bi mutfağa bi odaya koştum durdum sonra cama çıkıp eşimde hawamı buldu sonra kendime geldim ama çok korktuk soğuk duş falan alıp bir saati gecti öyle eşimde bi yandan vişne suyuna oğlum hep oynar getirmiş oynasın az o da iyi mi bilelim diyo nasıl korktu ya hem bana hem bebişe
Buğün de çok öksürüyorum inş geçer bi daha da olmaz
Canimm cok gecmis olsunnnnn....dikkat et..ilacin hep yanibasjnda dursunn...
gunaydinnnnn kizlarr...
yaaa bir haftada inanilmaz sistimmm.tartiya cikmaya korkuyorum....
tekrarlamaz canım benım sen simdi bunları dusunerek kendını ıyıce strese sokma bebegıde germe annesi :) :)
canım benim çok geçmiş olsun allalla niye olduki acaba tetikleyen bişeymi oldu aman dikkat et ilacını cebinden çıkarma hiç inş tekrarlamaz inş bir seferlik olmuştur birdahada gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?